-
Βρισκομαι στην Εγνατια, βραδυ αργα σταθερα στα 120... πηγαινω ομορφα και ωραια μεσαια λωριδα.
Καθως περναω απο κομβο, μπαινει ενα αυτοκινητο στη λωριδα επιταχυνσης, πιανει δεξια και μολις ανοιγω την αποσταση και βρισκεται πισω μου... παραλιγο να βγαλουν αιμα τα ματια μου. Αναβοσβηνω πισω φωτα ομιχλης, του κανω νοημα στον καθρεπτη μου και ειμαι σιγουρος με βλεπει που τον βαζω σε σκιαση... τιποτα! Παιζω τα αλαρμ, τιποτα.
Κοβω 110 σε λιγο με προσπερναει πρεπει να ηταν σε νιρβανα. Απο Σερβια ο τυπος...
Συνεχιζω 120 και ειμαστε σε μια αποσταση καμια 100 μετρα.
Μερικα χιλιομετρα πιο κατω, με προσπερναει ενας Ρουμανος ... φτανει τον Σερβο... τον προσπερναει, μπαινει μεσαια λωριδα και ξεκιναει πανηγυρι απο αυτα που βλεπουμε στο youtube.Brake checking, απο την αριστερη στη δεξια και παλι αριστερη... φωτα, αλαρμ... σιγουρα θα παιχτηκε και καμια κορνα.
Απο τα 120 που πηγαιναμε για να μεινω σε αποσταση ασφαλειας κατεληξα στα 70!Τι παλικαρια ειναι αυτα ρε πουστη μου;
-
Η λύση-αντίμετρο:
-
Ειναι σαν να βαζεις δακτυλο στην πιο ξεχειλωμενη πορνοσταρ!
Με τοσο φως που εβγαζε (ειχε hid ακομα και στα φωτα ομιχλης και πηγαινε με δυνατη σκαλα) ... σιγα μην καταλαβαινε.
Εδω δεν χαμπαριαζε τα νοηματα που του εκανα, τα πισω φωτα που χρησιμοποιησα για σινιαλο. ΚΟΙΜΟΤΑΝ λεμε!Τεσπα, αφου ηρθε ο hardcore ρουμανος και γελασαμε ολοι στο αμαξι με τα καμωματα τους... εστρωσε!
-
κλεψε τιποτα landing lights απο 747
-
Μηπως αντι αυτων προτιμοτερη λυση ειναι να κοψεις , να τον αφησεις να περασει και να τον ακολουθεις απο κοντα; Ετσι θα βλεπεις και συ γρηγοροτερα τις δυσκολιες του δρομου.....
-
Καλησπέρα, έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να μοιραστώ το παρακάτω
Full Size: https://imageshack.com/i/pbAKQfFVj
-
Ο χρήστης antonis78 έγραψε:
Καλωσηρθες.
Δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτο τι εννοεις, αν ομως εννοεις το βάψιμο, θα το εκανα και εγω, ειναι τοσο καραγκιοζια που μπορει να το τολμουσα.
Για άλματα, δεν ειμαι σιγουρος -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Η λύση-αντίμετρο:FIFY
-
Διαβαση πεζων, ξημερωματα.
Πλησιαζω χαλαρα με 30χλμ/ω... πεταγεται ενα σκυλι! Oχι απο αυτα τα ξεκωλα, αλλα ενα συμπαθες 4ποδο αδεσποτο-κοπρος καλοδιατηρημενο!
Βγαινει καμια 15αρια ποντους επανω στη διαβαση, κοιταζει οτι ερχομαι (ειχα σχεδον σταματησει) και κανει μεταβολη, περιμενοντας ξανα στην ακρη του πεζοδρομιου. Δεν ξερω πως μου ηρθε και του παιζω τα φωτα... Ξεκιναει και παλι, στη μεση της διαβασης κοιταει απο την αλλη μερια και συνεχιζει καμαρωτος καμαρωτος!Τα αλλα 3 ατομα στο αμαξι κλαιγανε απο τα γελια με την αντιδραση μου που εκανα σινιαλο
Τα 'χω δει και σε βιντεο τετοια περιστατικα, αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει!
