-
Σιροκκο στα χέρια 20χρονου μάλλον. Είχαμε τα σαξοραλλα τώρα έχουμε τα Σιροκο-Μιτο-Ιμπιζα κτλ
-
Που ρε παιδια? Βρωμικη ειναι, για να εχει καταληξει **ετσι **το ακρο απο επαφη με πεζοδρομιο, θα επρεπε να λειπουν κομματια απο την ζαντα.
-
Φαίνεται αρκετα γδαρμενη και στο κατω μερος λειπει ενα κομματακι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιροκκο στα χέρια 20χρονου μάλλον. Είχαμε τα σαξοραλλα τώρα έχουμε τα Σιροκο-Μιτο-Ιμπιζα κτλΚυριε Σαββα κι εσεις οταν ησασταν 20+ σαξοραλλο δεν ειχατε..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σιροκκο στα χέρια 20χρονου μάλλον. Είχαμε τα σαξοραλλα τώρα έχουμε τα Σιροκο-Μιτο-Ιμπιζα κτλ
Κυριε Σαββα κι εσεις οταν ησασταν 20+ σαξοραλλο δεν ειχατε..?
για αυτό τα λέω ρε. Επειδή ξέρω τι κάνει κάποιος με άλογα σε νεαρή ηλικία...
-
Είμαστε σε κάθετο της Λ. Κηφισίας περιμένοντας να ανοίξει το φανάρι
1η μια μηχανή
2ο ένα αυτοκίνητο και
3ος εγώΔείτε τώρα τι μπορεί να γίνει στα καλα του καθουμένου......
Η μηχανή έιναι λίγο μπροστά ή στην ίδια ευθεία με το φανάρι.
Κάποια στιγμή για κάποιον ανεξήγητο λόγο το αυτοκίνητο που είναι μπροστά μου βάζει όπισθεν και ξεκινάει να έρχεται προς τα εμένα. Μήν ξέροντας αν με βλέπει πατάω την κόρνα για να σταματήσει.
Κατα διαβολική σύμπτωση την ίδια στιγμή κόβεται το ρεύμα και όπως κορνάρα η μηχανή νόμιζε ότι άναψε πράσινο και γκαζώνει!
Ο μηχανόβιος έιχε φοβερά αντανακλαστικά καθώς σταμάτησε 10 εκατοστά από το λεωφορείο φυσαρμόνικα που κατέβαινε την Κηφισίας αρκετά γρήγορα όπως μου φάνηκε!
Ανατρίχιασα, το παιδί είχε άγιο -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμαστε σε κάθετο της Λ. Κηφισίας περιμένοντας να ανοίξει το φανάρι
1η μια μηχανή
2ο ένα αυτοκίνητο και
3ος εγώΔείτε τώρα τι μπορεί να γίνει στα καλα του καθουμένου......
Η μηχανή έιναι λίγο μπροστά ή στην ίδια ευθεία με το φανάρι.
Κάποια στιγμή για κάποιον ανεξήγητο λόγο το αυτοκίνητο που είναι μπροστά μου βάζει όπισθεν και ξεκινάει να έρχεται προς τα εμένα. Μήν ξέροντας αν με βλέπει πατάω την κόρνα για να σταματήσει.
Κατα διαβολική σύμπτωση την ίδια στιγμή κόβεται το ρεύμα και όπως κορνάρα η μηχανή νόμιζε ότι άναψε πράσινο και γκαζώνει!
Ο μηχανόβιος έιχε φοβερά αντανακλαστικά καθώς σταμάτησε 10 εκατοστά από το λεωφορείο φυσαρμόνικα που κατέβαινε την Κηφισίας αρκετά γρήγορα όπως μου φάνηκε!
Ανατρίχιασα, το παιδί είχε άγιοΑν ο αναβάτης της μηχανής ήταν σωστός, θα στεκόταν σε σημείο που να βλέπει το φανάρι και δεν θα περίμενε από τα αυτοκίνητα να του επισημάνουν να ξεκινήσει. Πάλι καλά που δεν έγινε ατύχημα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
όπως κορνάρα η μηχανή νόμιζε ότι άναψε πράσινο και γκαζώνει!Αν ο αναβάτης της μηχανής ήταν σωστός, θα στεκόταν σε σημείο που να βλέπει το φανάρι και δεν θα περίμενε από τα αυτοκίνητα να του επισημάνουν να ξεκινήσει. Πάλι καλά που δεν έγινε ατύχημα.
