-
Den lew oxi..... Alla den nomizw na kri8ei apo ayto ektws kai an einai kapoia dikaiologia gia tis xalia emfaniseis ths Ferrari....
Mhn ksexname kai oi ermhneies twn kanonismwn mesa sto paixnidi ths F1 einai kai pws 8a toys xrhshmopoihsoyn kata gramma......
-
Ολα στις λεπτομερειες κρινονται, φιλε μου
Εξου και η τιτανειος σταθεροτητα (προσφυση) που επεδειξε η MP4-23 στο Σιλβερστοουν, και τις εδωσε τετοια τεραστια διαφορα απο τους αλλους -
Basika egw se ayth thn photo blepw 6 moxloys.....
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ολα στις λεπτομερειες κρινονται, φιλε μου
Εξου και η τιτανειος σταθεροτητα (προσφυση) που επεδειξε η MP4-23 στο Σιλβερστοουν, και τις εδωσε τετοια τεραστια διαφορα απο τους αλλουςNai alla giati den eixe kai o Hekki thn idia sta8erothta? (mhn akoysw einai koylos)
Giati o Hamilton ekane merika megaloprepestata drift? (mhn dw apanthsh, gia ksekarfwma) -
Εγώ ψηφίζω να το καταργήσουν και αυτό το συστηματάκι, για να ξεμείνουν από δικαιολογίες οι υπόλοιποι.
-
Δικαιολογία είναι το να τρέχεις έναν αγώνα με ιδανικό engine map για κάθε στροφή, τη στιγμή που οι υπόλοιποι έχουνε ένα generic για όλο το gp με μόνες επιλογές 'στεγνό' και 'βρεγμένο';
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δικαιολογία είναι το να τρέχεις έναν αγώνα με ιδανικό engine map για κάθε στροφή, τη στιγμή που οι υπόλοιποι έχουνε ένα generic για όλο το gp με μόνες επιλογές 'στεγνό' και 'βρεγμένο';Edw eisai la8os....
O massa kai o kimmi ti allaze synexws apo to timoni gyrnwntas kapoio diakopth anamessa sta stint? -
Την κατανομή πέδησης?
Την απόδοση του κινητήρα?Σε κάθε περίπτωση...το συνεχές ψάξιμο τους, δεν αποδεικνύει ότι το μονοθέσιο δεν μπορούσε να βρει το ιδανικό setup?
-
Από το τιμόνι αλλάζουν όλες οι παράμετροι εκτός από την κατανομή πέδησης
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Isws. an isxyei kati tetoio. An deis omes ta onboard klp apo thn kamera pisw apo to timoni den deixnei na ta xrhshmopoiei toso poly..... Opws kai den 8a eixane kai oi dyo odhgoi tis McLaren ta drift sta qual kai agwna.Elpizw na mporesw na brw apo alla egrfa aksiopista kai oxi ton typo tis leitoyrgies toy timonioy ths mclaren.
Sxetika me tis ermhneis..... Einai to pws 8a ermhneyseis mia patern kai pws 8a thn ylopoihseis....
Eite ayth legetai ferrari eite Mclaren eite otidhpote.....Gia paradeigma oi kanonismoi sto edw prwt8lhma leei engine block should remain from same manufactor. Esy pws to ermhneyeis ayto?
P.S. Psaxnw toys kanonismoys apo to prwi alla den briskw poy8ena thn protash poy leei h telegraph....
Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο...δε μπορείς να κρίνεις από 1-2 Onboard και τέλος δε μπορείς να δεις τι κάνουν τα χέρια του πίσω από το τιμόνι.
Οι μοχλοί είναι 6 επειδή υπάρχουν και 2 για τον συμπλέκτη. Κρατάς τον μοχλό...και είναι ο συμπλέκτης ουσιαστικά.
Τέσπα...βρήκε τρύπα και μπράβο της...εμείς τι κάνουμε τώρα?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ σίγουροι δεν είστε ότι ο Κίμι βαρέθηκε/δεν έχει διάθεση/ξύνεται και ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Σας το ειπε στο τηλέφωνο;Δηλαδή πραγματικά πως το ξέρετε ότι βαρέθηκε ή ότι έχει χάσει motivation όντας 7 βαθμούς πίσω από τον Hamilton...!!!???? Δηλαδή πέρυσι που ήταν 17 ?
