-
όλοι μπορούν να νικήσουν όταν ξεκινούν απο την 1 θέση, οι θρύλοι (legents) όμως δημιουργούνται όταν νικούν ξεκινώντας απο τις πίσω θέσεις......
Τα χουν κάνει αυτά τόσοι και τόσοι... Μέχρι και ο Button το 2006...
μήπως την έχει δεί λίγο hollywood, οτι και καλά στο τέλος θα νικήσει ο καλός??
Την έχει δει λίγο batman returns αλλά τέλως πάντων. Κάποια στιγμή θα στανιάρει και θα δει την πραγματικότητα. Και ο Σούμης εδώ που τα λέμε έτσι ξεκίνησε και χειρότερα. Και είχε και ένα Briatore δίπλα του. Απλά ο MS ωρίμασε γρήγορα. Ελπίζω το ίδιο και για τον Hamilton γιατί είναι αποδεδειγμένα καλός οδηγός.
-
St.Devote εγώ από την άλλη θέλω να αποδόσω τα σέβη μου και σε σένα και σε αρκετούς άλλούς υποστηρικτές της Ferrari, για αυτό που έχουν καταφέρει σε αυτό εδώ το forum.
Όλα όσα υποστηρίζετε είναι πλέον αναντίρρητες αλήθειες, ο όποιος αντίλογος είναι το λιγότερο γραφικός, και όσο η Ferrari κερδίζει, όλα στον κόσμο της F1 είναι αγγελικά πλασμένα πλην βεβαίως της σατανικής McLaren με τους άριστα εκπαιδευμένους υπαλλήλους που προωθούν τα ψέμματά τους με μαεστρικό τρόπο, όπως καλή ώρα ο Whitmarsh.Ένα-δυο χρόνια πριν περιστατικά ανάλογα με αυτά του Hamilton, θα γέμιζαν αρκετές σελίδες με διάφορες απόψεις για το αν θα έπρεπε να δωθεί ποινή ή όχι, αλλά πλέον η ορθότητα της ποινής είναι αναντίρρητη.
Η ομοφωνία που επικρατεί στο forum πλέον είναι απόλυτα φυσιολογική αφού έχει σχεδόν μετατραπεί σε tifosi club, και αυτός είναι ο λόγος που τα τόπικ των αγώνων κλείνουν σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων και όχι αυτός που ισχυρίστηκε κάποιος άλλος οπαδός.Θυμηθείτε πόσες περιπτώσεις ανάλογες είχαμε με τον Schumacher πχ, και σε πόσες δώθηκαν ποινές και σε πόσες όχι (καθώς και το τι γραφόταν εδώ) πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί άραγε αυτοί οι μπούφοι στην McLaren δεν είπαν στον Hamilton να δώσει πίσω τη θέση στον Vettel.
Η άποψη ότι δεν θα έπρεπε να δωθεί ποινή στον Hamilton για το προσπέρασμα δεν είναι τόσο εξωφρενική όσο την παρουσιάζετε.
ΥΓ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θεωρώ ότι παρότι δεν είναι ξεκάθαρη περίπτωση, η συγκεκριμένη ποινή στον Hamilton είναι σωστή.
-
Ναι όντως. Το πρόβλημα του forum είναι ότι λείπει ο αντικειμενικός αντίλογος γεμάτος επιχειρήματα. Πχ MigF1...
-
Όχι ρε συ, ο migf1 δεν είχε επιχειρήματα, μόνο εσύ έχεις.
-
Εγώ απλά δεν το βλέπω οπαδικά...
-
Eιμαι και εγω οπαδος της φερραρι αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Λιουις ειναι πολυ καλος οδηγος και ενα απο τα φαβορι για το πρωταθλημα.Πιστευω οτι το ταλεντο του και μονο θα αυξησει την ενταση και το ανχος στους οδηγους της φερραρι και θα δουμε και αλλες ατοπιες απο αυτον στους επομενους αγωνες πραγμα φυσικο αφου θελει ακομα δουλεια πανω στην τακτικη του αλλα και την συννενοηση του με την ομαδα.
