-
Mα γιατί συνεχίστε
Κάποιος που να κράτησε αυτά που διαγράφηκαν και έχασα τα καλύτερα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mα γιατί συνεχίστεΚάποιος που να κράτησε αυτά που διαγράφηκαν και έχασα τα καλύτερα?
Ούτε σε εμένα τα λένε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγώ, πάντως, αν είχα καθηγητή σε ΑΕΙ που μου προκαλούσε ερωτηματικά για την ακαδημαϊκή επάρκειά του σε βαθμό που να αναγκάζομαι να τον ρωτάω αν όντως έχει πτυχίο και μετά μάθαινα τυχαία ότι με 'σκίζει' (sic) ως εκδίκηση για την υποτίμηση, το λιγότερο που θα του έκανα ήταν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αναφορά στο Πανεπιστήμιο για τη συμπεριφορά του, ζητώντας την πειθαρχική δίωξή του.
νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να ανοιξεις κοντρα με το καθηγητικο κατεστημενο;
θα σε σταμπαρανε ΟΛΟΙ οι καθηγητες μετα και θα επαιρνες του αγιου πεους ανημερα πτυχιο φιλε μου
+1
Κανεις απλα τη δουλεια σου και ευχεσαι να πεθανει..Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Σε τέτοιους μ@λ@κες καθηγητές αρκεί μια μολότοφ στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο για να στρώσουν μετά (εννοείται όταν και τα 2 είναι άδεια)
Αλλιώς, τηλέφωνα στις 2 το βράδυ και με μπάσα φωνή 'Πρόσεχε! Δεν σου μένει πολύς χρόνος'...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγώ, πάντως, αν είχα καθηγητή σε ΑΕΙ που μου προκαλούσε ερωτηματικά για την ακαδημαϊκή επάρκειά του σε βαθμό που να αναγκάζομαι να τον ρωτάω αν όντως έχει πτυχίο και μετά μάθαινα τυχαία ότι με 'σκίζει' (sic) ως εκδίκηση για την υποτίμηση, το λιγότερο που θα του έκανα ήταν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αναφορά στο Πανεπιστήμιο για τη συμπεριφορά του, ζητώντας την πειθαρχική δίωξή του.
νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να ανοιξεις κοντρα με το καθηγητικο κατεστημενο;
θα σε σταμπαρανε ΟΛΟΙ οι καθηγητες μετα και θα επαιρνες του αγιου πεους ανημερα πτυχιο φιλε μου
+1
Κανεις απλα τη δουλεια σου και ευχεσαι να πεθανει..1oν Γαμώτο έχασα τα καλύτερα μέχρι να γυρίσω σπίτι...
2ον Σε δυο καθηγητές μου έχω κάνει φασαρία.
Ο πρώτος στο πρώτο έτος που πήγε να με κόψει στο σχέδιο. Αλλά έκανε τη λακαμία να περάσει αυτούς στους οποίους είχα κάνει εγώ το σχέδιο. Αφού τον έκανα ρόμπα (αν και δεν έφταιγε αυτός, αλλά ο μπετός που είχε για 'βοηθό') τον άρπαξα από τον γιακά και του εξήγησα τι θα τον κάνω. Με κοινό τον Πρόεδρο της σχολής, μερικούς καθηγητές, τη γραματεία και μεριούς συμφοιτητές που με κρατάγανε. Φυσικά πήρα το 8,5 μου και αυτός τον πούλο την επόμενη χρονιά.(Δεν ήταν μόνιμος, αλλά 407)
Ο δεύτερος στο τρίτο έτος, και αφού με είχε κόψει στα προηγούμενα πόσες φορές με τρία, με έκοψε πάλι με τρία. πήγα στο γραφείο, είδα ότι με έκοψε για ψύλου πήδημα, και του εξήγησα ότι εγώ θα το ξαναδώσω το μάθημα. Αν τολμήσει όμως να το ξανακάνει θα βγάλω τα έξοδα μου από το αυτοκίνητο όμως.
Φυσικά διάβασα αρκετά και έγραψα το μεγαλύτερο βαθμό σε εκείνη την εξεταστική.Σημασία δεν έχει το να σαι ντερέκι, αλλά το να γυαλίζει το μάτι σου την κατάλληλη στιγμή.
