-
Και εσύ Κουτσάν περίμενες να ακούσεις καμιά σοβαρή κουβέντα από αυτόν που τον δέρνει η γυναίκα του με το τακούνι και βγαίνει στα κανάλια να το φωνάξει?
Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα... περίμενες να δεις σοβαρά άτομα εκεί πέρα?
Αφού ξέρουμε ότι οι μισοί από αυτούς που πάνε στα κυριλάτα μέρη είναι άτομα 'ό,τι να 'ναι'. Οι καλοί είναι στις φυλακές και οι κακοί έξω...Α, και μια είμαστε σε αυτό το τόπικ...
Μου άρεσε αρκετά αυτό το βίντεο. Πιστεύω προσπάθησε πολύ ο Θεωδοράκης, και μάλλον θα λογοκρίθηκε κάπως ή θα τον συμβούλεψαν να τα πλασάρει ήπια τα καθέκαστα. Που να πήγαινε και σε καμιά δυνατή φυλακή δηλαδή. Στο τέλος πάντως λέγονται εκ στόματος φυλακισμένων μερικές αλήθειες...
-
Μου άρεσε το ταξίδι του γυρισμού.
Μου άρεσε η διανυκτέρευση σε φίλους απ τα παλιά στην Φλωρεντία.
Μου άρεσε η έκπτωση 50% στο superfast.
Μου άρεσε η τιμή της βενζίνης που βρήκα στην ΕλλάδαΔε μου άρεσε που το πλοίο ήταν σαν τεκές απ τα τσιγάρα. Ακομα και στις σκάλες που είχαμε τους υπνόσακους μύριζε
Δε μου άρεσε που πάω για σασμάν στο αυτοκίνητο Και σκεφτόμουν που να επενδύσω το δώρο των εορτών -
Να 'ταν έτσι μόνο οι 3-5 καραγκιόζηδες τύπου Κούγια (και οι παρατρεχάμενοί τους), θα ήταν όντως απλώς αστείο. Δυστυχώς ούτε μόνο οι τυχαίες τιβί-χάι-περσόνες είναι έτσι, ούτε 'ό,τι να 'ναι' τύποι είναι. Και το πρόβλημά τους φυσικά δεν είναι το 'στόμα νταλικιέρη'. Μιλάμε για ένα σημαντικό κομμάτι του who's-who της -ενεργής- οικονομίας της χώρας...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε μου άρεσε που πάω για σασμάν στο αυτοκίνητο Και σκεφτόμουν που να επενδύσω το δώρο των εορτώνΣτο αβένσις ρε συ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή ρε συ, Koutsan, για να καταλάβω, στο χλιδάτο ξενοδοχείο στην βουλιαγμένη για μασάζ τι περίμενες να ακούσεις;-'πω, πω γ@μάτη χτες η διαδήλωση, έριξα 3 μολότοφ στους μπάτσους και πέτυχα τον ένα'
-'Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ έκαψα 1 μπατσικό και 2 καταστήματα. Βούτηξα και κάτι iPhone μούρλια'
-'Σας έχω όλους! 2 μέρες ήμουν κλεισμένος στο πολυτεχνείο, ρίξαμε καδρόνια, πέτρες, κάψαμε κάδους, 5 χριστουγεννιάτικα δέντρα και 8 ακυρωτικά του μετρό!'τελικα τα επεισοδια δε γινονται απο τα κακομαθημενα πλουσιοπαιδα;;
-
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω αλλα το άφησα.
-
Για προσπάθησε λίγο παραπάνω. Που είδες να το γράφω αυτό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για προσπάθησε λίγο παραπάνω. Που είδες να το γράφω αυτό;Elementary dear Lappas! Αφού δεν έγιναν αυτές οι συζητήσεις στο χλιδάτο όπου κατά τεκμήριο θα είναι τα πλουσιόπαιδα, ergo δεν ήταν τα πλουσιόπαιδα που έκαναν αυτά τα ακατονόμαστα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δε μου άρεσε που πάω για σασμάν στο αυτοκίνητο Και σκεφτόμουν που να επενδύσω το δώρο των εορτών
Στο αβένσις ρε συ;
yep Ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα στο δρόμο, απλά στην Ιταλία άρχιζε και γουργούριζε
Η βλάβη δεν άξιζε οικονομικά να επισκευαστεί, οπότε πάω για αντικατάσταση.
Δεν ξέρω αν δικαιολογείται ή όχι (έχει 270.000 χλμ τώρα) και αρκετό βιασμό όταν ήμουν κ@βλωμένος, αλλά πιστεύω ότι είχε ευαισθησία αυτό το μοντέλο.