Προσωπικα μου αρεσει σαν οδηγος και ειναι ενας σοβαρος λογος για τον Ρα'ι' και τον Μασσα να δειξουν τι αξιζουν μεσα στην πιστα υπο μεγαλη πιεση.Πρεπει να θυμηθουμε την τεραστια εμπειρια του ΜΣ να στηνει το μονοθεσιο με εκεινες τις 'τρελες 'γωνιες καμπερ και να κατεβαζει το χρονο απο το πουθενα,και θα καταλαβουμε οτι οι απαιτησεις για τον οδηγο (πιλοτο)στην f1 ειναι τεραστιες .Αν ειναι 'ξυπνιος'οδηγος ο Λιουις θα μαθει απο τα λαθη του .Ειναι πολυ νεος και ειδη εχει στρεψει τα βλεματα ολων με την ταχυτητα του.Θα δειξει το μελλον!!!! -
Ίσως από την άλλη κάποιοι βαρέθηκαν να διαφωνούν ή έχουν ξεμείνει από επιχειρήματα.
Ίσως κάποιοι να έχουν διαπιστώσει πόσο αυτοκαταστροφική ομάδα , είναι ή έγινε , από συγκυρίες ή δικά της λάθη η MC.
Ίσως οι διαφωνούντες κατάντησαν γραφικοί και δεν τους δίνει κανείς σημασία .
Ίσως οι περισσότεροι είναι φίλο Ferrari λόγο των νικών ή λόγο του MS ή λόγο του χρώματος
Σενάριο για επεξεργασία :
Αν αποχωρήσει του χρόνου ο KR και ο FA ντυθεί στα κόκκινα και η Ferrari το πάρει με 100 ποντάκια διαφορά .
Πόσοι θα έχουν υλικό για αντιρρήσεις? -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ένα-δυο χρόνια πριν περιστατικά ανάλογα με αυτά του Hamilton, θα γέμιζαν αρκετές σελίδες με διάφορες απόψεις για το αν θα έπρεπε να δωθεί ποινή ή όχι, αλλά πλέον η ορθότητα της ποινής είναι αναντίρρητη.
Η ομοφωνία που επικρατεί στο forum πλέον είναι απόλυτα φυσιολογική αφού έχει σχεδόν μετατραπεί σε tifosi club, και αυτός είναι ο λόγος που τα τόπικ των αγώνων κλείνουν σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων και όχι αυτός που ισχυρίστηκε κάποιος άλλος οπαδός.Δεν φταίω εγω που ...
1.... υπαρχουν φίλοι της Φ1 μονο όταν κερδιζει η ομαδα τους . θΑ μπορούσα να δω το νομισμα από άλλη πλευρά. Σε ορισμενους πιάνει ορεξη για κουβεντούλα μονο όταν κερδίζαν ... Δεν θα μιλήσω για αυτούς που λοιπουν αλλα ΕΜΕΙΣ οι φίλοι της φερραρι ειμαστε ΕΔΩ ακόμα και οταν τον πίνουμε. Δεν ειμαι υπευθυνος εγώ στο ότι δεν υπαρχει αντιλογος σε ορισμενα θέματα.
2...δεν ειδα κανεναν ( μα κανέναν φερραρίστα ) σε αυτό το φόρουμ να την πέφτει λεκτικά σε Οποιοδήποτε εκφράζει διαφορετική άποψη ( αλλο διαφωνώ άλλο σου την λέω .... και αυτό πάρτο ως πρόκληση ... βρές μου ένα(1) ποστ ) Δεν ξερω εαν εχουν αποχωρήσει μελη του φόρουμ ...δεν ξερω ..δεν με νοιαζει ...εγω ειμαι εδώ . Θαρρώ οτι δεν προσβάλω κανέναν με τα ποστ μου ... ειμαι πάντα 'ολος αυτιά' ... δέχομαι την διαφορετικότητα της άποψης του καθενός
Το προβλημα σου πιο ειναι ? ..που είστε λίγοι ... που ήσασταν πολλοι και γίνατε λίγοι ...?
Θα μας πείς οτι εμεις διώξαμε κόσμο απο το φόρουμ ..?
Θυμηθείτε πόσες περιπτώσεις ανάλογες είχαμε με τον Schumacher πχ, και σε πόσες δώθηκαν ποινές και σε πόσες όχι (καθώς και το τι γραφόταν εδώ) πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί άραγε αυτοί οι μπούφοι στην McLaren δεν είπαν στον Hamilton να δώσει πίσω τη θέση στον Vettel.
