-
http://www.youtube.com/watch?v=NnwlJR-8QcU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=6A__KjGXQ6c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NWZPit6l0cg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3GVNJHd0HEY&feature=related
η cayenne του ''φτωχου '' !!!!
και ιδιαιτερα με την τετρακινηση την υβριδυκη τεχνολογια και τα 200+ αλογα ειναι πολυ ενδιαφερον αυτοκινητο!! -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Οι 18άρες δεν είναι αυτές; Λόγω και του όγκου του νομίζω του πάνε. Το προφίλ των ελαστικών μου φαίνεται βέβαια λίγο χαμηλό, το δοκίμασες, 'κοπανάει' καθόλου σε λακούβες;
Ναιιιιιιι και δεν κοπαναει καθολου!!!!!!!!!!!!!!! 235/45/18[/Αν μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες (σε ποια αντιπροσωπια απευθυνθηκες,ποια εξτρα έβαλες,και πόσο τελικά πήγε το μαλλί)
-
-
σημερα παρελαβα το 3008 μου
βροχερη μερα σημερα και μου δωθηκε η αφορμη να δοκιμασω τα κρατηματα του
αψογα!!!
δεν προλαβα να κοιταξω αλλα πραγματα γιατι ηταν ηδη αργα
απο αυριο θα σας περιγραψω τις εντυπωσεις μου!!! -
Ο χρήστης hocus-pocus έγραψε:
σημερα παρελαβα το 3008 μου
βροχερη μερα σημερα και μου δωθηκε η αφορμη να δοκιμασω τα κρατηματα του
αψογα!!!
δεν προλαβα να κοιταξω αλλα πραγματα γιατι ηταν ηδη αργα
απο αυριο θα σας περιγραψω τις εντυπωσεις μου!!!Ελαστικά M+S?
Καλοτάξιδο κιόλας!
-
Τό παρέλαβα πρίν 15 μέρες. Εκανα 800χλμ σέ εθνική καί στροφές (Κορινθία).Μέχρι τώρα άψογο.Τό φόρτωσα καί 150 κιλά στό πόρτ μπαγκάζ ,στίς στροφές καί χωρίς υστερίες μέ έβγαλε παληκάρι.
-
Καλημερα κι απο μενα,
Το εκλεισα χθες φιλοι μου, το turbo με τα 150 or 156 αλογακια και το περιμενω σε 1,5 μηνα περιπου...
Εβαλα και το grip control και την πανοραμικη οροφη... στο test drive που εκανα, ηταν απλα αψογο!!! -
Παιδια mayday mayday
Σας γραφω απο Τσεπελοβο-Ζαγοροχωρια
Την ωρα που αφησαμε τα Ιωαννινα να ανεβουμε προς αυτα...το χιονο πατσαβουρα
Κολαση ..Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.
Στην αρχη το grip control - snow mode εκλασε μεντες..το γυρισα σε απλο ESP και πηγαινε...
Ολα αυτα ομως σε κατηφορα η ισιαδα...οταν εφτασε η ανηφορα....ΤΕΛΟΣ
Βρε ετσι...βρε γιουβετσι
Ουτε τα M+S λαστιχα ουτε το grip conrol τιποτα
Δεν ειχε περασει καθολου εκχιονιστικο...το χιονι τουλαχιστον 10 ποντους και να ριχνει ακαταπαυστα τονους απο χιονι. Ηθελε σιγουρα αλυσιδες ή/και 4χ4 .
Εν πασει περισπτωση το ζορισα πολυ και ανεβαινα λιγο λιγο ωσπου μετα απο 30 λεπτα ηρθε το μηχανημα και ανοιξε το δρομο και πηγαινα οκ....
Τι εγινε ομως..Απο την ωρα του ζορισματος εβγαλε το κιντρινο τριγωνακι με το θαυμαστικο μονιμα αναμενο
Στη συνεχεια οταν πηρε να κινειται οταν ανοιξε ο δρομος εσβηνε για λιγο και μετα παλι αναβε (δεν αναβοσβηνε...απλα προσωρινα εσβηνε για λιγο)...ωσπου εφτασα στο προορισμο μου αναβε. Ακομα και ωρες μετα που το δοκιμασα οταν το βαζω μπρος..παλι εκει αναμενο...
