-
Έχω μικρό καρπό.
-
καλο Σαββατοβραδο παιδες....
-
Δε βρίσκω το θέμα που γράφουμε για τα σωστά των δρόμων μας, γι αυτό θα το γράψω εδώ.
Μοτοσικλετιστής υπόδειγμα χθες κοντά στην Αγία Παρασκευή. Δεν κινούνταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, έβγαζε φλας, δεν πέρασε με κόκκινο (το μόνο που μπορώ να του προσάψω είναι ότι στο κόκκινο φανάρι σταμάτησε αρκετά μπροστά ) φυσικά φορούσε κράνος, στα στενάκια πήγαινε πολύ προσεκτικά και στη Μεσογείων στη μεσαία λωρίδα ακολουθώντας τη ροή της κίνησης.
Μετά από αυτό αναιρώ τις απόψεις μου και είμαι τουλάχιστον βέβαιος ότι υπάρχει ένα ποσοστό 0,01% των αναβατών που κινείται σωστά. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε βρίσκω το θέμα που γράφουμε για τα σωστά των δρόμων μας, γι αυτό θα το γράψω εδώ.
...viewtopic.php?f=5&t=5178
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
viewtopic.php?f=5&t=5178' target='_blank
Δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο ποστ εκεί έγινε πριν 5 χρόνια
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μοτοσικλετιστής υπόδειγμα χθες κοντά στην Αγία Παρασκευή. Δεν κινούνταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα,Eγω δεν μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλει εσενα, απο την στιγμη που δεν σου δημιουργει προβλημα μια τετοια κινηση
Προσεξε, δεν λεω για καποιον ο οποιος θα σε αναγκασει να πλακωθεις στα φρενα ή θα σου χτυπησει τον καθρεπτη, αλλα για το γεγονος το ιδιο
Γενικα βλεπω μια αντιπαθεια προς την μοτοσυκλετα σε ολα σου τα μυνηματα, σε παρακαλω μπορεις να μου το εξηγησεις?(για εγκυκλοπαιδικους λογους, μην παρεξηγεισαι)Αν εσυ βλεπεις ενα 0.01% να κινειται σωστα με δικυκλο, που δεν το θεωρω λαθος, να σου υπενθιμησω ομως οτι το αναλογο ποσοστο με τους σωστους οδηγους αυτοκινητων, ειναι 0.001%
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μοτοσικλετιστής υπόδειγμα χθες κοντά στην Αγία Παρασκευή. Δεν κινούνταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα,Eγω δεν μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλει εσενα, απο την στιγμη που δεν σου δημιουργει προβλημα μια τετοια κινηση
Προσεξε, δεν λεω για καποιον ο οποιος θα σε αναγκασει να πλακωθεις στα φρενα ή θα σου χτυπησει τον καθρεπτη, αλλα για το γεγονος το ιδιο
Γενικα βλεπω μια αντιπαθεια προς την μοτοσυκλετα σε ολα σου τα μυνηματα, σε παρακαλω μπορεις να μου το εξηγησεις?(για εγκυκλοπαιδικους λογους, μην παρεξηγεισαι)Αν εσυ βλεπεις ενα 0.01% να κινειται σωστα με δικυκλο, που δεν το θεωρω λαθος, να σου υπενθιμησω ομως οτι το αναλογο ποσοστο με τους σωστους οδηγους αυτοκινητων, ειναι 0.001%
Χρειάζεται να μου χτυπάει κάθε φορά κάποιος μοτοσυκλετιστής, που χώνεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα, τον καθρέφτη ή να αναγκάζομαι να φρενάρω για να ενοχληθώ; Ακόμα και αυτά να μην ισχύουν, με ενοχλεί το ότι κάθε φορά που οδηγώ πρέπει να έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα ώστε να ελέγχω διαρκώς μήπως κάποιος μοτοσυκλετιστής χώνεται δεξιά η αριστερά μου και δεν τον έχω προσέξει. Αν όπως αναφέρεις δεν ήταν 'ενοχλητικές' τέτοιες συμπεριφορές τότε θα είχα γκρεμίσει τουλάχιστον 50 μοτοσυκλετιστές μέχρι σήμερα. Το ότι κάποιες συμπεριφορές τις αποδεχόμαστε (είτε από αναβάτες είτε από οδηγούς) δεν σημαίνει πως είναι και σωστές. Απλά τις δεχόμαστε λόγω της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους σήμερα.
