-
παιδια θελω λαστιχα. καμια ιδεα ?
-
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ KAI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους εύχομαι από καρδιάς.
Μπράβο και φέτος για την οργάνωση της συνάντησης.
Δε θα μπορέσω να σας γνωρίσω από κοντά ούτε και φέτος λόγω έλευσης και δεύτερου τέκνου (8 μηνών) και οικονομικής στενότητας (2 εισιτήρια μαζί με τη Γαλλίδα Ραφήνα - Τήνο κοστίζουν με την επιστροφή το λιγότερο 210 ευρώ).
Αισθάνομαι τουλάχιστον ωραία που πρόλαβα και πήρα το 3008 το 2009 γιατί τώρα με την αφαίμαξη που έχουμε ειπωστεί ούτε ρόδα δεν θα μπορούσα να πάρω.
Δε μιλάω απαισιόδοξα απλά βιώνω της συνέπειας της χούντας της εποχής μας από ένα μάτσο προδότες που μας κυβερνούν. -
Ο χρήστης Spanek78 έγραψε:
Καλως σας βρηκα!Καλωσόρισες και καλοτάξιδο το αυτοκίνητό σου.
Πόσο περίπου σου κόστισε; Σε ποιό συνεργείο της Lion σου είπαν αυτό για τα λάδια;παιδια θελω λαστιχα. καμια ιδεα ?
Τι να τα κάνεις τα λάστιχα; Τσάμπα λεφτά θα δώσεις...
Λίγο παλιό, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ
Η ανάρτηση αφορούσε τον Zonas που δεν είχε GC.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ KAI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους εύχομαι από καρδιάς.
Που χάθηκε εσύ βρε παιδί; Να σου ζήσει το πιτσιρίκι!
Μπράβο και φέτος για την οργάνωση της συνάντησης.
'Ασε, μας ματιάξανε! Αντιμετωπίζουμε προβλήματα και βλέπω να αναβάλλεται για του χρόνου...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Καλως σας βρηκα!
Καλωσόρισες και καλοτάξιδο το αυτοκίνητό σου.
Πόσο περίπου σου κόστισε; Σε ποιό συνεργείο της Lion σου είπαν αυτό για τα λάδια;16000 μου πηγε.
Το συνεργείο ήταν το ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε. στον Άγιο Δημήτριο. Το έχει δοκιμάσει κανείς αλλος? Ξέρετε κανένα άλλο καλό στην ευρύτερη περιοχή να μου προτείνετε?
Χθες πάντως δοκίμασα και το cruise control το οποίο υπό συνθήκες είναι απόλαυση! -
Spanek78, καλώς ήρθες και καλοτάξιδο! Βλέπω δεν σου απάντησε κανείς για την αντλία νερού, ούτε εγώ θυμάμαι αν κάποιος με τον 156άρη κινητήρα είχε αναφέρει για πρόβλημα. Το δικό μου είναι με τον 150άρη (και την είχα αλλάξει).
Τηνιακέ, να σου ζήσει το τέκνο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
0w30 αλλά τέσπα...Sent from my Note II using smoke signals.
Ο ιδιος κινητηρας με τη BMW δεν ειναι?5-30 προτεινει η BMW.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Spanek78, καλώς ήρθες και καλοτάξιδο! Βλέπω δεν σου απάντησε κανείς για την αντλία νερού, ούτε εγώ θυμάμαι αν κάποιος με τον 156άρη κινητήρα είχε αναφέρει για πρόβλημα. Το δικό μου είναι με τον 150άρη (και την είχα αλλάξει).Τηνιακέ, να σου ζήσει το τέκνο!
και μενα στο 150ρι την αλλαξαν προληπτικα σε ενα σερβις
-
Σήμερα πήγα και παρέλαβα την άδεια μου από το υπουργείο. Μου έκανε εντύπωση που το αναφέρει ως Euro 4 στους ρύπους. Είχα την ιδέα ότι είναι Euro 5. Θυμάμαι για το καινούριο? Που έχει το start/stop ?
-
16000 μου πηγε.Καλή ευκαιρία δεδομένου ότι είχε πολύ λίγα χιλιόμετρα.
12.000χλμ σε 2 χρόνια σημαίνει ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το κυκλοφορούσε ... μόνο Σαββατοκύριακα...Το συνεργείο ήταν το ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε. στον Άγιο Δημήτριο. Το έχει δοκιμάσει κανείς αλλος? Ξέρετε κανένα άλλο καλό στην ευρύτερη περιοχή να μου προτείνετε?
Γι' αυτό θα σου απαντήσει κάποιος από τους Αθηναίους φίλους μας.
Σχετικά με την αντλία νερού, ίσως είμαι από τους λίγους 150άρηδες που δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.Σήμερα πήγα και παρέλαβα την άδεια μου από το υπουργείο. Μου έκανε εντύπωση που το αναφέρει ως Euro 4 στους ρύπους. Είχα την ιδέα ότι είναι Euro 5. Θυμάμαι για το καινούριο? Που έχει το start/stop ?
