-
Αρκεί να έχει τζατζίκι!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχουν τα ντονέρ των τούρκων...Αρνίσια γιατί αυτοί δεν τρώνε χοιρινό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μαρέσει που κάποιος μάλλον μου ξανακοπάνισε το αμάξι. Από την αριστερά πλευρά, και ξεκούμπωσε το φτερό μάλλον, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω ζημιές. Ρε φούστη, αγιασμό χρειάζομαι.Τουλάχιστον έχω κάτι άλλο που μου αρέσει
Σε είχα πει να μην το φτιάξεις, πότε θα καταλάβεις που ζεις;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που δεν έχει στην Ελλάδα nordsee http://www.nordsee.de/en/flash.jsc
Έφαγα στην Γερμανία και ξετρελάθηκα. Είχε κάτι εκπληκτικά σαντουϊτσάκια με τόνο και λανανικά και μερικά με μπακαλιαράκια
Ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο ελαφρύ γεύμα!Είχε και ψαράκια που τα διάλεγες και στα ετοίμαζε εκείνη την ώρα
ειχα φαει τετοια πριν απο χρονια στην Αυστρια
για καποιο παραξενο λογω αν και δε πολυτρωω ψαρι μου αρεσαν τα συγκεκριμενα και χλαπακιαζα συνεχεια!
εδικα τα πανε τα ξεσκιζα! -
Μ'αρέσει που είναι τελευταία μέρα δουλειά
μ'αρέσει που μπήκε το δώρο
μ'αρέσει το htc που θα πάρω
δε μ'αρέσει που έχει κωλόκαιρο
δε μ'αρέσει που δεν έχω όρεξη να κάνω ταξίδια τώρα στις γιορτές
δε ξέρω αν μ'αρέσει που απ'την αρχή του μήνα έχω κάνει 700+ χλμ. σε 1μιση χρόνο έχω κάνει 30700 χλμ και ούτε γάτα ούτε ζημιά ούτε μια σταγονίτσα λάδι (ζηλεύεις pasxo? )
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν μαρέσει που κάποιος μάλλον μου ξανακοπάνισε το αμάξι. Από την αριστερά πλευρά, και ξεκούμπωσε το φτερό μάλλον, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω ζημιές. Ρε φούστη, αγιασμό χρειάζομαι.
Τουλάχιστον έχω κάτι άλλο που μου αρέσει
Σε είχα πει να μην το φτιάξεις, πότε θα καταλάβεις που ζεις;
Εντάξει, να το 'χα με την τρύπα στο φτερό;
-
Μου αρέσει που βρήκα το κουράγιο να τελειώσω μια φάση που δεν οδηγούσε πουθενά.
Δεν μου αρέσει που είχα/έχω φάει τρελό κόλλημα.
-
δε μ'αρέσει που η ξαδέρφη της κοπέλας μου ετών 22 τα έφτιαξε με έναν 35. μα τι θέλουν απ'τα μικρά ?? καμία παρόμοια σχέση δεν έχει ευδοκιμήσει, καλύτερα να συννεονούνται απ'την αρχή ότι είναι μόνο γτπ και να περνάνε καλά παρά να δένονται γιατί στο τέλος στάνταρντ θα απογοητευθούν και οι δύο αφού τα θέλω είναι διαφορετικά με το χάσμα του χρόνου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε μ'αρέσει που η ξαδέρφη της κοπέλας μου ετών 22 τα έφτιαξε με έναν 35. μα τι θέλουν απ'τα μικρά ?? καμία παρόμοια σχέση δεν έχει ευδοκιμήσει, καλύτερα να συννεονούνται απ'την αρχή ότι είναι μόνο γτπ και να περνάνε καλά παρά να δένονται γιατί στο τέλος στάνταρντ θα απογοητευθούν και οι δύο αφού τα θέλω είναι διαφορετικά με το χάσμα του χρόνουΕιναι πολυ απλο.
Η πιτσιρικα θελει καποιον να της καλυπτει τα εξοδα και ο 35αρης καποια που δεν θα τον πρηζει πολυ στο κρεβατι.