Κ αν είχε βαρεθεί δεν νομίζετε οι πρώτοι που θα το πρόσεχε είναι η Ferrari? Ή νομίζετε πως το έχει κ σε πολύ να διώξει οδηγό της? Εδώ σούταρε ολόκληρο Prost (εντάξει υπό άλλες συνθήκες κ εποχές) αλλά ήταν ο Prost...!
Απλά κάτι δεν του πάει καλά τον τελευταίο καιρό. Είχε κ ατυχίες που του στέρησαν αρκετούς βαθμούς χωρίς δικά του λάθη (βλ. Καναδά, Γαλλία, Αγγλία). Σε ένα δεδομένο ΣουΚου που κ το αυτοκίνητο είναι υποδεέστερο του αναμενομένου κ πάλι καλά που έκανε τις προσπεράσεις κ πήρε τους βαθμούς. Μην ξεχνάτε ότι το pit stop που έκανε κατά την διάρκεια του safety car τον έριξε πολύ πιο κάτω από ότι είχε εκκινήσει καταστρέφοντας αυτά που ήδη είχε κ έχοντας σαν στόχο στον υπόλοιπο αγώνα να φτάσει εκεί που περίπου ήταν.
Σίγουρα δεν είναι MS, σίγουρα δεν βράζει το αίμα, το αντίθετο μάλιστα cold blood κ καθόλου επικοινωνιακος, αλλά το σίγουρο είναι πως όταν το μονοθέσιο του δίνει την δυνατότητα κ χωρίς ατυχίες είναι πάντα διεκδικητής νίκης.
Σιγά μην κ τυχόν βαρέθηκε..... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δικαιολογία είναι το να τρέχεις έναν αγώνα με ιδανικό engine map για κάθε στροφή, τη στιγμή που οι υπόλοιποι έχουνε ένα generic για όλο το gp με μόνες επιλογές 'στεγνό' και 'βρεγμένο';Γι'αυτό λοιπόν... ας το καταργήσουν να δούμε αν φταίει μόνο αυτό ή όχι. Εγώ, όπως ξέρεις, είμαι fan των 'γυμνών' από βοηθήματα μονοθεσίων έτσι κι αλλιώς. Δεν πιστεύω ότι αυτό φταίει για τις μνημειώδεις βλακείες που έχει κάνει φέτος η Ferrari και οι οδηγοί της, αλλά για να είμαστε ακόμα πιό σίγουροι, ας το καταργήσουν.
Ας θυμηθούμε, πάντως, ότι δεν το έβαλε ξαφνικά η McLaren το σύστημα τους τελευταίους αγώνες. Υπήρχε από πριν, οπότε η απόδοσή της τον τελευταίο καιρό οφείλεται σε εξέλιξη σε άλλα κομμάτια και στη σοβαρότητα που αποφάσισε να δείξει ο Λούης μετά από μια σειρά επίσης μνημειωδώς γκαφών.
Όσο για τον Kimi, ας αποφασίσουμε επιτέλους με τί κριτήρια θα τον κρίνουμε... Εμένα μου τον πλασάραν τόσα χρόνια για διάδοχο του Schumacher και ηγέτη της νέας γενιάς. Ε, σόρρυ, αλλά απέχει πολύ από αυτό κι εγώ προσωπικά έχω πολύ καιρό στο fan club των 'Kimi-σκεπτικιστών'. Αν θέλει να μας πείσει ότι είναι καλύτερος οδηγός από τους μέσους του grid, ΟΚ, το έχει κάνει. Και η απόδοσή του επίσης είναι καλύτερη από τους μέσους του grid. Αν επίσης οι tifosi είναι ικανοποιημένοι με τέτοιου επιπέδου απόδοση, fine with me. Επαναλαμβάνω, δείτε μερικούς γύρους από McLaren πρώτη χρονιά να δείτε πόσο πιό παθιασμένα και οριακά μπορεί να πάει το όχημα ο ξανθός. Ποτέ δε με έπεισε ότι μπορεί να το κάνει για 70 γύρους, αλλά γαμώτο ουτε για λίγους δεν το κάνει πλέον.
Εγώ ήμουν Senna, Schumacher fan και από τους ηγέτες κάθε γενιάς έχω απαιτήσεις. Τη στιγμή αυτή οδηγικά και σαν ταλέντο μου τις καλύπτει μόνο ο Hamilton και συνολικά κανένας.
