-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ετσι μπραβο Ελληναραδες μου, καφτε τα ολα και χτιστε πολυκατοικιες και βιλες; Ποιος τα χεζει τα ζωα και τα δαση;
Και σιγα μωρε τι θα παθουμε; Το πολυ πολυ να πνιγουμε απο την ανοδο των υδατων και αντι για Ο2 να αναπνεουμε διοξειδιο του ανθρακαΒεβαια δεν ξεχναμε πως τα καμμενα στην πελλοπονησο δωθηκαν απο το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ για 'ηπια τουριστικη αξιοποιηση' - οπως και ολως τυχαιως απο τα εδαφη που καικαν εχει σχεδιαστει να περασει Ιονια Οδος..
60 νεκροι για 10 ξενοδοχεια..είπαμε.....ΜΠΕΤΟΝ.....ΜΠΕΤΟΝ....ΜΠΕΤΟΝ......
ΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ.......ΜΠΟΡΕΙΣ
ΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ.....ΜΠΟΡΕΙΣ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ !!!!!! -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
(Βάλε και το κτηματολόγιο στο σκεπτικό..... )
το ξαναβάζω για όσους δεν το είδαν
και μετά κατηγορούμε τους Έλληνες οτι δεν είναι προνοητικοί -
επειδή τον έχω περπατήσει τον Υμηττό .....προς ενημέρωση σας ήταν τίγκα στο μπάζο και στο σκουπίδι.
Δεν θέλει και πολύ με τόση ζέστη να κάνει ένα τσαφ... -
Kαι ειναι νωρις ακομα, που να μπει ο Αυγουστος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επειδή τον έχω περπατήσει τον Υμηττό .....προς ενημέρωση σας ήταν τίγκα στο μπάζο και στο σκουπίδι.
Δεν θέλει και πολύ με τόση ζέστη να κάνει ένα τσαφ...και από καθαριότητα.................ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αδερφέ το να ξεσπάσει πυρκαγιά σ'ενα δάσος από φυσικά αίτια γίνεται μία φορά στα χχχ χρόνια. Αυτό το πράμα έχει καταντήσει αηδία πια. Αν δεν υπήρχαν παραθυράκια και ανέχεια στο γαμωσύστημα τίποτα απ'αυτά δε θα είχε συμβεί.
Αντε και φέτος ένα μπράβο στους μαλάκες που ψήφισαν τους ομοίους τους.
-
Οι φωτιες θα ηταν πολυ ευκολο να σταματησουν σε μια ωρα, και μαλιστα να μη ξαναεχουμε τετοιου ειδους καταστροφες.
Η ευκαιρια ομως χαθηκε με την ψηφιση του Εθνικου Χωροταξικου ( ) Σχεδιου το οποιο εξακολουθει να επιτρεπει την Εκτος Σχεδιου Δομηση.
Ακους κουφουλιακα??
-
Ένα φούστη μόνο να πετύχω να βάζει φωτιά θα κάνω το παν να λαμπαδιάσει και εκείνος και δεν θα έχω ΚΑΜΙΑ ενοχή.
-
Βασίλη, αυτοί οι άνθρωποι επειδή προφανώς και έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα είναι και επικίνδυνοι και προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Μπορεί να κουβαλάνε όπλο επάνω τους, μακρυά. Δυστυχώς φίλε είναι ένα άνισος πόλεμος αυτός με τους εμπρηστές.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Οι φωτιες θα ηταν πολυ ευκολο να σταματησουν σε μια ωρα, και μαλιστα να μη ξαναεχουμε τετοιου ειδους καταστροφες.Η ευκαιρια ομως χαθηκε με την ψηφιση του Εθνικου Χωροταξικου ( ) Σχεδιου το οποιο εξακολουθει να επιτρεπει την Εκτος Σχεδιου Δομηση.
Ακους κουφουλιακα??
Ειναι παρα πολυ απλο....
Οποιος συλλαμβανετε να καιει δασος και υπαρχει δολος.... Εκτελεστικο αποσπασμα....
Και να δω ποιος θα κανει μαλακια με στουπι σε δασος.... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Βασίλη, αυτοί οι άνθρωποι επειδή προφανώς και έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα είναι και επικίνδυνοι και προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Μπορεί να κουβαλάνε όπλο επάνω τους, μακρυά. Δυστυχώς φίλε είναι ένα άνισος πόλεμος αυτός με τους εμπρηστές.Υπαρχουν επαγγελματιες εμπρηστες και τπαρχουν οι πυρομανεις.
Τους πρωτους... εκτελεστικο αποσπασμα με συνοπτικες διαδικασιες....
Τους δευτερους... Ψυχιατρειο... Κ αν δεν στρωσουν... εκτελεστικο αποσπασμα... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και αλλη φωτια στη Σταματα αυτη τη φορα.Στον Υμηττο συνεχιζεται δε.
τελικά είμαι όντως Σαββατογεννημένος
-
Ποια ψυχολογικά προβλήματα ρε παιδιά?
