-
τωρα εσυ μου λες οτι εχεις κομπλεξ επειδη οι αλλοι εχουν λεφτα?
EDIT: μπορει να γινει διαχωρισμος?? εχει πολυ .. ψωμι εδω περα! δεν υπαρχει λογος να γεμισουμε το 500αρι!!
-
Αυτό κατάλαβες?
-
Αυτη ειναι η ουσια και μπραβο που το αναφερεις... konstantinosv
Μαθαμε ξαφνικα ολοι απο αλογα και δεν συζηταμε για κατω απο 150-200... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αυτό κατάλαβες?δεν πηγαινε σε σενα.. μπηκες εμβολιμα στο ποστ.. πηγαινε στον Μανο που ανεφερε περι επιδειξης και χρηματων...
δηλαδη ποσο cheap και pathetic ειναι να πεις κατι τετοιο?σχετικα με το 'μαθαμε στα πολλα αλογα' ας μου απαντησει καποιος.. αν καποιος οδηγει για 'μια ζωη' ενα πολο χιλιαρι, οπως καλη ωρα ο Κωνσταντινος και δουλεψει και παρει υστερα απο 10 χρονια ενα ΤΕΡΑΣ των 200+ ιππων, ολοι θα ειμαστε χαρουμενοι? οτι εχει αποκτησει οδηγικη εμπειρια? θα υπαρχει μια συγκριση αυτων των 2?
και να μην εντυπωσιαζομαστε απο τον αριθμο των αλογων.. αν ζυγιζει το αμαξι οσο ενα .. κοντεϊνερ, παλι αργο θα ειναι (τηρουμενων των αναλογιων και κακα τα ψεμματα).. -
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πού να ξέρω εγώ τι έχεις εσύ στο μυαλό σου; Αλλά ξέρω ανθρώπους που αγοράζουν δυνατά αυτοκίνητα στα τέκνα τους όπως τους ψωνίζουν σινιέ ρούχα.
Δηλαδή τι να πω για τον γονιό που είχε αγοράσει ένα δυνατούτσικο αυτοκίνητο στο γιο του και όταν αυτός στούκαρε (με μικρούς τραυματισμούς στο θώρακα), του αγόρασε καπάκι BMW; Μετά από μερικούς μήνες σκοτώθηκε ο νεαρός.
Εσύ πόσων χρονών είσαι (για να ξέρουμε που βρισκόμαστε); -
τωρα κατι γινεται!
μπορεις να πεις οτι ειναι χαζος ο πατερας, θα το δεχτω! μπορεις να πεις οτι ο νεαρος που σκοτωθηκε, δεν εβαζε μυαλο και εφαγε το κεφαλι του (πιθανον) κι αυτο θα το δεχτω..
αλλα οχι αυτα που εγραψες στην αρχη...
καταλαβαινω τι θες να πεις, αλλα κατα την αποψη μου ο θερμοκεφαλος 18χρονος που εχει μια μικρη βομβα δεν ειναι λιγοτερο επικινδυνος απο εναν 30+ που μεχρι πριν οδηγουσε ενα αυτοκινητο 80 ιππων και 1200 κιλων και πηρε στο καπακι ενα τουρμπο, εντυπωσιαστηκε απο το γκαζι και πηγαινει ταπα εκει που δεν θα επρεπε να πηγαινει!
και στο φιναλε, ολη αυτη η κουβεντα ειναι τελειως θεωρητικη και υποθετικη...
εγω πιστευω (γιατι ετσι εμαθα) πως και με ενα δυνατο αυτοκινητο μαθαινεις και ισως μαθαινεις και καλυτερα.. το αργο αυτοκινητο δεν παει να πει πως δεν μπορει να γινει επικινδυνο...
ο χαρμαδακος και ο κωνσταντινος πιστευτουν το αντιθετο..
δυστυχως δεν μπορουμε να διαπιστωσουμε 'ποιος εχει δικιο' μιας και ουτε εγω μπορω να γυρισω τον χρονο πισω και να μαθω σε καποιο 'αδυναμο' αυτοκινητο, ουτε αυτοι σε καποιο 'δυνατο' .. οσο δυνατο μπορει να χαρακτηρισει κανεις μια Αλφα 75 1,6
απλα το απολυτο της αποψης δεν δεχομαι με τιποτα! (σε αυτο, ναι, ειμαι απολυτος! ) -
Ουτε εμβολιμα στο post μπηκα, ουτε τιποτα.
