-
Όχι, οι τιμές είναι κανονικές (και αυτό που κοιτάω ακριβό, σχετικά ), απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν θα πάρω ένα κουτί με τούβλο μέσα.
-
Το κατάστημα είναι υπαρκτό και πολύ γρήγορο στην αποστολή.
Σχετικά με την κατανάλωση λαδιού με 62000 χλμ., τελευταία έκαψε 1.3 lt στα 3000 χλμ., είναι οριακά με αυτό που δίνει η Peugeot. -
-
Στη μεριά που είναι το αξονάκι και πέριξ αυτού είναι νωπά λάδια;
-
Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Το κατάστημα είναι υπαρκτό και πολύ γρήγορο στην αποστολή.
Σχετικά με την κατανάλωση λαδιού με 62000 χλμ., τελευταία έκαψε 1.3 lt στα 3000 χλμ., είναι οριακά με αυτό που δίνει η Peugeot.ειναι πολυ μεγαλη καταναλωση για καινουριο αυτοκινητο και με τοσα λιγα χλμ.....
ασε τη λεει η πεζω για να εχει τα νωτα της ασφαλη και δες το στην αντιπροσωπεια αμεσα.....
δηλαδη αν δεν συμπληρωσεις λαδια,απο αλλαγη σε αλλαγη εχεις καψει μοτερ -
Η επισκευή θα κοστίσει 800 - 1000 €, αν δεν μπει στην εγγύηση που έχει λήξει. Με βλέπω να κυκλοφορώ με ένα μπιτόνι λάδια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στη μεριά που είναι το αξονάκι και πέριξ αυτού είναι νωπά λάδια;ναι λαδια ειναι !
-
Καλύτερα λαδί ή σκατί παρά προβληματικό το πήγα στην Lion αφού έκαναν τα εύκολα δηλ. το σέρβις , ο θόρυβος από μπροστά παραμένει πιο ήπιος και ακούγεται πιο σπάνια μεν αλά ακούγεται και η διάγνωση δεν με ικανοποίησε ,η αντιστρεπτική ήθελε λίπανση γιατί έχει πιάσει σκόνη !! στους ελαστικούς συνδέσμους και ότι σε 1000 χλμ. να το ξαναπάω για το ελέγξουν ….
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Στη μεριά που είναι το αξονάκι και πέριξ αυτού είναι νωπά λάδια;
ναι λαδια ειναι !
Από τις φωτογραφίες και μόνο, δεν θα μπορούσα να πώ ότι η πεταλούδα φαίνεται λαδωμένη. Αν αναφέρεσθε στις σταγόνες λαδιού που βρίσκονται στην πατούρα που κάθεται η φλάντζα, ίσως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν.
@JohnnyX, σου καίει ή σου έκαιγε λάδια;
Καλύτερα λαδί ή σκατί παρά προβληματικό το πήγα στην Lion αφού έκαναν τα εύκολα δηλ. το σέρβις , ο θόρυβος από μπροστά παραμένει πιο ήπιος και ακούγεται πιο σπάνια μεν αλά ακούγεται και η διάγνωση δεν με ικανοποίησε ,η αντιστρεπτική ήθελε λίπανση γιατί έχει πιάσει σκόνη !! στους ελαστικούς συνδέσμους και ότι σε 1000 χλμ. να το ξαναπάω για το ελέγξουν ….
Είχα την εντύπωση ότι ο θόρυβος ήταν μεταλλικός, αλλά πάλι ίσως να μπέρδεψα τον δικό σου θόρυβο με αυτόν του Zonas. Λογικά εσύ θα έπρεπε να άκουγες τρίξιμο.
Γιατί δεν σε ικανοποίησε η διάγνωση; Αφού μειώθηκε ο θόρυβος, άρα μάλλον πλησίασαν στην λύση του προβλήματος. Είναι ενδεχόμενο τα σινεμπλόκ να έπιασαν χώματα και να τρίζουν. Μπορεί ακόμη να έχουν πιάσει και άλατα, ιδίως αν συνηθίζεις να το πλένεις με νεράκι από την Χαλκιδική.