Η άποψη ότι δεν θα έπρεπε να δωθεί ποινή στον Hamilton για το προσπέρασμα δεν είναι τόσο εξωφρενική όσο την παρουσιάζετε.Ayτο εαν θες μπορρούμε να το συζητίσουμε οποτε θελήσεις ... μην περιμενεις όμως για λόγους 'ισορροπίας' , ο Cavallino να γινει ΜακΛαρεν ... ο Νικ Williams ... o Sκοτζεζος Τουοτα ... και ο Δημου Ρενώ .
ΥΓ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θεωρώ ότι παρότι δεν είναι ξεκάθαρη περίπτωση, η συγκεκριμένη ποινή στον Hamilton είναι σωστή.
Τωρα γιατι με μπερδεύεις ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Σενάριο για επεξεργασία :
Αν αποχωρήσει του χρόνου ο KR και ο FA ντυθεί στα κόκκινα και η Ferrari το πάρει με 100 ποντάκια διαφορά .
Πόσοι θα έχουν υλικό για αντιρρήσεις?Αυτό προϋποθέτει ότι του χρόνου η Φερράρι θα είναι και πάλι στη κορυφή. Sorry αλλά ένα τέτοιο σενάριο το βλέπω απίθανο. Οι αλλαγές του χρόνου είναι κατακλυσμιαίες και δεν το σύνολο των μηχανικών της scuderia έχουν ανδρωθεί στο σημερινό format.
Αν λάβουμε υπόψη ότι η Φερράρι είναι στις κορυφαίες ομάδες από το 1996 (δηλαδή 12 έτη με εξαίρεση το 2005 όπου ήταν για τα γκράβαρα) είναι επιτέλους καιρός να περάσουν άλλοι στο προσκήνιο.
Τώρα αν τα καταφέρει και πάλι τότε απλά ας βρούμε το επόμενο σετ αλλαγών καθώς το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο tifoso.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
** και ο Δημου Ρενώ .**
Είναι πιο πιθανό να γίνω Renault*** παρά McLaren* ή Williams**
-
Λόγω Ron Dennis
** Λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς τους στο ατύχημα Senna.
*** Εννοείται ότι το 1994 και 1995 ήμουν φανατικά υπέρ της Benneton σε σχέση με τη Williams. -
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τώρα αν τα καταφέρει και πάλι τότε απλά ας βρούμε το επόμενο σετ αλλαγών καθώς το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο tifoso.
Αυτή είναι η μία πλευρά της απάντησης στην οποία συμφωνώ
Το ερώτημα ως βασικό στόχο του , με βάση πάντα το ' Αν ' , έχει τον αντίλογο των οπαδών.
Όταν οι περισσότεροι ήταν ή είναι ακόμη με τον Μιχάλη . Κάποιοι είναι με περισσότερο με τον Αλόνσο και λιγότερο με την Renault . Άλλοι ( χωρίς να καταλάβω ποτέ γιατί ) γούσταραν τον Μοντογια .
Έτσι αν αποχωρήσει ο Κιμις και ο Γκαστόνε γίνει κόκκινος είναι λογικό να υποχωρήσουν τα σχόλια διαφωνίας .Τελικά δεν είναι λίγοι αυτοί που μεταπήδησαν στρατόπεδο λόγο οδηγού.
Δεν φταίει πάντα η παράγκα .
-
και εγω πιστευω οτι η ποινη ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αλλα ειναι πλεον δεδομενο οτι αλλες φορες οι ποινες ειναι κατευθυνομενες και αλλες φορες τελειως τυχαιες(random playlist , ρουλετα , ζαρια κλπ).
νταξ ο λουης κανει καθε μερα τετοιες δηλωσεις-μπουρδολογιες θα γελατε 2 βδομασες αμα τις μαζεψει καποιος.η σταση της williams τωρα στο θεμα σενα ειναι να εχει ενα S στο μπροστα φτερο σε καθε μονοθεσιο.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Δεν φταίω εγω που ...1.... υπαρχουν φίλοι της Φ1 μονο όταν κερδιζει η ομαδα τους . θΑ μπορούσα να δω το νομισμα από άλλη πλευρά. Σε ορισμενους πιάνει ορεξη για κουβεντούλα μονο όταν κερδίζαν ... Δεν θα μιλήσω για αυτούς που λοιπουν αλλα ΕΜΕΙΣ οι φίλοι της φερραρι ειμαστε ΕΔΩ ακόμα και οταν τον πίνουμε. Δεν ειμαι υπευθυνος εγώ στο ότι δεν υπαρχει αντιλογος σε ορισμενα θέματα.