Και για να μη ξεχνιώμαστε. Οι σχολές δεν είναι οι τοίχοι και οι καθηγητές. Είναι οι φοιτητές. Και έχουν την δύναμη άμα θέλουν να στείλουν κόσμο σπίτι του. Απλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Και όχι δε θα κάνουμε συνέχεια επανάσταση, ούτε θα τσακωθούμε με όλο τον κόσμο, αλλά δε θα δεχτούμε και ψευτοεξουσία από τον κάθε καμμένο.
-
Εχουμε βγει εκτος θεματος .[mod]
-
τοτε ή μας δουλευετε ομαδικα ή πραγματικα δεν ξερετε να οδηγατε.
ή απλά, δεν βρίσκουν καμία ευχαρίστηση στον να στρίβουν γρήγορα
κάποτε, είχαμε πάει εκδρομή με ένα φιλικό ζευγάρι. σε ορεινό στροφιλίκι που συναντήσαμε, οδηγούσα απλώς σβέλτα, χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος, εκεί που πραγματικά έβλεπα μίλια μπροστά.
στην ταβέρνα, όταν ο έτερος άνδρας πήγε προς νερού του, η δικιά του μου είπε, ότι ο δικός της, με έιπε άσχετο γιατί δεν μπορούσα να κρατήσω την λωρίδα μου
η ίδια είχε σχέση με το 'στρίβειν' και τον κορόιδευε! -
Ειπα να κοιμηθω ο ανθρωπος και εχασα τα καλά τελος το και απο μενα
Ειδα σημερα ενα αγροτικο παλιο Nissan το οποιο ελεγε πισω: 'Κανω ειδικες τιμες σε χηρες και χωρισμενες, ο Σακης' Δυστυχως ηταν πολυ πρωι για να το βγαλω φωτογραφια -
Το κέρατό μου ούτε εγώ πρόλαβα! Θα σας έβριζα όλους αλλά πήρα τηλ. τον Κούγια και μου είπε να κρατηθώ!
(μετά τον μπακαλιάρο σκορδαλιά δεν κοτάτε ε? )
-
Χαχαχ είναι ένα Renault Scenic εδώ από κάτω το οποίο κάποιο κόλλημα έχει φάει και ο συναγερμός αρχίζει να βαράει κάθε 10 λεπτά Ο ιδιοκτήτης του έχει παλαβώσει, βγαίνει στο μπαλκόνι και το ανοιγοκλείνει με το κλειδί για να σταματήσει αλλά αυτό ξαναρχίζει μετά από λίγο Μόλις κατέβηκε κάτω και το.. έβριζε μην μπορώντας να βρει λύση! Είναι και μεσημέρι κι έχει γ@μήσει όλη τη γειτονιά
-
Δεν έχει κλειδάκι για να τον απενεργοποιήσει;
-
'η στην τελικη να βγαλει την μπαταρια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν λοιπον εισαι μονος στον δρομο κ δεν υπαρχει το ενδεχομενο αυτο, κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν ερχεται κανεις (κ εχεις ορατοτητα ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ), τοτε η διπλη γραμμη δεν εχει λογο υπαρξης.
Για να τελειωνουμε. Αν ειλικρινα καποιοι μου λετε οτι, ασχετα αν το κανετε εσεις ή οχι, πρωτη φορα ακουτε το να παιρνεις μια στροφη ισια, το να χρησιμοποιεις ολο το πλατος του δρομου οταν η ορατοτητα σου το επιτρεπει ΑΝΕΤΑ, κ το να αγνοεις καποιες διαταξεις του ΚΟΚ αναλογα με τις συνθηκες ή την ωρα της μερας επειδη πολυ απλα δεν εχουν λογο υπαρξης, τοτε ή μας δουλευετε ομαδικα ή πραγματικα δεν ξερετε να οδηγατε.
Προσωπικά δεν κινούμαι ιδιαίτερα σε επαρχιακούς δρόμους, και αν κινούμαι μάλλον δεν ξέρω τη περιοχή και τον δρόμο άρα ούτε και τις ιδιαιτερότητες τους, οπότε και αποφεύγω να κινούμαι με παραπάνω από 20-30 χλμ πάνω από το όριο. Στην Κατεχάκη πχ που είναι ταχείας κυκλοφορίας όταν είμαι 'μόνος' μου δεν λαμβάνω υπόψιν λωρίδες.