Δοκίμασες μήπως αν ο θόρυβος ακούγεται με σταματημένο το αυτοκίνητο και πιέζοντάς το μπροστά αριστερά & δεξιά με δύναμη προς τα κάτω; (Πρόσεχε μη τσαλακώσεις τα φτερά) Δοκίμασε επίσης με πρώτη και όπισθεν κάνοντας απότομα φρεναρίσματα μπρός-πίσω.
-
οχι δεν εχω προβλημα με καμενα λαδια
παντως επειδη η πεταλουδα ειναι ειναι ηλεκτρονικη..υποθετω οτι κατι στα ηλεκτρονικα της επαθε (?) -
Τελικά το ξαναπήγα την Lion αφού την προήγουμενη φορά το κρατήσανε επί πλέον μία μέρα για να βρουν το πρόβλημα ,αυτήν την φόρα η διάγνωση και θεραπεία ήταν ότι είχε φύγει απο την θέση της η πλαστική βάση της αντλίας του υ/τ απο τότε ευτυχώς σταμάτησε ο θόρυβος .
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
οχι δεν εχω προβλημα με καμενα λαδια
παντως επειδη η πεταλουδα ειναι ειναι ηλεκτρονικη..υποθετω οτι κατι στα ηλεκτρονικα της επαθε (?)Έτσι είναι. Το 'κλαπέτο' τι μπορεί να πάθει; Άντε να έχει κανένα σκουπιδάκι και να μην μπορεί να κλείσει όπως πρέπει. Η ερώτησή μου αν καίει λάδια είχε σχέση με αυτό που υπονοούσε ο drdino και τα λάδια που φαίνονταν στην πατούρα της φλάντζας.
Τελικά το ξαναπήγα την Lion αφού την προήγουμενη φορά το κρατήσανε επί πλέον μία μέρα για να βρουν το πρόβλημα ,αυτήν την φόρα η διάγνωση και θεραπεία ήταν ότι είχε φύγει απο την θέση της η πλαστική βάση της αντλίας του υ/τ απο τότε ευτυχώς σταμάτησε ο θόρυβος .
Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μειώθηκε ο θόρυβος με την λίπανση των σινεμπλόκ της ζανφόρ αφού η πηγή του θορύβου ήταν αλλού;
ΥΓ. Το πρόβλημα που είχε τις τελευταίες ημέρες το forum έδειξε ότι τελικώς είμαστε εξαρτημένοι από πράγματα που δεν υποψιαζόμαστε...
-
Έχεις δίκιο για την εξάρτηση αν και καινούργιος ! όσο για τον θόρυβο την ίδια απορία είχα και εγώ , η απάντηση ήταν ότι είχα και εκεί πρόβλημα
-
Καλημέρα σε όλους.
Έχω μπερδευτεί λίγο όσον αφορά τα λάδια. Για τον ΤΗΡ156 καλούτσικο είναι το 5W30, σωστό το 0W30 απ'ότι κατάλαβα.
Ερωτήσεις- Πρέπει να είναι οπωσδήποτε TOTAL?, Αν ναι που μπορώ να τα βρω γιατί στα πρατήρια JET OIL δεν βρίσκω, τουλάχιστον στην περιοχή μου (Ν.Αθήνα)
- Τα 0W40 θα ήταν ακόμα καλύτερα από το 0W30?
Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
Υ.Γ.
Η μαγεία των greeklish.....*ela re ti kanis???
--bafo...
*mpafo???!!!
--vafo re m@l@k@! -
-
Αυτος δεν εχει ομως φιλτρα λαδιου (διαθεσιμα μαλλον??)
-
@drdino....merci beaucoup
@JohnnyX....σέρβις έκανα το Μάιο φέτος. Δεν ξέρω αν θα χρειαστώ φίλτρο πάλι ή αν μπορώ να αλλάξω μόνο τα λάδια -
Λάδια και φίλτρο πάντα μαζί.
-
Πω, πω, πώ! Τι μουγκαμάρα είναι αυτή;
Που πήγε όλος ο κόσμος;Iomy, αρχίσανε τα πρωτοβρόχια...
-
Μουγκα στην στρουγκα.
Peugeot 3008 '08