-
Ο χρήστης After έγραψε:
[...
Μαλλον πρεπει να παμε μια φορα βολτα μαζι με το αυτοκινητο, **για να καταλαβεις οτι πιο πολυ εκνευριζομαι απο κακους οδηγους δικυκλων **Αναμενόμενο αφού ξέρεις το μέσο και από 'την μέσα πλευρά'.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ομολογω οτι οποτε βλεπω να με περναει μηχανη ενω ειμαι πηγμενος, ΖΗΛΕΥΩ, μιας και νιωθω οτι χανω την ζωη μου εγκλωβισμενος εκει μεσα
Αυτος που σε περνάει μπορει να χάσει τη ζωή του στο επόμενο φανάρι, στη ζουγκλα της Αθήνας. Think about it
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Ομολογω οτι οποτε βλεπω να με περναει μηχανη ενω ειμαι πηγμενος, ΖΗΛΕΥΩ, μιας και νιωθω οτι χανω την ζωη μου εγκλωβισμενος εκει μεσα
Αυτος που σε περνάει μπορει να χάσει τη ζωή του στο επόμενο φανάρι, στη ζουγκλα της Αθήνας. Think about it
Για αυτο πρεπει παντα να μην αφηνεις καμια πιθανοτητα στην αντιδραση του αλλου
Πρεπει παντα να εχεις μια ''καβατζα'', ωστε ολα να κρινονται απο δικη σου αντιδραση, και οχι απο καποιο λαθος του αλλου
Καθε μερα βλεπω ειδικα παπια, να ερχονται με οσα, και να περνανε διπλα απο λεοφωρεια, αναμεσα απο αμαξια κτλ, και φαινεται καθαρα οτι αν πεταχτει ενας πεζος π.χ., δεν εχουν κανενα περιθωριο αντιδρασης -
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και οποιος ειναι μαγκας ας το μετακινησει για να βαλει το αυτοκινητο τουΚαλά...δε φοβάται μήπως του το κλέψουν?
Απλά το σπρώχνεις και σπάει...
Μετά καλείς την τροχαία να το μαζέψει...
Να δω αν έχει τα κότσια ο μαγαζάτορας να πάει να το πάρει μετά από την αστυνομία...Σίγουρα πάντως θα το σκεφτεί 2 φορές αν το ξανακάνει
-
πριν τις 00:00 ήταν κόκκινο Golf...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Πρεπει παντα να εχεις μια ''καβατζα'', ωστε ολα να κρινονται απο δικη σου αντιδραση, και οχι απο καποιο λαθος του αλλου
Καθε μερα βλεπω ειδικα παπια, να ερχονται με οσα, και να περνανε διπλα απο λεοφωρεια, αναμεσα απο αμαξια κτλ, και φαινεται καθαρα οτι αν πεταχτει ενας πεζος π.χ., δεν εχουν κανενα περιθωριο αντιδρασηςΕχμ, ναι, δε το εννοουσα ακριβώς έτσι. Εννοουσα απλά οτι ο συνδυασμος κινηση της αθηνας/ζωα/συμπεριφορά καμικάζι αναβατών, δεν ειναι ιδιέταιρα ελκυστικός για μένα, ακομα και οταν ειμαι πηγμενος στην κίνηση (ακουω μουσικη).
Μπορεί ανα πάσα στιγμή εκει που παει ωραιος και καλος (και οχι γρηγορα) και περνάει τους μποτιλιαρισμένους, ενα 10χρονο πιτσιρικι να ανοιξει διαπλατα την πισω πορτα του αυτοκινητου (εχει συμβει σε φιλο - dont ask)
Οποτε τα περι καβατζας, τα ακουω λιγο βερεσε.
Thats all -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πριν τις 00:00 ήταν κόκκινο Golf... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πριν τις 00:00 ήταν κόκκινο Golf...Αχαχαχα το μλκ!!
Θα πεθανωωω
-
-
Καποιο καφενειο/περιπτερο/ΕΒΓΑ το εχει βγαλει στον δρομο για να περασει φορτηγο να το παρει.
-
Καθε μερα βλεπω ειδικα παπια, να ερχονται με οσα, και να περνανε διπλα απο λεοφωρεια, αναμεσα απο αμαξια κτλ, και φαινεται καθαρα οτι αν πεταχτει ενας πεζος π.χ., δεν εχουν κανενα περιθωριο αντιδρασηςΕχμ, ναι, δε το εννοουσα ακριβώς έτσι. Εννοουσα απλά οτι ο συνδυασμος κινηση της αθηνας/ζωα/συμπεριφορά καμικάζι αναβατών, δεν ειναι ιδιέταιρα ελκυστικός για μένα, ακομα και οταν ειμαι πηγμενος στην κίνηση (ακουω μουσικη).