Δοκιμασμενη συνταγη! -
Έλα ρε, γίνονται τέτοια;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
δε μ'αρέσει που η ξαδέρφη της κοπέλας μου ετών 22 τα έφτιαξε με έναν 35. μα τι θέλουν απ'τα μικρά ?? καμία παρόμοια σχέση δεν έχει ευδοκιμήσει, καλύτερα να συννεονούνται απ'την αρχή ότι είναι μόνο γτπ και να περνάνε καλά παρά να δένονται γιατί στο τέλος στάνταρντ θα απογοητευθούν και οι δύο αφού τα θέλω είναι διαφορετικά με το χάσμα του χρόνου
Ειναι πολυ απλο.
Η πιτσιρικα θελει καποιον να της καλυπτει τα εξοδα και ο 35αρης καποια που δεν θα τον πρηζει πολυ στο κρεβατι.
Δοκιμασμενη συνταγη!βασικα ειναι ακομα πιο απλο
οι γυναικες μεγαλωνουν με γρηγοροτερο ρυθμο απο τους αντρες και καποιοι δεν αντεχουν τις πατσαβουρες
στα 35 δυσκολα καποια κρατιεται οπως στα 20 της..το οτι δε θα στα πρηζει δεν ειναι εγγυηση παντως, ασε που σαν πιο νεα εχει αλλες αντοχες και ορμες (αν και οι 30αρες εχω ακουσει οτι ειναι λυσαρες )
το ηλικιακο χασμα παντως καλυπτεται πανευκολα με **ανωριμοτητα **
η 22αρα το κανει ξεκαθα απο συμφερον, καθως οι γυναικες σπανια λειτουργουν με το συναισθημα και θα κανουν τα παντα για να καθονται και να μη δουλεψουν(οχι ολες αλλα αρκετες)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ειναι πολυ απλο.
Δοκιμασμενη συνταγη!βασικα ειναι ακομα πιο απλο
οι γυναικες μεγαλωνουν με γρηγοροτερο ρυθμο απο τους αντρες και καποιοι δεν αντεχουν τις πατσαβουρες
στα 35 δυσκολα καποια κρατιεται οπως στα 20 της..Έλα ρε, γίνονται τέτοια;
...yep!
το οτι δε θα στα πρηζει δεν ειναι εγγυηση παντως, ασε που σαν πιο νεα εχει αλλες αντοχες και ορμες (αν και οι 30αρες εχω ακουσει οτι ειναι λυσαρες )το ηλικιακο χασμα παντως καλυπτεται πανευκολα με **ανωριμοτητα **
η 22αρα το κανει ξεκαθα απο συμφερον, καθως οι γυναικες σπανια λειτουργουν με το συναισθημα και θα κανουν τα παντα για να καθονται και να μη δουλεψουν(οχι ολες αλλα αρκετες)
Αυτο με τις 30αρες, το συνυπογραφω....
Ειναι αλλου! -
μήπως να συνεχίσουμε στις θεωρίες ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έλα ρε, γίνονται τέτοια;Που ζεις; Ένας για λεφτά και ένας για που
-
μαρεσει το ουισκι
δεν μαρεσει η βοτκα. -
Δεν μου αρέσει που έχασα χωρίς κανένα λόγο (τεμπελιά) την τελευταία ίσως πουδρομέρα της χρονιάς.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μαρέσει που κάποιος μάλλον μου ξανακοπάνισε το αμάξι. Από την αριστερά πλευρά, και ξεκούμπωσε το φτερό μάλλον, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω ζημιές. Ρε φούστη, αγιασμό χρειάζομαι.Τουλάχιστον έχω κάτι άλλο που μου αρέσει
Να πώ ότι γράφεις και στο εκκλησιαστικό τόπικ
Χτες ξαναπήγα να παντρεψω το κολωνάκι στο πάρκινγκ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαρεσει το ουισκι
δεν μαρεσει η βοτκα.Μ αρεσει η βοτκα
Δεν μ αρεσει το ουισκι. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
μαρεσει το ουισκι
δεν μαρεσει η βοτκα.Μ αρεσει η βοτκα
Δεν μ αρεσει το ουισκι.Aκριβώς το ανάποδο (αν κι ούτε το ουίσκι με ξετρελαίνει, αλλά το πίνω ευχάριστα).
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]