-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σμπρωξουά λοιπόν Πέτρο
Καλό βόλι ρεΔεν είναι εύκολο πράγμα αν η κοπέλα είναι σοβαρή...
Υπάρχει ένα ρητό που λέει' In Deutschland braucht die Liebe Zeit...', ελληνιστί ' Στη Γερμανία χρειάζεται η αγάπη χρόνο'.
http://www.youtube.com/watch?v=WZQnSHXq ... re=related
Είναι από πολύ καλή οικογένεια, με αδερφό δικηγόρο . Έχει και δεύτερο αδερφό μαθηματικό . Μεγαλύτεροι είναι .
Μας έχουν ζώσει δηλαδή...Η αγαπη θέλει χρόνο, το μαμήσι ποτέ. Βουρ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τρεχεις πιο γρηγορα απ αυτους;Όσο προπόνηση και να κάνω με τα πόδια μου, αυτοί θα έχουν καμιά Μ3, κανένα S500
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που η δικιά μου ξεκίνησε κουβέντα περί γάμου και να κάνουμε παιδάκι.
Δεν μ' αρέσει που 2 ακόμα φίλες μου ( ) τις τελευταίες μέρες με στρίμωξαν να τους απαντήσω πως τις βλέπω και τι νιώθω για εκείνες και πως βλέπω το ενδεχόμενο να γίνουμε ζευγάρι.
Μ' αρέσει που με κατάλληλους χειρισμούς και διπλωματικές απαντήσεις, κατάφερα πάλι να βγω ατσαλάκωτος.
Τι διάολο έχουν πάθει όλες αυτήν την περίοδο με τις δεσμεύσεις;
Δεν έχουν πάθει τίποτα. Η δικιά σου στις έριξε δόλωμα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι διάολο έχουν πάθει όλες αυτήν την περίοδο με τις δεσμεύσεις;
Δεν έχουν πάθει τίποτα. Η δικιά σου στις έριξε δόλωμα...
Δεν παίζει γιατί αυτές τις ήξερα πριν την δικιά μου και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Δεν βγάζεις άκρη με τις γυναίκες anyway...
-
Μου άρεσε και δεν μου άρεσε η σημερινή σχολική παρέλαση.
Μου άρεσε επειδή είδα τον γιό μου να παρελαύνει για τελευταία φορά.
Μου άρεσε που συνενοήθηκε, σαν πρόεδρος του 15μελούς, και δεν ήταν μπουλούκι το σχολείο τους.Δεν μου άρεσε που είναι η τελευταία του φορά με το Λύκειο. Που τελειώνει η περίοδος της ζωής του που δεν είχε καμία απολύτως έννοια, αλλά, όπως όλοι πριν από αυτόν, και όλοι μετά από αυτόν, δεν το κατάλαβε και δεν το ευχαριστήθηκε.
Μου άρεσε που είδα τον γιό μου και τον καμάρωσα να γίνεται σωστός άνθρωπος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μου άρεσε και δεν μου άρεσε η σημερινή σχολική παρέλαση.Δεν μου άρεσε που είναι η τελευταία του φορά με το Λύκειο.** Που τελειώνει η περίοδος της ζωής του που δεν είχε καμία απολύτως έννοια, αλλά, όπως όλοι πριν από αυτόν, και όλοι μετά από αυτόν, δεν το κατάλαβε και δεν το ευχαριστήθηκε.**
Δεν του εξήγησες πως δεν πρέπει να έχει καμμιά απολύτως έννοια και μετά το σχολείο;
-
Γιατί, υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει? Το κατάλαβε κανείς από εμάς? Όλοι δεν κάναμε σαν τρελοί να τελειώσουμε το σχολείο, λες και θα βγαίναμε από φυλακή?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί, υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει? Το κατάλαβε κανείς από εμάς? Όλοι δεν κάναμε σαν τρελοί να τελειώσουμε το σχολείο, λες και θα βγαίναμε από φυλακή?Εννοείται ! Και μετά γίναμε φοιτητές και καταλάβαμε γιατί όντως είχαμε δίκιο
-
Εξαιρέστε με απ τους ανωτέρω
Η 3η λυκείου παραμένει η πιο χαλαρή χρονιά μου μέχρι τώρα, μαζί με το καλοκαίρι που ακολούθησε.