Απλα λεω την αποψη μου.
Και με ενοχλει να αγοραζουν ανιδεα trendy αγορακια-κοριτσακια γρηγορα τα πρωτα τους αυτοκινητα γιατι δεν οδηγουν σε δρομους δικους τους αλλα σε δημοσιους.
Αλλα ειπαμε πρεπει να 'δειχνουμε' περισσοτερο απο οτι μπορουμε πως να το κανουμε.
Αυτο μας επιβαλλει ο συγχρονος τροπος ζωης...
Ετσι αποδεικνυουμε οτι ειμαστε πετυχημενοι, οτι ειμαστε καλυτεροι απο καποιους αλλους
βρε αδερφε... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πού να ξέρω εγώ τι έχεις εσύ στο μυαλό σου; Αλλά ξέρω ανθρώπους που αγοράζουν δυνατά αυτοκίνητα στα τέκνα τους όπως τους ψωνίζουν σινιέ ρούχα.
Δηλαδή τι να πω για τον γονιό που είχε αγοράσει ένα δυνατούτσικο αυτοκίνητο στο γιο του και όταν αυτός στούκαρε (με μικρούς τραυματισμούς στο θώρακα), του αγόρασε καπάκι BMW; Μετά από μερικούς μήνες σκοτώθηκε ο νεαρός.
Εσύ πόσων χρονών είσαι (για να ξέρουμε που βρισκόμαστε);Φιλε δεν θα διαφωνησω με οσα γραφεις, αλλα μην γενικευεις. Ειμαι 20 ετων και δοξα το θεο εχω κανει 25000 χλμ χωρις να δημιουργησω καποιο ατυχημα (ημουν βεβαια συνοδηγος σε ενα αρκετα σοβαρο). Απο 9-10 χρονων ειμαι με ενα περιοδικο ειδικου τυπου στο χερι, το διαβαζω, μαθαινω, ακουω, βλεπω, σκεφτομαι, κρινω.Τα δυο αυτοκινητα που ογηγω συχνα ειναι ενα Seicento 82 ιππων και ενα μαμα Punto HGT. Να σου πω την αληθεια, απολαμβανω παρα πολυ την οδηγηση και σε ορισμενες φορες θεωρω πως παω σβελτα αλλα μετα απο τοσα που εχω διαβασει και εχοντας κανει 25000 χλμ πλεον ξερω πως να συμπεριφερθω, ξερω ποσο με παιρνει και γενικα ειμαι ευχαριστημενος με το ρυθμο μου αλλα κυριως με την ασφαλεια που με μεταφερω. Μπορω να σου φερω 50αρηδες που να κανουν ΑΠΕΙΡΕΣ μακακιες, 40ρηδες που να ειμαι με δαγκωμενη την ταυτοτητα. Ολα λοιπον ειναι θεμα παιδειας, γνωσης και εγκρατειας. Ενας 20αρης λοιπον μπορει ανετα να οδηγησει χωρις κανενα προβλημα μια Ferrari και να ειμαι απολυτα ασφαλης με την ιδια λογικη που ενας ασχετος (οδηγικα αλλα και τεχνικα) 50αρης μπορει να ειναι δημοσιος κινδυνος με VW Polo 100 ιππων. Ζητω συγνωμη ειμαι
-
tm έχεις μπει ποτέ σε κουβέντα ενός'μέσο όρου' δεκαοχτάρηδων;
Μη κρίνεις από τα μούτρα σου και τα... δικά μας που το ψάξαμε γενικώς και ειδικώς, είδαμε που υστερούμε, προβληματιστήκαμε και κινητοποιηθηκαμε.
Παντελής έλλειψη αυτοσυντήρησης και θράσος σε λάθος χώρο και χρόνο (λόγω ηλικίας), αλογουπεροψία (λόγω...μαλα@#ιας), και παντελής έλλειψη των δυναμικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Λάστιχο 40αρι για να μοιάζει όμορφο, -2εκατοστά σε ύψος και...πάνε. Συνήθως η εκτόνωση είναι στην ευθεία, αλλά όταν μαζεύεις πολλά χιλιόμετρα τελειώνει γρήγορα!
