-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που κάθεσαι και το αναλύεις το πράγμα.Ο άνθρωπος είναι βαρεμένος ._
-
Δεν αντιλαμβανομαι την υποχρεωση στο να πιστεψω στον υιο, αλλα και στο θεο.
Απο που κι ως που, αν θεωρησουμε οτι υπαρχει θεος, θα αντιμετωπισω την οργη του;
Αφου ο καλος θεουλης που συγχωρει, μας αγαπαει ολους τους ανθρωπους..
Απο την αλλη, γιατι εφοσον δεν πιστευω πρεπει να με αγγιζει η ολη θεωρια της βιβλου;
Ειναι σαν να λες οτι εφοσον εισαι μεσα στη χωρα μου (πλανητης Γη) εισαι υποχρεωμενος να ακολουθεις τα ηθη και τα εθιμα μου (δεν μιλαω για νομους κλπ, ουτε για μουσουλμανικες χωρες που δεν υπαρχει σοβαρος διαχωρισμος αναμεσα στο λογο του θεου και τους νομους του κρατους).
Ε οχι ρε φιλαρακι, εγω θα το παιξω 'Πιτερ Παν', αμα δε πιστευω σε σενα θα αδυνατιζεις και δεν θα υπαρχεις..Τρελο οφτοπικ, αλλα μου'ρθε πανω στη τρελα μου.
Βοηθαει και το di saronno.Σημερα ειδα εναν μπαμπα με βεστρομ να εχει βαλει το παιδακι πανω (8-9 ετων το πολυ), και να φορανε και οι 2 κρανος..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σημερα ειδα εναν μπαμπα με βεστρομ να εχει βαλει το παιδακι πανω (8-9 ετων το πολυ), και να φορανε και οι 2 κρανος..
Εγώ πάλι φίλε μου είδα παπί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας τελικιασμένο στα 70χλμ/ώρα, με ολόκληρη οικογένεια πάνω: μπαμπάς-στη μέση ένα παιδάκι 5-6 χρονών- και πίσω μαμά, οι δύο εκ των οποίων (καταλαβαίνεις ποιοι) υπερτροφικοί. Φυσικά κανείς δεν φορούσε κράνος.
Λυπάμαι που μερικοί συμπολίτες μας δεν έχουν καθόλου εγκέφαλο μέσα στο κεφάλι τους. -
Και από ότι φαίνεται, δεν θα τον έχουν και κυριολεκτικά.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σημερα ειδα εναν μπαμπα με βεστρομ να εχει βαλει το παιδακι πανω (8-9 ετων το πολυ), και να φορανε και οι 2 κρανος..
Εγώ πάλι φίλε μου είδα παπί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας τελικιασμένο στα 70χλμ/ώρα, με ολόκληρη οικογένεια πάνω: μπαμπάς-στη μέση ένα παιδάκι 5-6 χρονών και πίσω μαμά, οι δύο εκ των οποίων (καταλαβαίνεις ποιοι) υπερτροφικοί. Φυσικά κανείς δεν φορούσε κράνος.
Λυπάμαι που μερικοί συμπολίτες μας δεν έχουν καθόλου εγκέφαλο μέσα στο κεφάλι τους.Λιποσακοι (εκ του 'αεροσακοι') για το παιδι;
-
Λίγο πέρα από το σπίτι μου ο δρόμος κάνει ένα εγκάρσιο 'βαθούλωμα' που αν δεν φρενάρεις λίγο συνηθίζει να βρίσκει η μούρη του αυτοκινήτου.
Διάφοροι χαμηλωμένοι που δεν ξέρουν το hot spot έχουν κοπανηθεί άσχημα, μερικοί πήραν και τον προφυλακτήρα στο χέρι.