-
Πέρα από τον Χάμιλτον, Βέττελ, Κούμπιτσα και ο πάντοτε συμπαθέστατος μου Τρούλι...
Αλλά γενικά μιλάμε για ήσυχα πράγματα...MOTO GP βλέπετε?????
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πέρα από τον Χάμιλτον, Βέττελ, Κούμπιτσα και ο πάντοτε συμπαθέστατος μου Τρούλι...
Αλλά γενικά μιλάμε για ήσυχα πράγματα...MOTO GP βλέπετε?????
Μάχη από τα παλιά στο τελευταίο , θυμίζοντας ένδοξες εποχές Ρέινι , Σβαντς, Γκαρτνερ. Απίστευτα πράγματα!
-
Μήπως ξέρει κανείς να μου εξηγήσει πως ο Πικέ κράτησε πίσω με ένα ουσιαστικά υποδεέστερο μονοθέσιο για πολλούς γύρους τα υπερμονοθέσια της FERRARI , BMW και το ενα MCLAREN (το άλλο του βάλανε νέφτι)!
-
Ayto oyte o Piquet basika den mporei na mas to ekshghsei.....
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς να μου εξηγήσει πως ο Πικέ κράτησε πίσω με ένα ουσιαστικά υποδεέστερο μονοθέσιο για πολλούς γύρους τα υπερμονοθέσια της FERRARI , BMW και το ενα MCLAREN (το άλλο του βάλανε νέφτι)!γιατι δεν ηταν οτι η μακλαρεν εκανε τα τρελα βηματα προοδου και κερδισε το γκραν πρι , ηταν οτι η φερραρι τα σκατωσε και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο το γεγονος οτι ο μασσα δε μπορουσε να φτασει τον πικε.ο χαμιλτον ειχε κανονικο(και οχι εξωπραγματικο) ρυθμο , ο μασσα δεν ειχε.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς να μου εξηγήσει πως ο Πικέ κράτησε πίσω με ένα ουσιαστικά υποδεέστερο μονοθέσιο για πολλούς γύρους τα υπερμονοθέσια της FERRARI , BMW και το ενα MCLAREN (το άλλο του βάλανε νέφτι)!
γιατι δεν ηταν οτι η μακλαρεν εκανε τα τρελα βηματα προοδου και κερδισε το γκραν πρι , ηταν οτι η φερραρι τα σκατωσε και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο το γεγονος οτι ο μασσα δε μπορουσε να φτασει τον πικε.ο χαμιλτον ειχε κανονικο(και οχι εξωπραγματικο) ρυθμο , ο μασσα δεν ειχε.
όπως δεν είχε και ο Ραικόνεν και ο Κουμπιτσα και ο Heidfeld και ο Κοβα , και αυτοί τα σκάτωσαν δηλαδή?
-
δε τα σκατωσαν , αλλοι πηγαν καλα(heidfeld) και αλλοι ηταν απο την αρχη μετριοι και ετσι συνεχισαν στον αγωνα.
απο τα δοκιμαστικα φανηκε οτι θα ηταν μαχη μεταξυ χαμιλτον και μασσα ,
οι υπολοιποι που δεν ηταν ανταγωνιστικοι δεν ηταν και τοσο πισω , ο κιμι 6ος 14 δευτερα πισω απο τον πρωτο δεν ειναι ασχημα.ο heidfeld 4ος(μαζι με τον μασσα) απο κει που ξεκινησε ειναι μια χαρα. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
δε τα σκατωσαν , αλλοι πηγαν καλα(heidfeld) και αλλοι ηταν απο την αρχη μετριοι και ετσι συνεχισαν στον αγωνα.απο τα δοκιμαστικα φανηκε οτι θα ηταν μαχη μεταξυ χαμιλτον και μασσα ,
οι υπολοιποι που δεν ηταν ανταγωνιστικοι δεν ηταν και τοσο πισω , **ο κιμι 6ος 14 δευτερα πισω απο τον πρωτο δεν ειναι ασχημα.**ο heidfeld 4ος(μαζι με τον μασσα) απο κει που ξεκινησε ειναι μια χαρα.μην ξεχνας και το safety car που εκμηδενησε τις αποστασεις ομως!
Eπίσημο thread: GP Γερμανίας-Hockenheim 2008