Κάτι ξέρουν στην Ιταλία που βάλαν όριο στους ίππους/κιλό για τους νέους οδηγούς Σωστό όσο και αν παίρνει η μπάλα και τους άλλους που μπορεί να πατάνε πατού και πάντα αλλά ξέρουν τι δεν ξέρουν και μαθαίνουν εξελίσονται.
Για το συνδιασμό γυναίκα και γρήγορο αυτοκινητο νέα η γρια..μόνο για αστείο. Δεν το έχουν,δεν θέλουν, δεν το ψάχνουν και όταν ανεβαίνουν κάποια δέκατα σε ρυθμό πάνε σα νευρόσπαστα.
Καταλήγω πως μαλλον με σαλιγκάρι μοιάζει το 500αρι (για να μην είμαι και off topic) -
Μολις παρουσιαστηκε στο Top Gear το 500 abarth ss.
Καλοριζικο σε οσους το επιλεξουν ελπιζοντας οτι δεν θα ειναι στερημενοι, οδηγικα ανιδεοι ή
'θυματα' του Lifestyle, αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, που ζητουν ενα παιχνιδι για το δρομο...http://uk.youtube.com/watch?v=15fVeFJ3yFA' target='_blank
-
viewtopic.php?f=15&t=19831&st=0&sk=t&sd=a&hilit=mazda+mx5&start=75
κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια
-
http://www.italiaspeed.com/2008/cars/ab ... /1411.html
-
Παιδια οδηγησα το 500 abarth και ξετρελαθηκα. Μου αρεσε πολυ ο ηχος, το μπλοκε διαφορικο που οταν πατησα τερμα γκαζι σε ξεκινημα σε διασταυρωση που εστριβα δεν εκανε κιχ και η λειτουργεια sport. Αυτο το αυτοκινητο πιστευω οτι θα κανει αντιστοιχες πωλησεις με το punto gt.
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
Παιδια οδηγησα το 500 abarth και ξετρελαθηκα. Μου αρεσε πολυ ο ηχος, το μπλοκε διαφορικο που οταν πατησα τερμα γκαζι σε ξεκινημα σε διασταυρωση που εστριβα δεν εκανε κιχ και η λειτουργεια sport. Αυτο το αυτοκινητο πιστευω οτι θα κανει αντιστοιχες πωλησεις με το punto gt.λίγο τσιμπημένη είναι η τιμή του για να πουλήσει τόσο, αλλά το ότι θα αφήσει ιστορία είναι σίγουρο.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Παιδια οδηγησα το 500 abarth και ξετρελαθηκα. Μου αρεσε πολυ ο ηχος, το μπλοκε διαφορικο που οταν πατησα τερμα γκαζι σε ξεκινημα σε διασταυρωση που εστριβα δεν εκανε κιχ και η λειτουργεια sport. Αυτο το αυτοκινητο πιστευω οτι θα κανει αντιστοιχες πωλησεις με το punto gt.
λίγο τσιμπημένη είναι η τιμή του για να πουλήσει τόσο, αλλά το ότι θα αφήσει ιστορία είναι σίγουρο.
Αν θυμαμαι καλα το 95 το punto gt εκανε 6000000 δρχ οποτε η τιμη ειναι καλη,πιστευω.
-
5εκ νομιζω εκανε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
5εκ νομιζω εκανε...+1
5.000.000 έκανε
-
το ειχα μεγαλη καψα τοτε...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
5εκ νομιζω εκανε...
+1
5.000.000 έκανε
Με αυτά τα χρήματα όμως αγόραζες αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Σε άλλο segment ανήκει το 500, σε άλλο το Punto.
-
Σιγά μην έκανε και 12.000.000
Από 4 κάτι ξεκίναγε η βασική έκδοση. Κάπου εκεί έπαιζε και το ραλύ ενώ λίγο πιο μετά (99) είχε βγεί μια εντελώς γυμνή έκδοση του vts κάπου στα 3.600.000
FIAT 500 Abarth