-
Να προσθεσω στις παραπανω συμπεριφορες και το οτι πολυ συχνα πετυχαινεις μοτοσυκλετιστες πανω στις λωριδες, και οχι μεσα σε αυτες, να πηγαινουν με τον ρυθμο τους, απαγορευοντας σου ομως να προσπερασεις, γιατι θα τους περασεις στα 20 εκατοστα.
Ενα απιθανο που ειδα τη προηγουμενη βδομαδα.
Οδηγος ταξι που φοραγε ζωνη.
Οχι μονο ζωνη, αλλα και πουκαμισο.
Οχι μονο πουκαμισο, αλλα και γραβατα.
Λετε να ειναι serial killer; -
Χθες το βράδυ... Nissan Micra (το παλιό) με 5 μαντράχαλους μέσα, και το πορτ μπαγκαζ ανοιχτό με άλλους 2 να κάθονται εκεί με τα πόδια έξω...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ενα απιθανο που ειδα τη προηγουμενη βδομαδα.
Οδηγος ταξι που φοραγε ζωνη.
Οχι μονο ζωνη, αλλα και πουκαμισο.
Οχι μονο πουκαμισο, αλλα και γραβατα.
Λετε να ειναι serial killer;Εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου είχα επιβιβαστεί σε ένα ταξί που ήταν καινούργιο, πεντακάθαρο, ο οδηγός φορούσε σακάκι, πουκάμισο και γραβάτα και πάνω απ όλα ήταν ομιλητικός και ευγενέστατος εννοείται ότι φορούσε και ζώνη ασφαλείας!! μετά από αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία το μόνο που έχω να περιμένω είναι να κερδίσω το Τζακ-ποτ στο Τζόκερ!!
-
Kαλα μην αρχιζουμε παλι περι αυτοκινητου vs μοτοσυκλετας, αλλωστε εχουμε ο καθενας τις αποψεις του, και δεν προκειται να αλλαξουν
Το οτι με την μοτοσυκλετα γλυτωνεις 1-2 ωρες την ημερα απο κινηση, αυτο ειναι γνωστο, δεν θα το πω εγω, και κυριως κανεις δεν μπορει να το αναιρεσει
Εγω κινουμαι και με τα 2, αναλογα με την υποχρεωση/δουλεια/συνθηκεςΟμολογω οτι οποτε βλεπω να με περναει μηχανη ενω ειμαι πηγμενος, ΖΗΛΕΥΩ, μιας και νιωθω οτι χανω την ζωη μου εγκλωβισμενος εκει μεσα
Οχι, δεν ζητω ουτε να σεβαστεις, ουτε να ''προσεχεις'' την καθε μοτοσυκλετα που ειναι εκει εξω
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του, για οτι παθει, και για οτι εχει επιλεξει στην ζωη του
Εσυ/εγω θελουμε να χανουμε 2-3 ωρες την ημερα πηγμενος, αλλος θελει να ειναι με την οικεγενεια του
Δικαιωμα του για τον καθενα οτι κανειΑυτο που ομως δεν μπορω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δεχτω, ειναι οτι απο ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που μοιραζονται τον δρομο με σενα, σου δημιουργει προβλημα μονο μερικοι χρηστες δικυκλου, οσο λακαμαδες και να ειναι αυτοι
Με συγχωρεις αλλα αυτο ΔΕΝ το δεχομαιΦιλικα
-
