-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
[
Mπράβο ρε Ανδρέα,αυτό κατάλαβες?
Ε μαλώνουμε ότι ώρα θες αν αυτό είναι που αποζητάς ως κατάληξη των >τελικών επιχειρημάτων,γιατί εγώ μετά από τόσα κατεβατά μόνο μια πειστική απάντηση δεν είδα για να μπορώ να καταλάβω έναν κυνηγό.Ωραίος!!!Εσυ επιτίθεσαι,και εγω ειμαι αυτος που ζηταει καυγα!!!
Ο,τι νά΄ναι!!!
Πιστεύεις ότι αυτού του είδους οι νοοτροπίες απέχουν πολύ από πρακτικές του στύλ 'εισβάλαμε στο Ιρακ γιατί....άλλα αντ' άλλα της παρασκευής το γάλα...'?
Τελείως διαφορετικά θέματα βέβαια αλλά εγώ μιλώ για ταύτιση του τρόπου σκέψης.
Σαφώς και δεν το είπα για να προκαλέσω αλλά πέραν τούτου δεν νομίζω ότι πρέπει να διαμορφώνουμε απόψεις ανάλογα με το επίπεδο γνωριμιών.Η νοοτροπία μου είναι παρόμοια με το εισβαλουμε στο Ιρακ;
Εχεις ξεφυγει εντελώς,και δε θα σχολιασω αλλο.
Τουλάχιστον μεχρι να μου το δικαιολογησεις πλήρως,θα θεωρω οτι απλά προκαλείς.Με αυτή τη λογική να μαλώσουμε με όλο τον κόσμο που διαφωνούμε.
Το αν σε πείραξε η τάυτιση στο συγκεκριμένο θέμα με τον Γαβριήλ (και όχι γενικά να εξηγούμαστε) ε τι να κάνουμε,μήπως θα έπρεπε να προβληματιστείς λιγάκι παραπάνω θα έλεγα αντί να ψάχνεις αφορμές προς παρεξήγηση.οι διαφωνιες λύνονται συζητωντας.Ο τρόπος ο δικός σου,απέχει απο τη συζητηση που εμαθα να κανω στο διαδύκτιο.
ειδικα όσο συνεχίζεις με την ίδια τακτική (να αποκαλεις ονόματα,και να θεωρεις και τον εαυτο σου περισσότερο πολιτισμενο διότι ακούς μουσικη και δεν κυνηγας π.χ) θα σε αφηνω ασχολίαστοΔιάβασα όλο το θέμα.
Δε έχω πειστεί ακόμα για την ορθότητα των επιλογών σας.
Φυσικά το πρόβλημα είναι δικό σας...Φυσικα και είναι 'δικό μας'.'Εμείς' ζούμε σε αλλον πλανητη απο 'εσας',και δεν εχουμε κοινα προβλήματα.
Για να καταλάβεις το πόσο 'φαουλ' βγηκες.Αααααα τι μου λες?
Εδώ δε λειτουργεί ο νόμος εε?
Ενώ για το κυνήγι είναι πλήρως και σωστά διαμορφωμένος
Και τι κάνετε εσείς οι συνηδειτοποιημένοι κυνηγοί γι αυτό?
Κλασικά....δε γ@μιέτεΝαι ρε,θα χρειαστει να απολογηθω για τη μη επιβολή των νόμων,για την κατασταση στο ασφαλιστικό,για την παιδεία και τις φυλακες στην Ελλάδα για να συνεχίσω.
Να σου υπενθυμίσω και την ιδρυση της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ιδρύσαμε και πληρωνουμε ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ (δεν ειναι κρατική-δεν πληρωνει ο Ελληνας φορολογούμενος) για την τήρηση των κυνηγετικών νόμων.
Η θηροφυλακη αυτη αριθμει περισσότερους θηροφυλακες απο όσους διέθετε το κρατος ποτε
Πιστεύεις ότι εσύ ή ο κάθε υπεύθυνος ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο,έχει την αρμοδιότητα και τις γνώσεις να καθορίζει τι πρέπει να διατηρηθεί και τι να ελλατωθεί στο οικοσύστημα?
