-
δε βγαζει τουρμπο η bmw..
-
ψήφισα μάζντα 6 γιατί βλέπω ότι πολύ το τραβάς το θέμα οπότε δεν είσαι για κάτι ψημένος χοντρά, οπότε πάρε έναν καλό έστω και αργό (συγκριτικά) χιλιομετροφάγο και να σου μείνουν και αρκετές χιλιάδες Ε...
Προσωπικά μετά τις μειώσεις σουμπαρού θα πήγαινα εκεί για τεστντράιβ στο σκούμπι και μετά στον παναγιωταράκο για μπαγκαζιέρα (έχει χάλι πόρτμπαγκάζ λέεεεμμμμεεε!!)
-
αλήθεια είναι ότι δεν είμαι με κάποιο ψημένος χοντρά .....
η Merc από τιμές Service / ανταλλακτικών πως πάει ? δεν ακούω τα καλύτερα ......
βέβαια φαντάζομαι πώς μόνο όσο διαρκεί η εγγύηση θα το πηγαίνω (όποιο και αν πάρω)
σε εξουσιοδοτημένο ...πάω να δω το 6. εντυπώσεις μετά !!
-
Εγώ πάλι - επειδή δεν είσαι ψημένος - ψήφισα Οκτάβια (το Compi ), που το οδήγησα πρόσφατα και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις. Παίρνεις και αρκετά ρέστα πίσω...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τι είναι το vfm ?
η 120 coupe θα έχει τον 2.0Τ με τα 240 άλογα ? Αν ναι θα τον βάλουν και στην 320coupe ?
Ps. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερος χρόνος/timing για να αγοράσεις αυτοκίνητο, μιας και περιβαλλοντικοί λογοι ,τιμή καυσίμων, αναγκάζουν τους κατασκευαστές να κάνουν αλλαγές και ίσως είναι κρίμα να πάρεις ένα όχημα τεχνολογικά προηγούμενης γενιάς, ειδικά εγώ που έχω σκοπό να το κρατήσω πάνω από 10χρόνια. Βέβαια όσο περιμένεις η τεχνολογία προχωρά ,άλλατ θέλω να πω ότι ίσως να δούμε ένα τεχνολογικό σκαλοπάτι το 2009/10.
Από το νέο χρόνο ..... +20%Τελη ΦΠΑ 21% .......
velerefontis ...για την VW κι εγώ τις ίδιες εντυπώσεις έχω ..... Τώρα για την απτή αίσθηση
ποιότητας μέχρι ένα λογικό πόσο .... ξεχωρίζω την Lexus και μετά την Bmw.Value For Money
ο προγραμματισμος ειναι να περασουν καποια στιγμη οι 2λιτρες εκδοσεις των 118,120 hatch και στην coupe
δε βγαζει τουρμπο η bmw..
Πως δε βγαζει,βγαζει και παιρνει και διακρισεις κιολας
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/w ... inner.html
Μαλιστα βγαζει κι αλλους ,αλλα τους βγαζει με γαλλικο ψευδωνυμο
-
Πήγα είδα το 6, test drive την πέμπτη. Καλύτερη θέση οδήγησης (ορατότητα) από το Accord, πιο καλό φινίρισμα, περισσότερος χώρος, περισσότερα επίπεδα εξοπλισμού, Service κάθε 20.000, προαιρετικά λάδια κάθε 10.000. Στα μάτια μου, το accord εξωτερικά μου μοιάζει πιο εντυπωσιακό. επίσης στο accord κλείνουν
με καλύτερο ήχο οι πόρτες !!!!ααα..... και το accord και το 6 έχουν ξεβράκωτο το πάνω μέρος του χώρου αποσκευών .....
-
δε βγαζει τουρμπο..οπως και 16αρια ατμοσφαιρες..χαλναει το ζυγισμα..
-
Εμ,η sheer driving pleasure δεν συμπιεζεται αγαπητε
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Εμ,η sheer driving pleasure δεν συμπιεζεται αγαπητε -
αλήθεια είναι ότι δεν είμαι με κάποιο ψημένος χοντρά .....η Merc από τιμές Service / ανταλλακτικών πως πάει ? δεν ακούω τα καλύτερα ......
βέβαια φαντάζομαι πώς μόνο όσο διαρκεί η εγγύηση θα το πηγαίνω (όποιο και αν πάρω)
σε εξουσιοδοτημένο ...πάω να δω το 6. εντυπώσεις μετά !!
το γνωστό πλεονέκτημα μεγάλα διαστήματα service - μακροχρόνια ίσου κόστους με πολλά μικρά...
δεν είναι και τίποτα να αλλάζεις λάδια κάθε 15 και σερβις κάθε 30όσο για τα σχόλια περί ασυμπίεστων BMW, έχει πάρει τον δρόμο τον πολυταξιδεμένο αφού έβαλε turbo σε δύο είδη μοντέλα της και θα βάλει κ άλλα.
-
η Merc έχει καδένα ή ιμάντα ? ... ξέρει κάποιος ?
-
η Merc έχει καδένα ή ιμάντα ? ... ξέρει κάποιος ?Καδένα.
