-
-
-
Μια φορά είχα βρει έτσι το αυτοκίνητό μου, καλυμμένο από χαλιά που πούλαγαν κάτι γύφτοι.
- Βγάλτε τα, ποιος σας είπε να τα αφήσετε στο αυτοκίνητο; Θα το γρατζουνίσετε.
- Ντεν παταίνει τίποτα, είναι μαλακά.
- Άμα περάσω σε 5 λεπτά μην τα δω.
Ξαναπέρασα σε 5 λεπτά, μια από τα ίδια. Τα έβγαλαν γκρινιάζοντας...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια φορά είχα βρει έτσι το αυτοκίνητό μου, καλυμμένο από χαλιά που πούλαγαν κάτι γύφτοι.- Βγάλτε τα, ποιος σας είπε να τα αφήσετε στο αυτοκίνητο; Θα το γρατζουνίσετε.
Άφησέ το καμιά μέρα σε δρόμο που έχει λαϊκή την επόμενη να δεις...
(καφάσια από πορτοκάλια/πεπόνια/καρπούζια σε καπώ-ουρανό )
Επειδή τυχαίνει να μένω σε δρόμο που έχει λαϊκή, αν κάποιος ξεχάσει (ή μπορεί να μετακόμισε πρόσφατα) ότι πχ την ερχόμενη παρασκευή έχει λαϊκή, αυτό το φαινόμενο είναι πολύ σύνηθες.Δε σέβονται τίποτα. -
Έτσι τη γλύτωσα μια φορά στη Θεσ/νίκη που είχα παρκάρει σε δρόμο που την επόμενη μέρα είχε λαική και δεν το γνώριζα.. Ευτυχώς είχα σηκωθεί πρωί για να φύγω και στο τσάκ πρόλαβα να το βγάλω προτού βάλουν πάγκους κλπ...
-
Eκεί που το άφησα εγώ δεν υπήρχε λαϊκή. Απλώς πάρκαρε το φορτηγάκι ο τύπος και άπλωσε τα χαλιά του.
Μου έχει τύχει όμως να αφήσω το αυτοκίνητο σε μέρα με λαϊκή. Ευτυχώς δεν το έκαναν πάγκο, ούτε πρόστιμο έφαγα (βρήκα τον τροχονόμο και του εξήγησα). -
Απεχθανομαι τις λαικες
Σαπια πραγματα και δηθεν καλες τιμες -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια φορά είχα βρει έτσι το αυτοκίνητό μου, καλυμμένο από χαλιά που πούλαγαν κάτι γύφτοι.- Βγάλτε τα, ποιος σας είπε να τα αφήσετε στο αυτοκίνητο; Θα το γρατζουνίσετε.
Μου αρέσει που πιάνεις και τη συζήτηση. Εγώ θα έμπαινα μέσα και θα ξεκινούσα σιγά σιγά. Να δεις για πότε θα τα βγάζανε.
-
-
Αν βλέπατε πως μπορεί να σου κάνει το αμάξι μια μεγάλη χαλαζόπτωση (την έχει πάθει φίλος από το snowclub στην Θεσσαλονίκη), θα βάζατε όλα τα κιλίμια της γιαγιάς από πάνω.
-
Στη χαλαζόπτωση που έγινε στη χαλκιδική πέρυσι είδα αρκετά αυτοκίνητα!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν δώσεις ένα σφυρί σε κάποιον, δε θα μπορέσει να το κάνει τις λακούβες τόσο 'καλά' όσο το χαλάζι! (φτου φτου...ήμουν σε δουλειές στη Θεσσαλονίκη) -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν βλέπατε πως μπορεί να σου κάνει το αμάξι μια μεγάλη χαλαζόπτωση (την έχει πάθει φίλος από το snowclub στην Θεσσαλονίκη), θα βάζατε όλα τα κιλίμια της γιαγιάς από πάνω.Έχει και τα καλά του όμως αυτό, στην αγορά των μεταχειρισμένων (Sylvia S13 σε τιμή παλιού Panda )
-
Διώροφο αγγλικό λεωφορείο σήμερα στον Αγ.Στέφανο
Μα που βρέθηκα αναρωτήθηκα για μια στιγμή...