Σωστό, αν και δύσκολο καμμιά φορά, μιας και τα αυτοκίνητα δεν αφήνουν επαρκή χώρο.
-
Εχω δει το ιδιο σκηνικο...με τη διαφορα οτι του κορναρανε ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΛΑΚΑ
Ευτυχως την γλιτωσε!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κυριε Σαββα κι εσεις οταν ησασταν 20+ σαξοραλλο δεν ειχατε..?
για αυτό τα λέω ρε. Επειδή ξέρω τι κάνει κάποιος με άλογα σε νεαρή ηλικία...
και οταν μεγαλωνει τα αλλαζει με μουλαρια?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Εχω δει το ιδιο σκηνικο...με τη διαφορα οτι του κορναρανε ....**ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΛΑΚΑ **
Ευτυχως την γλιτωσε!!κατι τετοιους 'μαγκες' θα ηθελα να τους ειχα διπλα μου εκεινη τη στιγμη να εσπαγα κι εγω λιγη... πλακα μαζι τους
-
Kατι παρομιο ειχε γινει στην Αθηνα αν θυμαμαι καλα με θανασιμο τραυματισμο.Ταριφας ηταν μπροστα απο τη νοητη γραμμη του φαναριου,απο καπου γυρω ακουστικε κορναρισμα και νομιζε οτι ηταν γι αυτον με αποτελεσμα να φυγει και να χτυπισει πλευρικα διερχομενο αυτοκινητο.
-
Σε συνθήκες κίνησης, οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να βρεθεί εμπρός από το φανάρι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια παθογένεια του συστήματος. Πάρα πολλοί οδηγοί και αναβάτες παραβιάζουν συστηματικά τον ερυθρό σηματοδότη για να βρεθούν πιο μπροστά από τους άλλους. Οι οδηγοί συνήθως το κάνουν για να μπουν από το πλάι πηδώντας την ουρά. οι αναβάτες γιατί το θεωρούν θεόσταλτο δικαίωμα τους να βρίσκονται μπροστά από τα αυτοκίνητα στο φανάρι, in the process παραβιάζοντας κάθε έννοια διάβασης πεζών.
Κάτι που θα έπρεπε να μας εκπλήσσει και να μας εξοργίζει λοιπόν, έχει γίνει κοινή πρακτική και πλέον μας παραξενεύουν μόνο τα παρελκόμενα της ανώμαλης αυτής συμπεριφοράς. Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της λογικής στην χώρα όπου η βιασύνη αντιμετωπίζεται ως το ιερότερο κεκτημένο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάποια στιγμή για κάποιον ανεξήγητο λόγο το αυτοκίνητο που είναι μπροστά μου βάζει όπισθεν και ξεκινάει να έρχεται προς τα εμένα.
μου χε συμβει κι εμενα μια φορα αυτο πανω στη προσπαθεια να βαλω πρωτη ο πισω πρεπει να χεστηκε (γιατι εδωσα αποτομα το γκαζι) , αλλα σταματησα αμεσα
επεσες σε κουλη περιπτωση
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...στην χώρα όπου η βιασύνη αντιμετωπίζεται ως το ιερότερο κεκτημένο.Σοφά τα λόγια σου...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε συνθήκες κίνησης, οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να βρεθεί εμπρός από το φανάρι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια παθογένεια του συστήματος. Πάρα πολλοί οδηγοί και αναβάτες παραβιάζουν συστηματικά τον ερυθρό σηματοδότη για να βρεθούν πιο μπροστά από τους άλλους. Οι οδηγοί συνήθως το κάνουν για να μπουν από το πλάι πηδώντας την ουρά. οι αναβάτες γιατί το θεωρούν θεόσταλτο δικαίωμα τους να βρίσκονται μπροστά από τα αυτοκίνητα στο φανάρι, in the process παραβιάζοντας κάθε έννοια διάβασης πεζών.Κάτι που θα έπρεπε να μας εκπλήσσει και να μας εξοργίζει λοιπόν, έχει γίνει κοινή πρακτική και πλέον μας παραξενεύουν μόνο τα παρελκόμενα της ανώμαλης αυτής συμπεριφοράς. Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της λογικής στην χώρα όπου η βιασύνη αντιμετωπίζεται ως το ιερότερο κεκτημένο.