Και γω οδηγάω και τα δύο, στην πολή 90% δίκυκλο γιατί στην Θεσ/νίκη με αυτοκίνητο θα αποκτήσω ψυχολογικά προβλήματα. Τα να κάνει ένα δίκυκλο σφήνες, και να εμφανίζεται από το πουθενά από τυφλά σημεία είναι λάθος μεγάλο πρωτίστως για την ασφάλεια του αναβάτη του. Όσο έχει διαρκή ροή είναι χαζομάρα να χώνεσαι ανάμεσα από αυτοκίνητα, κάθεσαι πίσω από κάποιο όχημα και ακολουθείς. Όταν όμως έχει ουρά σταματημένων αυτοκινήτων μεγάλη εκεί θα χωθείς δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, γιατί ουσιαστικά θα χάσεις τα πλεονεκτήματα του δικύκλου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πηγαίνεις με 100 ανάμεσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα ούτε θα παίρνεις μαζί σου καθρέπτες. Προσωπικά όταν γίνεται αυτό ιδίως στην ΧΑΝΘ κάθε πρωϊ κινούμαι με ταχύτητα περί τα 10 χλμ/ώρα ποτέ δεν έχω μαζέψει καθρέπτη καθώς προσέχω. Το σίγουρο είναι πως από τότε που πρωτοκαβάλησα δίκυκλο (στα 28 μου) έχω ηρεμήσει σαν άνθρωπος, καίω 10 ευρώ την εβδομάδα και νιώθω μια σχετική ποιότητα στη ζωή μου. Πάντως ιδίως οι ντελιβεράδες και οι courierτζήδες είναι χάροι
-
Είμαι ένας από αυτούς που έχουν αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα επειδή όδηγώ αυτοκίνητο κάθε μέρα στην Θεσσαλονίκη! Δε γνωρίζω After αν αναφέρεσαι στη δική μου απάντηση, αλλά εννοείται πως δε με ενοχλούν ΜΟΝΟ οι αναβάτες, για την ακρίβεια με ενοχλούν πολύ λιγότερο από την πληθώρα ηλιθίων που οδηγούν αυτοκίνητο και είναι πολύ πιο επικίνδυνοι. Αυτός είναι και ο λόγος που αν και μου αρέσει πάρα πολύ η αίσθηση της μηχανής και του ποδηλάτου, δε χρησιμοποιώ για τις μετακινήσεις μου κανένα από αυτά. Δυστυχώς οι πόλεις μας είναι πλέον πολύ εχθρικές για όλους και για τον λόγο αυτό την πληρώνουνε συνήθως οι πιο αδύνατοι, δηλαδή οι πεζοί και οι δικυκλιστές.
+1000 για τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου!
Φιλικά πάντα. -
Ο χρήστης After έγραψε:
**Γενικα βλεπω μια αντιπαθεια προς την μοτοσυκλετα σε ολα σου τα μυνηματα, σε παρακαλω μπορεις να μου το εξηγησεις?(για εγκυκλοπαιδικους λογους, μην παρεξηγεισαι)
**
Αν εσυ βλεπεις ενα 0.01% να κινειται σωστα με δικυκλο, που δεν το θεωρω λαθος, να σου υπενθιμησω ομως οτι το αναλογο ποσοστο με τους σωστους οδηγους αυτοκινητων, ειναι 0.001%Αν δημιουργεί ή όχι προβλήματα (η κίνηση ανάμεσα στους στοίχους) έχει συζητηθεί πολλάκις στο φόρουμ, οπότε δεν είμαι διατεθειμένος να ξεκινήσω άλλη μια ατέρμονη συζήτηση, ειδικά αν ο συνομιλητής δεν έχει σκοπό να καταλάβει.
Αν βλέπεις αντιπάθεια προς τη μοτοσυκλέτα τότε βλέπεις παααααρα πολύ λάθος και θα σου πρότεινα να μη κάνεις τη ψυχολογία πρώτο σου επάγγελμα γιατί δε θα τα καταφέρεις.
Λύσε μου όμως κι εσύ μια απορία.
