-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έλυσε ο πιτσιρικάς την αλυσίδα από τη βάση του καλοριφέρ και την κοπάνισε;Όντως, υπερβολικά ζωηρός.
εγώ υποψιάζομαι ότι 'έλυσε' το σωλήνα του καλοριφέρ και ελευθερώθηκε η αλυσίδα και όχι ότι έλυσε την αλυσίδα.
-
Αυτό με την αλυσίδα δεν είναι τίποτα.
Δείτε παρακάτω τι έκανε άλλος ομοεθνής του:
http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_ ... 274731.php -
Ο χρήστης gre έγραψε:
Αυτό με την αλυσίδα δεν είναι τίποτα.Δείτε παρακάτω τι έκανε άλλος ομοεθνής του:
http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_ ... 274731.phpΠαρομοιο περιστατικο εγινε και στην Ιταλια,τις προαλλες το διαβαζα.Αλλα ειμαστε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έλυσε ο πιτσιρικάς την αλυσίδα από τη βάση του καλοριφέρ και την κοπάνισε;Όντως, υπερβολικά ζωηρός.
διαολος !!!Αυτό με την αλυσίδα δεν είναι τίποτα.
Δείτε παρακάτω τι έκανε άλλος ομοεθνής του:
http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_ ... 274731.php -
Σήμερα το πρωί. Θέλω να στρίψω αριστερά λοξά προς τα πίσω σε έναν διπλή κατεύθυνσης δρόμο απ τον οποίο πετάγονταν από το στοπ συνέχεια αμάξια. Λίγο πίσω/δίπλα τους ήταν ένα αμάξι ο οποίος μάλλον ήθελε να μπει στον δικό μου δρόμο από ένα βουλκανιζατέρ.
Πέρασαν 1,2,3,4 αμάξια ε βαρέθηκα και τους κλείνω για να στρίψω, οπότε έχουμε φτάσει να έχουμε κάνει ένα τρίγωνο και να έχουμε κλειστεί αφού ο 'κώλος' του μπροστά αυτοκινήτου μας έκλεινε για να πάμε εκεί που θέλουμε
Η γκόμενα από την 'ροή' να μου φωνάζει: 'τι κατάλαβες', εγώ να φωνάζω 'Είχες στοπ' και ο άλλος να περιμένει και να μην μπορούμε να πάμε πουθενά. -
Για το κακο ματι.
-
χαχαχα θα ανοιγει το air-condition και θα μυριζει σκορδιλα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για το κακο ματι.Eγω ηξερα για τους βρυκολακες.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για το κακο ματι.
Eγω ηξερα για τους βρυκολακες.
Ξερεις τι ματι εχουν οι βρυκολακες;;;;
-
-
Σιγουρα στο ταμπλο θα εχει... σεμεδακι!!!
-
..............
Ενδεικτικό του προβλήματος είναι ότι στο τελωνείο Πειραιά οι φάκελοι με τις εκκρεμείς υποθέσεις στο δικαστικό τμήμα σχηματίζουν βουνό και τα εκκρεμή έσοδα φτάνουν τα 890 εκατ. ευρώ, ενώ σε άλλο τελωνείο εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέρασαν στη χώρα 435 πολυτελή αυτοκίνητα, από Πόρσε και Μαζεράτι έως Φεράρι, τα οποία εισήχθησαν από εταιρία-«μαϊμού».
................... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
..............
Ενδεικτικό του προβλήματος είναι ότι στο τελωνείο Πειραιά οι φάκελοι με τις εκκρεμείς υποθέσεις στο δικαστικό τμήμα σχηματίζουν βουνό και τα εκκρεμή έσοδα φτάνουν τα 890 εκατ. ευρώ, ενώ σε άλλο τελωνείο εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέρασαν στη χώρα 435 πολυτελή αυτοκίνητα, από Πόρσε και Μαζεράτι έως Φεράρι, τα οποία εισήχθησαν από εταιρία-«μαϊμού».
...................Προσωπικά πάντα πίστευα ότι ένα μεγάλο μέρος από τα πολυτελή αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί έξω έχουν αποχτηθει με 'μη νόμιμους τρόπους'
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
..............
...................Προσωπικά πάντα πίστευα ότι ένα μεγάλο μέρος από τα πολυτελή αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί έξω έχουν αποχτηθει με 'μη νόμιμους τρόπους'
Το θέμα είναι ότι μπορεί να την έχει κάνει ο έμπορος εν αγνοία του τελικού αγοραστή. Απλώς όταν ακούς για μεγάλες ευκαιριες εισαγωγής σε εμπόρους θέλει πολύ καλο ψάξιμο γιατί τα πιο πολλά βρωμάνε.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
EVO ''σκορδάτο''......Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
μπας κ επιασε τα παπαρια περιστεριου στο καπω???? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
μπας κ επιασε τα παπαρια περιστεριου στο καπω????
Το περιστέρι στερείται εξωτερικών γεννητικών οργάνων (κλικ για μεγέθυνση, και όπου Τ=testis)
@@ περιστέρι δηλαδή...
-
Αν βλέπω καλά το σκόρδο βρίσκεται μέσα σε σακουλάκι. Σύμφωνα με τα περί μαγγανείας για να δουλεύει το ζαρζαβατικό ενάντια στο μάτι πρέπει να'ναι ελεύθερο. Τζάμπα τοποθέτηση.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
μπας κ επιασε τα παπαρια περιστεριου στο καπω???? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Το περιστέρι στερείται εξωτερικών γεννητικών οργάνων (κλικ για μεγέθυνση, και όπου Τ=testis)
προσπερναω το οτι ασχοληθηκες επιστημονηκα με τα @@ του περιστεριου (κ αφου συνηλθα απο τα γελια) κ εχω να πω το εξης : Εν σοφια εποιησε ο Θεος τα γεννετικα του περιστεριου κ αποτρεψαντω αυτο απο τα καπω των evo.....Το γραφει κ η παλαια διαθηκη αλλωστε αχαχαχαχαααχαχααχαχαχα
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]