-
Καπετάνιε, στην δεύτερη φωτογραφία κατά λάθος ξέχασα να σβήσω την πινακίδα σου. Συγγνώμη...
-
σαν περιπολικο ειναι τωρα,βαλτου και κανα φαρο
-
κυριως προς Pitt αλλα και προς οποιονδηποτε αλλο...
καποτε κυκλοφορουσε ενα .pdf με ολο το manual του 3008 , μπορει να το ανεβασει κανεις ? -
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τον καπετάνιο μας.
Τα σχόλια δικά μου.Captain Giannis: Χμμμ... Γιατί αγκυροβολήσαμε ρε παιδιά;
**Zonas: **Ναι, από εδώ καλά πάμε. Συνεχίζουμε...
**Alexandr: **Μια χαρά δρόμος! Χωμάτινος μεν, ομαλός δε. Και τι ωραία φύση...
**Pitt: **Τι γίνεται ρε παλικάρια. Άρχισε να πυκνώνει η βλάστηση, ή μου φαίνεται;
**Steftsak: **Ωχ! Αρχίσανε οι ανηφόρες και βρήκε από κάτω. Που με πάτε από δω ρε σεις...
Όλοι μαζί, ομοθυμαδόν: Ρε παιδιά κάντε πίσω! Σφηνώσαμε. Από εδώ δεν περνάει ούτε γάιδαρος...
-
φιλε pitt το πηρες κατακαρδα βρε , δεν εννοουσα τιποτε πονηρο!!!
και για να απαντήσω στα λεγόμενά σου , δεν έχω κανένα λόγο ''να σας βάλω να μαλώσετε'' κάθε άλλο.
Η ένστασή μου είναι στα σχόλια του τύπου με το ζόρι άφησα μια porsche να περάσει κλπ κλπ που γίνονται βέβαια σε κάθε τοπικ με συγκεκριμένα μοντέλα και μπορεί να τα πιστέψει κιόλας κάποιος που δεν ξέρει!!!
εγώ ανέφερα και συμφώνησα μαζί σας για όλα τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου , επισημαίνοντας 1-2 ''μειονεκτήματα'' κατα την προσωπική μου άποψη.
Ο κάτοχος πιο πάνω ανέφερε κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε πιο πάνω στα 12.000 χλμ κι είπα ότι είναι γκαντεμιά για τόσο καινούριο αμάξι.
Επίσης παρατηρώ ότι μόλις κάποιος αναφέρει πρόβλημα όλοι κοιτάν να το ''προσπεράσουν '' κι αλλάζουν θέμα λες και θα ''αμαυρωθεί'' η φήμη του (όχι μόνο εδω σε όλα τα σχετικά threads) , εντάξει αυτοκίνητα είναι βλάβες παθαίνουν (φτου μακρια απο μας)
να είστε γεροί και να γουστάρετε τέτοιες βόλτες!!!
ωραια εκδρομη σας ζηλεψα πραγματικα , παντα τετοιαυ.γ. φανταστικες φωτογραφιες!!!
-
Ήταν σίγουρο ότι θα άξιζε η συνάντηση κρίμα που δεν είμασταν αλλά και στο γάμο περάσαμε σούπερ.
Την άλλη φορά ίσως. -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Ήταν σίγουρο ότι θα άξιζε η συνάντηση κρίμα που δεν είμασταν αλλά και στο γάμο περάσαμε σούπερ.
Την άλλη φορά ίσως.Αντε καλά, σε συγχωρούμε που δεν ήρθες.
Όπως λέει και η παροιμία, δεν θα άφηνες το γάμο για να έρθεις μαζί μας στα πουρνάρια...Μη μου πείς ότι στόλισες και το αμάξι για το γάμο! Αν είναι έτσι, θέλουμε φωτογραφίες!
-
ΠΑΙΔΙΑ,ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ LION ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ A/C. ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕ 1ΩΡΑ,ΤΟ A/C ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ 6 ΩΡΕΣ.ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 0830 ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΙΣ 1540.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ A/C ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΓΩΓΟ -5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΓΟΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ.Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ/ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ,ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΩΣΑΝ ΚΑΙ 99% ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
ΑΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΥΘΗΚΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ(ΜΟΝΟ ΑΠ'ΕΞΩ, ΑΠ'ΤΟΤΙΠΟΤΑ...) -
Το είχα στολίσει πέρσι σε γάμο το αμάξι.
θα ανεβάσω φωτο στην πρώτη ευκαιρία. -
Το service οντως κοστιζε 290€ ..αλλα επειδη μου ειχαν αλλαξει τα μπουζι το δεκεμβριο (στα 30 χιλ διαπιστωσαν οτι ηθελαν αλλαγη...) αφαιρεσαν τη τιμη για αυτα (τα ειχαν υπολογισει κακως) και εδωσα μονο 240€ με καρτα καυσαεριων....απεχει πολυ...παρα πολυ απο τα 160 του mondeo του γαμπρου μου...