Όποτε γραφεί οτιδήποτε για κάποιον μοτοσικλετιστή αναλαμβάνεις το ρόλο του υπερασπιστή κι ακόμα και σε θετικές δημοσιεύσεις (όπως η παραπάνω δική μου) ψάχνεις να βρεις αφορμή για να γράψεις κάτι. Γιατί άραγε;Αν δε κάνω λάθος κυκλοφορείς και με αυτοκίνητο και σε πρόσφατη δημοσίευσή σου σε περιστατικό που σου συνέβη με γυναίκα οδηγό είχες υπερβάλει ελαφρώς, σε χαρακτηρισμούς περί ανδρισμού. Γιατί άραγε;
Μήπως είσαι από τους χαρακτήρες (για να κάνω κι εγώ τον ψυχολόγο λιγάκι, αν και δε σκοπεύω να αλλάξω εργασία ) που ανάλογα με το μέσον που οδηγεί έχει πάντα δίκιο;
Αν είσαι με δίκυκλο είναι λάθος ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν είσαι με αυτοκίνητο είναι λάθος ο δικυκλιστής κι αν είσαι με τα πόδια όλοι οι υπόλοιποι;Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, μια κι αυτά στα γράφει ένας (αναφορά στον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο, μάλλον την ψωνίζω σιγά σιγά ) οδηγός που οδηγεί κάτι παραπάνω από τα μισά χρόνια της ζωής του επαγγελματικά και στη 1 (ολογράφως 'ΜΙΑ') και μοναδική φορά που παραβίασε στοπ ευτυχώς χωρίς καμία συνέπεια (Στον Ερυθρό σταυρό πριν από κάμποσα χρόνια) έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη και έβριζε τον εαυτό του κι όχι με ελαφριές λέξεις για τουλάχιστον είκοσι λεπτά.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Kαλα μην αρχιζουμε παλι περι αυτοκινητου vs μοτοσυκλετας, αλλωστε εχουμε ο καθενας τις αποψεις του, και δεν προκειται να αλλαξουνΤο οτι με την μοτοσυκλετα γλυτωνεις 1-2 ωρες την ημερα απο κινηση, αυτο ειναι γνωστο, δεν θα το πω εγω, και κυριως κανεις δεν μπορει να το αναιρεσει
Εγω κινουμαι και με τα 2, αναλογα με την υποχρεωση/δουλεια/συνθηκεςΟμολογω οτι οποτε βλεπω να με περναει μηχανη ενω ειμαι πηγμενος, ΖΗΛΕΥΩ, μιας και νιωθω οτι χανω την ζωη μου εγκλωβισμενος εκει μεσα
Οχι, δεν ζητω ουτε να σεβαστεις, ουτε να ''προσεχεις'' την καθε μοτοσυκλετα που ειναι εκει εξω
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του, για οτι παθει, και για οτι εχει επιλεξει στην ζωη του
Εσυ/εγω θελουμε να χανουμε 2-3 ωρες την ημερα πηγμενος, αλλος θελει να ειναι με την οικεγενεια του
Δικαιωμα του για τον καθενα οτι κανειΑυτο που ομως δεν μπορω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δεχτω, ειναι οτι απο ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που μοιραζονται τον δρομο με σενα, σου δημιουργει προβλημα μονο μερικοι χρηστες δικυκλου, οσο λακαμαδες και να ειναι αυτοι
Με συγχωρεις αλλα αυτο ΔΕΝ το δεχομαιΦιλικα
Και μια και ανοίξαμε κουβέντα ... ας τη τελειώσουμε.
Ο προσωπικές μας απόψεις είναι για άλλα θέματα κι όχι για κάτι που έχει κανόνες, όπως η οδήγηση σε δημόσιους δρόμους (Κ.Ο.Κ. ), εκτός αν οι κανόνες δεν ισχύουν για όλους οπότε αλλάζει το πράγμα.Αν οι μοτοσυκλετιστές κινηθούν με βάση τους κανόνες τότε οι δυο ώρες θα γίνουν λίγα λεπτά διαφοράς και να δούμε ποιος θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί. Γιατί σίγουρα δε φτιάχτηκαν για να κάνουν αυτά που κάνουν μέσα στις πόλεις.
Προσωπικά δε ζηλεύω κανένα, θεωρώ τη ζήλια μαζί με το μίσος, (αν και η ζήλια ίσως είναι μια ελαφριά μορφή μίσους τι έγραψα πάλι ο .... ) το πιο φθοροποιό συναίσθημα με ότι μέσον και αν κινείται.