Ποσο απροσαρμοστοι ρε πουστη μου, αναρρωτιεμαι, ειναι τοσοι και τοσοι πεζοι που μεχρι και ο σκυλος καποια βασικα, τα αντιληφθηκε και τα εφαρμοζει για την επιβιωση του;; -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλωσηρθες.
Δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτο τι εννοεις, αν ομως εννοεις το βάψιμο, θα το εκανα και εγω, ειναι τοσο καραγκιοζια που μπορει να το τολμουσα.
Για άλματα, δεν ειμαι σιγουροςΔεν ξέρω αν φαίνεται από τις φωτό αλλά μιλάμε για τον γιο του General Lee!!!!
Στην οροφή ήταν βαμμένη η σημαία του Αμερικανικού Νότου, το '01' στις πόρτες, στα φτερά βαμμένοι αεραγωγοί όπως το original, μπροστά η μπαριέρα, μέχρι και το όνομα 'General Lee' γραμμένο πάνω από τις πόρτες!!!
Δεν ξέρω αν είχε κολλήσει και τις πόρτες ο τύπος και μπαινόβγαινε από τα παράθυρα και αν είχε και την κόρνα
-
Καλωσηρθες.
Για άλματα, δεν ειμαι σιγουροςΔεν ξέρω αν φαίνεται από τις φωτό αλλά μιλάμε για **την κλανια **του General Lee!!!!
Στην οροφή ήταν βαμμένη η σημαία του Αμερικανικού Νότου, το '01' στις πόρτες, στα φτερά βαμμένοι αεραγωγοί όπως το original, μπροστά η μπαριέρα, μέχρι και το όνομα 'General Lee' γραμμένο πάνω από τις πόρτες!!!
Δεν ξέρω αν είχε κολλήσει και τις πόρτες ο τύπος και μπαινόβγαινε από τα παράθυρα και αν είχε και την κόρνα
fixed.
-
Καλωσηρθες.
Για άλματα, δεν ειμαι σιγουροςΔεν ξέρω αν φαίνεται από τις φωτό αλλά μιλάμε για τον γιο του General Lee!!!!
για το γιο λεω και εγω!!!
εχω δει ενα τετοιο smart στο Σταδιο Ειρηνης & Φιλιας στο Φαληρο, ~4 χρονια πριν -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Διαβαση πεζων, ξημερωματα.Πλησιαζω χαλαρα με 30χλμ/ω... πεταγεται ενα σκυλι! Oχι απο αυτα τα ξεκωλα, αλλα ενα συμπαθες 4ποδο αδεσποτο-κοπρος καλοδιατηρημενο!
Βγαινει καμια 15αρια ποντους επανω στη διαβαση, κοιταζει οτι ερχομαι (ειχα σχεδον σταματησει) και κανει μεταβολη, περιμενοντας ξανα στην ακρη του πεζοδρομιου. Δεν ξερω πως μου ηρθε και του παιζω τα φωτα... Ξεκιναει και παλι, στη μεση της διαβασης κοιταει απο την αλλη μερια και συνεχιζει καμαρωτος καμαρωτος!Τα αλλα 3 ατομα στο αμαξι κλαιγανε απο τα γελια με την αντιδραση μου που εκανα σινιαλο
Ποσο απροσαρμοστοι ρε πουστη μου, αναρρωτιεμαι, ειναι τοσοι και τοσοι πεζοι που μεχρι και ο σκυλος καποια βασικα, τα αντιληφθηκε και τα εφαρμοζει για την επιβιωση του;;Και γω το κάνω αυτό, ν'ανάβω φώτα
Αν έχω ανοιχτό παράθυρο του φωνάζω κιόλας, πέρνα -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Διαβαση πεζων, ξημερωματα.Πλησιαζω χαλαρα με 30χλμ/ω... πεταγεται ενα σκυλι! Oχι απο αυτα τα ξεκωλα, αλλα ενα συμπαθες 4ποδο αδεσποτο-κοπρος καλοδιατηρημενο!
