-
Αμάξι με πασαλοιμένα σκατά στο παράθυρο του οδηγού το δρομολογούσε κατ'ευθείαν σε ένα πληντύριο μιας shell
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αμάξι με πασαλοιμένα σκατά στο παράθυρο του οδηγού το δρομολογούσε κατ'ευθείαν σε ένα πληντύριο μιας shell -
Κάποιος τον ξέχεσε κυριολεκτικά
Μη σου τύχει
-
ΜΠΛΙΑΧ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αφού δεν είχε και το μικρό πάνω στο ποδήλατο, πάλι καλά να λέτεΚοίτα μαμάααα πετάαωωωω
είδατε ρε ! όταν εγώ φωνάζω για τα προτερήματα του αυτόματου smart κανένας δε μ ακούει :-):-):-)
-
Πάντως ο ORGIADES πρέπει, τελικά, να είναι GEORGIADES με ...απώλειες
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν είναι τρελλά 'απίθανο' αλλά έχει 'άποψη'....

-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Aααχ αυτές οι αναδουλειές!!Ο 'Ενας θα τον άλλον στο τέλος!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
http://img22.imageshack.us/img22/4352/d ... 600.th.jpg[/img][/url]
Πολύ καλές τιμές μπορώ να πω....
-
-
-
-
Την βάπτιση γιατί την εχει πιο φθηνά;
Λέτε να κάνω κάτι τέτοιο και εγώ;
-

Αλλά εντάξει, τα έχει δέσει καλά. No worries then..

-
Σταματημένως στην κίνηση και χαζεύω γύρω γύρω...
Δίπλα μου σταματάει jaguar limo με γυναίκα οδηγό (πολλών Μαϊων).Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι κίνηση και παρατηρώντας βλέπω την οδηγό να τρώει κάτι (φρούτο
μάλλον) με κανονικό πηρούνι...
Κάρφωνε τις μπουκιές από κάτι που δεν φαινόταν (πιάτο, μπώλ ) και που ήταν ακουμπησμένο δίπλα της στην κονσόλα και έτρωγε κανονικά και αμέριμνα.
Κλειστά παράθυρα στη jag, κλιμά ανοικτό (κατά πάσα πιθανότητα γιατί έδειχνε καμμιά 22άρα εκείνη την ώρα το θερμόμετρο) , μουσικούλα (αυτό το υποθέτω) και φαγητό...ΟΚ.
Έχω δεί φραπέ σε γυάλινο ποτήρι, γαλλικό σε κούπα αλλά φαγητό με πηρούνι, πρώτη φορά...Το γεγονώς ότι δεν είχε σοφέρ μάλλον είναι δείγμα της κρίσης...
Αχχχχχχχχχ, προβλήματα πού 'χει ο κόσμος. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έχω δεί φραπέ σε γυάλινο ποτήρι,Τhats me! freddo όμως! -
Αν την ώρα που βάζει τη μπουκιά στο στόμα με το πιρούνι πέσει κανείς από πίσω..
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κάρφωνε τις μπουκιές από κάτι που δεν φαινόταν (πιάτο, μπώλ )
...
ΟΚ.
Έχω δεί φραπέ σε γυάλινο ποτήρι, γαλλικό σε κούπα αλλά φαγητό με πηρούνι, πρώτη φορά...Ταπεράκι απο το σπίτι για να μην χαλάσει η δίαιτα!!!
Και εγώ στο γραφείο μου σε περίοδο δίαιτας/διατροφής έπαιρνα ταπερ με κομμένα φρούτα και πιρουνάκι και όταν δεν προλάβαινα ... τα έτρωγα στο δρόμο στο γυρισμό! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ταπεράκι απο το σπίτι για να μην χαλάσει η δίαιτα!!!
Και εγώ στο γραφείο μου σε περίοδο δίαιτας/διατροφής έπαιρνα ταπερ με κομμένα φρούτα και πιρουνάκι και όταν δεν προλάβαινα ... τα έτρωγα στο δρόμο στο γυρισμό!να προσέχετε πάντως γιατί αυτό που λέει ο ast (ακριβώς από πάνω) δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]