Τι λετε να εγινε ..καμια ζημια..το βιβλιαρακι για αυτη τη περιπτωση λεει να το πατε σε συνεργειο Peugeot.
Πηρα τηλεφωνο και μου λενε αν παιζει η μηχανη ισως να μην ειναι κατι σοβαρο...ακομα και κανα λαμπακι ..η νερο η κατι τετοιο
Βεβαια η ενδειξη εγραφε στην οθονη system failure...management fault...κατι τετοιο
Στη πραξη το μονο που σταματησε να δουλευει ειναι το trip computer...καταναλωση..υπολοιπο km κτλ.
Εχετε καποια ιδεα τι μπορει να ειναι ή πως να διορθωθει το προβλημα ?
Καθε βοηθεια δεκτη -
Το κλασικό κόλπο είναι να αποσυνδέσεις την μπαταρία μερικά λεπτά για να κάνει reset ο εγκέφαλος. Αλλά δεν φέρω καμία ευθύνη αν προκύψει κάτι άλλο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το κλασικό κόλπο είναι να αποσυνδέσεις την μπαταρία μερικά λεπτά για να κάνει reset ο εγκέφαλος. Αλλά δεν φέρω καμία ευθύνη αν προκύψει κάτι άλλο... -
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Παιδια mayday mayday
Στην αρχη το grip control - snow mode εκλασε μεντες..το γυρισα σε απλο ESP και πηγαινε...
Βρε ετσι...βρε γιουβετσι
Δεν ειχε περασει καθολου εκχιονιστικο...το χιονι τουλαχιστον 10 ποντους και να ριχνει ακαταπαυστα τονους απο χιονι. Ηθελε σιγουρα αλυσιδες ή/και 4χ4 .
Εν πασει περισπτωση το ζορισα πολυ και ανεβαινα λιγο λιγο ωσπου μετα απο 30 λεπτα ηρθε το μηχανημα και ανοιξε το δρομο και πηγαινα οκ....
Τι εγινε ομως..Απο την ωρα του ζορισματος εβγαλε το κιντρινο τριγωνακι με το θαυμαστικο μονιμα αναμενο
Στη συνεχεια οταν πηρε να κινειται οταν ανοιξε ο δρομος εσβηνε για λιγο και μετα παλι αναβε (δεν αναβοσβηνε...απλα προσωρινα εσβηνε για λιγο)...ωσπου εφτασα στο προορισμο μου αναβε. Ακομα και ωρες μετα που το δοκιμασα οταν το βαζω μπρος..παλι εκει αναμενο...
Τι λετε να εγινε ..καμια ζημια..το βιβλιαρακι για αυτη τη περιπτωση λεει να το πατε σε συνεργειο Peugeot.
Πηρα τηλεφωνο και μου λενε αν παιζει η μηχανη ισως να μην ειναι κατι σοβαρο...ακομα και κανα λαμπακι ..η νερο η κατι τετοιο
Βεβαια η ενδειξη εγραφε στην οθονη system failure...management fault...κατι τετοιο
Στη πραξη το μονο που σταματησε να δουλευει ειναι το trip computer...καταναλωση..υπολοιπο km κτλ.
Καθε βοηθεια δεκτηΜήπως αυτό είναι το πρόβλημα, το trip computer; Το βιβλίο λέει ότι το σκέτο θαυμαστικό είναι βλάβες που δεν έχουν ειδική λυχνία, υποθέτω ότι δεν είναι επικίνδυνη βλάβη (φρένα, κτλ.), γιατί αυτά έχουν δικιές τους λυχνίες. Καλή συνέχεια, ενημέρωσέ μας για το τι έγινε τελικά.
Γιώργος
-
Επιτέλους, χθες παρέλαβα και εγώ το δικό μου Premium Pack με grip control και ηλιοροφή σε κόκκινο babylon. Το δικό μου είναι με τον 150άρη και όχι με τον καινούριο 156άρη κινητήρα (μικρό το κακό, απλώς δεν ξέρω μήπως στο μέλλον με τις χαμηλότερες εκπομπές ο 156άρης έχει μικρότερα τέλη).
