-
Γλυστραω πολυ!Αναζητω χορηγο για να αλλαξω λαστιχα!
-
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Γλυστραω πολυ!Αναζητω χορηγο για να αλλαξω λαστιχα!Δύσκολοι καιροί για χορηγούς...
Σε λίγες μέρες έχουμε με την Γαλιδούλα μου την επέτειο μας, καθώς κλείνουμε τρία χρόνια στενής σχέσης.
Μέχρι σήμερα δεν μου αρνήθηκε τίποτε, δεν είπε όχι σε κανένα βίτσιο μου, δεν είχε ποτέ “πονοκέφαλο” και η μόνη φορά που μου αρρώστησε ήταν ένα hangover που έπαθε πριν από μερικούς μήνες όταν κατεβήκαμε στην Αθήνα και ένας Θεός ξέρει τι μου την πότισαν εκεί που σταματήσαμε για να ξεδιψάσει.
Για να το γιορτάσουμε, πήγαμε στην αντιπροσωπεία για το ετήσιο service μας, βγάλαμε την κάρτα καυσαερίων μας, ανανεώσαμε και την ασφάλειά μας, φουλάραμε, πλυθήκαμε, στολιστήκαμε και πήραμε μαζί μας και τα χειμερινά (Αλυσίδες, αντιπαγωτικά κλπ) για ώρα ανάγκης.
Τώρα μένει μόνο να αλλάξουμε τους υαλοκαθαριστήρες μας (iomy ακούς; ) και θα είμαστε έτοιμοι για το χειμώνα.
ΥΓ. Στην αντιπροσωπεία ρώτησα αν μπορώ να της αλλάξω τα παπουτσάκια της (τα μπρος-πίσω) έχοντας κατά νου το πρόβλημα με τους αισθητήρες πίεσης και με έκπληξη άκουσα ότι δεν συνιστούν την αλλαγή, λόγω διαφορετικής γεωμετρίας των τροχών (προφανώς υπονοούσαν την γωνία Camber).
Περίεργο, καθώς η Michelin συνιστά την αντιμετάθεση καθώς παρατείνει την ζωή των ελαστικών.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.
-
Εγώ είμαι στα 49000 με τα primacy και είναι στο όριο. Πρέπει να τα αλλάξω πρίν μπει χειμώνας όπως και τα πίσω τακάκια και τους υαλοκαθαριστήρες. Ο λογαριασμός ...
Τα λάστιχα πάντως τα έχει αλλάξει μπρος πίσω η αντιπροσωπεία εδώ δύο φορές. Δεν μου είπαν τίποτε. -
Ούτε σε εμένα είχαν πει κάτι όταν τους είχα ζητήσει να μου τα αλλάξουν. Δεν έφεραν καμιά αντίρρηση.
-
Α, και το ξέχασα, Pitt να τα εκατοστήσει! (δεν το λέω μεταφορικά, έτσι όπως πάμε θα αλλάξουμε αυτοκίνητο σε καμιά 100ριά χρόνια Ελπίζω να αντέξουν μέχρι τότε!)
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Τα λάστιχα πάντως τα έχει αλλάξει μπρος πίσω η αντιπροσωπεία εδώ δύο φορές. Δεν μου είπαν τίποτε.Ούτε σε εμένα είχαν πει κάτι όταν τους είχα ζητήσει να μου τα αλλάξουν. Δεν έφεραν καμιά αντίρρηση.
Το λογικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι προφανώς κάποιος, είτε από το υποκατάστημα που το πήγατε εσείς, είτε από το υποκατάστημα που το πήγα εγώ, δεν ξέρει τι του γίνεται.
Α, και το ξέχασα, Pitt να τα εκατοστήσει! (δεν το λέω μεταφορικά, έτσι όπως πάμε θα αλλάξουμε αυτοκίνητο σε καμιά 100ριά χρόνια Ελπίζω να αντέξουν μέχρι τότε!)
Σ’ ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές...
Επειδή όμως δεν είναι η αγορά αυτοκινήτου το μόνο έξοδο, αλλά και η συντήρησή του, θα πρέπει να πούμε και δυό λόγια για τις χρεώσεις της αντιπροσωπείας.
Επρόκειτο για 'μεσαίο' service, δηλαδή έγινε μόνο έλεγχος και αλλαγή λαδιών.
Εργασία: 82€-15%=70€
Φίλτρο λαδιού & ροδέλα: 12€
Σύνολο ανταλλακτικών & εργασίας: 82€ με δικά μου λάδια!Το κόστος της εργασίας είναι μειωμένο μετά από έκπτωση που ζήτησα και μου έκαναν, λέγοντάς μου μάλιστα ότι 'Η τιμή είναι χαμηλή. Για το service αυτό κανονικά χρεώνουμε 180€ μαζί με τα λάδια!'
Την κάρτα καυσαερίων (που δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές) την χρέωσαν 80% ακριβότερα απ΄ όσο χρεώνει η Express Service, η οποία σε αντίθεση με την αντιπροσωπεία σε κερνάει και τοστ, σάντουιτς, κρουασάν, αναψυκτικό και ότι καφέ τραβάει η όρεξή σου, που τα απολαμβάνεις σε ευχάριστο περιβάλλον με δερμάτινους καναπέδες απ΄ όπου μπορείς να παρακολουθείς την πορεία και τα αποτελέσματα των ελέγχων.
