-
Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
Καλησπέρα στα παιδιά!!! αν θέλετε να κάνουμε μεγάλη την παρέα μας και στο Facebook join as! https://www.facebook.com/pages/Peugeot-3008/237721339644932?sk=info Ομάδα φίλων και ιδιοκτητών Peugeot 3008vive la France
vive la Peugeotπαιδιά διαγράφηκε το παραπάνω ανοίξαμε καινούριο περιμένουμε κόσμο και κοσμάκη!!! https://www.facebook.com/groups/234859699935875/
-
Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
Όχι φίλε μου δεν ακούγεται το μπιπ μόνο η ένδειξη 'Risk of ice' από τους 2 οC και κάτωΣ' ευχαριστώ αγαπητέ μου για την απάντηση.
vive la France
Ζήτω στη Γαλλία και σ' όλους τους 'εταίρους' μας.
Κατάφεραν να μας σώσουν τελικά! Να τους χαιρόμαστε... -
Σήμερα που πήγα να ξεκλειδώσω το αμάξι ενώ τα φλας άναβαν,ακουγόταν ο ήχος και άναβαν μέσα οι πλαφονιέρες,δεν άνοιγαν οι πόρτες.Μετά ξαναπάτησα το κουμπί και τελικά ξεκλείδωσαν.
Μήπως θέλει επαναπρογραμματισμό το κλειδί ? -
Μου τηλεφώνησαν χθες από την Πεζό και μου είπαν ότι τα κεντρικά έδωσαν το ΟΚ για αλλαγή του τιμονιού εντός εγγύησης
Είναι πολύ μικρό το ξεφλουδισματάκι βέβαια, αλλά δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να μεγαλώσει στη συνέχεια, ειδικά αν σκεφτούμε ότι θα κρατάμε πλέον τα αυτοκίνητα για καμιά 20αριά χρόνια!
Και το δερμάτινο τιμόνι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι από τα πλέον αγαπημένα μου εξαρτήματα!
-
Ενα πρόβλημα στήν κατεύθυνση τού εξαερισμου ( Παρμπρίζ-πόδια-σώμα επιβατών).Ο αέρας ΔΕΝ πήγαινε στό παρμπρίζ γιά νά τό ξεθολώνει.Σπασμένη μία βάση τού οδηγού.Πατέντα τού συνεργείου.86 ευρώ.Αλλοιώς παραγγελία του ανταλλακτικού στήν Γαλλία (άγνωστου κόστους καί αναμονής.
Σέ ένα μήνα πήγα στό συνεργείο τέσερις (4) φορές.- Ετήσιο σέρβις
2.αλλαγή σεβρό
3.Βαλβίδα στόπ. - Εξαερισμός.
- Ετήσιο σέρβις
-
Ε, με τόσες κοινωνικές επαφές τι να το κάνεις το Facebook.
-
Ένδειξη στήν οθόνη : hand brake faulty καί esp/asr faulty., έλεγχος μπαταρίας, είχε πέσει στο 30%, επομένως αλλαγή. 105 € η μπαταρία και 25 € εργασία, σύνολο 130 € στα 2,5 χρόνια με 50000 χλμ.
-
Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Ένδειξη στήν οθόνη : hand brake faulty καί esp/asr faulty., έλεγχος μπαταρίας, είχε πέσει στο 30%, επομένως αλλαγή. 105 € η μπαταρία και 25 € εργασία, σύνολο 130 € στα 2,5 χρόνια με 50000 χλμ.Για το ίδιο πρόβλημα άλλαξα κι εγώ την μπαταρία αλλά με 95e χωρις εξοδα εργασίας. Τα 25 μου φαινονται πολλα για 20 λεπτα εργασιας οταν η ωρα μονο κοστιζει πολυ λιγοτερο
-
Επίσης ενώ η μπαταρία που είχε ήταν 720 - 70 Ah μου έβαλαν 640 - 60 Ah και όταν ρώτησα είδαμε στο πρόγραμμα της peugeot ότι όντως η μπαταρία για το αυτοκίνητο είναι η 60 Ah επομένως συμφώνησα. Το απαράδεκτο είναι επίσης ότι από τον Φεβρουάριο του 2011 περιμένω αντικατάσταση του ραδιοφώνου - κακή λήψη (εντός εγγύησης), ακόμα είμαι στην αναμονή και επικοινωνώ πλέον εγώ με την blaupunkt, οι οποίοι με λένε διάφορα.
-
Λάθος δικό μου. 120 € η μπαταρία και 10 € εργατικά.
