-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
μ'αρεσε πολυ το αφιέρωμα που ειδα για το Βερολινο
σιχάθηκα τον ευατό μου ομως που η δικιά μας πραγματικοτητα απέχει ετη φωτος απο αυτο που μπορει να χαρακτηριστεί μια πολη σαν το Βερολίνο....
Αν δεν έχεις πάει στην 1η ευκαιρία πάνε είναι εξαιρετικό. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Έτη φωτός όπως το λες. Τπτ δεν είναι τυχαίο Joe.η καρδια μου πιάστηκε σου λέω....
-
-
http://www.snow-forecast.com. Είναι αυτό που για την προηγούμενη Τρίτη έδινε 'clear' και φάγαμε τρελή χιονοθύελλα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σιχάθηκα τον ευατό μου ομως που η δικιά μας πραγματικοτητα απέχει ετη φωτος απο αυτο που μπορει να χαρακτηριστεί μια πολη σαν το Βερολίνο....
Αν δεν έχεις πάει στην 1η ευκαιρία πάνε είναι εξαιρετικό. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Έτη φωτός όπως το λες. Τπτ δεν είναι τυχαίο Joe.η καρδια μου πιάστηκε σου λέω....
που και ποτε παιχθηκε αυτο το αφιερωμα?
-
Το Bερολίνο είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις... Έχω πάει 5 φορές ως τώρα και ακόμα δεν το έχω χορτάσει...
-
'Αλλες 3 και σ έφτασα
Απ τους κορυφαίους προορισμούς ΙΜΗΟ στην Ευρώπη, ειδικά για φοιτητές. Και τις δύο φορές έμεινα ανατολικό Βερολίνο, και μάλιστα φέτος έτυχα στο Euro, ενώ το ίδιο ΣΚ ήταν και η gay parade.
Μιλάμε για τρελές φάσεις
Έχει και ωραίο αυτοκινητόδρομο για να πάς απ το Εindhoven -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που και ποτε παιχθηκε αυτο το αφιερωμα?
δορυφόρος.
ξενογλωσσο.
-
Μου άρεσε η βόλτα που πήγα με τη μηχνή το Σαββατο.
Δεν μου άρεσε που γμθηκε να βρέχει το βράδυ και έμεινα εκεί σε έναν φίλο (φόρτωμα).
-
Μου αρεσε που ειδα στον σταθμο του ηλεκτρικου στον Ταυρο να εχουν κανει στις σκαλες μεταλικη ραμπα για ποδηλατα.
-
Μ'αρέσει που γνωρισα μια μοσχοβίτισσα συνάδελφο και είναι μια κούκλα, μαύρο μαλλί γαλάζιο μάτι αναλογίες γνωστές και το έμφραγμα ήταν κοντά το ένιωσα αδέλφια
Δεν μου αρέσουν 2 πράγματα πρώτον που τα έχει εκεί που μένει και δεύτερον που έφυγε
Το καλοκαίρι μάλλον θα ξαναέρθει
-
Φανταζομαι ησουν ο γνωστος κωσταντινος οταν την γνωρισες........ΚΟΤΑ δλδ.. Παιζει να της εσφιξες και το χερι,ή ειπες να μην προχωρησεις τοσο πολυ;
-
-
Μ' αρέσει που αύριο θα φύγω για το πρώτο μου επαγγελματικό ταξίδι εκτός χώρας.
Δε μου αρέσει που στη Βουλγαρία αυτές τις ημέρες έχει βρωμόκρυο και προβληματική θέρμανση στα σπίτια λόγω της διακοπής στην παροχή φυσικού αερίου. Πριν λίγο άκουσα στις ειδήσεις ότι Ρωσία-Ουκρανία υπέγραψαν συμφωνία. Ελπίζω να αρχίσει άμεσα η ροή του φυσικού αερίου.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μ' αρέσει που αύριο θα φύγω για το πρώτο μου επαγγελματικό ταξίδι εκτός χώρας.Δε μου αρέσει που στη Βουλγαρία αυτές τις ημέρες έχει βρωμόκρυο και προβληματική θέρμανση στα σπίτια λόγω της διακοπής στην παροχή φυσικού αερίου. Πριν λίγο άκουσα στις ειδήσεις ότι Ρωσία-Ουκρανία υπέγραψαν συμφωνία. Ελπίζω να αρχίσει άμεσα η ροή του φυσικού αερίου.
-
Μετά από μερικές εβδομάδες χαλάρωσης, αύριο πάλι στην κλινική το πρωί...
Ζέ σέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
Σήμερα ξύπνησα στις 12.30 . Αϋριο πως να ξυπνήσω νωρίς.............?
-
Μ'αρέσει που γνωρισα μια μοσχοβίτισσα συνάδελφο και είναι μια κούκλα, μαύρο μαλλί γαλάζιο μάτι αναλογίες γνωστές και το έμφραγμα ήταν κοντά το ένιωσα αδέλφιαΔεν μου αρέσουν 2 πράγματα πρώτον που τα έχει εκεί που μένει και δεύτερον που έφυγε
Το καλοκαίρι μάλλον θα ξαναέρθει
- Τα εχει: ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ρε αδερφε... Αμα τα εχει ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ .-
- Τα εχει εκει που μενει: Εκει που μενει ειναι μακρυα ξερεις... και υπαρχουν γενικως αναγκες που πρεπει να εξυπηρετηθουν...
- Θα ξαναερθει: Προετοιμασε το εδαφος...
-
-
Άσε μας που περιμένεις μέχρι τότε...
Σε βλέπω ταξιδάκι στη Μόσχα...
-
χθες ήμασταν μαζί Kαϊμακτσαλαν και λόγω του παλιογόνατου δεν μπορούσα να τη διδάξω ρε γιατρέ και καθόμουν στο σαλέ τόσες ώρες
Η αδελφή της είναι εδώ μόνιμα και θα κανονίσουμε το έγκλημα -
Στη μανα σου το ειπες;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]