-
Σήμερα, μας κέρασε ένας ασθενής 4 κιλά Haribo!
Φανταστείτε να τα τρώγαμε. Θα είχαμε στο τέλος χαλασμένα δόντια!
Έφερε ένα χαρτοκιβώτιο που είχε μέσα ό,τι ήθελε ένα παιδί... μέχρι και στρουμφάκια haribo -
Ο ασθενης ειχε ζαχαρο;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Έφερε ένα χαρτοκιβώτιο που είχε μέσα ό,τι ήθελε ένα παιδί... μέχρι και στρουμφάκια haribo4 κιλά Haribo αρκουδάκια τρώω (ή μάλλον έτρωγα) στην καθισιά μου!!! Ακόμα πάω και παίρνω από τον ΑΒ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έφερε ένα χαρτοκιβώτιο που είχε μέσα ό,τι ήθελε ένα παιδί... μέχρι και στρουμφάκια haribo4 κιλά Haribo αρκουδάκια τρώω (ή μάλλον έτρωγα) στην καθισιά μου!!! Ακόμα πάω και παίρνω από τον ΑΒ!!!
και γω... 4 κιλά αρκούδες τρώω με την πείνα που έχω τώρα Κούκο μου
-
Δε μ αρσει που ο κουκος δε διαβαζει ολα τα θεματα και δεν κανονιζει συναντηση..
-
Δεν μ'αρέσει που προΚrusτης δεν διαβάζει όλα τα θέματα και δεν ρίχνει κανένα μπανάκι..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κούκε, εδώ τότε είναι ο παράδεισός σου!
Στη Βόννη είναι το εργοστάσιο της Haribo!Μου αρέσει που σήμερα πήγα να δώσω τη συνταγή με τα φάρμακα σε έναν Έλληνα!
Για να πω την αλήθεια, είχα ξεχάσει πως λέγεται η 'συνταγή' στα ελληνικά Του λέωτην πρόταση, και στο τέλος πετάω ένα Rezept ... -
-
Μ' αρέσει που ο καιρός περνάει και πλησιάζει η μέρα που θα αιτηθώ (και θα πάρω λογικά) την επόμενη άδειά μου!
Μ' αρέσει που οι 5 πρώτοι μήνες στο στρατό πέρασαν πολύ στρωτά και που η ζωή στον Έβρο είναι πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα. Μόνο το κρύο μου τη χαλάει...
Δε μ' αρέσει που χάνω τις 'εξελίξεις' στην Αθήνα.
-
Μου αρέσει που ξεκινάω δουλειά
δε μου αρέσει που εχω μπλέξει τα μπούτια μου με ΤΕΒΕ, εφορίες και αγρίους.
Μου αρέσει που μετακομίζω και θα έχω χώρο να λειτουργώ τα πράγματά μου.
Δε μου αρέσει που θα κάνω να έχω νετ 3 εβδομάδες..
Δε μου αρέσει που ένα ιδιαίτερο έχει να με πληρώσει από τέλη Νοεμβρίου και εγώ ντρέπομαι να τους κάνω νήξη. είμαι βλακας; -
Δεν μου αρέσει που η τιμή του quaife είναι τραγικά δελεαστική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσει που η τιμή του quaife είναι τραγικά δελεαστική.Για το Peugeot?
-
Ναι. Δεν μ'αφήνουν να αγιάσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι. Δεν μ'αφήνουν να αγιάσω.Και σε σπετσιαλ τιμή και το σκέφτεσαι ακόμα ? Βουρ στον πατσά!!
Εγώ μετά από όργωμα στο net το έχω αποδεχτεί, δεν υπάρχει καμία πρόταση -
Μου αρεσει που ο ντιριντινος πιστευει οτι με ένα quaife το 307 θα γίνει αυτοκίνητο...
-
Μ'αρέσει που ο Ταύρος με το κρουασάν με δισκόφρενα νομίζει πως μπορεί να με περάσει.
-
Μ' αρεσει που οι κλίσεις της βάρκας του ντιριντινου τον έχουν ζαλίσει τόσο που έχει αρχίσει και παραμιλάει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:eat:η πρώτη μου γνωριμία με τα Village στο Μαρούσι. Δεν είχα τα είχα ξαναδεί. Είχα φτάσει στο σημείο να βλέπω ταινίες για να τρώω αυτές τις μαλακίες
-
Kλίσεις; Λάστ γίαρ. (κυριολεκτικά όμως )
-
Παμπ..
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]