Με μια λέξη: άπαιχτο (με βάση τα δικά μου κριτήρια βέβαια). Ούτε κατά διάνοια βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με το corolla που είχα μέχρι τώρα σε τίποτα, εκτός από ένα: τις διαστάσεις του (πλην ύψους βέβαια), και αυτό ήταν η 1η ευχάριστη έκπληξη για μένα γιατί το περίμενα κάπως δυσκίνητο μέσα στη πόλη (και θα το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στην Αθήνα), αλλά δεν είναι καθόλου! Ίσως στην πυλωτή να με δυσκολέψει λίγο πιο πολύ από το corolla (το 5θυρο), αλλά κι εκεί μου φάνηκε πιο εύκολο από ότι περίμενα! Και εξαρχής ήταν λες και το οδηγούσα για χρόνια. Η ορατότητα είναι επίσης καλύτερη από το corolla (το οποίο είχε πολύ κεκλιμένα μπρος και πίσω τζάμια).
Από χθες προσπαθώ να 'ανακαλύψω' δουλειές για να πηγαίνω με το αμάξι είναι απόλαυση ακόμη και μέσα στην πόλη, παρόλο που δεν είναι αυτή η βασική του δουλειά. Τα αυτόματά του δουλεύουν όλα πολύ καλά: το χειρόφρενο το ξεχνάς, τα αυτόματα φώτα σούπερ, τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες είχα την τύχη να τους δοκιμάσω χθες που έβρεχε κάποια διαστήματα (δουλεύουν θαυμάσια και αυτοί, αν και μου φάνηκαν ελαφρώς περισσότερο ευαίσθητοι από ότι θα τους ήθελα). Το αυτόματα κλείδωμα επίσης από τα πιο χρήσιμα για μένα (ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα με το παλιό όταν έμπαινα μέσα, να κλειδώσω τις πόρτες). Οι αισθητήρες παρκαρίσματος πολλοί χρήσιμοι, όχι μόνο για το παρκάρισμα, αλλά και όταν στριμώχνεσαι στην κίνηση ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα.
Από ποιότητα βέβαια δεν το συζητάμε. Η θέση οδήγησης πολύ αναπαυτική, μου άρεσε πολύ ο λεβιές που είναι ψηλά, και το δεξί χέρι αναπαύεται στο υποβραχιόνιο όση ώρα τον χρησιμοποιεί.
Και ο turbo δίνει ρέστα στις τεράστιες ανηφόρες της Άνω Κυψέλης, όπου δεν μασάει, και ενώ τα 'απλά' (το παλιό μου corolla, το 306 του πατέρα μου, το matiz της συζύγου - καλά, αυτό είναι και 800άρι) χρειάζονται 1η για να ανέβουν, το 3008 με 2η επιταχύνει κιόλας με μεγάλη ευκολία! Στις πολύ χαμηλές στροφές (
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Επιτέλους, χθες παρέλαβα και εγώ το δικό μου Premium Pack με grip control και ηλιοροφή σε κόκκινο babylon. Το δικό μου είναι με τον 150άρη και όχι με τον καινούριο 156άρη κινητήρα (μικρό το κακό, απλώς δεν ξέρω μήπως στο μέλλον με τις χαμηλότερες εκπομπές ο 156άρης έχει μικρότερα τέλη).Με μια λέξη: άπαιχτο (με βάση τα δικά μου κριτήρια βέβαια). Ούτε κατά διάνοια βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με το corolla που είχα μέχρι τώρα σε τίποτα, εκτός από ένα: τις διαστάσεις του (πλην ύψους βέβαια), και αυτό ήταν η 1η ευχάριστη έκπληξη για μένα γιατί το περίμενα κάπως δυσκίνητο μέσα στη πόλη (και θα το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στην Αθήνα), αλλά δεν είναι καθόλου! Ίσως στην πυλωτή να με δυσκολέψει λίγο πιο πολύ από το corolla (το 5θυρο), αλλά κι εκεί μου φάνηκε πιο εύκολο από ότι περίμενα! Και εξαρχής ήταν λες και το οδηγούσα για χρόνια. Η ορατότητα είναι επίσης καλύτερη από το corolla (το οποίο είχε πολύ κεκλιμένα μπρος και πίσω τζάμια).
