-
Abarth 500 C
Τα επίσημα χαρακτηριστικά του μοντέλου στα ιταλικά:
http://www.abarthisti.it/wp-content/upl ... odotto.pdf
-
Υπαρχει καποιο νεοτερο για την τοποθετηση του M-air 135 στο 500Αbarth?
-
Σημερα ειδα το abarth στους καθρεπτες μου και πραγματικα ειναι εντυπωσιακο στις στροφες για τις δυνατοτητες του.Πρεπει να το΄χε που λεμε και ο νεαρος αφου τα εβαζε ολα στο δρομο και αυτο .....ακούνητο.
Μαλλον πιο σταθερο απο το Grande Punto -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα ειδα το abarth στους καθρεπτες μου και πραγματικα ειναι εντυπωσιακο στις στροφες για τις δυνατοτητες του.Πρεπει να το΄χε που λεμε και ο νεαρος αφου τα εβαζε ολα στο δρομο και αυτο .....ακούνητο.
Μαλλον πιο σταθερο απο το Grande PuntoΓαζώνει λέμε, έχει μπει με 170 στην αριστερή στροφή της Κατεχάκη προς Μεσογείων με 17άρια φρέσκα p zero nero.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μαλλον πιο σταθερο απο το Grande PuntoΓαζώνει λέμε, έχει μπει με 170 στην αριστερή στροφή της Κατεχάκη προς Μεσογείων με 17άρια φρέσκα p zero nero.
-
Πραγματικά το χαλβαδιάζω για αντικαταστάτη του ρχ8. Πέρα του οτι είναι κουκλί, είναι και στην διάσταση που θα έπρεπε να έχουν όλα τα αμάξια κινούμενα το 95% του χρόνου τους στην πόλη μέσα.
Απο την άλλη είναι σαν να αγοράζεις ένα διθέσιο αμάξι αφου πρακτικά θεωρώ οτι δεν έχει καθόλου χώρους και επίσης δεν ξέρω την συμπεριφορά μπορεί να έχει στην εθνική και σε μακρινά ταξίδια.
Θα ανοίξω ένα thread όταν έρθει η ώρα με τις επιλογές μου για να μου δώσετε τα φώτα σας...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Youtube VideoΑυτά είναι τα αποτελέσματα της υπερπρόσφυσης των total slick ελαστικών
99% fake !
Κοίτα την σκιά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και την σκόνη όταν πατάει χώμα. Πολύ απότομα χάνεται και εμφανίζεται...
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πραγματικά το χαλβαδιάζω για αντικαταστάτη του ρχ8. Πέρα του οτι είναι κουκλί, είναι και στην διάσταση που θα έπρεπε να έχουν όλα τα αμάξια κινούμενα το 95% του χρόνου τους στην πόλη μέσα.Απο την άλλη είναι σαν να αγοράζεις ένα διθέσιο αμάξι αφου πρακτικά θεωρώ οτι δεν έχει καθόλου χώρους και επίσης δεν ξέρω την συμπεριφορά μπορεί να έχει στην εθνική και σε μακρινά ταξίδια.
Θα ανοίξω ένα thread όταν έρθει η ώρα με τις επιλογές μου για να μου δώσετε τα φώτα σας...
Κοίτα πίσω κάθονται σχετικά άνετα μια μητέρα με έναν μπέμπη με το καρεκλάκι του και όλο τον εξοπλισμό, ενώ και το πορτ παγκάζ παίρνει ένα αναδιπλόυμενο καροτσάκι και 2-3 σακούλες super-market αβίαστα το οποίο το βρήκα εντυπωσιακό, γιατί πίστευα ότι το πορτ-παγκάζ του είχε διακοσμητικό ρόλο, αλλά φαίνεται είναι αρκετά καλοσχεδιασμένο.
-
-
-
Υπαρχει καποιο νεοτερο για την τοποθετηση του M-air 135 στο 500Αbarth η για επερχομενο facelift??
-
πριν κανα 6μηνο διαβαζα για επερχομενη εκδοση abarth 500 με τον mair κινητηρα και το αυτοματο κιβωτιο του 500c.
Μαλλον θα περιμενουμε πολυ ακομα.
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
πριν κανα 6μηνο διαβαζα για επερχομενη εκδοση abarth 500 με τον mair κινητηρα και το αυτοματο κιβωτιο του 500c.Μαλλον θα περιμενουμε πολυ ακομα.
Ας βάλουν επιτέλους το αυτόματο!