Τουλάχιστον βρίσκεις εύκολα μεταχειρισμένο και σε καλή τιμή (με το ρίσκο να σου βγεί καλό βέβαια). -
Βαλβολίνες άλλαζες; Είναι λίγο λαχείο ρε γμτ το μεταχείρω σασμάν...
-
Τι βλαβη παρουσιασε ακριβως, και με ποια συμπτωματα?
-
Αλλαζα τακτικά μωρε, απλά με είχε πιάσει κι εμένα η μαλακία και είχα μια περίόδο που άλλαζα ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη Και στην πίστα, το είχα περιποιηθεί ελαφρώς.
Γενικώς δεν σου έδινε την στιβαρή αίσθηση που περιμένες, απ την αρχή, και πρέπει να το προσέχεις παραπανω.
Γι αυτό και είπα και σε ένα άλλο παιδί άλλαζε συχνά βαλβολίνες, μπας και το γλιτώσεις. Θεωρώ ότι οδηγώντας το όπως αρμόζει σε ένα οικογενιακό και αλλάζοντας βαλβολίνες, δεν θα παρουσιάσιε πρόβλημα στον χρόνο ζωής του.Ο ήχος που κάνει είναι απλά ένας θόρυβος ο οποίος ήταν σχετικά απαλός εδω και καιρό (σφύριγμα), και τώρα που κατέβαινα, μπαίνοντας στην Φλωρεντία στα φανάρια, με δευτέρα τρίτη τσουλώντας άκουγες έναν ήχο σαν μπόσικο ρουλεμάν. Οι ταχύτητες άλλαζαν κανονικά, δεν είχε πρόβλημα, αλλά το φοβήθηκα.
Το παιδί που το άνοιξε μου είπε ότι ήταν το τετραπλούν, αν σας λέει κάτι αυτό.Nτίνο, όντως είναι λαχείο, απλά μου βασίζομαι στο παιδί γιατι το ανέλαβε προσωπικά και μου δίνει εγγύηση αν γίνει κάτι. Του πούστη, άλλη μια 100k θα βγάλει πιστεύω
Η μόνη μαλακία είνα ότι θα πήγαινα για συμπλέκτη σε καμιά 20.000 ούτως ή άλλως, απλά τώρα επισπεύσθηκε και αυτό -->€€€ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...Δεν ξέρω αν δικαιολογείται ή όχι...
Μα γιατί το λες αυτό?
-
Μα ήμουν πολυ καλός ρε γμτ, βελούδινες αλλαγές σου λέω
-
Δε μ'αρεσει που ακούω συνεχώς θορύβους μέσα στο σπίτι οπότε βγαίνω περιπολία και δε βρίσκω τίποτα (πάλι καλά). Δε φοβάμαι, αλλά δε θέλω να με βρει όποιος με βρει ξαπλωτό στο κρεββάτι με το λάπτοπ στην αγκαλιά να βλέπω ταινία..
Τη πρώτη φορά ήταν η φωτιά στο τζάκι που δεν έσβησε τελείως, την άλλη οι γείτονες που γύρισαν σπίτι τους, την άλλη μια γάτα που τρέχει στη ταράτσα..
Καταντάει αηδία αυτό το πράγμα!! -
Νομίζω ήρθε η ώρα να κοιμηθείς!
-
μ'αρεσει που σε 3 ωρες χαρτοπαιγνιου επιασα 3 φορες ολες κ ολες μετριο χαρτι (κ κερδισα)
που σημαινει οτι με περιμενει τρελο 2009
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μου αρέσει που μετά από πολύ ένταση έμαθα ότι πάω στη μονάδα που θέλω.
Βύσμα!
Μου αρέσει η αλλαγή ειδικότητας μου...!!!
-
Μου αρέσει που η αδερφή μου με φώναξε για να δώ τον υποψήφιο γκόμενο (ενώ της έκανα πλάτες για να βγεί )
Αχ αυτά τα μικρά Πραγματικά ζηλεύωΔε μου αρέσει που είναι κνίτης
Χάθηκε να βρεί έναν Για κνίτης πάντως την παλεύει -
Μάρεσε η εκδρομούλα σήμερα στο Ελατοχώρι
Δε μάρεσε που δοκίμασα snowboard
Μάρεσε που είδα μια Grizzly 660 παρκαρισμένη εκεί δίπλα
Μαρέσει που κατάλαβα πόσο μαρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]