Από χθες προσπαθώ να 'ανακαλύψω' δουλειές για να πηγαίνω με το αμάξι είναι απόλαυση ακόμη και μέσα στην πόλη, παρόλο που δεν είναι αυτή η βασική του δουλειά. Τα αυτόματά του δουλεύουν όλα πολύ καλά: το χειρόφρενο το ξεχνάς, τα αυτόματα φώτα σούπερ, τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες είχα την τύχη να τους δοκιμάσω χθες που έβρεχε κάποια διαστήματα (δουλεύουν θαυμάσια και αυτοί, αν και μου φάνηκαν ελαφρώς περισσότερο ευαίσθητοι από ότι θα τους ήθελα). Το αυτόματα κλείδωμα επίσης από τα πιο χρήσιμα για μένα (ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα με το παλιό όταν έμπαινα μέσα, να κλειδώσω τις πόρτες). Οι αισθητήρες παρκαρίσματος πολλοί χρήσιμοι, όχι μόνο για το παρκάρισμα, αλλά και όταν στριμώχνεσαι στην κίνηση ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα.
Από ποιότητα βέβαια δεν το συζητάμε. Η θέση οδήγησης πολύ αναπαυτική, μου άρεσε πολύ ο λεβιές που είναι ψηλά, και το δεξί χέρι αναπαύεται στο υποβραχιόνιο όση ώρα τον χρησιμοποιεί.
Και ο turbo δίνει ρέστα στις τεράστιες ανηφόρες της Άνω Κυψέλης, όπου δεν μασάει, και ενώ τα 'απλά' (το παλιό μου corolla, το 306 του πατέρα μου, το matiz της συζύγου - καλά, αυτό είναι και 800άρι) χρειάζονται 1η για να ανέβουν, το 3008 με 2η επιταχύνει κιόλας με μεγάλη ευκολία! Στις πολύ χαμηλές στροφές (
Στα αρνητικά, το μόνο ενοχλητικό, το σκάλωμα του αριστερού παπουτσιού στον συμπλέκτη, κάτι το οποίο έχει αναφερθεί και προηγουμένως από τον pitt και κάποιον άλλο αν δεν κάνω λάθος. Διαπίστωσα ότι σκαλώνει σε ένα κάτι σαν κάλυμμα στη βάση του συμπλέκτη.Θα μου άρεζε επίσης οι αισθητήρες παρκαρίσματος να δείχνουν κίνδυνο σε μικρότερη απόσταση από τα 30cm που είναι τώρα. Ακόμη, η ψηλή κεντρική κονσόλα, παρότι εντυπωσιακή, θα με δυσκολεύει πολύ αν χρειαστεί να βγω από την πλευρά του συνοδηγού. Επίσης, αν και δεν τα πολυχρειάζομαι, είναι κρίμα να μην έχει USB και bluetooth (ειδικά το πρώτο), όταν πολύ φθηνότερα αυτοκίνητα διαφημίζουν ότι έχουν. Και η μια ποτηροθήκη μπροστά (λόγω grip control) θα μπορούσε να αποδειχθεί λίγη.
Α, και ξέχασα, η ηλιοροφή εντυπωσιακή!
Ουφ, πολλά είπα, αν βγει και αξιόπιστο, θα είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου!
Γιώργος
Το μόνο χρώμα που είχε διαθέσιμο με ηλιοροφή τον Νοέμβριο που κάναμε την παραγγελία....
-
παιδια επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος,οταν πηρατε το 3008 σας ποση πιεση σας ειπαν να βαζετε στα λαστιχα;30,32,36;;;; εχω το pp 150 hp (oχι grip control)
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Αυτο λες ? http://cgi.ebay.it/XCARLink-USB-PEUGEOT ... 3ca9bf4d5f
Αν είναι για να το παραγγείλω............. Θα κάνει ? χρειάζεται να παραγγείλω και το BT ?