Αν ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του τότε αν παρασύρω π.χ. ένα μοτοσικλετιστή ο οποίος κακώς κινείται ανάμεσα στα οχήματα τότε να μη με κυνηγήσει δικαστικά, αυτός ή οι δικοί του, αλλά να τα περάσει όλα (νοσοκομεία, έξοδα κ.λ.π. ) μόνος του.
Κι εγώ δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι μόνο οι μοτοσυκλετιστές δημιουργούν προβλήματα στους δρόμους μας. Τα προβλήματα τα δημιουργούμε όλοι όσοι έχουμε μάθει να κινούμαστε με λάθος τρόπο μη σεβόμενοι κανένα και αν κάποια στιγμή κάποιος μας θυμίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το λάθος μας τότε αυτομάτως τον θεωρούμε εχθρό και τον στολίζουμε με κοσμητικά επίθετα στη καλύτερη των περιπτώσεων ή κάνουμε απόπειρα να τον συνετίσουμε με άλλα μέσα όπως ξυλοδαρμό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
**Γενικα βλεπω μια αντιπαθεια προς την μοτοσυκλετα σε ολα σου τα μυνηματα, σε παρακαλω μπορεις να μου το εξηγησεις?(για εγκυκλοπαιδικους λογους, μην παρεξηγεισαι)
**
Αν εσυ βλεπεις ενα 0.01% να κινειται σωστα με δικυκλο, που δεν το θεωρω λαθος, να σου υπενθιμησω ομως οτι το αναλογο ποσοστο με τους σωστους οδηγους αυτοκινητων, ειναι 0.001%Αν δημιουργεί ή όχι προβλήματα (η κίνηση ανάμεσα στους στοίχους) έχει συζητηθεί πολλάκις στο φόρουμ, οπότε δεν είμαι διατεθειμένος να ξεκινήσω άλλη μια ατέρμονη συζήτηση, ειδικά αν ο συνομιλητής δεν έχει σκοπό να καταλάβει.
Αν βλέπεις αντιπάθεια προς τη μοτοσυκλέτα τότε βλέπεις παααααρα πολύ λάθος και θα σου πρότεινα να μη κάνεις τη ψυχολογία πρώτο σου επάγγελμα γιατί δε θα τα καταφέρεις.
Λύσε μου όμως κι εσύ μια απορία.
Όποτε γραφεί οτιδήποτε για κάποιον μοτοσικλετιστή αναλαμβάνεις το ρόλο του υπερασπιστή κι ακόμα και σε θετικές δημοσιεύσεις (όπως η παραπάνω δική μου) ψάχνεις να βρεις αφορμή για να γράψεις κάτι. Γιατί άραγε;Αν δε κάνω λάθος κυκλοφορείς και με αυτοκίνητο και σε πρόσφατη δημοσίευσή σου σε περιστατικό που σου συνέβη με γυναίκα οδηγό είχες υπερβάλει ελαφρώς, σε χαρακτηρισμούς περί ανδρισμού. Γιατί άραγε;
Μήπως είσαι από τους χαρακτήρες (για να κάνω κι εγώ τον ψυχολόγο λιγάκι, αν και δε σκοπεύω να αλλάξω εργασία ) που ανάλογα με το μέσον που οδηγεί έχει πάντα δίκιο;
Αν είσαι με δίκυκλο είναι λάθος ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν είσαι με αυτοκίνητο είναι λάθος ο δικυκλιστής κι αν είσαι με τα πόδια όλοι οι υπόλοιποι;Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, μια κι αυτά στα γράφει ένας (αναφορά στον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο, μάλλον την ψωνίζω σιγά σιγά ) οδηγός που οδηγεί κάτι παραπάνω από τα μισά χρόνια της ζωής του επαγγελματικά και στη 1 (ολογράφως 'ΜΙΑ') και μοναδική φορά που παραβίασε στοπ ευτυχώς χωρίς καμία συνέπεια (Στον Ερυθρό σταυρό πριν από κάμποσα χρόνια) έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη και έβριζε τον εαυτό του κι όχι με ελαφριές λέξεις για τουλάχιστον είκοσι λεπτά.