Μήπως φάσκουμε κι αντιφάσκουμε?(λέω τώρα...)
εγω δεν αναλαμβανω ο ίδιος τη διατηρηση,αλλα χρηματοδοτω επιστημονες που γνωρίζουν.
ΥΓ.Θυμηθηκά το μ@λ@κα τον κολητό μου τώρα.
Πριν κάνα δυό χρόνια πήγε πήρε αεροβόλο να χτυπάει αν είναι δυνατόν σε καμιά 10 χλμ (λέω εγω).
-Τι το θες ρε βλαμένε?
-Ε να τώρα που χιονίζει να σκοτώσουμε κάνα τσιόνι.
-Βρε μ@λ@κα έχεις γίνει 110 κιλά,κάθε μέρα τρώς απο 10 φορές κι αν δεν έχει κρέας είναι σα να μην έφαγες.Δικαίωμά σου εδώ δε σε κατακρίνω.
Τι θα καταλάβεις ρε με 2 πουλάκια που κατεβαίνουν τα φουκαριάρικα γιατί μας έχουν ανάγκη κι εσύ τα δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο.
Τι έγινε δηλ,θα χορτάσεις?Ενα φορτηγό θες απ αυτά εσύ...Απάντηση
Αι γ@μης ρε
Ε όσο σοβαρά θα με παίρνει αυτός αλλα τόσα μπινελίκια θα ακούει,αν αυτά θεωρούν ότι είναι επιχειρήματα.
ασχετο παραδειγμα.Δεν βλέπω τίποτα κοινο με κυνηγούς.Πρεπει να προσθεσεις πολύ φαντασια,και φοβαμαι πώς αυτο ακριβώς κάνεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Ρε συ! Δεν αποκάλεσε τους κυνηγούς αγάμητους. Είπε τι θα έκανε εκείνος!
**Ακριβώς αυτό είπα, και δεν νομίζω να έχω δείξει το επίπεδο
να αποκαλώ τον οποιονδήποτε αγάμητο
Ημαρτον HUNTER!!!
(Λες να σε είπα και ακίθαρο;)
**Αλλα τώρα κατεβαίνω με καινούργιες προτάσεις για εκτόνωση!
http://www.nimportequi.com/video_popupD ... dHopLPkX0V
Ελπίζω μην μου την πείτε κι εδώ για κακοήθεια.
-
Ρε Τασο,εαν σου εγραφα εγω,οτι 'αντι να πήγαινα για οφ-ροαντινγκ,θα προτιμούσα να πάω να γαμησω' τι ακριβως θα εννοούσα;Για ποιό λόγο θα σου το'γραφα αυτο;
Τεσπα,εαν λές οτι είναι παρεξηγηση,το δεχομαι και δε το συζηταω άλλο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε Τασο,εαν σου εγραφα εγω,οτι 'αντι να πήγαινα για οφ-ροαντινγκ,θα προτιμούσα να πάω να γαμησω' τι ακριβως θα εννοούσα;Για ποιό λόγο θα σου το'γραφα αυτο;
Τεσπα,εαν λές οτι είναι παρεξηγηση,το δεχομαι και δε το συζηταω άλλο.Θα καταλάβαινα ότι δεν γουστάρεις με τίποτα το οφ-ροαντινγκ
Αφου σου εξήγησα σαφέστατα πως δεν έχω τίποτα με τους κυνηγους
και δεν προσπαθω να σε βγάλω κακό άνθρωπο εσένα κι αυτούς.
Λες να λέω και να ξελέω σε 2 δευτερόλεπτα;
Εχω πολλούς φιλους κυνηγούς.(Και φανατικούς )
Ξέφυγε απ αυτό για να εστιάσουμε αλλού. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ξέφυγε απ αυτό για να εστιάσουμε αλλού.
εγινε σου λέω!
φυγαμε!
-
http://www.nimportequi.com/video_popupD ... VlsCHHhhXC
-
Τωρα αυτο το υπονοούμενο,πώς θες να το εκλάβω ε;
αστειευομαι φυσικα
-
Κι αυτό εδώ είναι κορυφαίο!!!
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... o/x2x92r_g -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Mπράβο ρε Ανδρέα,αυτό κατάλαβες?