Δώσε τα φωτά σου.................... SOSΣυγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Όχι, δεν είναι αυτό. Αναφέρομαι στο USB box που βάζει η αντιπροσωπεία. Δες εδώ.
Ησυχία στο φόρουμ...μάλλον αφήσατε όλοι τα pc και βγήκατε στους δρόμους....
Ακούσθηκε ότι ο αριθμός των posts του καθενός μας, θα πολλαπλασιάζεται επί έναν συντελεστή και το αποτέλεσμα θα αποτελεί τεκμαρτό εισόδημα που θα συνυπολογίζεται αθροιστικά με τα άλλα τεκμήρια. Μέχρι να το διαψεύσει επισήμως ο Υπουργός Οικονομικών, εγώ έχω περιορίσει τα posts...
καλοριζικο...........
το χερουλι της πορτας ειναι σε νικελο αν διακρινω καλα;Ναι απο ΓΑΛΛΙΑ μου το εφεραν δωρο + αλλα καλουδια για το 3008
Σου έφεραν ΣΕΤ (4 τεμ) από χερούλια νίκελ; Μήπως είναι πρόσθετο που μπαίνει επάνω στο χερούλι;
Μπορείς να μας περιγράψεις και τα υπόλοιπα καλούδια που σου έφεραν;Παιδια mayday mayday
Βρε ετσι...βρε γιουβετσι
Καθε βοηθεια δεκτηΑγαπητέ JohnnyX λυπάμαι για το πρόβλημα που σου έβγαλε και μάλιστα με τριήμερο μπροστά... Θα σου πρότεινα και εγώ την λύση της αποσύνδεσης της μπαταρίας που πρότεινε ο REALZEUS με το ρίσκο να χρειασθούν initialization τα επιμέρους μικροσυγκροτήματα. Πάντως εγώ εαν θα έπρεπε να το κινήσω, θα έκανα το reset. Αν δεν καιγόμουν, θα περίμενα την Τρίτη να το δει η αντιπροσωπεία. Σε κάθε περίπτωση κράτησέ μας ενήμερους για την εξέλιξη.
Γιατί ζορίστηκες σε 10 cm χιονάκι; Γιατί δεν έβαλες τις αλυσίδες να ξεμπερδέψεις μια και έξω; Φαντάζομαι ότι δεν πήγες με κακοκαιρία στα βουνά χωρίς να έχεις αλυσίδες, σωστά;
Με την ευκαιρία να τονίσω και πάλι ότι τα Michelin Latitude Tour HP **ΔΕΝ **είναι M+S.
Στα αρνητικά, το μόνο ενοχλητικό, το σκάλωμα του αριστερού παπουτσιού στον συμπλέκτη, κάτι το οποίο έχει αναφερθεί και προηγουμένως από τον pitt και κάποιον άλλο αν δεν κάνω λάθος. Διαπίστωσα ότι σκαλώνει σε ένα κάτι σαν κάλυμμα στη βάση του συμπλέκτη.
Καλοτάξιδο το αυτοκίνητο Γιώργο.
Το κάλυμμα που λές είναι η ανακλινόμενη θήκη για τα έγγραφα του αυτοκινήτου που είναι κάτω από το τιμόνι. Φαίνεται ότι μετά από καιρό το συνηθίζεις, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το τροποποιήσει η Peugeot γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να σκαλώσει το πόδι του οδηγού σε μια απότομη κίνηση πανικού.
Θα μου άρεζε επίσης οι αισθητήρες παρκαρίσματος να δείχνουν κίνδυνο σε μικρότερη απόσταση από τα 30cm που είναι τώρα.
Συμφωνώ απολύτως! Ίσως να το σχεδίασε Αμερικάνος σχεδιαστής και όχι Γάλλος... Πάντως είναι σίγουρο ότι στο Παρίσι δεν θα έχει καμία λειτουργικότητα το parking assist του 3οο8.
