-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσυ κυριε καρνεισον πρεπει να γινεις πολιτικος,διαστρεβλωνεις την αληθεια ΠΑΝΤΑ και φερνεις τα νοηματα εκει που σε βολευουν χωρις να δεχεσαι την αληθεια..Μ'αρέσει που συνεχίζεις να πιστεύεις πως μπορείς να το αλλάξεις με ανύπαρκτα επιχειρήματα.
-
Πωωωω ουτε ο λιαπης δεν τα γυριζει ετσι.. τεσπα,ειμαστε οφφ τοπικ..
Δε μ αρεσει που εχεις χαμηλο IQ (το ραδικι μπροστα σου ειναι da vinci) .. Ο,τι πρεπει για πολιτικος σου λεω..
ΑΛΑΤΙ.
-
Δεν μ'αρέσει που είσαι γάρος.
-
Γάρε, έλα μερέντα
Δεν μ'αρέσει που ενώ νόμιζα πως γλίτωσα τη βροχή με το μηχανάκι 500 μέτρα πριν το γραφείο, στην ΧΑΝΘ έφαγα τρελή βρόχα
-
Δε μ'αρεσε καθόλου,η αντιμετωπιση που ειχα απο γνωστους νεους βουλκανιζατερτζηδες ,οταν αμφισβητησα τα λαστιχα που προτειναν σε γνωστους τους ανθρωπους να φορεσουν στα αυτοκινητά τους.Με αντιμετωπίσανε σαν 'ξερολάκο' και διατηρησανε ενα υφος εκατο καρδιναλίων,επειδη οι γνωσεις τους δεν μπορούσανε να αμφισβητηθουνε απο εναν απλό χρηστη.'και επειδη πάς εσυ στην πίστα',και 'εμεις τα φορεσαμε στον μπαρμα-Λαμπρο και του αρεσαν',και 'τι ήρθες να μας πεις τωρα' κ.λ.π. μαλακιες
Μ'αρεσε που πήγα σημερα με τα αποτελέσματα του ADAC για τα συγκεκριμενα ελαστικα,και χασανε το υφος τους και τη μαγκια τους και καναν τους Κινεζους.
Εξι μηνες στο επάγγελμα,πιασανε πέντε προσπέκτ στα χερια,και μεταμορφωθηκανε σε GURU των ελαστικων,με γνωμη αδιαμφισβητητη που δεν σηκώνει δευτερες γνωμες ή συζητηση.Αθλιοι εμπορακοι.
-
Aνδρέα, το ίδιο ύφος έχουν και παλιοί του χώρου...
Να δεις ειρωνία από γνωστό λαστιχά της πόλης: 'α, εσύ είσαι που ξέρεις ότι το εξάλτο είναι καλύτερο από το σέιβερ, ε;'...
-
Δεν το αμφισβητω καθολου Ντινο,τους εχω γνωρισει και τους παλιώτερους.Αλλωστε,γι'αυτο ΠΟΤΕ δεν συζηταω με τον λαστιχα για το τι λαστιχο θα φορεσω,αλλα πάντα πάω και ζηταω αυτο που εχω ΗΔΗ διαλέξει.
Απλά,αυτη η συζητηση έγινε,επειδη αυτα τα ατομα τα γνωριζω χρονια. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
από πού ξεπρόβαλες σαν ποδοβολητό σελήνης ?
ΟΟΟΟΟΟχι, το φερμουάρ δεν ήταν και πριν ενα χρόνο κατεβασμένο, αλλά όταν συνάντησα τη φίλη μου στο Άττικα.. Σκατά τα έγραψα μου φαίνεται..
Τώρα πρέπει να βγαίνει νόημα.
Πάω για ύπνο.Kαι πού είναι το κακό
Τις έδειξες τις ειλικρινείς σου προθέσεις εξ αρχής
Τζέντλεμαν -
Ναι, οκ, ήταν ευθύς.
Aκολουθεί ποστ αλα κων5:
Γιατί, υπάρχουν γυναίκες που εκτιμούν την ευθύτητα;Moυ αρέσει το ποντικάκι για το νετμπουκ που πήρα...
Mou αρέσει που το καγκουροπρότζεκτ του 307 πάει καλά.Δεν μου αρέσει που κάηκε η οθόνη μου, πράγμα που σημαίνει πως το μπλοκέ πάει πίσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, οκ, ήταν ευθύς.Aκολουθεί ποστ αλα κων5:
Γιατί, υπάρχουν γυναίκες που εκτιμούν την ευθύτητα; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάηκε η οθόνη μου, πράγμα που σημαίνει πως το μπλοκέ πάει πίσω.
ποια οθόνη? του φορητού? του εεε?
-
Οχι, του σταθερού.
-
ευκαιρία να την αλλάξεις!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οχι, του σταθερού.Να ανησυχείς πραγματικά όταν αρχίσουν να καίγονται οι επεξεργαστές σου
Όλα τα άλλα διορθώνονται -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ευκαιρία να την αλλάξεις!!!Γιατί να αλλάξει;
Μπορεί να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο και να μαντεύει τι δείχνει η οθόνη. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
M'αρέσει που πήγα σήμερα σε 2ο ορθοπεδικό και επιβεβαίωσε αυτό που είπε και ο πρώτος ότι δλδ δεν έχω ρηξη χιαστού παρά μόνο έσω πλαγίου και σήμερα 1 χρόνο μετά τον τραυματισμό έχει επανέλθει κατά 80% . Σε 4 μηνάκια με πολύ γυμναστική θα είμαι έτοιμος. Και του χρόνου θα με ξαναδούν οι πίστεςhttp://www.youtube.com/watch?v=GdPAkrgW1ko' target='_blank
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ευκαιρία να την αλλάξεις!!!
Γιατί να αλλάξει;
Μπορεί να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο και να μαντεύει τι δείχνει η οθόνη.ή να ακούει εκείνο τον ήχο που κάνει ο υπολογιστής όταν πχ πατούμε με το μάους σε λάθος μέρος και όχι στο 'οκ'
τέλος, μπορεί να μασάει φύλλα δάφνης, όπως η πυθεία και να μαντεύει που είναι το μάους
-
που είναι η μίνι θα μαντεύει ο ντόκτορ
-
Σκάστε ρε. Kαι έχω και τον άλλο παπάρα, τον κορσαιρ, να με βάζει στην πρίζα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]