-
Τί είμαι γω ρε πασχαλίτσα να ρωτάω τη μάνα μου?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
χθες ήμασταν μαζί Kαϊμακτσαλαν και λόγω του παλιογόνατου δεν μπορούσα να τη διδάξω ρε γιατρέ και καθόμουν στο σαλέ τόσες ώρες
Η αδελφή της είναι εδώ μόνιμα και θα κανονίσουμε το έγκλημαΠωωωωωωω ρε μάστερ... Κρίμα...
Του χρόνου θα είμαστε ωραίοι και έτοιμοι για σκι...Σιγοντάρει και η ίδια η αδερφή? Δική σου είναι τότε! Ψάχνει πάτημα για να κατέβει στην Ελλάδα και να είναι στην αδερφή δίπλα Κάνε κάτι να τη βοηθήσεις
Μάστερ, φέτος πολύ Ρωσία έπαιξε, σωστά? Πως τις ψήνεις έτσι. τις γοργόνες..?!!! Μέλι έχεις???!!!
-
Τί είμαι γω ρε πασχαλίτσα να ρωτάω τη μάνα μου?Τι εισαι; Πες μου....τι εισαι;;;
-
Είστε κύριε.
-
Δεν μου αρέσει η ισραηλινής νοοτροπίας λογοκρισία στα θέματα του 4TForum. Τέλος στον φασισμό των moderators.
γούτσου γούτσου ρε [mod κωνσταντινόπιττας]
-
Trava sto indymedia na grafeis o,ti goustareis.
-
[edit για να μη μου ορμήσουν και μένα]
Πού είναι η αστυνόμευση του 4tf όταν ο manosk γράφει με λατινικούς χαρακτήρες; Μήπως τα ΜΑΤ (βλ. drdino και οι λοιποί Ειδικοί Φρουροί - μερικοί 'σπούδασαν' και στη Γαλλία, πανάθεμά τους) αναλώνονται στο να λογοκρίνουν τα θέματα, αφού φυσικά εγκρίνει η πολιτική ηγεσία (βλ. kouk) η οποία προκαλεί λέγοντας ότι θα οπλίσει το χέρι και άλλων παραστρατιωτικών φασιστικών κύκλων (βλ. γνωστό Στρατονόμο);
Υ.Γ. manosk, να χαρείς, δεν μπορώ άλλο edit!
-
Δεν την παλεύευτε ρε.
Aποφασίστε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Trava sto indymedia na grafeis o,ti goustareis. -
Ρουφ ρουφ.....
Δε μ αρεσουν οι ρουφιανοι οπως ο αουπαν.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σιγοντάρει και η ίδια η αδερφή? Δική σου είναι τότε! Ψάχνει πάτημα για να κατέβει στην Ελλάδα και να είναι στην αδερφή δίπλα Κάνε κάτι να τη βοηθήσεις
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατρέ μου
Μάστερ, φέτος πολύ Ρωσία έπαιξε, σωστά? Πως τις ψήνεις έτσι. τις γοργόνες..?!!! Μέλι έχεις???!!!
Ναι φέτος ήταν το έτος της Μόσχας
Εσύ υπήρξες και μάρτυρας... για τους άπιστους -
Κλασικό πλέον αλλά πάντα με χαλάει όπως και όλο τον κόσμο!!!
Μ αρέσει που χθες το μεσημέρι πήγα να μου πλύνουν το αμάξι!!!! Είχα να το πλύνω απο το Σεπρέμβριο και το καταχάρηκα!!! Βρωμούσε τόσο πολύ που ένιωσα άσχημα και έδωσα στο παιδί 10 ευρώ για την εργασία και άλλα 5 ευρώ 'δωράκι'!!!!ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Τριτη και 13
-
χθες ήμασταν μαζί Kαϊμακτσαλαν και λόγω του παλιογόνατου δεν μπορούσα να τη διδάξω ρε γιατρέ και καθόμουν στο σαλέ τόσες ώρες
Η αδελφή της είναι εδώ μόνιμα και θα κανονίσουμε το έγκλημαΚι εγώ εκεί ήμουν Κωνσταντίνε, καθόμουν όμως έξω από το μπαρ και δεν σε είδα.
Εκπληκτική μέρα, φοβερό χιόνι. -
Δε μου αρέσει που η πλειοψηφία των Κυπρίων δε ξέρει να μιλήσει στο τηλέφωνο.
Δε μου αρέσει που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να συγκρατώ τα νεύρα μου με αυτή την ανοησία τους. -
Φράγκι για κάντο λιανά...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να συγκρατώ τα νεύρα μου με αυτή την ανοησία τους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φράγκι για κάντο λιανά...Το πλέον ενοχλητικό.
Σε καλούν, απαντάς και η πρώτη κουβέντα που λένε είναι, 'ποιός μιλά;' Παγκόσμια πρωτοτυπία ο καλών να ρωτά τον καλούμενο ποιος είναι.
Τον ρωτάς τι θέλει ακριβώς και η πρώτη ερώτηση παραμένει. Μουλάρια λέμε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φράγκι για κάντο λιανά...
Το πλέον ενοχλητικό.
Σε καλούν, απαντάς και η πρώτη κουβέντα που λένε είναι, 'ποιός μιλά;' Παγκόσμια πρωτοτυπία ο καλών να ρωτά τον καλούμενο ποιος είναι.
Τον ρωτάς τι θέλει ακριβώς και η πρώτη ερώτηση παραμένει. Μουλάρια λέμε.Μπά μη το λές...
ΜΙα φορά παρεξηγήθηκα με τη supervisor μου, γιατί απάντησα στο τηλέφωνο, και συνηθισμένος από ελλάδα είπα καλημέρα και μου λέει goodmorning who. εγώ δεν κατάλαβα ποιος ήταν και συνέχισα, οπότε μου σκάει δεν είναι τρόπος αυτός να απαντάς στο τηλέφωνοΌταν σηκώνουν το τηλ οι Ολλανδοί λένε καλημέρα μιλάτε με τον τάδε
Κι εσύ πάντως θα μπορούσες να του πείς 'Είσαι βλάκανς'
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να συγκρατώ τα νεύρα μου με αυτή την ανοησία τους.Μου θύμησες το ανέκδοτο με τον Κύπριο που πάει να πάρει ένα σάντουιτς. Τον ρωτάει ο 'Καλαμαράς' τί θέλει να του βάλει και λέει ο Κύπριος...
Ντομάτον, τυρίν ...
'Μα γιατί βάζεις το 'ν' σε κάθε λέξη' του λέει ο Έλληνας?
'Καλά τότε βάλε μου και ζαμπό, μπέηκο...'
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]