-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που έχει καιρό να κάτσει γυναικείος ποπός στο πίσω μέρος της σέλας
Beware what you ask for
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Beware what you ask for
Mια απο αυτες δεν θα το κακοπεφτε !!! http://i89.photobucket.com/albums/k223/ ... ikinis.jpg
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Beware what you ask for
Mια απο αυτες δεν θα το κακοπεφτε !!! http://i89.photobucket.com/albums/k223/ ... ikinis.jpg' target='_blank' target='_blank
Όλη τη διαδρομή σούζα θα την πήγαινε
-
M' αρέσει που σήμερα έκανα σεφτέ στην εξεταστική !
-
Και σ αρεσει; εδω ρε εισαι βαζελος,τι ρωταω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και σ αρεσει; εδω ρε εισαι βαζελος,τι ρωταω...σεφτέ = πέρασα το πρώτο μάθημα
γαύρος είσαι δεν περίμενα να το πιάσεις
-
Κι οταν γραφεις το πρωτο μαθημα της εξεταστικης δλδ πως το λες;
Βαζελος εισαι,το περιμενα οτι θα τα χεις σκ@τ@ στο κεφαλι σου
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
+1...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
σεφτέ = πέρασα το πρώτο μάθημα
Ρε συ αυτα ειναι δικα μας βορεια δεν τα χρησιμοποιουν κατω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
σεφτέ = πέρασα το πρώτο μάθημα
Ρε συ αυτα ειναι δικα μας βορεια δεν τα χρησιμοποιουν χαμω
-
Μαρέσει το αμαξάκι μου
Μαρέσει που όσοι μπαίνουν μέσα παθαίνουν την πλάκα τουςΔε μαρέσει που θα δουλεύω για ακόμη ένα ΣΚ
-
Μ'αρέσει που έφτασε στο τέλος της μια μακροχρόνια σχέση 2 ετών, δεν πήγαινε άλλο.
Μ'αρέσει ποιυ είμαι free again και πάω για άλλα λιμάνια
-
Δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στο Νέο Βουτζά και τη γύρω περιοχή. Ο κάθε μ@λ@κ@ς παρατάει το σκυλί του με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι του οικισμού και να μην μπορώ να κάνω ποδήλατο με την ησυχία μου. Ρε πούστη μου, έχουμε το εξοχικό 24 χρόνια στην περιοχή και θυμάμαι ότι πάντα έκανα ποδήλατο στην περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Σήμερα άλλαξα τρεις φορές διαδρομή για να μη συναντηθώ με τα εξαγριωμένα αδέσποτα που μόλις με έβλεπαν με έπαιρναν στο κυνήγι. Και να φανταστεί κανείς ότι πλέον αποφεύγω τους μικρούς & έρημους δρόμους του οικισμού!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στο Νέο Βουτζά και τη γύρω περιοχή. Ο κάθε μ@λ@κ@ς παρατάει το σκυλί του με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι του οικισμού και να μην μπορώ να κάνω ποδήλατο με την ησυχία μου. Ρε πούστη μου, έχουμε το εξοχικό 24 χρόνια στην περιοχή και θυμάμαι ότι πάντα έκανα ποδήλατο στην περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Σήμερα άλλαξα τρεις φορές διαδρομή για να μη συναντηθώ με τα εξαγριωμένα αδέσποτα που μόλις με έβλεπαν με έπαιρναν στο κυνήγι. Και να φανταστεί κανείς ότι πλέον αποφεύγω τους μικρούς & έρημους δρόμους του οικισμού!την επόμενη φορά κράτα και κανένα λουκάνικο για τάΐσμα δε ξέρεις πότε θα χρειαστεί
-
να παιξουν θελουν.. δεν πρεπει να φοβασαι, βασικα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει το αμαξάκι μου
Μαρέσει που όσοι το βλέπουν απέξω παθαίνουν την πλάκα τους και μέσα μπαίνουν μόνο μεθυσμένοι ή λιπόθυμοιΜου αρέσει η ζέστη.
-
Μ'αρεσε η κοπελα που μας εξυπηρετησε στο εστιατοριο αποψε
Δε μ'αρεσει που δε θα μεινω για πολλες μερες στην πολη ακομα για να επισκεφτω ξανα το εν λογω εστιατοριο
-
-
*Ο χρήστης *lokatzis ** έγραψε:
Δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στο Νέο Βουτζά και τη γύρω περιοχή. Ο κάθε μ@λ@κ@ς παρατάει το σκυλί του με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι του οικισμού και να μην μπορώ να κάνω ποδήλατο με την ησυχία μου. Ρε πούστη μου, έχουμε το εξοχικό 24 χρόνια στην περιοχή και θυμάμαι ότι πάντα έκανα ποδήλατο στην περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Σήμερα άλλαξα τρεις φορές διαδρομή για να μη συναντηθώ με τα εξαγριωμένα αδέσποτα που μόλις με έβλεπαν με έπαιρναν στο κυνήγι. Και να φανταστεί κανείς ότι πλέον αποφεύγω τους μικρούς & έρημους δρόμους του οικισμού!Τα αδέσποτα δέν δαγκώνουν συνήθως , σε τέτοιες περιοχές υπάρχουν αμέτρητα πολλά απο αυτά θηριώδη άν καταλάβουν βέβαια οτι φοβάσαι θα κάνουν το show τους.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στο Νέο Βουτζά και τη γύρω περιοχή. Ο κάθε μ@λ@κ@ς παρατάει το σκυλί του με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι του οικισμού και να μην μπορώ να κάνω ποδήλατο με την ησυχία μου. Ρε πούστη μου, έχουμε το εξοχικό 24 χρόνια στην περιοχή και θυμάμαι ότι πάντα έκανα ποδήλατο στην περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Σήμερα άλλαξα τρεις φορές διαδρομή για να μη συναντηθώ με τα εξαγριωμένα αδέσποτα που μόλις με έβλεπαν με έπαιρναν στο κυνήγι. Και να φανταστεί κανείς ότι πλέον αποφεύγω τους μικρούς & έρημους δρόμους του οικισμού!
Τα αδέσποτα δέν δαγκώνουν συνήθως , σε τέτοιες περιοχές υπάρχουν αμέτρητα πολλά απο αυτά θηριώδη άν καταλάβουν βέβαια οτι φοβάσαι θα κάνουν το show τους.
Εχουν περίεργη συμπεριφορά όταν είναι αγέλη. Πολλές φορές είναι επικίνδυνη η κατάσταση.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]