Ε μαλώνουμε ότι ώρα θες αν αυτό είναι που αποζητάς ως κατάληξη των >τελικών επιχειρημάτων,γιατί εγώ μετά από τόσα κατεβατά μόνο μια πειστική απάντηση δεν είδα για να μπορώ να καταλάβω έναν κυνηγό.Ωραίος!!!Εσυ επιτίθεσαι,και εγω ειμαι αυτος που ζηταει καυγα!!!
Ο,τι νά΄ναι!!!
Πιστεύεις ότι αυτού του είδους οι νοοτροπίες απέχουν πολύ από πρακτικές του στύλ 'εισβάλαμε στο Ιρακ γιατί....άλλα αντ' άλλα της παρασκευής το γάλα...'?
Τελείως διαφορετικά θέματα βέβαια αλλά εγώ μιλώ για ταύτιση του τρόπου σκέψης.
Σαφώς και δεν το είπα για να προκαλέσω αλλά πέραν τούτου δεν νομίζω ότι πρέπει να διαμορφώνουμε απόψεις ανάλογα με το επίπεδο γνωριμιών.Η νοοτροπία μου είναι παρόμοια με το εισβαλουμε στο Ιρακ;
Εχεις ξεφυγει εντελώς,και δε θα σχολιασω αλλο.
Τουλάχιστον μεχρι να μου το δικαιολογησεις πλήρως,θα θεωρω οτι απλά προκαλείς.Με αυτή τη λογική να μαλώσουμε με όλο τον κόσμο που διαφωνούμε.
Το αν σε πείραξε η τάυτιση στο συγκεκριμένο θέμα με τον Γαβριήλ (και όχι γενικά να εξηγούμαστε) ε τι να κάνουμε,μήπως θα έπρεπε να προβληματιστείς λιγάκι παραπάνω θα έλεγα αντί να ψάχνεις αφορμές προς παρεξήγηση.οι διαφωνιες λύνονται συζητωντας.Ο τρόπος ο δικός σου,απέχει απο τη συζητηση που εμαθα να κανω στο διαδύκτιο.
ειδικα όσο συνεχίζεις με την ίδια τακτική (να αποκαλεις ονόματα,και να θεωρεις και τον εαυτο σου περισσότερο πολιτισμενο διότι ακούς μουσικη και δεν κυνηγας π.χ) θα σε αφηνω ασχολίαστοΔιάβασα όλο το θέμα.
Δε έχω πειστεί ακόμα για την ορθότητα των επιλογών σας.
Φυσικά το πρόβλημα είναι δικό σας...Φυσικα και είναι 'δικό μας'.'Εμείς' ζούμε σε αλλον πλανητη απο 'εσας',και δεν εχουμε κοινα προβλήματα.
Για να καταλάβεις το πόσο 'φαουλ' βγηκες.Αααααα τι μου λες?
Εδώ δε λειτουργεί ο νόμος εε?
Ενώ για το κυνήγι είναι πλήρως και σωστά διαμορφωμένος
Και τι κάνετε εσείς οι συνηδειτοποιημένοι κυνηγοί γι αυτό?
Κλασικά....δε γ@μιέτεΝαι ρε,θα χρειαστει να απολογηθω για τη μη επιβολή των νόμων,για την κατασταση στο ασφαλιστικό,για την παιδεία και τις φυλακες στην Ελλάδα για να συνεχίσω.
Να σου υπενθυμίσω και την ιδρυση της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ιδρύσαμε και πληρωνουμε ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ (δεν ειναι κρατική-δεν πληρωνει ο Ελληνας φορολογούμενος) για την τήρηση των κυνηγετικών νόμων.
Η θηροφυλακη αυτη αριθμει περισσότερους θηροφυλακες απο όσους διέθετε το κρατος ποτε
Πιστεύεις ότι εσύ ή ο κάθε υπεύθυνος ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο,έχει την αρμοδιότητα και τις γνώσεις να καθορίζει τι πρέπει να διατηρηθεί και τι να ελλατωθεί στο οικοσύστημα?
Μήπως φάσκουμε κι αντιφάσκουμε?(λέω τώρα...)
