-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
μαρεσει το ουισκι
δεν μαρεσει η βοτκα.Μ αρεσει η βοτκα
Δεν μ αρεσει το ουισκι.+1
-
Ποτέ μου δε εκτιμησα τη βότκα, θεωρούσα ότι αν είναι να πιώ οινόπνευμα, δε χρειάζεται να το πληρώνω.
Μέχρι που πήγα Σλοβακια και δοκίμασαΚαι
Δεν τρελάθηκα, αλλά κατάλαβα ότι υπάρχουν κι άλλες βότκες εκτός απ τις οινοπνευματώδεις
-
Με χυμό πορτοκάλι μου αρέσει. Σκέτη δεν μπορώ είναι βαριά. Από κει και πέρα κρασάκι, μπύρα και κανένα σπιτικό λικεράκι. Και τσιπουράκι με κανένα σκουμπρί βεβαίως βεβαίως
Για τους λάτρεις της βότκας να πίνετε αυτήν
2 - 3 φίλες μου ρωσσίδες μου λένε ότι στην Μόσχα πίνουν αυτήν. Κάτι στολίσναγια και absolut ούτε που τις ξέρουν.
-
Φυσικο ειναι να μην ξερουν την absolut αφου ειναι Σουηδικη http://en.wikipedia.org/wiki/Absolut_Vodka
-
Μια επίσης πολύ ενδιαφέρουσα βότκα:
(Γαλλία) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποτέ μου δε εκτιμησα τη βότκα, θεωρούσα ότι αν είναι να πιώ οινόπνευμα, δε χρειάζεται να το πληρώνω.
Μέχρι που πήγα Σλοβακια και δοκίμασαΔεν τρελάθηκα, αλλά κατάλαβα ότι υπάρχουν κι άλλες βότκες εκτός απ τις οινοπνευματώδεις
Αυτές που έχουν χόρτο που το κατούρησε βίσωνας
-
για το χρώμα ή για το άρωμα λες να βάζουν το κάτουρο βίσωνα
-
Αντε ρε, κατουράτε και λίγο μπας και βγεί η παραγωγή
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για το χρώμα ή για το άρωμα λες να βάζουν το κάτουρο βίσωναhttp://en.wikipedia.org/wiki/Żubrówka
Πάντως είναι πολύ καλή όντως. Και μου αρέσει αυτή η συσκευασία της
-
Żubrówka is usually served pure and chilled, mixed with apple juice[2] (a drink known in Polish as tatanka or szarlotka, in the UK as a frisky bison[3], and in the US as a Polish kiss), or over vanilla ice cream .
Aυτό πρέπει να μετράει πλάκα πλάκα
(έχω μία στο γραφειό, αλλά δεν έχω παγωτό ) -
Πιές την σκέτη. Μετά όλα θα σου αρέσουν
-
Καλά.... drifter να πας Αγγλία και να ζητήσεις 'frisky bison'
...μετά έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου
A blade of buffalo grass is placed in each bottle of Żubrówka but it is only decorative and not the cause of the beverage’s taste and yellowish colour
-
Γενικά τον πίνω κάργα αυτές τις μέρες, δεν υπάρχει χώρος για έξτρα υγρά
Μου αρέσει που τουλάχιστον λέω και καμιά καφρίλα, έστω και ιντερνετικώς
Δε μου αρέσει το radio silence που έχει πέσει...
-
Δεν μου αρέσει που είμαι στην ίδια κατάσταση με τον Ντριφτοολλανδό
Δεν μου αρέσει που ο υπολογιστής του απέναντι κάνει σαν F16 με μετάκαυση σε απογείωση και είναι το μόνο πράγμα που ακούγεται στο εργαστήριο
Μου αρέσει που το ΣΚ είναι Πάσχα, και πλησιάζει ολοταχώς, ευκαιρία για να ξεφύγω από όλα αυτά -
Μου αρεσει που πλησιαζει 3μερο και θα ξεκουραστω λιγο.
Δεν μου αρεσει που σε κουβεντα με τον κολλητο μου που ειναι σχεδιαστης σε εταιρεια με τσιμεντα, μου ειπε οτι δεν δουλευει την Μ.Παρασκευη, όχι γιατι εχει αδεια όχι γιατι θα την κοπανησει....αλλα γιατι οι σιδηρουργοι/σιδεραδες (τεσπα αυτος ο κλαδος δεν ξερω πως σκατα λεγεται) δεν δουλευουν την Μ.Παρασκευη, γιατι τον Χριστό των σταυρωσανε με καρφια
Τωρα τι σχεση εχει το τσιμενταδικο με τα σιδερα και τα καρφια δεν ξερω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δεν δουλευουν την Μ.Παρασκευη, γιατι τον Χριστό των σταυρωσανε με καρφιαΦαντασου να πεθαινε σε τροχαιο... Θα ειχε παραλυσει η χωρα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρεσει που πλησιαζει 3μερο και θα ξεκουραστω λιγο.Δεν μου αρεσει που σε κουβεντα με τον κολλητο μου που ειναι σχεδιαστης σε εταιρεια με τσιμεντα, μου ειπε οτι δεν δουλευει την Μ.Παρασκευη, όχι γιατι εχει αδεια όχι γιατι θα την κοπανησει....αλλα γιατι οι σιδηρουργοι/σιδεραδες (τεσπα αυτος ο κλαδος δεν ξερω πως σκατα λεγεται) δεν δουλευουν την Μ.Παρασκευη, γιατι τον Χριστό των σταυρωσανε με καρφια
Ρε μλκ ελεος,δε θελει και πολλη σκεψη γμτ...
-
Δεν μ'αρεσει η επιρροη (στην καθημερινοτητα) σε φιλους/φιλες και γνωστους που εχει φερει το facebook .
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχουν τα ντονέρ των τούρκων τα οποία παιδιά είναι πολύ νόστιμα και μάλιστα πιο ελαφρυά από τον γύρο. Βάζουν μέσα και ανάμικτα λαχανικά πολλοί από αυτούς και είναι σπέσιαλ.Πωωωωω να'χα ένα ντονεράκι τώρα
ακριβως οπως τα λες! Οταν πηγαινω προς Βαυαρια μερια τα τιμώ δεόντως!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου αρεσει που πλησιαζει 3μερο και θα ξεκουραστω λιγο.
Δεν μου αρεσει που σε κουβεντα με τον κολλητο μου που ειναι σχεδιαστης σε εταιρεια με τσιμεντα, μου ειπε οτι δεν δουλευει την Μ.Παρασκευη, όχι γιατι εχει αδεια όχι γιατι θα την κοπανησει....αλλα γιατι οι σιδηρουργοι/σιδεραδες (τεσπα αυτος ο κλαδος δεν ξερω πως σκατα λεγεται) δεν δουλευουν την Μ.Παρασκευη, γιατι τον Χριστό των σταυρωσανε με καρφια
Ρε μλκ ελεος,δε θελει και πολλη σκεψη γμτ...
Ρε όργιο εργοστασιο που κατασκευαζει τσιμεντο τι σχεση εχει με τους σιδεραδες? Νταξ το τσιμεντο για τις οικοδομες θελει σιδεροβεργες κλπ...λλ για την παραγωγη τι σχεση εχει???? Ας μου πει καποιος....
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]