-
Από την Παρασκευή έχω καινούρια στεφάνη τιμονιού. Το δέρμα της καινούριας είναι πιο 'ματ', ενώ στην παλιά ήταν πιο γυαλιστερό (και με καλύτερη αφή), ίσως από τη χρήση. Εντός εγγύησης βέβαια αλλάχτηκε, ίσως το τελευταίο μιας που εδώ και μια βδομάδα έχω κλείσει τα 2 χρόνια και είμαι πλέον εκτός εγγύησης. Από δω και πέρα κάνουμε το σταυρό μας μη χαλάσει τίποτα!
niko-ss, οι μπαταρίες είναι μια πονεμένη ιστορία, στο προηγούμενό μου (Corolla) μέχρι τα 120.000 χλμ. που το πούλησα είχα αλλάξει 3 ή 4, δεν θυμάμαι, είχα χάσει το λογαριασμό!
Και μια που λέμε για μπαταρίες, πήγα προχθές να βοηθήσω τον πατέρα μου που έμεινε από μπαταρία, αλλά ο αρνητικός πόλος στο δικό μας είναι κάπου 'χωμένος' στο βάθος κάτω από ένα πλαστικό, δεν κατάφερα να τον βρω.
DIO3008, τι έγινε με το πρόβλημα που ανέφερες;
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Από την Παρασκευή έχω καινούρια στεφάνη τιμονιού. Το δέρμα της καινούριας είναι πιο 'ματ', ενώ στην παλιά ήταν πιο γυαλιστερό (και με καλύτερη αφή), ίσως από τη χρήση. Εντός εγγύησης βέβαια αλλάχτηκε, ίσως το τελευταίο μιας που εδώ και μια βδομάδα έχω κλείσει τα 2 χρόνια και είμαι πλέον εκτός εγγύησης. Από δω και πέρα κάνουμε το σταυρό μας μη χαλάσει τίποτα!niko-ss, οι μπαταρίες είναι μια πονεμένη ιστορία, στο προηγούμενό μου (Corolla) μέχρι τα 120.000 χλμ. που το πούλησα είχα αλλάξει 3 ή 4, δεν θυμάμαι, είχα χάσει το λογαριασμό!
Και μια που λέμε για μπαταρίες, πήγα προχθές να βοηθήσω τον πατέρα μου που έμεινε από μπαταρία, αλλά ο αρνητικός πόλος στο δικό μας είναι κάπου 'χωμένος' στο βάθος κάτω από ένα πλαστικό, δεν κατάφερα να τον βρω.
Τελικά με τις μπαταρίες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.Το προηγούμενό
μας αυτοκίνητο (VW Golf) είχε μείνει από μπαταρία
τουλάχιστον 5 φορές.Το πρόβλημα παραμένει απλά να συμπληρώσω κάτι που δεν είχα
παρατηρήσει ότι ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού και με το δεύτερο
πάτημα του κουμπιού ανοίγουν και οι υπόλοιπες.
Μάλλον εγώ έκανα την πατάτα γιατί την προηγούμενη μέρα είχα
ανοίξει το κλειδί. -
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
Από την Παρασκευή έχω καινούρια στεφάνη τιμονιού. Το δέρμα της καινούριας είναι πιο 'ματ', ενώ στην παλιά ήταν πιο γυαλιστερό (και με καλύτερη αφή), ίσως από τη χρήση. Εντός εγγύησης βέβαια αλλάχτηκε, ίσως το τελευταίο μιας που εδώ και μια βδομάδα έχω κλείσει τα 2 χρόνια και είμαι πλέον εκτός εγγύησης. Από δω και πέρα κάνουμε το σταυρό μας μη χαλάσει τίποτα!
niko-ss, οι μπαταρίες είναι μια πονεμένη ιστορία, στο προηγούμενό μου (Corolla) μέχρι τα 120.000 χλμ. που το πούλησα είχα αλλάξει 3 ή 4, δεν θυμάμαι, είχα χάσει το λογαριασμό!
Τελικά με τις μπαταρίες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.Το προηγούμενό
μας αυτοκίνητο (VW Golf) είχε μείνει από μπαταρία
τουλάχιστον 5 φορές.Το πρόβλημα παραμένει απλά να συμπληρώσω κάτι που δεν είχα
παρατηρήσει ότι ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού και με το δεύτερο
πάτημα του κουμπιού ανοίγουν και οι υπόλοιπες.
Μάλλον εγώ έκανα την πατάτα γιατί την προηγούμενη μέρα είχα
ανοίξει το κλειδί.Νομίζω έχει μια ρύθμιση στο μενού ρυθμίσεων του αυτοκινήτου για να ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού, για δες το.
[Edit] Το βρήκα, αναφέρεται στη σελίδα 71 στον οδηγό χρήσης του αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Νομίζω έχει μια ρύθμιση στο μενού ρυθμίσεων του αυτοκινήτου για να ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού, για δες το.[Edit] Το βρήκα, αναφέρεται στη σελίδα 71 στον οδηγό χρήσης του αυτοκινήτου
Σ'ευχαριστώ πολύ alexandr.
Μάλλον αυτό θα είναι.