Το μόνο στρεσαρισμα που έφαγα ήταν την μέρα των μαθηματικών κατεύθυνσης, που τελικά κύλησε ομαλάεδιτ
Έγνοιες στο πανεπιστήμιο Χαλλλλαρααα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί, υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει? Το κατάλαβε κανείς από εμάς? Όλοι δεν κάναμε σαν τρελοί να τελειώσουμε το σχολείο, λες και θα βγαίναμε από φυλακή?Δεν ξέρω για τους άλλους, εγω βγήκα απο την φυλακή (αν και το μόνο που έκανα ήταν να προαυλίζομαι)
-
Δε μου αρέσει που ο γονέας άνωθεν δε παρακολουθεί τις παρελάσεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε μου αρέσει που ο γονέας άνωθεν δε παρακολουθεί τις παρελάσειςαπ την παρέλαση γύρισα ρε τρίφτερ
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γιατί, υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει? Το κατάλαβε κανείς από εμάς? Όλοι δεν κάναμε σαν τρελοί να τελειώσουμε το σχολείο, λες και θα βγαίναμε από φυλακή?
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγω βγήκα απο την φυλακή (αν και το μόνο που έκανα ήταν να προαυλίζομαι)
+1 Το σχολείο και για μένα ήταν φυλακή. Οταν τελείωσα από αυτό πήρε άλλο νόημα η ζωή μου.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δε μου αρέσει που ο γονέας άνωθεν δε παρακολουθεί τις παρελάσεις
απ την παρέλαση γύρισα ρε τρίφτερ
Mου αρέσει που ο άνωθεν γονέας είναι γνήσιος πατριώτης
-
φυλακή εγώ δεν θα το έλεγα, αν και αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν μπόρεσα να το συνηθίσω ποτέ
Αλλά, νταξ, δεν συγκρίνονται μαθητικά με φοιτητικά χρόνια Και δεν είναι θέμα έλλειψης έγνοιας, όσο κυρίως η -ταυτόχρονη- απόκτηση μιας πιο σοβαρής αντίληψης που σε βοηθάει να ασχοληθείς (με) και να απολαύσεις πιο ουσιαστικά πράγματα
-
Πνευματικές απολαύσεις να υποπτευθώ
-
Φυλακή γιατί δεν έχεις το μεντάλιτυ ( ) να το δεις διαφορετικά. Οταν μεγαλώσεις και ωριμάσεις πνευματικά ( ) ούτε η φυλακή δεν είναι φυλακή. Πως να περιοριστεί ένα ελεύθερο πνεύμα σαν το δικό μου για παράδειγμα( )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πνευματικές απολαύσεις να υποπτευθώ...αντίληψη ώστε να συνθέσεις την αντίφαση πνευματικών και σωματικών απολαύσεων που προσπάθησε να δημιουργήσει η χριστιανική παιδεία
Φυλακή γιατί δεν έχεις το μεντάλιτυ ( ) να το δεις διαφορετικά. Οταν μεγαλώσεις και ωριμάσεις πνευματικά ( ) ούτε η φυλακή δεν είναι φυλακή. Πως να περιοριστεί ένα ελεύθερο πνεύμα σαν το δικό μου για παράδειγμα( )
καλά οι παντρεμένοι πάνε να το σώσουν τώρα, ότι δήθεν ότι δεν υπάρχουν φυλακές για τα ελεύθερα πνεύματα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλά οι παντρεμένοι πάνε να το σώσουν τώρα, ότι δήθεν ότι δεν υπάρχουν φυλακές για τα ελεύθερα πνεύματα
Έπρεπε να διαιωνιστώ, κρίμα θαταν
-
για 'σένα θα το δεχτούμε
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]