-
στην πυροσβεστικη υπαρχουν 5000 κενες θεσεις και εγινε προκυρηξη και πηρανε τελικα 1400 και μονο τ$ιμπουκι@ δεν τους κανανε που εγιναν τοοοοσο πολλες προσληψεις απο την τοοοοοοσο καλη κυβερνηση μας
-
Ρε τι φοβάστε;
Εμείς έχουμε τους σύνχρονους Ρομπέν των καμένων δασών ΣΚΑΪ και WWF...
Θα προστατέψουν τα δάση από όλους εμάς προς όφελος των μεγαλοκατασκευαστών...
Θα απαγορέψουν κάθε πρόσβαση σε δάση και παραλίες πλην των μπετονιέρων...
ΑΛΗΤΕΙΑ ΛΕΜΕ...ΚΑΙ ΝΑΙ - ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ - ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΗΣ WWF...
_
-
Τι ψυχολογικά και μπούρδες ρε παιδιά... υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από πίσω αλλά δεν θέλουμε να το καταλάβουμε εμείς οι μ@λ@κες και πάμε με το σταυρό στο χέρι...
Εγώ αν δω τέτοια φάση πάντως μπροστά μου, θα τον περάσω από πάνω και μετά και με την όπισθεν για να βεβαιωθώ ότι τον σακάτεψα!!!
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Εγώ αν δω τέτοια φάση πάντως μπροστά μου, θα τον περάσω από πάνω και μετά και με την όπισθεν για να βεβαιωθώ ότι τον σακάτεψα!!!Kαι τι θα καταφέρεις έτσι? Θα χτυπήσεις τα συμφέροντα?
Την άλλη μέρα θα στείλουν άλλον.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και τα εξηγεί σε 2 γραμμές ο 888888 πιο πάνω.
Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι πακετάκι γι' αυτούς που τα καίνε και που θα εκμεταλλευτούν τις αποχαρακτηρισμένες εκτάσεις. Όλα τα άλλα είναι υποκρισία και κοροϊδία.- -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Οι φωτιες θα ηταν πολυ ευκολο να σταματησουν σε μια ωρα, και μαλιστα να μη ξαναεχουμε τετοιου ειδους καταστροφες.Η ευκαιρια ομως χαθηκε με την ψηφιση του Εθνικου Χωροταξικου ( ) Σχεδιου το οποιο εξακολουθει να επιτρεπει την Εκτος Σχεδιου Δομηση.
Ακους κουφουλιακα??
Δηλαδή το πρόβλημα είναι η εκτός σχεδίου δόμηση; Όχι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ δόμηση ή η δόμηση σε ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ;
Αν έχεις ένα ακίνητο 10 στρεμμάτων σε χέρσα έκταση, μη δασική ή ημιδασική, εκτός δρυμών και αιγιαλών, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΤΙΣΕΙΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ;
Λες και οι **καταπατητές **και όσοι κτίζουν **παράνομα **σκάνε για το αν είναι εκτός ή εντός σχεδίου το ακίνητο... -
πιστευω οτι τουλαχιστον για τις μισες φωτιες δεν προκειται να βρειτε κανεναν εμπρηστη σε φαση με στουπι και απο πισω πλεκτανη λιακο style με τον αρχηγο των νεφελιμ να θελει να χτισει οικισμους κ ετσι ναουμ . φωτιες προκυπτουν φυσιολογικα στα μεσογειακα κλιματα. η κατασταση χειροτερευει στην ελλαδα λογω της παντελους ελλειψης περιβαλλοντολογικης συνειδησης -αλλα και iq γενικοτερα. οταν οι δασικες εκτασεις ειναι γεματες σκουπιδια, ξερα χορτα, χαρτια κλπ ειναι σιγουρα ευκολοτερη η εκδηλωση πυρκαγιας. θα ελεγα εντελως αυθαιρετα οτι κακοβουλοι εμπρηστες παιζει να ευθυνονται κατα 20% για τις φωτιες στην ελλαδα.
-
Koίταξε αυτές τις μέρες το 50% των πυρκαγιών εκδηλώθηκε στο Νομό Αττικής.
Από αυτές τουλάχιστον το 50% ήταν ανθρώπινη παρέμβαση με πολλαπλές εστίες γκαζάκια κλπ.Είναι πάντως να εκνευρίζεσαι όταν πέρνουν τόσους χωροφύλακες κωματόσκυλα αντί να προσλαμβάνουν πυροσβέστες.
Όπως και να έχει εγώ πιστεύω ότι ο Υμμητός θα πρέπει να κυρηχθεί με κάποιο τρόπο πάρκο της Αθήνας και να πέσουν χρήματα σταδιακά ώστε ολόκληρος (και το νότιο βραχώδες τμήμα) να φυτευτεί κατά τα πρότυπα του δάσους της Καισαριανής.
Αυτός είναι ο πραγματικός αιμοδότης της Αττικής.
Καιγόμαστε (άλλοτε 2008, 2009)νυν 2010 .