εγω δεν αναλαμβανω ο ίδιος τη διατηρηση,αλλα χρηματοδοτω επιστημονες που γνωρίζουν.
ΥΓ.Θυμηθηκά το μ@λ@κα τον κολητό μου τώρα.
Πριν κάνα δυό χρόνια πήγε πήρε αεροβόλο να χτυπάει αν είναι δυνατόν σε καμιά 10 χλμ (λέω εγω).
-Τι το θες ρε βλαμένε?
-Ε να τώρα που χιονίζει να σκοτώσουμε κάνα τσιόνι.
-Βρε μ@λ@κα έχεις γίνει 110 κιλά,κάθε μέρα τρώς απο 10 φορές κι αν δεν έχει κρέας είναι σα να μην έφαγες.Δικαίωμά σου εδώ δε σε κατακρίνω.
Τι θα καταλάβεις ρε με 2 πουλάκια που κατεβαίνουν τα φουκαριάρικα γιατί μας έχουν ανάγκη κι εσύ τα δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο.
Τι έγινε δηλ,θα χορτάσεις?Ενα φορτηγό θες απ αυτά εσύ...Απάντηση
Αι γ@μης ρε
Ε όσο σοβαρά θα με παίρνει αυτός αλλα τόσα μπινελίκια θα ακούει,αν αυτά θεωρούν ότι είναι επιχειρήματα.
ασχετο παραδειγμα.Δεν βλέπω τίποτα κοινο με κυνηγούς.Πρεπει να προσθεσεις πολύ φαντασια,και φοβαμαι πώς αυτο ακριβώς κάνεις.
1.Tι επιθέσεις και πράσινα άλογα βλέπεις εσύ ρε?
Με εφιάλτες ζεις?
Η έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι?
Α δεν πάμε καθόλου καλά.....2.Ναι.
Γιατί κυνηγάς?
Απάντηση: Δεκα φορες πρεπει να το είπα.Ειναι στη φυση μου να κυνηγάω,και για αυτο μου αρεσει.Εσύ είναι σίγουρο να μην το καταλαβαίνεις,γιατί έτσι έμαθες...
3.Τι έχει ο τρόπος μου?
Που είναι χύμα και ευγενής αλλά δεν προσποιούμαι?
Και ποιά η διαφορά αν σου τα έλεγα καθηγιτίστικα?
Θα άλλαζε το νόημα?
Εδώ δεν κατάλαβες τι σου είπε ο άλλος και του όρμησες.....4.Σαφώς και είστε στον κόσμο σας.
Το κάθε χόμπυ ή τέλος πάντων όπως θες πέστο δεν με ενδιαφέρει η επιστημονική ορολογία που αποδίδετε στο κυνήγι,πρέπει να εκφραζει τον ενδιαφερόμενο σε σημείο που να μην προκαλεί τουλάχιστον ηθικά (αυτό δεν εμπεριέχετε πλήρως στους νόμους) το κοινωνικό σύνολο,το περιβάλλον κλπ ακόμα και στην περίπτωση που ίδιος δεν επωφελείτε απ αυτό.
Και το κυνήγι ρε φίλε με ενοχλεί,πως θα το κάνουμε δηλ.5.Δεν μπορεί να επικαλείσαι τον νόμο όποτε σε/μας συμφέρει.
Επειδή δεν γνωρίζω,μπορείς να μου πεις πόσοι κυνηγοί πληρώνουν σε ετήσια βάση και ποίο είναι το ποσό που αποδίδετε για την θηροφυλακή?
Όπως επίσης και πόσοι θηροφύλακες απασχολούνται πανελλαδικα?Και γιατί το κράτος πρέπει να απασχολεί Χ αριθμό υπαλλήλων που θα ελέγχουν δραστηριότηες ιδιωτών?
Το λέω γιατί σαν να το αναφέεις κάπως σαν παραπονο που το κάνατε εσεις.
Αδιαφορώ.6.Μπράβο στους επιστήμονες (μη χέσω) που αποφασίζουν ποιές ζωές πρέπει να ελαχιστοποιηθούν.
Ξέρεις,μέσα από τέτοιες συζητήσεις εξωτερικεύουμε χωρίς φυσικά να το θέλουμε την πραγματική μας ψυχολογία.7.Το ακριβώς αυτό είναι.
