-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παρεξήγησες. Δεν εννοούσα να βάλει αυτά τα 'σωστά άτομα' που εννοείς εσύ, αλλά να το πιέσει να γίνει νωρίτερα μέσω δικηγόρων και δικαστικών.Γρηγορόσημο δηλαδή.Σ'αυτή την περίπτωση, όντως παρεξήγησα και πάω πάσο.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Παρεξήγησες. Δεν εννοούσα να βάλει αυτά τα 'σωστά άτομα' που εννοείς εσύ, αλλά να το πιέσει να γίνει νωρίτερα μέσω δικηγόρων και δικαστικών.
Γρηγορόσημο δηλαδή.Σ'αυτή την περίπτωση, όντως παρεξήγησα και πάω πάσο.
είπαμε, το σωστό είναι αυτό

-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτοι οι μαλακες με τη νοοτροπια μπροστα απο το σπιτι μου παρκαρω μονο εγω ειναι ανικητοι αν εχεις καινουριο αυτοκινητο
Κανεις δεν θελει να του χαραξει το αυτοκινητο ενας ανωμαλος επειδη παρκαρε μπροστα στο σπιτι του.
Δοξα το θεο υπαρχουν αλλοι τροποι να τους φτιαξεις για τα καλα
Κατι γλαστρες απο μπαλκονι , κατι βοτσαλακια απο τη παραλια που φευγουν με βοηθεια σφεντονας, κατι πιτογυρα που περισσεψαν πανω στο παρμπριζ , κατι σακουλες σκουπιδιων που κατα λαθος τρυπησαν πανω στο αμαξι τους λιγο πριν καταληξουν στον καδο
Φαντασια να εχει κανεις ....Καλά όλα αυτά ΑΝ έχουν αυτοκίνητο και κρατάνε την θέση... με τους που 'κρατάνε' άδειο τον χώρο μπροστά από το σπίτι τους χωρίς να έχουν αυτοκίνητο τί γίνεται; Γιατί το έχω δεί και αυτό!!!
βασικα μπορεις να του κανεις ζημιες καθε φορα που θα παρκαρει εκει. Απλα μετα δε θα μπορεις να παρκαρεις εσυ, καθως μαλλον θα κανει τα ιδια...
Βρε συ..αφού το έγραψα καθαρά... ΔΕΝ έχει αυτοκίνητο! Μία γιαγιά και ένας παππούς είναι και έχουν βγάλει κάτι γλάστρες ασήκωτες στον δρόμο!!!
+Ψιλικατζίδες με διαφημιστικά παγωτών τύπου Λ
+Παλιά μηχανάκια
Αν θες άτομο στείλε πμ -
Χεχε, ευχαριστώ πολύ για όποιους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στο θέμα με τις γλάστρες παιδιά

Για κάποιον που ρωτάει, πώς τις κουβάλησαν ο παππούς και η γιαγιά... μάλλον τις έβαλαν άδειες μπροστά από το σπίτι και τις γέμισαν μετά με χώμα... δεν είναι ακριβώς γλάστρες... είναι σαν αυτά που έχουν και σε πλατείες... κάτι παραλληλόγραμα μαρμάρινα...κάτι τέτοιο σε μαρμάρινο ας πούμε...
Το μέλλον και η συμπεριφορά τους, θα δείξει το τί θα αποφασίσω και εγώ να κάνω

-
Καταγγελία για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος... Τόσο απλό.
Εγγυημένα θα πληρώσουν πρόστιμο + θα απομακρυνθούν όλες οι βλακείες από το οδόστρωμα, για να μην σου πω πως θα το γλύψουν κιόλας.
Από γέρους μην περιμένεις να βγάλεις άκρη. Μόνο όταν βάλουν το χέρι στην τσέπη και τους τσούξει βάζουν μυαλό.
-
Οκ με γλάστρες, παρτέρια, διαφημιστικά σταντ κτλπ. Με παλιά μηχανάκια τι κάνουμε;
-
Πας εσύ και 2-3 φίλοι σου ακόμα, του ρίχνετε βενζίνη, τους βάζετε φωτιά και μετά έτσι όπως θα καίγονται, τα διαλάτε με τσεκούρια!
-