Καταρχήν εννοείται ότι δεν φταις εσύ. Αφορμή πήρα από το post σου.
Αυτό που λες στο 1 δεν ισχύει. Το 2000-2004 η Ferrari κέρδιζε και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση και όλοι μια χαρά γράφανε.
2...δεν ειδα κανεναν ( μα κανέναν φερραρίστα ) σε αυτό το φόρουμ να την πέφτει λεκτικά σε Οποιοδήποτε εκφράζει διαφορετική άποψη ( αλλο διαφωνώ άλλο σου την λέω .... και αυτό πάρτο ως πρόκληση ... βρές μου ένα(1) ποστ ) Δεν ξερω εαν εχουν αποχωρήσει μελη του φόρουμ ...δεν ξερω ..δεν με νοιαζει ...εγω ειμαι εδώ . Θαρρώ οτι δεν προσβάλω κανέναν με τα ποστ μου ... ειμαι πάντα 'ολος αυτιά' ... δέχομαι την διαφορετικότητα της άποψης του καθενός
Το προβλημα σου πιο ειναι ? ..που είστε λίγοι ... που ήσασταν πολλοι και γίνατε λίγοι ...?
Θα μας πείς οτι εμεις διώξαμε κόσμο απο το φόρουμ ..?
Υπήρξαν και λεκτικά πεσίματα άλλα δεν είναι αυτό το θέμα. Άλλο εννοώ.
Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι είμαστε λίγοι (βασικά μόνος μου είμαι ) είναι το στυλ γραφής.
Οι περισσότεροι πλέον γράφουν σαν να είναι forum της Ferrari.
Δηλαδή: Καλή επιτυχία στην ομάδα, μπράβο στην ομάδα, μακάρι να στουκάρει ο Hamilton, άσχημα νέα: ο Hamilton είναι πρώτος και διάφορα άλλα.
Γίνεται κάτι στον αγώνα (πχ η ποινή στον Hamilton) και ενώ φυσιολογικά η κουβέντα πάει κάπως έτσι:
-ήταν σωστή η ποινή γιατι...
-τι ποινή ήταν αυτή που έδωσαν...
-κέρδισε πλεονέκτημα
-είχε περάσει πριν στρίψει
-παράγκα
-Mosley τον πούλο
-βγάλε τα χρωματιστά γυαλία σου κτλ, κτλ, κτλεδώ η ποινή είναι δεδομένα σωστή και ξεκινάμε, μα γιατί δεν έδωσαν την θέση πίσω, είναι δυνατόν να είναι τόσο χαζοί;, τι βλακείες λέει ο Whitmarsh, το έχει χάσει ο Dennis κτλ, κτλ, κτλ
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Επίσης τι δεν ξέρεις αν έχουν αποχωρήσει μέλη του forum ρε συ. Ελάχιστοι γράφουν πλέον στην F1.
Και κατά την γνώμη μου φταίει η Ferraroποίηση του forum, δεν είπα ότι έδιωξε κάποιος κάποιον.
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.Τωρα γιατι με μπερδεύεις ?
Προσπαθώ ακόμα λίγο να σε ξεμπερδέψω: Η ποινή που έφαγε ο Hamilton για το προσπέρασμα είναι στο όριο του κανονισμού (είναι γκρίζα ζώνη). Κατά την γνώμη μου είναι σωστή διότι ναι μεν ο Λιούις είχε προσπεράσει πριν το σικέιν όμως θεωρώ ότι το έχασε λόγω της γραμμής και ταχύτητας που πήρε για να προσπεράσει και όχι λόγω λάθους ή για να μην τρακάρουν όπως δήλωσε ο ίδιος. Δηλαδή αν έπερνε κανονικά το σικέιν, θεωρώ ότι ο Vettel θα τον ξαναπερνούσε.
Με άλλα λόγια, την θεωρώ συζητήσιμη αλλά σωστή. Σε ένα forum της Ferrari όμως δεν είναι συζητήσιμη.
Την προηγούμενη ποινή (των 10 θέσεων) την θεωρώ παντελώς γελοία.
Και οι δύο ωστόσο εδώ θεωρήθηκαν ως αυτονόητα σωστές, γεγονός που δεν συνέβαινε παλίοτερα.Αυτά, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.