Καταλαβαίνω αυτό που λέτε περί ορατότητας, απλά μου φάνηκε περίεργο το να κινείται ο άλλος 'συνέχεια' στο αντίθετο ρεύμα, τα 'αστεράκια' δεν τα έβαλα λόγω ΚΟΚ άλλωστε και εγώ αγνοοώ πολύ συχνά κάποιες διατάξεις του. Προφανώς εφόσον δεν κινδυνεύουν τρίτοι εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Τέλος, ούτως ή άλλως δεν έχω τη δυνατότητα να υποστηρίξω τη ταχύτητα για να παίρνω γραμμές, μιας και το ίμπιζα με τα 75-80 άλογα που έχουμε στην οικογένεια έχει επιτάχυνση και ρεπρίζ που απαιτούν ημερολόγιο. Υποθέτω οτι αν είχαμε κάποιο αμάξι με 100-120 άλογα κάτι θα'χα νιώσει.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Καταλαβαίνω αυτό που λέτε περί ορατότητας, απλά μου φάνηκε περίεργο το να κινείται ο άλλος 'συνέχεια' στο αντίθετο ρεύμα, τα 'αστεράκια' δεν τα έβαλα λόγω ΚΟΚ άλλωστε και εγώ αγνοοώ πολύ συχνά κάποιες διατάξεις του. Προφανώς εφόσον δεν κινδυνεύουν τρίτοι εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Ενταξει ειπαμε αλλα οχι και συνεχεια στο αντιθετο,απλα 'ισιωνεις τις στροφες μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα.
-
Εγώ συνήθως απλά παίρνω γραμμές μέσα στο ρεύμα μου, άντε να πατήσω διαχωριστική.
Ε ρε και να μας έβλεπε κανένας από καμιά εσπρέσσο, τον βλέπω τον τίτλο 'Κοντράκηδες δολοφόνοι συννενοούνται κρυφά ( ) στο διαδίκτυο'.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καταλαβαίνω αυτό που λέτε περί ορατότητας, απλά μου φάνηκε περίεργο το να κινείται ο άλλος 'συνέχεια' στο αντίθετο ρεύμα, τα 'αστεράκια' δεν τα έβαλα λόγω ΚΟΚ άλλωστε και εγώ αγνοοώ πολύ συχνά κάποιες διατάξεις του. Προφανώς εφόσον δεν κινδυνεύουν τρίτοι εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Ενταξει ειπαμε αλλα οχι και συνεχεια στο αντιθετο,απλα 'ισιωνεις τις στροφες μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα.
Μα έχω γράψει πολλά Posts πριν ότι η μέση λύση ως συνήθως είναι και η σωστή ...
το 50 + από το όριο και παίρνω γραμμές για να στρίψω είναι ακραίο imho ...
Επίσης...
[κοντράκιας Mode on]σας τσαγιάζω όλους ναουμ και δεν κάθετε κανενας δίπλα μου και αν σας πετύχω σε φανάρι θα δείτε τι θα πάθετε ...[/κοντράκιας Mode off] -
Μα δεν ειπε κανεις για 'συνεχεια'. Ειπαμε οτι οταν εχεις πραγματικα απεριοριστη ορατοτητα (πραγμα αρκετα συχνο σε ορεινους δρομους λογω της κλισεως του εδαφους), κ χωρο λογω ελαχιστων ή κανενος αυτοκινητου, να χρησιμοποιεις ολο το πλατος του δρομου. Αφου μπορεις, γουαι νοτ? Εκει η διπλη γραμμη γινεται περιττη, στις συγκεκριμενες συνθηκες+χρονικη στιγμη.
Αντιστοιχα μπορει να γινει περιττη κ σε περιπτωσεις ατελειωτων ευθειων που εχουν διπλη επειδη υπαρχουν παραπλευρα βενζιναδικα, αλλα απο την μια μερια του δρομου. Οταν λοιπον εισαι σε εκεινη την πλευρα (με τα βενζιναδιακ, εισοδους/εξοδους κλπ) κ η απεναντι δεν εχει τιποτα τετοιο, δεν εχει νοημα η διπλη γραμμη για σενα.
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
...
Σημασία δεν έχει το να σαι ντερέκι, αλλά το να γυαλίζει το μάτι σου την κατάλληλη στιγμή...Οταν το φωναζω εγω...
ΥΓ Α ρε Ελληνα, σου λενε οτι ο Roehrl λεει αυτο το πραγμα, κ εσυ απαντας 'ναι αλλα ο ΚΟΚ λεει το αντιθετο'.