Πρωτα απο ολα δεν υπερασπιζομαι κανεναν, γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει
Δεν θα κατσω να αναλαβω την υπερασπιση του καθενος, αναλογα με τι οδηγαει και τι ανθρωπος ειναι
Αλλωστε το εχω πει, το 85% του πλυθησμου, ειναι βλακες, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο
Απλα εκανα μια επισυμανση γιατι εχω δει που γραφεις πολλες φορες ''και οπως ξερουμε οι μοτοσυκλετες εχουν παντα δικιο''Οπως εγραψε και ο konstantinosV, οι διηθηση αναμεσα απο αυτοκινητα σε πορεια, ειναι καπως επικινδυνη, αλλα εφοσον μιλαμε για διηθηση αναμεσα απο σταματημενα οχηματα, τοτε θα πρεπει να δωσουμε βραβειο βλακειας σε οποιον εχει δικυκλο και περιμενει απο πισω
Και για να μην σου κανει εντυπωση, βλεπω πολλους καθε μερα, και απορω γιατι πηραν μοτοσυκλετα(εφοσον την πηραν για την κινηση)
Οι οδηγικες τους ικανοτητες ειναι μηδαμινες, και οπως φαινεται δεν προκειται να τις βελτιωσουν, για αυτο καλυτερα, πρωτον για αυτους, και δευτερον για τους αλλους, ας ξαναγυρισουν στο ημιμπακετ καθισμα τουςΤωρα για οτι αφορα εμενα, δυστυχως ειμαι ενας οδηγος που παρανιαζεται για την εικονα του, και για το αν προκαλω προβλημα στους αλλους
Αναγκαζομαι και κοιταω συνεχεια τους καθρεπτες, και αν τυχει να κανω σταση για καποιο λογο, με το που βλεπω οχημα να ερχεται απο πισω, αγχωνομαι πιο πολυ μαλλον εγω απο αυτον, για να μην τον καθυστερησω
Επειδη ομως για μενα η οδηγικη παιδεια ειναι κατι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικο, εξοργιζομαι καθε φορα αν δω καποιον που δεν την κατεχει, και κυριως αν δω οτι δεν ενδιαφερεται να την βελτιωση(και εκει ειναι το προβλημα)
Και για να μην φανταστεις οτι ειμαι ο Κος.Τσακομος των δρομων, καθε μερα κραζω τους δικους μου(ειδικα την πεθερα μου), για το πως οδηγουνΟκ τελειωσα την βιογραφια μου, μπορεις να μου δωσεις το mail σου να σου στειλω ενα αυτογραφο
-
Το 'ο μοτοσυκλετιστής έχει πάντα δίκιο' το γράφω (και θα συνεχίσω να το γράφω, όπως και το 'πόση μαλακία χωράει σε ένα smart') σε κραυγαλέες περιπτώσεις που ενώ έχει άδικο, είτε βρίζει, είτε χειρονομεί κ.λ.π. για να κερδίσει τις εντυπώσεις κι ας ξέρει πολύ καλά ότι στην ουσία είναι λάθος.
Το ξεκίνησα να το λέω δε, από τότε που το περιοδικό 'ΜΟΤΟ' είχε βγάλει τις αφίσες (η αιτία που έπαψα να το αγοράζω, κι όχι μόνο εγώ) που 'προειδοποιούσαν' ότι αν δε προσέξουμε το δίκυκλο που είναι δίπλα μας αύριο θα είναι άλλο ένα αυτοκίνητο στους δρόμους μας. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι εγώ δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι μόνο οι μοτοσυκλετιστές δημιουργούν προβλήματα στους δρόμους μας. Τα προβλήματα τα δημιουργούμε όλοι όσοι έχουμε μάθει να κινούμαστε με λάθος τρόπο μη σεβόμενοι κανένα και αν κάποια στιγμή κάποιος μας θυμίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το λάθος μας τότε αυτομάτως τον θεωρούμε εχθρό και τον στολίζουμε με κοσμητικά επίθετα στη καλύτερη των περιπτώσεων ή κάνουμε απόπειρα να τον συνετίσουμε με άλλα μέσα όπως ξυλοδαρμό.
