-
Μου αρέσει που βρήκα αγοραστές για το λάδι
8 € /λίτρο καλή τιμή δεν είναι έξτρα παρθένο, φετινό. Αυτό που αγοράζουν για premium απο εδώ, ιταλικό, κοστίζει παραπάνω και είναι γτπ σε σχέση με το δικό μαςΜου αρεσει που τελικά τα έξοδα του ταξιδιού θα το βγάλω με λάδια (λέμε τώρα)
Δε μου αρέσει, που για να αρχίζω να διαβάσω φτάνει 8 το βραδυ
Δεν έχω όρεξη για τπτ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου αρέσει που βρήκα αγοραστές για το λάδιΠάσχος?
-
Αμα έπιανε πελάτη τον πάσχο θα αγόραζε και διαμέρισμα, θα άνοιγε και μαγαζί
-
Τελείωσε στην ελλάδα και έχει αμοληθεί στα ξένα να βρεί?
Γιατί ήμουν βέβαιος ότι θα υπήρχε αυτή η εξελιξη
καιρός να αλλοιωθεί και το ποστ μου απο κάποια υπέρτατη δύναμη
-
Αmateurs.. Ελαιολαδο εννοει ο ανθρωπος..απ αυτα που βαζουμε στις σαλατες..αλλα βεβαια κων5 και τασουλης παιζει να βαζουν ορυκτελαιο στο μαρουλι,δεν εξηγειται αλλιως..
-
Moυ αρέσει αυτό το τραγούδι, το οποίο είναι του Παπακωνσταντίνου (Θανασης)
http://www.youtube.com/watch?v=IxN08hDY ... re=relatedΤον χαρούλη δεν τον είχα ξανακούσει, πολύ ωραίος
Μου αρέσει που εδώ και δύο μέρες έχει πάλι ήλιο, και το ποδήλατο βγήκε απ το γκαράζ
Μου αρεσει που την πάλεψα με το διάβασμα σήμερα.Δε μου αρέσει που ακόμα δεν ήρθα κι έχω τάσεις φυγής. Πρέπει να κάνω τα επόμενα πλάνα μου
-
Πολυ ψυχοπλάκωμα ρε φιλε το κοματι....μην ακους τετοια εκει στα ξένα
Εγω Αγγλια ακουγα Ελληνικο ροκ, και κατι χαζοτραγουδακια οταν 'επεφτα' του στυλ Χατζηγιαννης τη διαθεση σου να φτιαξω, κλπ
-
H επιστήμη σηκώνει τα 'Χέρια ψηλά' με την περίπτωσή σου
Nα το ρίξω στα Ολλανδικά κομμάτια μήπως ?
μουσικά εννοώ
-
Στα Ολλανδικα κοματια-κρεατα να το ριξεις
-
Άσε, μόνο με εισαγόμενα είχα τύχη
-
Μου αρέσει που, πρώτα ο Θεός, υγεία να έχουμε, σε λίγο καιρό επιτέλους θα πάρω ρεπώ και θα κατεβώ για λίγες ημέρες στην Ελλάδα
-
Μου άρεσε η σημερινή μέρα.Όλα τζάμι.
-
Δε μου αρέσει καθόλου που μέρες τώρα η μύτη μου είναι τόσο μπουκωμένη που το κεφάλι μου σηκώνει περισσότερα bar πίεση κ απ τον κινητήρα του τσίγκου μου
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μου αρέσει που, πρώτα ο Θεός, υγεία να έχουμε, σε λίγο καιρό επιτέλους θα πάρω ρεπώ και θα κατεβώ για λίγες ημέρες στην Ελλάδατο έκλεισα και το εισιτήριο...
δε με κρατάει τίποτα!!! πρώτα ο Θεός, 10 και σήμερα!!!
Πρώτη βραδιά στην Ελλάδα: γύρος με κρεμμύδι και τζατζίκι και μετά κλαμπ!!! -
Σάντουϊτς?
Κρύο γαλλικό χιούμορ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σάντουϊτς?
Κρύο γαλλικό χιούμορ'Σάντβιτς' κατά τους Γερμανούς
όντως, οι Γάλλοι πολύ κρύο χιούμορ... αυτοί ανακαλύψαν άλλωστε και τη μπαγκέτα ως κρύο σάντουιτς.
το κρύο πιάτο στο σερβίρισμα με τα τυριά και τα ζαμπόν, γαλλικό είναι και αυτό -
Δε μου αρέσει που το πρωί έκανα 1ώρα & 40λεπτά μέχρι τον Άγιο Στέφανο.
Ακόμα περισσότερο δε μου αρέσει στη διαδρομή άναψε η προειδοποιητική λυχνία για βλάβη στον κινητήρα. Η γκαντεμιά είναι ότι είχα κλείσει ραντεβού σε ΙΚΤΕΟ για σήμερα το απόγευμα το οποίο αναγκαστικά ακύρωσα. -
Δεν μου αρέσει ο @#$%καιρος. Γενάρη μήνα και βρέχει σε όλα τα χιονοδρομικά μας. Βρε ουρτ.
-
όσο δεν έχω το οκ από τον γιατρό για να κάνω ski δεν πάει να ρίχνει και καρέκλες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
όσο δεν έχω το οκ από τον γιατρό για να κάνω ski δεν πάει να ρίχνει και καρέκλεςΚωνσταντίνε, από καλοκαίρι θα σου δίνω εγώ χαρτί στα κρυφά
Δε θα του το λέμε Και θα είσαι και νόμιμος
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]