Τέλος πάντων επειδή βλέπω τάσεις αποπροσανατολισμού και στο τέλος να καταλήγει σκόπιμα το θέμα σε ρίνγκ και σε λουκέτο,εγώ σταματάω εδώ.
Αφήστε εμάς τους ονειροπαρμένους και ζήστε το μαγικό κόσμο του.....sex pistols.
Εξάλου τι σχέση έχει το να είσαι ευαίσθητος ή ηθικός μπροστά στην ψυχρότητα των νόμων(σωστοί ή άδικοι,δεν έχει σημασία). -
Δεν συνεχιζω έτσι σχεδιο.
Αμα γουσταρεις χύμα και μαγκικα κ.λ.π,θα τα πούμε απο κοντα ετσι.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πιστεύω πως είναι ηθικό να σκοτώνεις ένα ζώο όταν:
- Πρέπει να τραφείς από αυτό.
- Σε απειλεί
αφού το ίδιο κάνουν και τα ίδια τα ζώα.
Δηλαδή κατατάσεις τον εαυτό σου στο ίδιο πνευματικό επίπεδο με το ζώο;
Το ζώο λειτουργεί έτσι με τα ένστικτα του γιατί δεν έχει την απαιτούμενη νοημοοσύνη να σκεφτεί..
Ό άνθρωπος όμως δεν είναι άλλο ένα ζώο.Έχοντας φτάσει σε υψηλό πνευματικό επίπεδο δε χρειάζεται τα ένστικτα του ,αλλά μπορεί να ζει μόνο με τη λογική του...
Εκτός και αν δεν έχεις πρόβλημα και με τους βιαστές γιατί και αυτοί το ένστικτο τους χρησιμοποιούν..Οι βιασμοί είναι κάτι πολύ σύνηθες στο ζωικό βασίλειο..Κι εγώ 'σκοτώνω' τα ζώα που τρώω, τα σκοτώνει ο σφαγέας για μένα. Οι κυνηγοί τουλάχιστον βλέπουν και το άσπρο των ματιών τους πριν τα σκοτώσουν και αυτό είναι πολύ πιο αντρίκιο και λιγότερο υποκριτικό αν θέλεις από το να καταβροχθίζεις παϊδάκια και μπριτζόλες (μην ξεχνάμε και ότι είμαστε στο 4ΤΦ ) και μετά να αποκαλείς τους κυνηγούς βάρβαρους. Και δεν αναφέρομαι σε όσους τουφεκάνε ό,τι βρουν, αυτοί δεν είναι πραγματικοί κυνηγοί και νομίζω πως και οι ίδιοι οι κυνηγοί δεν τους θεωρούν όμοιούς τους.
Οι βιαστές τι σχέση έχουν; Εντελώς τραβηγμένη παρομοίωση που δεν στέκει.
Το πρώτο μέχρι να βρούμε τρόπο να τρεφόμαστε χωρίς να χάνονται ζωές, π.χ. συνθετική τροφή. Τότε ας απαγορευθεί και το κυνήγι και η κτηνοτροφία.
Ο τρόπος υπάρχει για όποιον ενδιαφέρεται και είναι η χορτοφαγία..Δεν είναι ανάγκη να δημιουργηθεί συνθετική τροφή..
Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι και τα φυτά υποφέρουν όταν τα ξερριζώνουμε για να τα φάμε και απλά δεν μπορούν να μας το πουν.
Έχω ένα αναρριχητικό 'κερί' στο μπαλκόνι μου, μπροστά από το οποίο υπάρχει μια καρέκλα. Ε λοιπόν όποτε κάθομαι στην καρέκλα το κερί απλώνει μια κληματσίδα και με αγγίζει. Έχει συμβεί πολλές φορές αυτό για να είναι σύμπτωση ή τυχαίο φαινόμενο και σίγουρα δεν είναι της φαντασίας μου γιατί έχω τσεκάρει πριν κάτσω ότι καμμία κληματσίδα δεν είναι απλωμένη προς την καρέκλα.
