Ο χρήστης nikos-ss έγραψε:
Επίσης ενώ η μπαταρία που είχε ήταν 720 - 70 Ah μου έβαλαν 640 - 60 Ah και όταν ρώτησα είδαμε στο πρόγραμμα της peugeot ότι όντως η μπαταρία για το αυτοκίνητο είναι η 60 Ah επομένως συμφώνησα.
Να με συμπαθάς, αλλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Αν το αυτοκίνητο φοράει μπαταρία 60Ah, γιατί στο εργοστάσιο του έβαλαν 70Ah; Μήπως ξέμειναν από 60άρες και είπαν να ξοδέψουν τις μεγαλύτερες που τους περίσσευαν; Δεν νομίζω...
Πάντως η BERGA, η BOSCH, η ENERGIZER και η VARTA προτείνουν δύο τύπους μπαταριών 60Ah και 74Ah. Αν το δικό σου φορούσε την μεγάλη, κάποιος λόγος θα υπήρχε.
Το απαράδεκτο είναι επίσης ότι από τον Φεβρουάριο του 2011 περιμένω αντικατάσταση του ραδιοφώνου - κακή λήψη (εντός εγγύησης), ακόμα είμαι στην αναμονή και επικοινωνώ πλέον εγώ με την blaupunkt, οι οποίοι με λένε διάφορα.
Υπομονή! Θα έχεις διαβάσει φαντάζομαι για την δική μου αναμονή για το υπερκλείδωμα, οπότε μπορείς να παρηγορηθείς. Αυτό που δεν μου αρέσει όμως είναι ότι σε παραπέμπουν να τα βρείς με τον OEM κατασκευαστή. Άραγε αν είχες πρόβλημα με τα φρένα, θα σε έστελναν να τα βρείς με την ΑΤΕ ή την VALEO;
Λάθος δικό μου. 120 € η μπαταρία και 10 € εργατικά.
Νίκο, σαν να μου φαίνεσαι λίγο χουβαρντάς... Τι μάρκα μπαταρία σου έβαλαν με τόσα πολλά ευρά;
Και μια που λέμε για μπαταρίες, πήγα προχθές να βοηθήσω τον πατέρα μου που έμεινε από μπαταρία, αλλά ο αρνητικός πόλος στο δικό μας είναι κάπου 'χωμένος' στο βάθος κάτω από ένα πλαστικό, δεν κατάφερα να τον βρω.
Ελπίζω να του έδωσες ρεύμα του ανθρώπου. Στην ανάγκη μπορούσες να του δώσεις ρεύμα και χωρίς να 'δαγκώσεις' τον αρνητικό πόλο.
Νομίζω έχει μια ρύθμιση στο μενού ρυθμίσεων του αυτοκινήτου για να ανοίγει μόνο η πόρτα του οδηγού, για δες το.
[Edit] Το βρήκα, αναφέρεται στη σελίδα 71 στον οδηγό χρήσης του αυτοκινήτου
Άμα ο άνθρωπος είναι διαβαστερός...