Εγω προσωπικα αν κανω καποιο λαθος, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ζητησω 1000 συγνωμη
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω καποιος κανει ενα λαθος, πρεπει να ζητησει και τα ρεστα μετα
Ο εγωισμος του νεοΕλληναΣτην μια φορα που εχω κανει βλακεια και εχω τρακαρει καποιον, πριν καλα καλα σταματησουμε, εχω βγει και του εχω πει ''θες να σου κανω δηλωση ή θες να σου δωσω χρηματα για την ζημια?''
Σε πληροφορω οτι απλως ανταλλαξαμε τηλεφωνα ΜΟΝΟ, και μιλησαμε μετα απο 2 μερες για το κοστος της ζημιας, που τελικα του τα εδωσα σε μετρηταΤεσπα, οπως ειπα, αυτο που με ενοχλει πιο πολυ γυρω μου, ειναι οτι βλεπω ανθρωπους που δεν νοιαζονται να γινουν καλυτεροι
Και βασικα για τους εαυτους τους δεν με ενδιαφερει καθολου
Με ενδιαφερει ομως να μαθουν να οδηγουν, αλλιως ας παρουν το λεοφωρειο
Δεν μπορω να βλεπω αλλους νεκρους στους δρομους, απο ατυχηματα τα οποια δεν εχουν προελθει ουτε απο υπερβολικη ταχυτητα, ουτε επειδη το οχημα ''ξεφυγε'' απο την πορεια του. Λες και το οχημα ειναι καποιο θεριο και ξεφυγε απο κλουβι
Απο την ΒΛΑΚΕΙΑ και την ΑΜΕΛΕΙΑ προηλθε το ατυχημα, απο τιποτα αλλοΥ.Γ. Και φυσικα δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου tazio
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Υ.Γ. Και φυσικα δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου tazio
Εννοείται βρε συ. Όπως ούτε κι εγώ με εσένα
Κουβέντα να γίνεται, για αυτό δε μαζευόμαστε εξάλλου σε αυτό το διαδικτυακό καφενείο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το 'ο μοτοσυκλετιστής έχει πάντα δίκιο' το γράφω (και θα συνεχίσω να το γράφω, όπως και το 'πόση μαλακία χωράει σε ένα smart') σε κραυγαλέες περιπτώσεις που ενώ έχει άδικο, είτε βρίζει, είτε χειρονομεί κ.λ.π. για να κερδίσει τις εντυπώσεις κι ας ξέρει πολύ καλά ότι στην ουσία είναι λάθος.
Το ξεκίνησα να το λέω δε, από τότε που το περιοδικό 'ΜΟΤΟ' είχε βγάλει τις αφίσες (η αιτία που έπαψα να το αγοράζω, κι όχι μόνο εγώ) που 'προειδοποιούσαν' ότι αν δε προσέξουμε το δίκυκλο που είναι δίπλα μας αύριο θα είναι άλλο ένα αυτοκίνητο στους δρόμους μας.Εγω βασικα εχω σταματησει να αγοραζω περιοδικα μοτοσυκλετας, γιατι πολυ αχουν γινει 100 φορες χειροτερα απο του αυτοκινητου
Αντικειμενικοτητα μηδεν, και μονο για συντροφια για την τουαλετα κανουν
Για ενημερωση, δεν μπορει να συγκριθει με το ιντερνετΤωρα για την καμπανια που εκανε τοτε με τις αφισες, την θυμαμαι καλα
Πολλα μυνηματα που εβγαλαν ηταν πετυχημενα, αλλα αυτο που μου θυμισες πιο πανω, βασικα εχει ενα λαθος
Αν δεν προσεξεις το δικυκλο, μαλλον δεν θα οδηγαει ουτε αμαξι, αλλα φερετρο
Και ναι, καταλαβαινω τι θες να πεις, οτι δηλαδη σονει και καλα πρεπει να προσεχουμε τα δικυκλα
ΟΧΙ, δεν ειναι ετσι, αν ο αλλος ειναι ζωο, δεν μπορεις να κανεις παπαδεςΜαλλον πρεπει να παμε μια φορα βολτα μαζι με το αυτοκινητο, για να καταλαβεις οτι πιο πολυ εκνευριζομαι απο κακους οδηγους δικυκλων
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]