-
ακομα δεν ξεκινησε ο αγωνας και ο χαμιλτον εχει ριξει 2.5 sec στο μασα!παμε αγορι μου!!!
-
Δυστυχώς...ο Χάμιλτον είναι σε άλλον αγώνα.
Έχει βελτιωθεί πολύ η McLaren...στη καλύτερη περίπτωση βλέπω Μάσσα 2ο...με Κόβα 3ο...και Κίμι 4ο.
Στη χειρότερη...McLaren 1-2
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στη χειρότερη...McLaren 1-2Όχι και χειρότερη , αλλά ακόμα έχει πάρα πολύ δρόμο ο αγώνας.
-
Safety car
Kai meta kapoioi legane se alla thread gia thn kolofardia ths Mc Laren.....
Molis anapsa to fytili....... -
Gia na doyme twra ti ginetai me ton Vettel kai Alonso......
-
Ακόμα κι έτσι, ο Hamilton κάλλιστα μπορεί να κερδίσει. Αν ο Massa δεν περάσει τον Piquet, καληνύχτα!
-
Nατα και τα team orders....ξεφτίλες ...είχατε κ μούτρα να μιλάτε για Φερράρι.
και δεν είμαι καν φερραρικός.
-
Τελικά ο Hamilton δεν είχε αρκετούς γύρους στη διάθεση του. Η απόφαση της Mclaren ήταν λάθος να μην τον βάλουν μέσα, αλλά το να τον περάσουν μπροστά από τον Kovalainen ήταν σωστό.
-
τον εκανε με τα κρεμυδακια τον μασα!
-
2 φορες του ανοιξε την τροχια....ωραιος και ο Μασσα που ξαναπροσπαθησε αλλα τα ιδια...
τον χαρηκα...
αντε να περασει τον Μασσα και η μπεμπα να τελειωνουμε....
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nατα και τα team orders....ξεφτίλες ...είχατε κ μούτρα να μιλάτε για Φερράρι.και δεν είμαι καν φερραρικός.
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Nατα και τα team orders....ξεφτίλες ...είχατε κ μούτρα να μιλάτε για Φερράρι.
και δεν είμαι καν φερραρικός.
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι....
αυτό λέω ρε αδερφέ....όταν τα έκαναν εκείνοι κράζατε ...τώρα λουφάζετε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nατα και τα team orders....ξεφτίλες ...είχατε κ μούτρα να μιλάτε για Φερράρι.και δεν είμαι καν φερραρικός.
Elteo, o kovalainnen se ry8moys agwna den einai toso grhgoros kai ka8ysterei ton team mate toy na diekdikisei thn prwth 8esh. (opws fainetai kai apo ton ry8mo toy)
Mhn to sygrineis me periptwseis schumacher - baricelo.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
τον εκανε με τα κρεμυδακια τον μασα!και κάποιον άλλο που ακόμα δεν τον είδαμε στον Α, δηλαδή ο Masa 3ος .
όντως τα team orders ήταν λίγο ως πολύ γελοία, αλλά έφεραν το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και είναι ο 2ος αγώνας που γίνεται αυτό και ΤΟΣΟ φανερά!
Μην ακούσω τώρα για τα team orders της Ferrari!
Δεν εμπλέκεται ποινή σε τέτοια θέματα?
By the way...πετάει η McLaren...1.5 δευτερόλεπτο στο γύρο
Χάσαμε και τη 2η σίγουρη θέση από τον Piquet!
-
Nik koita ti egrapsa pio panw.....
Poio fanera den ginetai na ginei kati tetoio apo tis faseis ferrari...... Panw sthn karo shmaia kai patwntas freno...... opws eixe kanei o Bariccelo.
-
αυτό που δεν έκανε ο Αλόνσος τόσους αγώνες το έκανε ο Πικέ...
και μετά την δήλωση του Αλόνσο ...πιστεύω ότι πλέον θα μασά τσιχλίτσα ο Νάντος μου. -
Hannibal δε θα το σχολιάσω...τα ίδια χάλια ήταν τα team orders της McLaren σήμερα...και μάλιστα ήταν πολύ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πριν λίγα δευτερόλεπτα έδειχνε η μετάδοση τον Dennis να μιλάει με τον Kova και μετά ο τελευταίος να ανοίγει δρόμο στη parabolica.
Ο Schumi στο RTL έλεγε ότι είχε πρόβλημα η Ferrari στα φρένα και στο handling.
-
Kala. Den 8 ato synexisw giati o ka8enas mas exei thn gnwmh toy kai 8a gemisoyme pali antidhkies kai xiloeipwmena pragmata......
Pantws htan kalws agwnas......
An brw videaki na ksanadw thn skhnh apo ta pits, 8a epanel8w na einai na sxoliasw.....
Giati exw mia mikrh yp'opsia.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Nik koita ti egrapsa pio panw.....Poio fanera den ginetai na ginei kati tetoio apo tis faseis ferrari...... Panw sthn karo shmaia kai patwntas freno...... opws eixe kanei o Bariccelo.
Ναι κ ξεσηκώθηκαν όλοι γι αυτό.
Από εκεί κ μετά πολλά έχουν γίνει γι αυτό το θέμα για τα οποία κ έχω διαφωνήσει. Τα team order είναι ιστορία της ομάδας στο πως θα διαχειριστεί τον αγώνα της. Αλλά να μην έρχονται μετά κ φωνάζουν όλοι για την Ferrari ούτε κ ο πιτσιρικάς που πέρυσι είχε σηκώσει τον αέρα του αλλά φέτος που λειτουργεί προς όφελος του κ φαντάζομαι ότι του αρέσει πάρα πολύ. -
Καλώς εφάρμοσαν team orders.
Εδώ ο LH πάει για το πρωτάθλημα θα κάθονται να ασχολούνται με τον αγώνα του HK???
Απλά Hannibal όταν τα λέγαμε αυτά κάποιοι McLarenικοί είχαν πέσει να μας φάνε για δυσφήμιση του sport.
Υ.Σ. (1) όταν το 2002 στην Αυστρία έγινε αυτό που έγινε στα sporting regulations δεν υπήρχε κάτι που να θεωρούσε αγωνιστικά κολάσιμες τις πράξεις αυτές. Σήμερα υπάρχει όποτε και αν υπάρχουν κανονικώς είναι κολάσιμες.
Υ.Σ. (2) Για να το κλείσουμε με τα team orders. Υπήρχαν πριν από τον πόλεμο στην Φ1 και θα υπάρχουν όσο υπάρχει η Φ1.
Υ.Σ. (3) Μπράβο στον Nelsinio που κατάφερε την 2η θέση. Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμικότητα των ομάδων η 2η του θέση επισκιάζει και τη νίκη του LH ο οποίος τρέχει με πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο.
Υ.Σ. (4) Εκτός και αν η Φερράρι θέλει να αυτοκτονήσει φέτος καλό θα είναι να βάλει στον KR να στρωθεί κάτω να δουλέψει. Απαράδεκτη η εμφάνιση της Φερράρι σε μία πίστα που δεν είναι μεν το φόρτε της αλλά δεν είναι και Monaco.
Υ.Σ. (5) Μπράβο στον Vettel.
Υ.Σ. (6) Κέρασε για 2η φορά τσάι ο HK τον RΚ η μου φαίνεται??? ΄-)
Eπίσημο thread: GP Γερμανίας-Hockenheim 2008