Είμαι βέβαιος ότι λίγους μήνες αφότου αγόρασα εγώ το δικό μου (ΟΚΤ '09) κυκλοφόρησε το 3008 με τον Euro 5 κινητήρα των 156hp που είχε ελαφρώς μειωμένες εκπομπές ρύπων. Αν το αυτοκίνητο είναι του 06/11 πρέπει να είναι Euro 5. Μήπως πρόσεξες τι αναφέρεται στην παλιά του άδεια;
-
Έφτασα τα 100000 χλμ και θα έλεγα ότι ήταν ως επι το πλείστον απροβλημάτιστα. Προέκυψαν μόνο η αλλαγή αντλίας νερού και τεντωτήρας καδένας στην εγγύηση και ένας αισθητήρας. Μακάρι και τα άλλα 100000 να είναι έτσι.
-
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους.
Μόλις ολοκληρώσαμε σήμερα το δεύτερο σέρβις με 18700χιλ. Αλλαγή τακάκια εμπρός αν και είχαν ακόμη ψωμί. Επίσης αλλάχθηκε ο τεντωτήρας καδένας και το σετ των πίσω αμορτισέρ. Όταν είσαι μέσα στην εγγύηση όλα φαίνονται απλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο αλλαγής πάλι σε 2 χρόνια. Πάντως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ν.ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, καθώς μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι σοβαρότατοι και πολύ εξυπηρετικοί. -
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
Επίσης αλλάχθηκε ο τεντωτήρας καδένας και το σετ των πίσω αμορτισέρ.Σου είπαν γιατί τα άλλαξαν τόσο νωρίς?
-
Σου είπαν γιατί τα άλλαξαν τόσο νωρίς?Για τον τεντωτήρα είχα το ίδιο σύμπτωμα με τον dimitris_3008, σε πιο αρχικό στάδιο, στα πρώτα 200 μέτρα σταμάταγε έλεγα εγώ, είχε 'φάει' 2 δόντια είπαν οι τεχνικοί, για τα αμορτισέρ είχαν αρχίσει να χάνουν τα τα 2 στους τροχούς, και πάλι σε αρχικό στάδιο ήταν δεν βλέπω καμιά διαφορά. Αφού υπάρχει εγγύηση είπαμε να αλλαχθούν πριν σοβαρέψει το πράγμα.
-
Γνωρίζει κανείς μήπως το κόστος επέκτασης της εγγύησης για το 3008, γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι...
-
...έχω αρχίσει και αγχώνομαι...Κακώς. Από την έως τώρα μικρή εμπειρία μου, όσον αφορά τα ΡEUGEOT, πιο καλό παράδειγμα είναι του ΖΟΝΑS παρά το δικό μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας ,από την άποψη ότι δεν έβγαλε κάτι καινούριο σε μένα. Θέματα που είχαν κι άλλοι, αλλάχθηκαν εντός εγγυήσεως άρα όλα καλά. Πάντως επέκταση εγγύησης νομίζω ότι μετά τον 18ο μήνα η LION δεν την προσφέρει.
-
Θέματα που είχαν κι άλλοι, αλλάχθηκαν εντός εγγυήσεως άρα όλα καλά. Πάντως επέκταση εγγύησης νομίζω ότι μετά τον 18ο μήνα η LION δεν την προσφέρει.Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης σε 2 χρόνια έκανε 13000 οπότε δεν ξέρω αν το αμάξι είχε την δυνατότητα να βγάλει αυτά που ήταν να βγάλει (αν είναι να βγάλει κάτι). Για την επέκταση το λες αυτό επειδή έχουν παρέλθει οι 18 μήνες (δύο χρόνια δεν είναι κανόνικα, 24 μήνες?) ή οτι γενικώς δεν κάνει επέκταση?
-
2 Χρόνια είναι η αρχική στάνταρ εγγύηση. Απ' όσο θυμάμαι όμως για να δώσουν επέκταση πρέπει το αυτοκίνητο να είναι έως 18 μηνών. Απ'ότι είδα το δικό σου είναι 6/2011, άρα έχεις περιθώριο να το κοιτάξεις. Τα αμορτισέρ τα είδαν στο σέρβις, δεν παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα στην οδήγηση. Ρίξτου άλλη μια ματιά δε χάνεις τίποτα.
-
Απ'ότι είδα το δικό σου είναι 6/2011, άρα έχεις περιθώριο να το κοιτάξεις.Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε δεν έχω καθόλου περιθώριο γιατί το αμάξι είναι τώρα στους 23 μήνες...
-
Εννοώ ότι έχεις περιθώριο μέχρι να λήξει η στάνταρ εγγύηση, όχι να κάνεις επέκταση.
-
Εννοώ ότι έχεις περιθώριο μέχρι να λήξει η στάνταρ εγγύηση, όχι να κάνεις επέκταση.Πήρα τηλέφωνο. 18 μήνες ή 20000 χλμ. Όποιο έρθει πρώτο. Κόστος επέκτασης για το 3008 600 ευρω.
Peugeot 3008 '08