Κατανοω την προσπαθεια τον αναβατων να βρεθουν μπροστα απο τα αυτοκινητα,αλλωστε αυτο ειναι και το ζητουμενο οταν κυκλοφορεις με μηχανακι-νη στην πολη.Το πλεονεκτημα που σου δινει εναντι των αυτοκινητων για να κανεις ''σφηνες'' και να κινηθεις γρηγοροτερα.Οταν το κανεις με προσοχη και σεβομενος τους πεζους,τοτε ειναι οχι απλα θεμιτο ,αλλα και επιβεβλημενο.Αλλωστε θα μπορουσες να εχεις παρει το αυτοκινητο και να κανεις την διαδρομη σου ποιο ανετα με τον κλιματισμο σου τη μουσικουλα σου χωρις τα καυσαερια η καμια πορτα στα μουτρα!!..Επιλεγεις ομως το μηχανακι-νη για τους λογους που προανεφερα,εαν τους καταργησουμε τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να μην κινησε στην ανεση και την ασφαλεια που σου προσφερει το αυτοκινητο σου.
-
γνωστός μου έχει τρακάρει μ'αυτό τον τρόπο με το αμάξι να πηγαίνει ολική επειδή από κάθετο φανάρι κάποιος που ήταν πιο μπροστά άκουσε μια κόρνα από πίσω και ξεκίνησε..
εγώ όταν τυχαίνει και είμαι μπροστά απ'το φανάρι (όχι επίτηδες, συνήθως επειδή έχω προχωρήσει ενώ είναι πράσινο αλλά κολλάει η κίνηση στον επόμενο δρόμο και για να μη μπλοκάρω τη κυκλοφορία παραμένω εκεί που είμαι) κοιτάω πάντα και τα κάθετα φανάρια πριν ξεκινήσω και δεν εμπιστεύομαι καμία κόρνα. δε μπορούν να το σκεφτούν αυτό και οι άλλοι?
-
Παρόμοιο σκηνικό έχει τύχει και σε μένα. Περιμένω με τη μηχανή πολυ μπροστά σε φανάρι θέλοντας να στρίψω αριστερά. Μετά απο λίγο έρχεται άλλο αυτοκίνητο δίπλα μου, επίσης μπροστα απο το φανάρι.
Κάποια στιγμή βλέπω κενό στην κίνηση και περνάω ενώ ακόμα είναι κόκκινο. Ο δίπλα μου βλέποντας με να περνάω προφανώς νόμιζε οτι πρασίνησε και πέρασε και αυτός
Έλα όμως που ενώ εγώ πέρασα σφαίρα, αυτός πέρασε με το πάσο του με αποτέλεσμα να κόψει αυτούς που έρχονταν απο τον κεντρικό δρόμο, ευτυχώς χωρίς να γίνει ατύχημα.Απο τότε δέν το ξανακάνω αυτό.
-
Πριν από καμιά ώρα, γραία διαπραγματευομένη με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, η οποία δεν μπορούθσε να περάσει τον δρόμο καλά καλά περπατώντας, και η οποία είχε και το αριστερό χέρι δεμένο και σε κούνια, μπήκε σε ένα ΑTOS, έβαλε μπροστά, έβαλε πρώτη και έφυγε γυρνώντας το τιμόνι μόνο με το δεξί, και μάλιστα αφήνοντάς το κάμποσες φορές για να ολοκληρώσει πλήρη περιστροφή! Ετών σίγουρα άνω των 80!
-
Την κυνήγαγε μάλλον ο χάρος κ έκλεψε το πΑΤΟΣ για να του ξεφύγει
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]