-
Σε μένα πάντως το Onboard πλάνο του προσπεράσματος ήταν αρκετά ξεκάθαρο. Συμφωνώ με την ποινή, γιατί το προσπέρασμα γίνεται σε μεγάλο βαθμό με τη βοήθεια της ίδιας φόρας που οδήγησε στο κόψιμο του chicane.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
εδώ η ποινή είναι δεδομένα σωστή και ξεκινάμε, μα γιατί δεν έδωσαν την θέση πίσω, είναι δυνατόν να είναι τόσο χαζοί;, τι βλακείες λέει ο Whitmarsh, το έχει χάσει ο Dennis κτλ, κτλ, κτλΔεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω. Αυτά που γράφεις θα περίμενε κανείς να τα διαβάσει σε ένα φόρουμ της McLaren περισσότερο, παρά στο tifosi club. Το πως δηλαδή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί μια προφανώς σωστή ποινή. Και όταν η λύση θα ήταν πολύ απλά να έδινε αμέσως τη θέση πίσω ο Χάμιλτον και να περνούσε πάλι στην επόμενη ευθεία ή λίγο αργότερα, τότε και οι υπόλοιπες εκτιμήσεις είναι εύλογες, πρώτιστα από οπαδούς της McLaren πάλι οι οποίοι βλέπουν την ομάδα να χαντακώνεται στον αγώνα από παραλείψεις (ή 'παραλείψεις') των αφεντικών στο pit wall.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι είμαστε λίγοι (βασικά μόνος μου είμαι ) είναι το στυλ γραφής.
Οι περισσότεροι πλέον γράφουν σαν να είναι forum της Ferrari.Δεν ημουν ποτε λάτρης των 'λαιβ τοποθετήσεων ' δηλαδή αυτών που γίνονται κατα την διάρκεια των δοκιμαστικών , αγώνα κτλ . Ειναι μια συνηθεια που βρήκα στο φόρουμ ... δεν την συντηρώ όμως ( περα 1-2 gp )
εδώ η ποινή είναι δεδομένα σωστή και ξεκινάμε, μα γιατί δεν έδωσαν την θέση πίσω, είναι δυνατόν να είναι τόσο χαζοί;, τι βλακείες λέει ο Whitmarsh, το έχει χάσει ο Dennis κτλ, κτλ, κτλ
Otan o Whitmarsh και ο Dennis μιλούν ως 'Φορμουλανθρωποι' τότε όλοι καθόμαστε να τους ακούσουμε . Οταν όμως μιλούν ως 'εκπρόσωποι' τυπου εεε τότε ειναι μεσα στην δυνατότητα κριτικής μας. Στην δήλωση του Whitmarsh που σχολίασα ο ανθρωπος αυτός προσπαθεί να μας πείσει ότι το ισιωμα του chicane δεν εχει καμοία σχεση με την προσπεραση του Λουης που προηγήθηκε. Τουλάχιστον σε μένα αυτό ειναι εντελώς αντίθετο με την θεώρηση που έχω για αυτο που λεμε προσπέραση στην Φ1. Για μενα πρόσπεραση ειναι ΚΑΙ το φρεναρισμα ΚΑΙ η τοποθετηση στην επερχομενη στροφή ΚΑΙ η εξοδος απο αυτή ( την στροφή ). Στην δήλωση του προσπαθεί να μας πείσει ότι με το που περσασε η ρόσα του Λουης την ρόδα του Βεττελ ... η προσπεραση πραγματοποιήθει. Την σκοπιμότητα της δήλωσης του τη καταλαβαίνω, το περιεχομενενό ειναι αντικείμενο σχολιασμού.
Επίσης τι δεν ξέρεις αν έχουν αποχωρήσει μέλη του forum ρε συ. Ελάχιστοι γράφουν πλέον στην F1.
Και κατά την γνώμη μου φταίει η Ferraroποίηση του forum, δεν είπα ότι έδιωξε κάποιος κάποιον.