-
νταξ ο ρερλ ειπε αυτο (που συμφωνω) αλλα ο κλιντ ισγουντ ειχε πει το γνωστο περι γνωμης και κωλου
-
Σε δημόσιο δρόμο δεν πρέπει να οδηγά κανείς με γραμμές.
Μόνο αν βλέπει καλά και μόνο αν βγαίνει ελάχιστα από την πορεία του.
(δεν το τηρώ και θεωρώ τον εαυτό μου μ@λάκα)Γιατί πρέπει να τηρούν όλοι τις διαγραμμίσεις:
Κατέβαινα από Πισοδέρι με χιονόπτωση και 10εκ. χιόνι στο δρόμο, κανονικά στη λωρίδα μου.
Ανέβαινε λεωφορείο αστυνομίας με λαθρομετανάστες για να τους απελάσει και για να μην κόβει στις στροφές, είχε βγει ολόκληρο στο δικό μου ρεύμα κυκλοφορίας.
Όταν τον είδα και με είδε, ούτε αυτός μπορούσε να το μαζέψει ούτε εγώ να σταματήσω (μπλόκαρα και ξεμπλόκαρα τους τροχούς σε μια μάταιη προσπάθεια να μειώσω ταχύτητα από τα 60χαω που κατέβαινα).
Γλίτωσα μετωπική για 1-2 μέτρα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα δεν ειπε κανεις για 'συνεχεια'. Ειπαμε οτι οταν εχεις πραγματικα απεριοριστη ορατοτητα (πραγμα αρκετα συχνο σε ορεινους δρομους λογω της κλισεως του εδαφους), κ χωρο λογω ελαχιστων ή κανενος αυτοκινητου, να χρησιμοποιεις ολο το πλατος του δρομου. Αφου μπορεις, γουαι νοτ? Εκει η διπλη γραμμη γινεται περιττη, στις συγκεκριμενες συνθηκες+χρονικη στιγμη.καλά να σε πάω εγώ σε κάτι ορεινούς δρόμους που κάθε 100μ έχει στροφή και αν έχεις μπροστά σου κανέναν την εμάμησες ειδικά ημέρα που δε μπορείς να δεις και τα φώτα του απέναντι ώστε να έχεις μια ιδέα αν έρχεται κανείς
ένας απ'αυτούς τους δρόμους είναι το κομμάτι Αρτάκη-Αγ. Ιωάννης Ρώσσος που τα ανοιχτά μέρη είναι ελάχιστα και αν έχεις κομβόι αργών μπροστά είναι ακόμα πιο δύσκολο. η διαδρομή προς το εξοχικό μου ορεινή Κορινθία είναι απείρως καλύτερη γιατί από στροφή σε στροφή είναι 200+ μέτρα οπότε υπάρχει χώρος
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε δημόσιο δρόμο δεν πρέπει να οδηγά κανείς με γραμμές.
Μόνο αν βλέπει καλά και μόνο αν βγαίνει ελάχιστα από την πορεία του.
(δεν το τηρώ και θεωρώ τον εαυτό μου μ@λάκα)Γιατί πρέπει να τηρούν όλοι τις διαγραμμίσεις:
Κατέβαινα από Πισοδέρι με χιονόπτωση και 10εκ. χιόνι στο δρόμο, κανονικά στη λωρίδα μου.
Ανέβαινε λεωφορείο αστυνομίας με λαθρομετανάστες για να τους απελάσει και για να μην κόβει στις στροφές, είχε βγει ολόκληρο στο δικό μου ρεύμα κυκλοφορίας.
Όταν τον είδα και με είδε, ούτε αυτός μπορούσε να το μαζέψει ούτε εγώ να σταματήσω (μπλόκαρα και ξεμπλόκαρα τους τροχούς σε μια μάταιη προσπάθεια να μειώσω ταχύτητα από τα 60χαω που κατέβαινα).
Γλίτωσα μετωπική για 1-2 μέτρα.Αρα εσυ μιλας για κατι εντελως διαφορετικο. Απο την στιγμη που λες 'οταν τον ειδα κ με ειδε', εχεις ξεφυγει απο αυτο που περιγραφω εγω. Χτες γυρνωντας απο ΧΚ Παρνασσου πρεπει να κοψαμε τουλαχιστον 15 στροφες μεχρι κ μετα την Αραχωβα, ολες με απεριοριστη ορατοτητα ολης της στροφης κ στα δυο ρευματα
Αυτο το τελευταιο ειναι που δεν μπορειται να καταλαβετε...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]