Χαζεύοντας στο μπαλκόνι πριν μερικά λεπτά (κλασσικές αγχοαϋπνίες όπου μασουλάς οτιδήποτε βρεθεί στο ψυγείο κοιτάζοντας αχανώς για να περάσει η ώρα) παρατήρησα ένα αμάξι (δεν έδωσα σημασία στη μάρκα, χαζεμένος όπως ήμουν) το οποίο πέρασε φέτες το σημείο, ακούστηκε άσχημο κοπάνημα και από εκεί και πέρα σε όλο το μήκος του δρόμου μέχρι που καμπυλώνει και δεν έχω ορατότητα, άφησε σκούρα γραμμή υγρών - πιθανότατα λάδια. Μάλλον το πήρε το κάρτερ στο χέρι ο φίλος. Κρίμα.
-
Το κομμάτι από την Αγία Γραφή που υπάρχει κολλημένο στο τζάμι είναι αυτό που έλεγε ο μαύρος συνεργάτης του Τραβόλτα στο Pulp Fiction πριν καθαρίσει κόσμο ή μου φαίνεται;
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Λίγο πέρα από το σπίτι μου ο δρόμος κάνει ένα εγκάρσιο 'βαθούλωμα' που αν δεν φρενάρεις λίγο συνηθίζει να βρίσκει η μούρη του αυτοκινήτου.Διάφοροι χαμηλωμένοι που δεν ξέρουν το hot spot έχουν κοπανηθεί άσχημα, μερικοί πήραν και τον προφυλακτήρα στο χέρι.
Χαζεύοντας στο μπαλκόνι πριν μερικά λεπτά (κλασσικές αγχοαϋπνίες όπου μασουλάς οτιδήποτε βρεθεί στο ψυγείο κοιτάζοντας αχανώς για να περάσει η ώρα) παρατήρησα ένα αμάξι (δεν έδωσα σημασία στη μάρκα, χαζεμένος όπως ήμουν) το οποίο πέρασε φέτες το σημείο, ακούστηκε άσχημο κοπάνημα και από εκεί και πέρα σε όλο το μήκος του δρόμου μέχρι που καμπυλώνει και δεν έχω ορατότητα, άφησε σκούρα γραμμή υγρών - πιθανότατα λάδια. Μάλλον το πήρε το κάρτερ στο χέρι ο φίλος. Κρίμα.
Στην ελλάδα πλέον έτσι οπως είναι οι δρόμοι, και χαμηλωμένος να μην είσαι, υπάρχουν πολλά σημεία που βρίσκεις (ακόμα και με στοκ 307 πχ)
Γαμώ τους κωλόδρομούς μας.... -
Μετά από τους πάμπολλους γονείς-ΤΕΡΑΤΑ που έχω δει στους δρόμους του Μιλάνο να κρατάνε τα παιδιά τους στην αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα χωρίς να φοράνε ζώνη, χθες είδα το απίστευτο χαζεύοντας από το μπαλκόνι μου:
Κυρία μεγάλης ηλικίας με Lancia Y σταματάει με αλάρμ σε θέση στάθμευσης στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου. Από τον κάθετο δρόμο έρχεται άλλη κυρία μεγάλης ηλικίας με παιδάκι 3-4 χρονών. Ανοίγει τη δεξιά πόρτα, διπλώνει το κάθισμα του συνοδηγού, βάζει το παιδάκι μέσα, το καθίζει στο παιδικό καθισματάκι στο πίσω κάθισμα, το δένει με τις ζώνες, σηκώνει το κάθισμα του συνοδηγού, κάθεται, βάζει τη ζώνη της και φεύγουν. Οι κινήσεις της αργές, πιστεύω τόσο από το μεγάλο της ηλικίας της όσο και από την προσοχή της για να μη χτυπήσει το παιδάκι και να δεθεί σωστά.
Εύγε!
-
Κι εγώ σήμερα είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί (αν και στα Ζώα θα έπρεπε να το γράψω).
'Πατέρας' σε μοτοσυκλέτα (ακράνωτος) είχε ακράνωτο παιδί κάτω από 10 ετών πίσω του και άλλο ένα, κάτω από 5 ετών, ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ κρατώντας το με το δεξί του χέρι! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ σήμερα είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί (αν και στα Ζώα θα έπρεπε να το γράψω).