-
Επειδή φίλε nikbib παρακολουθώ όλη αυτή την άνευ προηγουμένου παράξενη συσχέτιση, δεδομένων, επιθυμιών σου (βέβαια δεν ξέρω αν ήδη έχεις αμάξι), θα ήθελα να σου πω από προσωπική εμπειρία ότι ο λόγος αλλαγής του C-max που μέχρι πέρσι είχα ήταν αυτός της υψηλής κατανάλωσης (1800cc, 125 HP). Σε πληροφορώ ότι οι διαφορές είναι καταφανείς υπέρ του peugeot (αν εξαιρέσουμε ότι όσα μου παρουσιάσθηκαν ήταν μέσα στην 5ετή εγγύηση, οπότε και τα ξέχασα, για αυτό μόλις έληξε η εγγύηση το πούλησα). Και όπως θα κατάλαβες το forum δεν υπάρχει για να χαϊδεύουμε τα αυτιά ο ένας του άλλου, αλλά για να μαθαίνουμε από τα παθήματα και τις εμπειρίες που έχει κάθε ένα ς από εμάς για το 3008.Α! για να μη το ξεχάσω: το πρώτο service μου στοίχισε 140 ευρώ >Ο χρήστης Pitt έγραψε:
εχεις δικιο , οποτε σιωπω και καντε το παιχνιδι σας
Αγαπητέ nikbib , είναι ντροπή να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις. Τίνος παιχνίδι παίζουμε; Αν έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση, εμπρός κάντο. Αν όχι, σε παρακαλώ μη μας την χαλάς.
Κανείς μας δεν είπε ότι το 3008 είναι το τέλειο αυτοκίνητο ή υπερόχημα. Τουναντίον, όλοι κουβεντιάζουμε τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε και το κάνουμε για να ενημερωνόμαστε και να βρίσκουμε λύσεις.
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι μας πρίν σκάσουμε 24 - 28 χιλιάρικα για να αγοράσουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, υπολογίσαμε πολλές παραμέτρους και καταλήξαμε σε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μας κατά τον καλύτερο τρόπο. Πλέον δεν μας ενδιαφέρει αν εσύ θεωρείς ότι το C-Max, το Meriva, το QQ ή οποιοδήποτε άλλο είναι καλύτερο ή χειρότερο, διότι αφ’ ενός μεν έχουμε κάνει την επιλογή μας, αφετέρου δε η ανέξοδη και αυτόκλητη άποψή σου βασίζεται σε κριτήρια που καλύπτουν τις δικές σου και όχι τις δικές μας ανάγκες.
Υπάρχουν ένα σωρό threads που αναφέρονται σε συγκρίσεις αυτοκινήτων, υπάρχει επίσης το γενικότερο thread για τα Crossover, μπορείς να γράψεις τις εμπειρίες σου και την γνώμη σου εκεί.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι αυτοκίνητο οδηγάς, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω τον ειδήμονα και τον παντογνώστη μιλώντας για τα υπέρ και τα κατά του αυτοκινήτου σου, που ενδεχομένως την μόνη σχέση που θα είχα μ’ αυτό θα ήταν να το είχα δεί σε φωτογραφία, ή το πολύ - πολύ παρκαρισμένο κάπου.
Αν έχεις 3008 και γνωρίζεις τα προβλήματα που έχει, θα σε ακούσουμε με προσοχή. Αν θέλεις να ενημερωθείς για οτιδήποτε αφορά το 3008 από κάτοχους και χρήστες, είμαστε όλοι στην διάθεσή σου.
Σε κάθε περίπτωση, σε παρακαλώ να σεβαστείς το καλό και φιλικό κλίμα που επικρατεί σε αυτό το thread.
ΥΓ. Εντυπώσεις και κουτσομπολιά από την συνάντηση των 3008άρηδων θα γράψω το βραδάκι, γιατί τώρα συγχύστηκα...
-
Ωραία περάσατε βλέπω Ελπίζω να δείξατε στους ντόπιους τι εστί βερίκοκο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραία περάσατε βλέπω Ελπίζω να δείξατε στους ντόπιους τι εστί βερίκοκο.Αν και απουσίαζε κάποιος που μας είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει, περάσαμε πολύ ωραία.
Ο Steftsak μας μοίρασε καπελάκια της Peugeot με το λογότυπο του 3008 και το username μας.
Εμένα μου έδωσε δύο, από τα οποία όμως το ένα γράφει drdino... -
Να κάνουμε και καμιά συνάντηση στα μέρη μας.