-
...Στα μάτια μου, το accord εξωτερικά μου μοιάζει πιο εντυπωσιακό. επίσης στο accord κλείνουν με καλύτερο ήχο οι πόρτες !!!!ααα..... και το accord και το 6 έχουν ξεβράκωτο το πάνω μέρος του χώρου αποσκευών .....
Τελικά ο ήχος που κάνουν οι πόρτες όταν κλείνουν είναι σημάντικος παράγοντας επιλογής αυτοκινήτου ;;;;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τελικά ο ήχος που κάνουν οι πόρτες όταν κλείνουν είναι σημάντικος παράγοντας επιλογής αυτοκινήτου ;;;;Φυσικά.
Ο ήχος από τις πόρτες και οι θήκες για τον καφέ/αναψυκτικά είναι σημαντικοί παράγοντες για την αγορά ενός αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
...Στα μάτια μου, το accord εξωτερικά μου μοιάζει πιο εντυπωσιακό. επίσης στο accord κλείνουν με καλύτερο ήχο οι πόρτες !!!!
ααα..... και το accord και το 6 έχουν ξεβράκωτο το πάνω μέρος του χώρου αποσκευών .....
Τελικά ο ήχος που κάνουν οι πόρτες όταν κλείνουν είναι σημάντικος παράγοντας επιλογής αυτοκινήτου ;;;;
Δεν κατάλαβες το XOYMOR το είπα με μια δόση ειρωνείας ....
αλλά όντως κάνουν καλύτερο γντουπ !!!!και αν δεν έχεις ακούσει τον ήχο που κάνουν αυτές του 106 χανεις !!!
άσε που οι μεντεσέδες τους δεν ρυθμίζονται (κολλητοί και όχι με βίδες) και αν κανένας Μ@λ@!'#!# στηριχθεί πάνω τους, δεν μπορεί ούτε ο φανοποιός να στην φέρει σωστά ......επίσης .... αρκετές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά ..... και ναι, πριν τα οδηγήσω .....
μελετάω τεχνικά χαρακτηριστικά και παίζω με τα αυτοκίνητα των εκθέσεων -
Ξέχασες και τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό. Ο κανόνας λέει ότι όταν πιέζεις το ταμπλό με το δάχτυλο αυτό πρέπει να βυθίζεται 2 με 3 χιλιοστά. Τουλάχιστον.
Εξαιρούνται τα Άουντι όπου εκεί η μονάδα μέτρησης είναι τα εκατοστά.
-
για τραμπολίνο το πουλάνε ? . . . ?
-
Τα Άουντι; Για τραμπάλες.
-
Οι χώροι αποσκευών των ιαπωνικών μου φαίνονται πολύ ακανόνιστοι ή είναι η ιδέα μου;;.... Μόνο για σάκους κάνουνε, αν βάλεις βαλίτσα θα δημιουργείς πολλούς θυλάκους χαμένης χωρητικότητας...
Είμαι εναντίον του να ζοριστείς για να αγοράσεις το αυτοκίνητο, πάρε ό,τι μπορείς με λογικό εξοπλισμό και καλύτερα να σου περισσέψουν κιόλας. Το να πάρεις αυτοκίνητο πχ 25-28000 εφόσον σε καλύπτει το θεωρώ πιο έξυπνο από το να προσπαθείς να ξοδέψεις όλα τα λεφτά σου.... πάντα υπάρχουν κι άλλα πράματα να κάνεις/αγοράσεις ή και η αποταμίευση/επένδυση.
Επίσης καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς απαιτείς από το αυτοκίνητο. Πχ η C-class είναι μια πολύ καλή περίπτωση χωρίς βασικά μειονεκτήματα αλλά νομίζω ότι υστερεί σε χώρους σε σχέση με άλλα οπότε αν οι χώροι είναι σημαντικό για σένα μπορεί να μην σου κάνει. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις ή απλά δεν έχεις ιδιαίτερους περιορισμούς (μάλλον αυτό ισχύει) και έχεις ανοιχτό μυαλό τότε τα test drives θα σε καθοδηγήσουν. Θα δεις σημεία που εσένα σου αρέσουν ή που εσένα σε ενοχλούν που άλλοι δεν τα προσέχουν ή δεν τους δίνουν σημασία. Ξεκίνα την testdrive-ική σου οδύσσεια, οδήγησε ακόμα και κάπως απίθανα αρχικά αυτοκίνητα, που θα σε οδηγήσει στο τελικό shortlist με αυτοκίνητα που θα σου κάνουν (και που κρίνεις ότι ευχαρίστως πληρώνεις με τα δικά σου λεφτά!). Από αυτά πλέον μπορείς να επιλέξεις με αισθητικά ή οικονομοτεχνικά κριτήρια. Το πρόβλημα είναι αν απορρίψεις τα πάντα.... συχνά το κατάλληλο αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
η Merc έχει καδένα ή ιμάντα ? ... ξέρει κάποιος ?
Καδένα.
ανέκαθεν
και ελατήρια αντί για αμορτισερ στο πορτ-μπαγκαζ που κρατάνε μια ζωή
και ventilateur που δουλέυει με τις στροφές του κινητήρα αντί να περιμένει να ανέβει θερμοκρασία
και άλλα πολλά που τις κάνουν να κρατάνε
Μέχρι 35Κ±