-
Και 1,5 χρόνο μετά η μπαταρία μας άφησε χρόνους.....
-
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Και 1,5 χρόνο μετά η μπαταρία μας άφησε χρόνους.....Από τώρα; 10-κάτι χιλιάδες χλμ δεν έχεις; Έχει κανένα μήνυμα που σε ειδοποιεί όταν πέφτει η απόδοσή της; Ή απλώς μένεις; Μέχρι και όταν σου τελειώνει το νερό των καθαριστήρων σε ειδοποιεί, για τη μπαταρία τίποτα;
-
Και 1,5 χρόνο μετά η μπαταρία μας άφησε χρόνους.....Δεν είναι φυσιολογικό να σε αφήσει σχετικά καινούρια μπαταρία καλοκαιριάτικα. Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως έχεις καμία διαρροή; Πήγες στο συνεργείο; Τι σου είπαν;
Έχει κανένα μήνυμα που σε ειδοποιεί όταν πέφτει η απόδοσή της; Ή απλώς μένεις; Μέχρι και όταν σου τελειώνει το νερό των καθαριστήρων σε ειδοποιεί, για τη μπαταρία τίποτα;
Φυσικά και έχει!
Το βλέπεις κάθε φορά που γυρίζεις τον διακόπτη της μίζας και μετά σβήνει. Ανάβει όταν ανιχνευθεί χαμηλή τάση της μπαταρίας άρα μπορεί να ανάψει και όταν η μπαταρία είναι καλή αλλά έχει πρόβλημα το κύκλωμα φόρτισης.
-
Στο συνεργείο τα μετρήσανε όλα δυναμό κτλ και μου είπαν ότι είναι καθαρά θέμα της μπαταρίας.
11500 χλμ έχω και δεν μου έδειχνε σημάδια τις 2 τελευταίες φορές πριν τα φτύσει μου έβγαλε μήνυμα για πρόβλημα στο χειρόφρενο και την τελευταία φορά απενεργοποίησε το να αυτόματο κλείδωμα του χειρόφρενου και το esp και μετά μόλις το έσβησα δε ξαναπήρε.
Το γουστάρω το αμάξι μου αλλά έχει θέματα βλέπω.
Αλλαγή αντλίας νερού, τιμονιού και μπαταρίας, ε όχι ρε πούστη μου και δεν το πήραμε και 5000 ευρώ κινέζικο. -
welcome to france!!! οχι οτι τα τα υπολοιπα δηλαδη ειναι αξιοπιστα αλλα τα γαλλικα την έχουν ήδη την φημη !!! απλά σε εσένα τα έβγαλε πολύ νωρίς , γκαντεμιά μεγάλε.
-
Στο συνεργείο τα μετρήσανε όλα δυναμό κτλ και μου είπαν ότι είναι καθαρά θέμα της μπαταρίας.
11500 χλμ έχω και δεν μου έδειχνε σημάδια τις 2 τελευταίες φορές πριν τα φτύσει μου έβγαλε μήνυμα για πρόβλημα στο χειρόφρενο και την τελευταία φορά απενεργοποίησε το να αυτόματο κλείδωμα του χειρόφρενου και το esp και μετά μόλις το έσβησα δε ξαναπήρε.
Το γουστάρω το αμάξι μου αλλά έχει θέματα βλέπω.
Αλλαγή αντλίας νερού, τιμονιού και μπαταρίας, ε όχι ρε πούστη μου και δεν το πήραμε και 5000 ευρώ κινέζικο.Υπάρχει κάποια - τόσο πολύπλοκη - μηχανή που να μη βγάζει προβλήματα; Δε θα πρέπει να είναι φτιαγμένη από άνθρωπο τότε.
Τα ξεπερνάς αυτά τα θέματα και είτε διορθώνονται μέσα στην εγγύηση είτε ..ζεις με αυτά.
-
ενταξει το να σου βγαλει προβληματα ενα αυτοκινητο , εξαρταται κι απο πολλα αλλα , τον τροπο χρησης , την συνεπεια στα service κλπ κλπ
αλλα του φιλου ειναι πολυ λιγο χρησιμοποιημενο για να δικαιολογει τοσες βλαβες δε νομιζεις? βεβαια το να σου τα καλυπτει η εγγυηση ειναι οτι καλυτερο!!! -
Και 1,5 χρόνο μετά η μπαταρία μας άφησε χρόνους.....Μήπως δεν το κινείς αρκετά ή μήπως το αφήνεις αρκετές ημέρες ακινητοποιημένο;
Και το δικό μου είχε μείνει από μπαταρία στον 1,5 χρόνο.
Λογικό όμως αφού το κινώ αραιά και που. -
Κάθε μέρα το μετακινώ και η μπαταρία είναι εκτός εγγύηση στους Γάλλους από την πρώτη μέρα.