-
Παίζει να τα έφεραν οι άγγλοι για αντίποινα που η Aegean στέλνει όλο και περισσότερους έλληνες εκεί!
Είναι τα καινούρια που υποτίθεται θα κάνουν τον γύρο της Αθήνας για ξενάγηση…
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Είναι τα καινούρια που υποτίθεται θα κάνουν τον γύρο της Αθήνας για ξενάγηση…Και που θα πηγαίνουν;
_
-
Ιδέα δεν έχω… πάντως έχουν θεαθεί και στο Χαλάνδρι.
Είχα ακούσει κάτι στο ραδιόφωνο ότι αυτά θα κάνουν τον γύρο της Αθήνας πχ σαν αυτά που έχει το Μόναχο.
Μόνο που το Μόναχο (και το κάθε Μόναχο) έχει κάτι να δείξει και μέσα στην πόλη… εμείς αλήθεια τι έχουμε; -
Το πρωί, Καθώς κατευθυνόμουν στην εργασία μου, επί της λεωφόρου Μεσογείων στο ρεύμα προς Αγ. Παρασκευή, στο ύψος της Α' Χολαργού, περιμένω στο φανάρι (Σέατ), και ήμουν και τελευταίος, για να κάνω αριστερά προς Χαλάνδρι.
Βλέπω λοιπόν στο πεζοδρόμιο από την πλευρά του Χολαργού, μία τύπισσα, η οποία θέλει να περάσει απέναντι, από σημείο που δεν είχε ούτε διάβαση ούτε τίποτα.
Τη βλέπω λοιπόν να ξεκινάει ένα σπριντάκι να προλάβει να περάσει. Στη μέση ακριβώς! της λεωφόρου, Πατάει ,το μπατζάκι της! και κάνει έεεεενα μπλονζόν! και σωριάζεται στο οδόστρωμα. Φύγανε γυαλιά, τσάντες, τηλέφωνα, σκ@τά. Όλα. Έμεινα άναυδος. Πάει λέω, την πάτησαν! Ευτυχώς το αυτοκίνητο που ερχόταν στο διάζωμα την είδε (απορώ έαν γελάει ή κλαίει ακόμα) και φυσικά σταμάτησε. Η κακομοίρα εν τω μεταξύ, δέν σηκώθηκε αμέσως αλλά είχε μείνει μπρούμυτα για κάποια δευτερόλεπτα. Μόλις λοιπόν σηκώθηκε, ζήτησε συγγνώμη από τον οδηγό, του δείχνει το μπατζάκι!!! και με ελαφρά έφτασε στο πεζοδρόμιο το οποίο ήταν η Ιθάκη της...
Ελπίζω δε, να μή πήγαινε στο μετρό γιατί σίγουρα το μπατζάκι θα σκάλωνε στις κυλιόμενες.Υ.Γ. Το πανταλόνι ήταν καμπανοειδές και το μπατζάκι σκούπιζε το χώμα υπό κανονικές συνθήκες.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ιδέα δεν έχω… πάντως έχουν θεαθεί και στο Χαλάνδρι.
Είχα ακούσει κάτι στο ραδιόφωνο ότι αυτά θα κάνουν τον γύρο της Αθήνας πχ σαν αυτά που έχει το Μόναχο.
Μόνο που το Μόναχο (και το κάθε Μόναχο) έχει κάτι να δείξει και μέσα στην πόλη… εμείς αλήθεια τι έχουμε;Ο.τι δειχνουν και στο Μοναχο....Ακροπολη,Θησειο,Συνταγμα,Πλακα,Ζαππειο.......
-
-
Πιάνει Κάιρο;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]