Κατά τα άλλα, το γεγονός ότι έχουμε κυνόδοντες και κοπτήρες όπως τα σαρκοφάγα ζώα και όχι μόνο τραπεζίτες όπως τα χορτοφάγα, καθώς και το μήκος των εντέρων μας που είναι μικρό για να χωνεύσει εύκολα φυτική τροφή είναι αρκετά για να με πείσει πως η φύση επέλεξε να μας κάνει σαρκοφάγους και πως παρεμπιπτόντως τρώμε και φυτά ως συμπλήρωμα. Οπότε δεν την παραβιάζουμε με το να σκοτώνουμε και να τρώμε άλλα ζώα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οι βιαστές τι σχέση έχουν; Εντελώς τραβηγμένη παρομοίωση που δεν στέκει.
Αφού μιλαμε για ένστικτα..
Ένα βασικό ένστικτο που έχουμε είναι της αναπαραγωγής..
Μήπως ο σκύλος πάει και ζητάει το χέρι της σκύλας πριν την @@@@@...
Αφού θέλετε να λειτουργείτε με τα ένστικτα και να κυνηγάτε ή να τρώτε κρέας(αφού το λέει το ένστικτο) γιατί να μην αρχίζουμε να γ@@@@.. και όποια μας αρέσει χωρίς καν να τη ρωτάμε αφού και αυτό το προστάζει το ένστικτο;Γιατί στο ένα έτσι και στο άλλο αλλιώς;
Μήπως γιατί τα ζώα δεν ξέρουν να μιλάνε να μας βρίσουνε;Όσο για τα φυτά σίγουρα δεν νοιώθουν πόνο όταν τα κόβουμε γιατί δεν έχουν κεντρικό νευρικό σύστημα..Είναι γνωστό ότι έχουν επαφή με το περιβάλλον και μπορούν να επικοινωνήσουν με αυτό αλλά πόνο δεν μπορούν να νοιώσουν γιατί δεν έχουν τα όργανα που χρειάζονται..
-
Τελικά το πρόβλημά μας είναι ο πόνος; Γιατί υπάρχουν τρόποι να θανατώσεις ένα ζώο χωρίς να νοιώσει καθόλου πόνο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελικά το πρόβλημά μας είναι ο πόνος; Γιατί υπάρχουν τρόποι να θανατώσεις ένα ζώο χωρίς να νοιώσει καθόλου πόνο.Για μένα τα δύο βασικά προβλήματα στην κατανάλωση κρέατος είναι η κακή ζωή που κάνουν τα ζώα στα εκτροφεία οπού ταλαιπωρούνται καθημερινά και δεύτερον ο τρόπος σφαγής τους που υποφέρουν φρικτά μέχρι να πεθάνουν..
Εγώ θα είχα πολύ καλύτερη άποψη για την κρεοφαγία αν το ζώο ζούσε σε βουνό και η θανάτωση του γινόταν ανώδυνα για να μην πω ευχάριστα(αν υπάρχει κάποια ουσία που να προκαλεί ευχάριστο θάνατο)..
Για σένα ποιο είναι το πρόβλημα;
-
Υπάρχει η άποψη ότι ο θάνατος μετά από κόψιμο της καρωτίδας είναι ευχάριστος επειδή προκαλεί ανοξία η οποία επιφέρει μια γλυκιά ευχάριστη νάρκη (έτσι έπεσε το αεροπλάνο της Helios). Απ'την άλλη πριν τη θανάτωση τα ζώα αναισθητοποιούνται με παροχή ρεύματος (stunning) και δεν πονούν από το τραύμα. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αλήθεια ή αν τηρείται κατά γράμμα η διαδικασία.
Αν είναι έτσι εγώ έχω πρόβλημα μόνο με την απώλεια της ζωής αλλά δεν θα είχα αν ήξερα π.χ. ότι μετά το θάνατο είναι καλύτερα. Κι επειδή δεν μπορώ να το ξέρω αυτό προτιμώ να μην το σκέφτομαι.
Και πριν προλάβει κανείς να μου πει 'άρα θα σκότωνες και άνθρωπο χωρίς τύψεις' θα πω πως άλλο πράγμα μια ανθρώπινη ζωή, η εξέλιξή της και το αντίκτυπο που έχει στον κόσμο και άλλο η επαναλαμβανόμενη και χωρίς εξέλιξη και αντίκτυπο ζωή ενός μεμονωμένου ζώου.