-
Εγώ πάντως πριν 13 χρόνια στο Xsara δεν είχα κανένα θέμα με την εγγύηση μπαταρίας που τα έφτυσε στο 6μηνο
Αλλάχτηκε κανονικότατα και δωρέαν. Τέσπα αυτά συμβαίνουν δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
welcome to france!!! οχι οτι τα τα υπολοιπα δηλαδη ειναι αξιοπιστα αλλα τα γαλλικα την έχουν ήδη την φημη !!! απλά σε εσένα τα έβγαλε πολύ νωρίς , γκαντεμιά μεγάλε.Mercedes φίλου με αγορά 50000 € του έμεινε στο πρώτο μήνα.
όλα σκατά είναι. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
welcome to france!!! οχι οτι τα τα υπολοιπα δηλαδη ειναι αξιοπιστα αλλα τα γαλλικα την έχουν ήδη την φημη !!! απλά σε εσένα τα έβγαλε πολύ νωρίς , γκαντεμιά μεγάλε.Σταμάτα να τρολλαρεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
welcome to france!!! οχι οτι τα τα υπολοιπα δηλαδη ειναι αξιοπιστα αλλα τα γαλλικα την έχουν ήδη την φημη !!! απλά σε εσένα τα έβγαλε πολύ νωρίς , γκαντεμιά μεγάλε.
Σταμάτα να τρολλαρεις.
Μα αστον, γνωριζει τα παντα απο αυτοκινητα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τέσπα αυτά συμβαίνουν δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.Αυτό ακριβώς.
Θυμάμαι και εγώ τότε που τα έπαιξε η δική μου μπαταρία και τα είχα βάψει μαύρα. Σαν υστερικός έκανα τότε...
Όχι ότι δεν είμαι ώρες-ώρες... -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
welcome to france!!! οχι οτι τα τα υπολοιπα δηλαδη ειναι αξιοπιστα αλλα τα γαλλικα την έχουν ήδη την φημη !!! απλά σε εσένα τα έβγαλε πολύ νωρίς , γκαντεμιά μεγάλε. -
Κάθε μέρα το μετακινώ και η μπαταρία είναι εκτός εγγύηση στους Γάλλους από την πρώτη μέρα.Ποιά είναι η μέση απόσταση που διανύεις όταν το κινείς; 500 μέτρα, ένα χιλιόμετρο; Παραπάνω;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σταμάτα να τρολλαρεις.
πρωτον τι ειναι το τρολαρισμα δε γνωριζω
δευτερο δεν ξερω πολλα πραγματα απο αυτοκινητα παρα μονο αυτα που μ ενδιαφερουν. Γαλλικο αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ αλλα όσοι γνωστοί έχουν μου λεν μακριά απο γαλλικά!!! (εννοωντας πως βγάζουν συχνά βλάβες)
Για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω οδηγήσει μου φάνηκε πολύ ποιοτικό , απλά θα απογοητευόμουν κι εγω αν με το που θα αγόραζα ένα καινούριο αυτοκίνητο και δη σχετικά ακριβό άρχισε να βγάζει βλάβες. -
Τρολλάρισμα είναι είτε όταν ηθελημένα υποσκάπτεις την συζήτηση και ξεκινάς καυγάδες, είτε, όπως στην δική σου περίπτωση, από άγνοια πετάς μαργαριτάρια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρολλάρισμα είναι είτε όταν ηθελημένα υποσκάπτεις την συζήτηση και ξεκινάς καυγάδες, είτε, όπως στην δική σου περίπτωση, από άγνοια πετάς μαργαριτάρια...Όπως πάντα, σωστός!
Η αναλυτική ερμηνεία και προέλευση του ρήματος τρολάρω, ή τρολιάζω ή τρολαρμενίζω εδώ
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Σταμάτα να τρολλαρεις.
πρωτον τι ειναι το τρολαρισμα δε γνωριζω
δευτερο δεν ξερω πολλα πραγματα απο αυτοκινητα παρα μονο αυτα που μ ενδιαφερουν. Γαλλικο αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ αλλα όσοι γνωστοί έχουν μου λεν μακριά απο γαλλικά!!! (εννοωντας πως βγάζουν συχνά βλάβες)
Για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω οδηγήσει μου φάνηκε πολύ ποιοτικό , απλά θα απογοητευόμουν κι εγω αν με το που θα αγόραζα ένα καινούριο αυτοκίνητο και δη σχετικά ακριβό άρχισε να βγάζει βλάβες.Ωραία, αρκεί ότι παραδέχεσαι ότι δεν ξέρεις και πολλά.
Για να μαθαίνεις λοιπόν, η μπαταριά δεν είναι βλάβη.
Sent from my MB860 using smoke signals.
Peugeot 3008 '08