Μπορεί ανα πάσα στιγμή εκει που παει ωραιος και καλος (και οχι γρηγορα) και περνάει τους μποτιλιαρισμένους, ενα 10χρονο πιτσιρικι να ανοιξει διαπλατα την πισω πορτα του αυτοκινητου (εχει συμβει σε φιλο - dont ask)
Thats allOντως σε αυτο που λες, λιγα μπορεις να κανεις
Για αυτο πρεπει να μαθεις να προβλεπεις
Το τι κοιταω καθε φορα που οδηγω μοτοσυκλετα στην κινηση, δεν περιγραφεται
Μια συνεχη επεξεργασια πληροφοριων και ερεθισματων, δεν χαλαρωνω ποτε, και οταν λεω ποτε, εννοω ΠΟΤΕΔυστυχως οπως ειπες, ειναι μερικες περιπτωσεις που πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα
Για αυτο επελεξα abs στην μοτοσυκλετα μου, παρα τους ισχυρισμους μερικων που λενε οτι κοβει απο την σπορ οδηγηση(πραγμα που δεν ισχυει)Τι να πω....προβλεψη, μονο αυτο μενει
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Να προσθεσω στις παραπανω συμπεριφορες και το οτι πολυ συχνα πετυχαινεις μοτοσυκλετιστες πανω στις λωριδες, και οχι μεσα σε αυτες, να πηγαινουν με τον ρυθμο τους, απαγορευοντας σου ομως να προσπερασεις, γιατι θα τους περασεις στα 20 εκατοστα...Ναι καλα...Τους περνας και απο δεξια και απο αριστερα.
-
Εχμ, ναι, δε το εννοουσα ακριβώς έτσι. Εννοουσα απλά οτι ο συνδυασμος κινηση της αθηνας/ζωα/συμπεριφορά καμικάζι αναβατών, δεν ειναι ιδιέταιρα ελκυστικός για μένα, ακομα και οταν ειμαι πηγμενος στην κίνηση (ακουω μουσικη).
Thats allΝαι, αλλά τώρα φαίνεται σαν να εννοείς ότι de facto 'κάνει διήθηση' == 'είναι καμικάζι'.
Όσον αφορά το σενάριο με το πιτσιρίκι, γι αυτό και προσαρμόζεις την ταχύτητα σου *(στη περίπτωση αυτή
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να προσθεσω στις παραπανω συμπεριφορες και το οτι πολυ συχνα πετυχαινεις μοτοσυκλετιστες πανω στις λωριδες, και οχι μεσα σε αυτες, να πηγαινουν με τον ρυθμο τους, απαγορευοντας σου ομως να προσπερασεις, γιατι θα τους περασεις στα 20 εκατοστα...
Ναι καλα...Τους περνας και απο δεξια και απο αριστερα.
Kαι το ιδιο κανω και εγω
Γνωριζω εκατονταδες μοτοσυκλετιστες απο το ιντερνετ(που τα εχουμε πει απο κοντα εννοω) και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο αυτους δεν υπαρχει περιπτωση να κινειται επανω στις λωριδες, την στιγμη κιολας που δεν πηγαινει το ιδιο ή πιο γρηγορα απο την ροη των υπολοιπων οχηματωνΕιλικρινα, αυτος που επιλεγει να κινειται στην αδεια Κηφησιας, επανω στην λωριδα, με 60χλμ/ω, πραγματικα δεν ξερω τι σκ@τ@ εφαγε το πρωι
Πρωτα απο ολα εκτος απο τελειως ΗΛΙΘΙΟ, γλυστραει κιολας(επανω στις λωριδες)Δευτερον, ειναι τοσο μα τοσο βλακας, που δεν καταλαβαινει οτι τον εαυτο του βαζει σε κινδυνο πρωτα απο ολα
Θυμαστε πριν που ειπα για το 85%....
-
-
Το φανάρι είναι στην περιοχή 'Λιανή άμμος' στην Χαλκίδα, στο σημείο που ο δρόμος από την υψηλή γέφυρα τέμνεται με την παραλιακή (νομίζω Χαϊνά λέγεται). Αριστερά πηγαίνει προς το κέντρο της πόλης όπου απαγορεύεται η διέλευση των μεγάλων οχημάτων. Νομίζω ότι η ταμπέλα είναι σωστή.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το φανάρι είναι στην περιοχή 'Λιανή άμμος' στην Χαλκίδα, στο σημείο που ο δρόμος από την υψηλή γέφυρα τέμνεται με την παραλιακή (νομίζω Χαϊνά λέγεται). Αριστερά πηγαίνει προς το κέντρο της πόλης όπου απαγορεύεται η διέλευση των μεγάλων οχημάτων. Νομίζω ότι η ταμπέλα είναι σωστή.Ναι, αλλά τότε θα έπρεπε να έχει μια τέτοια πινακίδα:
(με 'φορτηγό' μέσα, όχι 'επικίνδυνα υλικά'ή μια τέτοια κάτω από το απαγορευτικό:
για να διευκρινήσει σε ποια κατηγορία οχημάτων αναφέρεται.Τα σημαδάκια μέσα στο λευκό φόντο είναι σκίτσα φορτηγού; Από τη φωτογραφία μοιάζουν με τα ηλίθια αυτοκόλλητα που βάζουν μερικοί σε πινακίδες και φανάρια.
-
Ναι, η ταμπέλα έχει το σχήμα του φορτηγού μέσα.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]