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.Αυτή ειναι η αποψη σου ... εγω ΘΑ μπορούσα να ισχυριστώ οτι αυτό που ηθελε πολύς κόσμος ηταν να
1...χάνει ο Μιχαλάκης ( που σταματησε να οδηγεί )
2...κερδίζει ο Αλονσο ( που εχει καιρο και θα κανει ακομα περισσοτερο να κερδίσει )Η ποινή που έφαγε ο Hamilton για το προσπέρασμα είναι στο όριο του κανονισμού (είναι γκρίζα ζώνη). Κατά την γνώμη μου είναι σωστή διότι ναι μεν ο Λιούις είχε προσπεράσει πριν το σικέιν όμως θεωρώ ότι το έχασε λόγω της γραμμής και ταχύτητας που πήρε για να προσπεράσει και όχι λόγω λάθους ή για να μην τρακάρουν όπως δήλωσε ο ίδιος. Δηλαδή αν έπερνε κανονικά το σικέιν, θεωρώ ότι ο Vettel θα τον ξαναπερνούσε.
Με άλλα λόγια, την θεωρώ συζητήσιμη αλλά σωστή.Αυτή ειναι και η αποψή μου ....
Σε ένα forum της Ferrari όμως δεν είναι συζητήσιμη.
Εμείς το συζητάμε ...
Την προηγούμενη ποινή (των 10 θέσεων) την θεωρώ παντελώς γελοία.
Και οι δύο ωστόσο εδώ θεωρήθηκαν ως αυτονόητα σωστές, γεγονός που δεν συνέβαινε παλίοτερα.Θεωρείς παντελώς γελοία την ποινή στον Χαμιλτον που έπεσε πάνω στον σταματημενο Κιμι ενώ τα φώτα του πιτ ήταν κόκκινα ?
OK... ( και εγω ακομα δεν εχω καταλάβει τι στραβό εκανε ο Μιχαλάκης στην Rascasse... )
-
Basika gia ta kokkina fwta sto pitlane toy canada, exei kaneis ta plana apo tis kameres tis on board toy Hamilton kai thn kamera toy pit lane poy trabage apo pisw thn maclaren?
-
μιας και ο Devote ενέπλεξε το όνομά μου στη συζήτησή σας, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
εγώ θα συνεχίζω να υποστηρίζω την Ferrari όταν πρέπει (π.χ στο θέμα Μιχαλάκης και Rascasse τους πέταγα ντομάτες, όταν έγραφα στο αλφιστι.γρ...), θα χαίρομαι με τις νίκες και θα συμμετέχω στο ωραίο μας φόρουμ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως μέχρι τώρα.
-
Loipon brhka merika video....
Se ayto http://www.youtube.com/watch?v=cEX9nbc5ce8 sto 1:17 deixnei palwmeno panw katw to kokkino fanari alla apo thn deksia pleyra ta mple fwta anamena. Ypo8etw oti ayta san mple shmaia(akinhth) poy shmainei oti yparxoyn grhgorotera amaksia poy 8a epixeirhsoyn prosperash ta opoia sbhnoyn elaxista prin xtyphsei o Hamilton ton Raikonen.....
Meta to mpam anabei to prasino.... Mhpws telika to xtyphma den htan 100% ey8ynh toy Hamilton.... Den lew..... Sthn telikh aytos exei ton elegxo toy mono8esioy kai einai eppagelmatias poy plhrwnetai adra....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Loipon brhka merika video....Se ayto http://www.youtube.com/watch?v=cEX9nbc5ce8' target='_blank sto 1:17 deixnei palwmeno panw katw to kokkino fanari alla apo thn deksia pleyra ta mple fwta anamena. Ypo8etw oti ayta san mple shmaia(akinhth) poy shmainei oti yparxoyn grhgorotera amaksia poy 8a epixeirhsoyn prosperash ta opoia sbhnoyn elaxista prin xtyphsei o Hamilton ton Raikonen.....
Meta to mpam anabei to prasino.... Mhpws telika to xtyphma den htan 100% ey8ynh toy Hamilton.... Den lew..... Sthn telikh aytos exei ton elegxo toy mono8esioy kai einai eppagelmatias poy plhrwnetai adra....
Τα μπλε φώτα αναβοσβήνουν όταν περνάει κάποιος από 'δίπλα' ουσιαστικά. Έχουν αισθητήρα και δεν έχουν να κάνουν με τα κόκκινα φώτα. Τα κόκκινα φώτα αναβοσβήνουν (πάλλονται όπως λες) για να τραβήξουν τη προσοχή. Ήταν ξεκάθαρα κόκκινο το φανάρι και είναι ξεκάθαρα και 100% το φταίξιμο του Χάμιλτον.
Αν δε προσέχει...τότε κάνει λάθος δουλειά...
Eπίσημο thread: GP Γαλλίας-Μagny Cours 2008