-
[quote='gmaniac'][color=#4000BF]Επειδή φίλε nikbib παρακολουθώ όλη αυτή την άνευ προηγουμένου παράξενη συσχέτιση, δεδομένων, επιθυμιών σου (βέβαια δεν ξέρω αν ήδη έχεις αμάξι), θα ήθελα να σου πω από προσωπική εμπειρία ότι ο λόγος αλλαγής του C-max που μέχρι πέρσι είχα ήταν αυτός της υψηλής κατανάλωσης (1800cc, 125 HP). Σε πληροφορώ ότι οι διαφορές είναι καταφανείς υπέρ του peugeot (αν εξαιρέσουμε ότι όσα μου παρουσιάσθηκαν ήταν μέσα στην 5ετή εγγύηση, οπότε και τα ξέχασα, για αυτό μόλις έληξε η εγγύηση το πούλησα). Και όπως θα κατάλαβες το forum δεν υπάρχει για να χαϊδεύουμε τα αυτιά ο ένας του άλλου, αλλά για να μαθαίνουμε από τα παθήματα και τις εμπειρίες που έχει κάθε ένα ς από εμάς για το 3008.
φιλε gmaniac εγω μιλουσα για το νεο c-max με τον κινητηρα ecoboost και τον ανεφερα σαν παραδειγμα νεου κινητήρα. Δεν είναι καθόλου απίθανο η πεζο να βγάλει ένα πιο νέο κινητήρα, euro 6 ας πούμε που να είναι καταπληκτικός με πολύ χαμηλή κατανάλωση.
Οπότε το 3008 μετά θα είναι Νο 1 επιλογή κατα την ταπεινή μου άποψη.
Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο και δεν έχει γίνει και ''σούπα''. Επίσης δε θα το κατατάξω στην κατηγορία crossover θα το αδικούσε!!! Οι επιφανειες των κρυστάλων του είναι πολύ μεγαλύτερες και γενικά η επαφή με το δρόμο καλύτερη.
Τα υπόλοιπα θα μας τα πείτε εσείς που είστε κάτοχοι. -
Αντικατάσταση χαλασμένου αισθητήρα θερμοκρασίας ψυγείου.Ψιλοπράγματα.
Μετά τήν εκδρομή-συνάντηση έπεσε ησυχία.Τί συμβαίνει? -
αγαπητοι φιλοι γεια σας
παρακολουθουσα το forum εδω και λιγο καιρο και ειπα να συμμετεχω κι εγω στην παρεα σας
Κατα καιρους ειχα διαφορα αυτοκινητα, και στα 20 χρονια που οδηγω και ασχολουμε με το σπορ παρατηρησα τα εξης:
τα γαλλικα αυτοκινητα ειναι ισως τα πιο υποτιμημενα, τιμια και αξιοπιστα ευρωπαΪκα αυτοκινητα. Δεν γνωριζω τι γινεται με τους ανατολιτες αλλα ειχα στην κατοχη μου και εντος οικογενειας κατα σειρα 106 , 405 punto , astra 2 , laguna 2 A140 , 307cc , A140 (αχ αυτη η γυναικα μου) , golf plus , peugeot 3008 λογω 4ου μελους
Κοντολογις οποιος δεν εχει ζησει με γαλλικο και καπακι με οτιδηποτε αλλο δεν μπορει να λεει περι αξιοπιστιας. Σε κανενα απο τα pug δεν μου επεφτε μεσα το παραθυρο, δεν καιγοταν η μηχανη λογω ελαττωματικου ανεμιστηρα, δεν αλλαζα λαμπακια καθε εβδομαδα και και και...... Αυτη τη στιγμη οδηγω ενα 3008 premium 1.6 thp auto (οπωσδηποτε το auto για μενα πλεον) και παρακαλω οποιος μπορει να προτεινει με 25 χιλιαρικα κατι με εξισου καλους χωρους, ανεση, επιδοσεις, εξοπλισμο, χωρις να τον κυνηγα η εφορια, be my guest. Εκ των πρωτερων εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν προκειται να παθω τιποτα το σοβαρο λογω πειρας. Για το 3008 θα επανελθω καθως ειναι μονο 2 μηνων και ακομα το πασπατευω -
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
, laguna 2Αυτοκινητάρα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
, laguna 2
Αυτοκινητάρα
Καβαλα - Αθηνα χωρις σταση και ειχα την αισθηση οτι μολις ξεκινησα. Αναλογα ξεκουραστο ταξιδι μονο με το 307cc και ελπιζω τωρα με το 3008
-
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
, laguna 2
Αυτοκινητάρα
Καβαλα - Αθηνα χωρις σταση και ειχα την αισθηση οτι μολις ξεκινησα. Αναλογα ξεκουραστο ταξιδι μονο με το 307cc και ελπιζω τωρα με το 3008
Καλώς ήλθες, και καλοτάξιδο βέβαια!
Από ξεκούραστο το 3008 άλλο τίποτα, και για τον οδηγό, και για τους επιβάτες (μου το έχουν δηλώσει αρκετοί, με πρώτη και καλύτερη τη σύζυγο)
Πώς σου φαίνεται το αυτόματο; (που από ότι καταλαβαίνω έχεις οδηγήσει κι άλλα αυτόματα)
Peugeot 3008 '08