'Πατέρας' σε μοτοσυκλέτα (ακράνωτος) είχε ακράνωτο παιδί κάτω από 10 ετών πίσω του και άλλο ένα, κάτω από 5 ετών, ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ κρατώντας το με το δεξί του χέρι!Και κρατούσε χιαστί με το αριστερό το γκάζι?
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
'Πατέρας' σε μοτοσυκλέτα (ακράνωτος) είχε ακράνωτο παιδί κάτω από 10 ετών πίσω του και άλλο ένα, κάτω από 5 ετών, ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙ κρατώντας το με το δεξί του χέρι!Και κρατούσε χιαστί με το αριστερό το γκάζι?
Το γκάζι το κρατούσε το 5χρονο.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Για την ακρίβεια αγκάλιαζε το παιδί με το δεξί χέρι, σαν σάκο, κρατώντας το τιμόνι. Φρίκαρα τελείως.
-
μλκια, επρεπε να δεσει τα παιδακια μεταξυ τους απο τιραντες και να τα περασει πανω απο την σελα σαν σαμαρια. πιο ευκολο και βολικο.
-
Άντε να συνεισφέρω και γω: γυαλιστερή Mercedes Ε200 του κουτιού, σκούρα μπλε με λευκά δέρματα (όπως πρέπει), με επιβάτες καλοντυμένο μεσήλικο ζευγάρι (η κυρία φορούσε γούνα) και ...το πιτσιρίκι, αερόσακος στην αγκαλιά της συνοδηγού κυρίας. Απ' ό,τι φαίνεται, κοινή λογική δεν υπάρχει ούτε στην middle-upper class. Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ το ενδεχόμενο το πιτσιρίκι να είναι εγγονάκι - άραγε το ξέρουν οι γονείς που τους το εμπιστεύονται;
-
Τι να πάθει μέσα στη μερσεντέ;
-
Δυστυχως οταν ο Ισαακ Νιουτον διατυπωνε το νομο της αδρανειας, δεν υπηρχανε μερτσεντε.
Εδω ομως ειναι μια απο τις περιπτωσεις που δεν εφαρμοζεται ο νομος λογω της αδρανειας των ελεγκτικων αρχων -
Παρατηρω τελευταια ολο και περισσοτερα (οκ σπανια ακομα αλλα τους εχω πετυχει σε μικρο χρονικο διαστημα) παιδακια στην...εταζερα. Αν και θα πηγαινε και στα ζωα δεν παυει να ειναι ισως το πιο περιεργο και συναμα εξωφρενικο πραγμα που βλεπω στους ελληνικους δρομους. Αληθεια,τι σκ@τα κουβαλαει ο εγκεφαλος αυτων των γωνιων;
-
Το εξης απιθανο:
Αριστερη λωριδα Κηφισου, χτες βραδυ. Πλησιαζω ('καταπινω' βασικα...) Alfa Brera 3.2 που ειναι σε φαση serial overtaking, αυτος παει αρκετα γρηγορα ωστε να μην μπορω να τον περασω, οχι οσο γρηγορα οσο ηθελα να κινουμαι εγω. Και ενω εχω αρχισει να σκεφτομαι τι να κανω και απο που να περασω τον κατασκηνωτη ο τυπος
α) Αντι να ειναι μεσα στην νιρβανα του νεοελληνα προσπερασματια, ειχε τον νου του στον καθρεπτη του και με ειδε απο μακρυα να ερχομαι φορτωμενος. Aυτο το καταλαβα επειδη:
β) εβγαλε αριστερο φλας οταν τον εφτασα, για να δειξει οτι με εχει δει και προσπερναει,
γ) πατησε γκαζι για να επιταχυνει την μεχρι τοτε ραθυμη προσπεραση του και
δ) ενω με αφηνε πισω (ειπαμε 3.2lt), φρεναρε να μπει στο πρωτο καλουτσικο κενο στην μεσαια - εννοειται με δεξι φλας - ωστε να με αφησει να περασω, και μετα ξαναβγηκε αριστερα να συνεχισει.
ακομα δεν εχω συνελθει...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]