Πάντως, αν βγει αυτή η έκδοση, θα μιλάμε για απίθανο αυτοκινητάκι! Ευτυχώς που έχουμε... κρίση, αλλιώς θα το χτύπαγα άμεσα! -
Καλησπέρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Μόλις έλαβα απάντηση απο το http://www.abarth.it στην ερώτηση που τους έκανα σχετικά με την τοποθέτηση του MultiAir στο Abarth 500. Την έβαλα στο Systran γιατί δεν ξέρω ιταλικά οπότε μην τρομάξετε από την μετάφραση.'**we have received Its email.
With respect to Its demand, I inform It that for the Italian market the version of Abarth 500 with motor multiair will be available indicatively between end of 2012 and the beginning of 2013
We invite therefore to hold dawned through Our official site http://www.abarth.it constantly dawned on the innovations' of producing of the brand.
We remember that we are to Its disposition for any ulterior necessity contacting the green number Abarth 80022278400 assets from Monday to Saturday from the 08,00 to the 20,00, or writing from our official site http://www.abarth.it inside of the section “Contacts to us”.
The occasion is appreciate to us for porgerLe our more sincerely yours.
Valentina Olivieri
Service Abarth CustomersYou can contact for every detail the assistance customers**'
-
Ετσι κι αλλιως ο 135αρης T-jet του 500 Abarth, ειναι Euro5, οποτε για αυτο ισως δεν 'καιγονται' για αμεση αντικατασταση.
Το m-air 135/140 παραλληλα τοποθετειται πλεον σε Bravo/Delta, οποτε ενδεχομενως και η αυξημενη ζητηση για το μοτερ αυτο, που προκυπτει απο τα 2 (σιγουρα, μπορει να ειναι κι αλλα που δεν γνωριζω...) μοντελα, να καθυστερει ακομα περισσοτερο την τοποθετηση του για μεσα με τελη του 2012.
Αυτο παντως που θα ηθελα προσωπικα περισσοτερο στο fl 500 Abarth, θα ηταν το νεο C635 6αρι κιβωτιο, και ισως μια Multilink πισω αναρτηση, αν μπορουσε να χρησιμοποιηθει απο τυχον υπαρχον μοντελο παραγωγης του Gruppo,/ με τροποποιηση καποιας... -
c635 δεν προκειται να μπει ποτε στο abarth. Η πιο μικρη εκδοση του ισως ναι. Το 2020 αυτο. Η οταν θα χτυπησει τσουναμι τον Πειραια.
Εφοσον υπαρχει ηδη αυτοματο κιβωτιο (αυτο του abarth 500c) γιατι δεν το δινουν και σαν επιλογη στο standard abarth 500 και μας αναγκαζουν να γλυκοκοιτάμε το 500c?
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
c635 δεν προκειται να μπει ποτε στο abarth. Η πιο μικρη εκδοση του ισως ναι. Το 2020 αυτο. Η οταν θα χτυπησει τσουναμι τον Πειραια.Εφοσον υπαρχει ηδη αυτοματο κιβωτιο (αυτο του abarth 500c) γιατι δεν το δινουν και σαν επιλογη στο standard abarth 500 και μας αναγκαζουν να γλυκοκοιτάμε το 500c?
Λες για λογους κοστους, και οτι μπορει να 'συμβιβαστει' πχ και η SS εκδοση των +170 ιππων και της αυξημενης ροπης
με το υπαρχον 5αρι? Λογικα θα πρεπει να περιοριστει η ροπη στο SS τουλαχιστον, αφου, αν δεν κανω λαθος, νομιζω οτι το 5αρι του Abarth εχει περιορισμους σε οτι αφορα την αυξημενη ροπη πχ του m-air 170αρη κινητηρα...
Εχεις καποια εγκυρη πληροφορια, το εχεις διαβασει καπου? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
c635 δεν προκειται να μπει ποτε στο abarth. Η πιο μικρη εκδοση του ισως ναι. Το 2020 αυτο. Η οταν θα χτυπησει τσουναμι τον Πειραια.
Εφοσον υπαρχει ηδη αυτοματο κιβωτιο (αυτο του abarth 500c) γιατι δεν το δινουν και σαν επιλογη στο standard abarth 500 και μας αναγκαζουν να γλυκοκοιτάμε το 500c?
Λες για λογους κοστους, και οτι μπορει να 'συμβιβαστει' πχ και η SS εκδοση των +170 ιππων και της αυξημενης ροπης
με το υπαρχον 5αρι? Λογικα θα πρεπει να περιοριστει η ροπη στο SS τουλαχιστον, αφου, αν δεν κανω λαθος, νομιζω οτι το 5αρι του Abarth εχει περιορισμους σε οτι αφορα την αυξημενη ροπη πχ του m-air 170αρη κινητηρα...
Εχεις καποια εγκυρη πληροφορια, το εχεις διαβασει καπου?C625 DDCT και small DDCT (για κινητήρες με ροπή ως 190ΝΜ).
-
-
FIAT 500 Abarth