Να τι εννοώ: Video 1, Video 2, Video 3, Video 4 και το καλύτερο όλων Video 5Και η μια ποτηροθήκη μπροστά (λόγω grip control) θα μπορούσε να αποδειχθεί λίγη.
Έχει και πίσω...
-
Ο χρήστης almeida έγραψε:
παιδια επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος,οταν πηρατε το 3008 σας ποση πιεση σας ειπαν να βαζετε στα λαστιχα;30,32,36;;;; εχω το pp 150 hp (oχι grip control)Ό,τι γράφει στο ταμπελάκι στην πόρτα.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως! Ίσως να το σχεδίασε Αμερικάνος σχεδιαστής και όχι Γάλλος... Πάντως είναι σίγουρο ότι στο Παρίσι δεν θα έχει καμία λειτουργικότητα το parking assist του 3οο8.
Να τι εννοώ: Video 1, Video 2, Video 3, Video 4 και το καλύτερο όλων Video 5kala den yparxei ayto!!!!xaxaxa!!!paradeisos einai akomi h athina!!!!
-
Χτές τό έπλυνα καί άστραφτε.Σήμερα πήγα εκδρομή καί μπήκα σέ ένα λασπωμένο χωματόδρομο. Η λάσπη έφτασε μέχρι τά τζάμια.Τώρα περιμένω να βρέξει.
-
Συμφωνα με αυτο http://www.peugeot.com/media/784221/peu ... 008-en.pdf ειναι M+S τα Michelin. Αλλωστε αν θυμαμε καλα το γραφουν τυπωμενα πανω τους. Εκει εμεινα και εγω και στο grip control..αψηφησα τη κατασταση και πηγα χωρις αλυσιδες. Αλλα στην ηπειρο εγινε ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....1η φορα χιονιζει φετος...2-3 μερες σχεδον συνεχως...ενα ελαχιστο απατητο υψος ειναι 50 cm. Ουτε οι ντοπιοι το περιμεναν...στηριχτηκα και στα ανυπαρκτα εκχιονιστικα....στην απολυτως μηδενικη ποσοτητα αλατιου που επεσα...ημουν και απο τους πρωτους που πηγε (οποτε δεν ανοιχτηκε απο κανα αλλα 4χ4 η 'αλυσιδωτο' ο δρομος) και ..δεν πηγαινε.
Τωρα..ξερω ! -
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Συμφωνα με αυτο http://www.peugeot.com/media/784221/peu ... 008-en.pdf ειναι M+S τα Michelin. Αλλωστε αν θυμαμε καλα το γραφουν τυπωμενα πανω τους. Εκει εμεινα και εγω και στο grip control..αψηφησα τη κατασταση και πηγα χωρις αλυσιδες. Αλλα στην ηπειρο εγινε ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....1η φορα χιονιζει φετος...2-3 μερες σχεδον συνεχως...ενα ελαχιστο απατητο υψος ειναι 50 cm. Ουτε οι ντοπιοι το περιμεναν...στηριχτηκα και στα ανυπαρκτα εκχιονιστικα....στην απολυτως μηδενικη ποσοτητα αλατιου που επεσα...ημουν και απο τους πρωτους που πηγε (οποτε δεν ανοιχτηκε απο κανα αλλα 4χ4 η 'αλυσιδωτο' ο δρομος) και ..δεν πηγαινε.
Τωρα..ξερω !To M+S σημαίνει ότι τηρούνται κάποιες ελάχιστες δυνατές γεωμετρικές προδιαγραφές για το πέλμα του ελαστικού που απαιτούνται για το χιόνι και την λάσπη.
http://auto.howstuffworks.com/tire3.htmΔεν είναι χιονολάστιχο και μπορεί για θερμοκρασίες υπό το 0 να γίνεται και ξύλο. Απλά μάλλον είναι καλύτερο για μια ελαφρά off-road χρήση σε σχέση με ενα καλοκαιρινο ελαστικό ή μια πορεία σε ένα ελαφρύ film χιονιού, χωρίς ωστόσο συνθήκες παγετού.
Peugeot 3008 '08