-
Αμα το θεμα μας ειναι το οτι υποφερουν τα κακομοιρα ζωακια, τα οποια παρεπιμπτοντως ειναι πεντανοστιμα στο τραπεζι...
ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ
Ουτε ελεφαντας δεν θα καταφερνε να βασανιστει... εγγυημενα αποτελεσματα....
-
Και για όποιον λυπάται και τα φυτά υπάρχει διατροφή για να μη σκοτώνεις ούτε τα φυτά,τρώγοντας μόνο φρούτα και καρπούς τα οποία δεν είναι ζωντανά..
-
kyan είπε
Αν είναι έτσι εγώ έχω πρόβλημα μόνο με την απώλεια της ζωής αλλά δεν θα είχα αν ήξερα π.χ. ότι μετά το θάνατο είναι καλύτερα. Κι επειδή δεν μπορώ να το ξέρω αυτό προτιμώ να μην το σκέφτομαι.
Για να είναι καλύτερα η χειρότερα πρέπει πρώτα να είναι.
Πολλοί πιστεύουν πως μεταθάνατον δεν είναι καλύτερα η χειρότερα, απλα δεν είναι.kyan είπε
Και πριν προλάβει κανείς να μου πει 'άρα θα σκότωνες και άνθρωπο χωρίς τύψεις' θα πω πως άλλο πράγμα μια ανθρώπινη ζωή, η εξέλιξή της και το αντίκτυπο που έχει στον κόσμο και άλλο η επαναλαμβανόμενη και χωρίς εξέλιξη και αντίκτυπο ζωή ενός μεμονωμένου ζώου.
Θα μπορούσε να πεί κάποιος(η κάτι), πως το αντίκτυπο μιας συγκεκριμμένης ανθρώπινης ζωής(η και όλων) είναι αρνητικό/μικρό.
Αρα μπαίνει το ερώτημα 'αντίκτυπο για ποιόν'; Για την φύση; Τον άνθρωπο; Τα ζώα;Και το χωρίς εξέλιξη παίρνει συζήτηση. Δεν ξέρουμε την μελλοντική εξέλιξη του οποιουδήποτε είδους, ενω
για την δική μας εξέλιξη εικάζεται πως υπήρξαμε πολύ ποταπά ζωάκια κάποιες εποχές, ενω το μέλλον μαλλον το έχουμε (....)Και βέβαια όλα αυτά αν θεωρήσουμε πως δεν μας λείπουν πολλά δεδομένα για να κατανοήσουμε πλήρως
το θαύμα που λέγεται ζωή. -
Επειδη πρεπει να τα λεμε και τα καλα...
Συμμορία... λαθροκυνηγών
Στα ίχνη συμμορίας λαθροκυνηγών φαίνεται ότι βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές στα Πάρτηρα Αρκαλοχωρίου έχοντας ξεκινήσει ανακρίσεις για να βρουν τους κλέφτες των τετράτροχων μηχανών, με τις οποίες προχθές το βράδυ είχαν βγει... για κυνήγι, αλλά εντοπίστηκαν από άνδρες της Θηροφυλακής και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.
.....
.....
Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια περιπολίας από τους θηροφύλακες Αρκαλοχωρίου και Καστελίου και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, λαθροκυνηγοί εντοπίστηκαν να 'αλωνίζουν' την περιοχή με την τετράτροχή μηχανή τους -
Αν οι κυνηγοί σας φαίνονται βάρβαροι κλπ, αυτοί εδώ τι ακριβώς είναι και πώς θα πρέπει να τους εκδικηθούν τα ζώα???...
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp ... speed=_med
Προειδοποίηση: MHΝ ανοίξετε το παραπάνω λινκ αν δεν έχετε πολύ γερό στομάχι. Δείχνει να γδέρνουν ζώα και να τους παίρνουν τη γούνα χωρίς να τα έχουν πρώτα θανατώσει. Προσωπικά δεν κάθισα να το δω μέχρι το τέλος.
H εκδικηση των ζωων