Θα το κοιτάξω αύριο γιατί τώρα βαριέμαι να τρέχω στο γκαράζ. -
Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Επίσης ενώ η μπαταρία που είχε ήταν 720 - 70 Ah μου έβαλαν 640 - 60 Ah και όταν ρώτησα είδαμε στο πρόγραμμα της peugeot ότι όντως η μπαταρία για το αυτοκίνητο είναι η 60 Ah επομένως συμφώνησα.Να με συμπαθάς, αλλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Αν το αυτοκίνητο φοράει μπαταρία 60Ah, γιατί στο εργοστάσιο του έβαλαν 70Ah; Μήπως ξέμειναν από 60άρες και είπαν να ξοδέψουν τις μεγαλύτερες που τους περίσσευαν; Δεν νομίζω...
Πάντως η BERGA, η BOSCH, η ENERGIZER και η VARTA προτείνουν δύο τύπους μπαταριών 60Ah και 74Ah. Αν το δικό σου φορούσε την μεγάλη, κάποιος λόγος θα υπήρχε.
Το απαράδεκτο είναι επίσης ότι από τον Φεβρουάριο του 2011 περιμένω αντικατάσταση του ραδιοφώνου - κακή λήψη (εντός εγγύησης), ακόμα είμαι στην αναμονή και επικοινωνώ πλέον εγώ με την blaupunkt, οι οποίοι με λένε διάφορα.
Υπομονή! Θα έχεις διαβάσει φαντάζομαι για την δική μου αναμονή για το υπερκλείδωμα, οπότε μπορείς να παρηγορηθείς. Αυτό που δεν μου αρέσει όμως είναι ότι σε παραπέμπουν να τα βρείς με τον OEM κατασκευαστή. Άραγε αν είχες πρόβλημα με τα φρένα, θα σε έστελναν να τα βρείς με την ΑΤΕ ή την VALEO;
Λάθος δικό μου. 120 € η μπαταρία και 10 € εργατικά.
Νίκο, σαν να μου φαίνεσαι λίγο χουβαρντάς... Τι μάρκα μπαταρία σου έβαλαν με τόσα πολλά ευρά;
Ελπίζω να του έδωσες ρεύμα του ανθρώπου. Στην ανάγκη μπορούσες να του δώσεις ρεύμα και χωρίς να 'δαγκώσεις' τον αρνητικό πόλο.
Νομίζω έχει μια ρύθμιση στο μενού ρυθμίσεων του αυτοκινήτου για να ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού, για δες το.
[Edit] Το βρήκα, αναφέρεται στη σελίδα 71 στον οδηγό χρήσης του αυτοκινήτουΆμα ο άνθρωπος είναι διαβαστερός...
-
ποσα λιτρα ειναι ο χωρος αποσκευων του 3008 με την ρεζερβα?
-
Ο χρήστης mitsubishi colt έγραψε:
ποσα λιτρα ειναι ο χωρος αποσκευων του 3008 με την ρεζερβα?Με το ράφι στη μεσαία θέση (εκαί που έρχεται πρόσωπο με το κατώφλι της πίσω πόρτας, 432λιτ.
Με το ράφι στη χαμηλότερη θέση (ή και τελείως εκτός), 512 λιτ.
http://www.peugeot.com/en/products/cars ... -3008.aspx -
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
Με το ράφι στη μεσαία θέση (εκαί που έρχεται πρόσωπο με το κατώφλι της πίσω πόρτας, 432λιτ.
http://www.peugeot.com/en/products/cars ... -3008.aspxτο ειχα δει αυτο , αλλα , παντα με ρεζερβα , ε?γιατι αυτο δεν το αναφερουν πουθενα και αμα βλεπω αμαξι με κιτ επισκευης μου ερχεται να το καψω , οποιοδηποτε και 'ναναι.
-
Η ρεζέρβα είναι κάτω από το κίτρινο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν το αμάξι βγαίνει και με κιτ επισκευής
-
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
Με το ράφι στη μεσαία θέση (εκαί που έρχεται πρόσωπο με το κατώφλι της πίσω πόρτας, 432λιτ.
http://www.peugeot.com/en/products/cars ... -3008.aspxΒασικά και τα 2 είναι με το ράφι στη χαμηλότερη θέση, τα 432 είναι με τη μέθοδο VDA (όπου κοιτάς πόσα κυβάκια του 1lt (10x10x10cm) χωράνε, αν δεν κάνω λάθος). Αντιγράφω από το info-press pdf της πεζό που είχα βρει:
'In addition to its moveable floor, the load area of the 3008 is easy to use with a virtually constant
width of 1,030 mm and a capacity under the parcel shelf of 512 litres of water (or 432 dm3 for
the VDA standard).'Δεν έχω καταλάβει βέβαια γιατί η πεζό δίνει 2 νούμερα, σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα δίνουν ένα (το οποίο νομίζω είναι το VDA). Μεγάλο μπέρδεμα.
Peugeot 3008 '08