Καλή εβδομάδα.
-
Δηλαδη αντι να σου παρουν 82€ σου πηραν 72€ και δεχτηκαν να τους δωσεις εσυ τα λαδια ?
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Δηλαδη αντι να σου παρουν 82€ σου πηραν 72€ και δεχτηκαν να τους δωσεις εσυ τα λαδια ?Το διόρθωσα. Φαντάζομαι ότι τώρα είναι κατανοητό.
-
που το πηγες ? απο το ειχα δει σε πιο προηγουμενα post η Lion δε δεχεται να της πας λαδια..
-
Φυσικά και δέχεται, εγώ έχω πάει αρκετές φορές.
-
που το πηγες ?Στην Lion, όπως πάντα.
απο το ειχα δει σε πιο προηγουμενα post η Lion δε δεχεται να της πας λαδια..
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σ’ αυτό το post. Προφανώς δεν το επιδιώκουν, αλλά δεν μπορούν και να σου αρνηθούν.
-
Ναι σε αυτο...αφου γινεται να στο βαλουν αυτο με ενδιαφερει πολυ !
Ισως μαλιστα επιλεξω πλεον να βαζω 0W30 -
JohnnyX, τι έγινε με το OBD2 interface; Το παρέλαβες; Δουλεύει;
-
Δεν εγραψα τιποτα γιατι ακομα δεν ηρθε
Για την ακριβεια μολις σημερα παρελαβα το ειδοποιητηριο ,αρα μπορω να το παραλαβω αυριο !
Συντομα θα εχετε νεα..και μερικα ελπιζω screenshots απο android -
Το εγκατεστησα.
Δεν χωραει να κλεισει το καπακι παροτι διαλεξα την πιο μικρη εκδοση του bluetooth elm.
Θα ακολουθησουν φωτογραφιες
Δε δοκιμασα ομως το software . Σημερα κατεβασα τη νεα εκδοση του Torque Pro 1.6.2 (εδιναν σε cd πιο παλια εκδοση) . Κατεβασα και Plugins και το Torque Widgets (αν τα θελει κανεις ας μου πει).
Φυσικα υπαρχει πολυ λογισμικο για windows αλλα δεν εχω κατεβασει τιποτα (δινει το cd επισης). Φανταζομαι χρησιμο ειναι αυτο αν θες να κανεις ενδελεχη ελεγχο. Οι εκδοσεις για κινητα ειναι ευχρηστες και αυτες θα χρησιμοποιουθουν
Το τι μπορει να ελεγχει με dials δε λεγεται ...
Επιταχυνσεις σε χαω, μιλια, σε μαω..επιβρανδυση σε χαω...αισθητερες επιταχυνσης σε ολους τους αξονες, θεσεις πενταλ επιταχυνσης, αναλογιες αερα-καυσιμου μεση-στιγμιαια, ταχυτητες μεσες-στιγμιαιες, βαρομετρικη πιεση, θερμοκρασιες καταλυτη-εξατμισης, κοστη ανα μιλι ή km, εκπομπες σε CO2, ισχυς BHP-KW,ροπη,τασεις και πολλα πολλα ακομα -
Χρονια πολλα στους Δημητρηδες να ειστε γεροι!
Pitt εχω την εντυπωση οτι εχω ξεχασει κατι.Πες μου αν ισχυει να το κανονισω.(Για τα καθαριστηρια μιλαω!) -
Το εγκατεστησα...Μου άνοιξες την όρεξη... Βλέπω να το παραγγέλνω σύντομα.
Χρονια πολλα στους Δημητρηδες να ειστε γεροι!
Pitt εχω την εντυπωση οτι εχω ξεχασει κατι.Πες μου αν ισχυει να το κανονισω.(Για τα καθαριστηρια μιλαω!)Οι Δημήτρηδες σ' ευχαριστούνε και ανταποδίδουν τις ευχές.
Φυσικά και ισχύει! Τόσα υπονοούμενα άφησα για πρωτοβρόχια κλπ. Δες το ΠΜ που σου έστειλα.
-
Καλημέρα στο forum. Είμαι νέος κάτοχος ενός 3008 1.6HDi. Αν έχει κάποιος άλλος πετρελαιοκίνητο θα ήθελα να ρωτήσω αν βάζει πρόσθετο καθαριστικό μέσα στον ντεπόζιτο. Κάνουν δουλειά αυτά τα προϊόντα ή απλά θέλουν να μας τα πουλήσουν?
-
Ο χρήστης Costis. έγραψε:
Καλημέρα στο forum. Είμαι νέος κάτοχος ενός 3008 1.6HDi. Αν έχει κάποιος άλλος πετρελαιοκίνητο θα ήθελα να ρωτήσω αν βάζει πρόσθετο καθαριστικό μέσα στον ντεπόζιτο. Κάνουν δουλειά αυτά τα προϊόντα ή απλά θέλουν να μας τα πουλήσουν?Γιατι να βαλεις καθαριστικο ;Βαζεις απο αμφιβόλου ποιοτητας πρατηριο;
-
Όχι μια χαρά είναι το πρατήριο και βάζω μόνο από ένα συγκεκριμένο, αλλά τυχαίνει καμία φορά να πρέπει να βάλεις από αλλού κ μου είπαν ότι πολλά έχουν βιοντίζελ το οποίο καταπονεί το κινητήρα. Ισχύει?
Peugeot 3008 '08