Ποσο απροσαρμοστοι ρε πουστη μου, αναρρωτιεμαι, ειναι τοσοι και τοσοι πεζοι που μεχρι και ο σκυλος καποια βασικα, τα αντιληφθηκε και τα εφαρμοζει για την επιβιωση του;;Είναι συνηθισμένα να εκτελούν εντολές...γι'αυτό..........!!
-
Νταξ, δεν ειναι καθόλου απίθανο, πλην αναπόσπαστο κομμάτι ελληνικής οδηγικής νοοτροπίας.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Νταξ, δεν ειναι καθόλου απίθανο, πλην αναπόσπαστο κομμάτι ελληνικής οδηγικής νοοτροπίας.Ταιριαζει ομως και αν ηταν στα 'ΖΩΑ' .......
-
Πφ!! σιγά τα ωά.Την προηγούμενη εβδομάδα το απόγευμα στα διόδια της Ελευσίνας,στο διπλανό ταμείο,'τουοτα χαιλουξ ντί φόρ ντί ' φορτωμένο με καμια 8αρια κεφάλια απο γυναικόπαιδα,της γνωστής φυλής,'ρομά'.
Α! το εργαλείο είχε και το ανάλογο set up ,χαμήλωμα ζάντες,εξατμήσεις,κτλ -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
:inlove: ξαφνικα μετα απο μια στροφη να σου μπροστα μου ενα τροχοσπιτο... αυστριακες πινακιδες... ο θορυβος του οχηματος που το τραβαγε δεν ηταν αυτοκινητου... και ΝΑΙ τρακτερακι αντικα, με οδηγο ΜΟΡΦΗ με ψαθινο καπελακι για τον ηλιο να κρουζαρει ανεμελα
πολυ γουσταρισα το θεαμα, πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τουριστα με τρακτερ, τον χαιρετησα προσπερνοντας και συνεχισαΑμα ειχες πεσει πανω του θα εκανες το ιδιο?
-
Αυτο το όχημα κινούνταν επι της λεωφόρου Ρόδου Λίνδου πριν το φωτογραφίσω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
oλους αυτούς που βαζουν παιδια στο πορτ μπαγκαζ των smart ή εχουν τα παιδια σα τσουβαλια στα πισω καθισματα ή στις αγκαλιές ή πάνω στο parcel shelf (εταζέρα λέει το Google) τι πρεπει να τους κάνουμε; Α, ναι εδω ειναι Ελλάδα αρα..... (και εχω και πολλα ανάλογα παραδείγματα, λογω του οτι ζω σε χωριο)
Παιδια μεγαλα και μικρα πανω σε καροτσες αγροτικων, παιδια και 13+ να οδηγανε μηχανακια, χωρις διπλωμα, αδεια, πινακιδες, κρανος, γαντια, μποτες με υδροροες για εξατμιση, έφηβοι με αυτοκίνητα 100 μεσα στο χωριο, χωρις ζωνη......
παιδια χυμα στο πισω καθισμα, τα μισα εξω απο το παραθυρο, στην αγκαλια την μαμας μπροστά ή και ετσι μπροστά ορθια στον χωρο για τα ποδια του συνοδηγου, αγκαλια με τον αεροσακο, δεν θελω να σκεφτώ τι θα γινει αμα ανοιξει...κ
τα βλέπω και τρελαίνομαι κάθε φορά. Αλλά σε χωριο με το που βγαλειθς φωτογραφια και πας να μιλησεις ολοι ξερουν ποιος εισαι, ποιος ειναι ο πατερας σου, η μανα σου, ο παππος σου, η γιαγια σου....
γονεις MAΛAKEΣ
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]