-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πας εσύ και 2-3 φίλοι σου ακόμα, του ρίχνετε βενζίνη, τους βάζετε φωτιά και μετά έτσι όπως θα καίγονται, τα διαλάτε με τσεκούρια!(Και αφού τελειώσετε και αν τυχόν σας έχει περισσέψει καθόλου βενζίνη, περάστε και από Καμίνια μία, παρακαλώ...!!!)
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:hmmm:

Κάτι τέτοια κάνετε...και μετά έχουμε μπόρες σαν την προχτεσινή, που από την βροχή δεν έβλεπες στα 5 μέτρα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πας εσύ και 2-3 φίλοι σου ακόμα, του ρίχνετε βενζίνη, τους βάζετε φωτιά και μετά έτσι όπως θα καίγονται, τα διαλάτε με τσεκούρια!εναλλακτικά το παίρνεις, το φορτώνεις σε αγροτικό και το παρκάρεις μερικά (αρκετά...πάρα πολλά) στενά πιο κάτω
Το έχουμε (με φίλο) κάνει με τύπο στην Πάτρα που κρατούσε θέση (προφανώς μπροστά από το σπίτι του) για το αμάξι το δικό του, του κουμπάρου του, του γαμπρού του και της κόρης του με 4-5 μηχανάκια...
ΥΓ:Εννοείται φοράς γαντάκια για να μην αφήσεις αποτυπώματα και τρέχεις .Οργανωμένη κατάσταση , αλλά σε μερικούς τέτοιους κάτι τέτοια τους χρειάζονται για να στρώσουν.
YΓ2:τα μηχανάκια δεν ξέρω αν τα βρήκε ποτέ...πάντως μέχρι που έφυγα από την πάτρα, ο συγκεκριμένος τύπος (τυχαία) σταμάτησε να κρατάει θέσεις -
-
Κάθομαι στο μπαλκόνι και περιδιαβένω τις σελίδες του φόρουμ...
Από την γωνία του δρόμου ακούω δυνατή μουσική R&B να πλησιάζει.
Περιμένω λοιπόν να δώ κάνα καγκούρι να περνάει.Σκάει μύτη τριαξονικό με ανατρεπώμενη καρότσα και γερανό, οδηγός ευτραφής νταλικέρης και η μουσική να ακούγεται σε όλο το τετράγωνο...
Έμεινα ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κάθομαι στο μπαλκόνι και περιδιαβένω τις σελίδες του φόρουμ...Από την γωνία του δρόμου ακούω δυνατή μουσική R&B να πλησιάζει.
Περιμένω λοιπόν να δώ κάνα καγκούρι να περνάει.Σκάει μύτη τριαξονικό με ανατρεπώμενη καρότσα και γερανό, οδηγός ευτραφής νταλικέρης και η μουσική να ακούγεται σε όλο το τετράγωνο...
Έμεινα ...
-
μου το στείλανε μόλις...
αξίζει τρελά να το δείτε.αντικατοπτρίζει όλη την ελληνική πραγματικότητα (ότι είμαστε χύμα και στα @@ μας όλα )
Σταματάνε τον παππού για αλκοτέστ και του δίνουν να φυσίξει στο μηχάνημα...το υπόλοιπο απλά δείτε το:
Youtube Video -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
μου το στείλανε μόλις...
αξίζει τρελά να το δείτε.αντικατοπτρίζει όλη την ελληνική πραγματικότητα (ότι είμαστε χύμα και στα @@ μας όλα )
Σταματάνε τον παππού για αλκοτέστ και του δίνουν να φυσίξει στο μηχάνημα...το υπόλοιπο απλά δείτε το:
Youtube VideoΕπειδή στην δουλειά μου δεν ανοίγει το Youtube...απλά πές μου... είναι η φάση που ο παππούς αντί να φυσίξει... προσπαθεί να το πιεί;;;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Επειδή στην δουλειά μου δεν ανοίγει το Youtube...απλά πές μου... είναι η φάση που ο παππούς αντί να φυσίξει... προσπαθεί να το πιεί;;;
Ναι...
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανε ο παππούλης... -
Ναι!
-
ειστε σιγουροι οτι ειναι μπατσοι, κ ελληνες?
-
Οι στολές που φοράνε μοιάζουν με γκρικ πολις (αν κ εχω πετύχει στο ιδιο βιντεακι να λέει serbian police)
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]