-
pro_crossaro Γεια σου κι απο μενα Προδρομε Κοσμα .Χαιρομαι που επελεξες το συγκεκριμενο αυτοκινητο,ειναι κατι μη συνηθισμενο. Απο κλειστα Triumph μονο ενα Dolomite εχω βρει. Να σε ρωτησω, υπαρχει κανενα παλιο Σιτροεν εκει στην Κοζανη,στον Νουλια η στο Σερμετζιδη και για μας ;
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Για το φιλο NIGA εχω να πω οτι του εχω LANCIA FULVIA SEDAN με ολα τα χρωμια στη θεση τους,σε μπορντω χρωμα και συμφωνα με τον ιδιοκτητη του εχει μονο 45.000 απο καινουργιο!Οταν ρωτησα τιμη μου ειπε 1500ε αλλα με κανενα γνωστο Κοζανιτη και καλα παζαρια σιγουρα θα πεσει η τιμη αρκετα!ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΥΛΒΙΑ??? Τί γίνεται με αυτές???
-
Υπαρχουν αρκετες,μπραβο
-
Αγαπητε Geoky μεχρι πριν κανα δυο χρονια υπηρχαν πολλα(μεχρι και cx γαλαζια σε πολυ καλη κατασταση που την εδωσε στο Σεμερτζιδη για να μη τη δωσει σε ενα φιλο για λιγα ευρω!)Οτι φωτο εχω απο παλια θα τις ανεβασω στο safari και στο τρακαρισμενα αναλογα με την κατασταση που βρισκονται ή το αν υπαρχουν ακομα!Μη βγω και πολυ offtopic εδω!
-
Άλλωστε μετά από τη Φούλβια του stubou ....
edit: κάποια βλακεία έκανα εδώ... αντί να κάνω παράθεση στον εαυτό μου έκανα edit κι έτσι έσβησα ότι είχα γράψει... τι είχα γράψει; κάτι για μια Φούλβια προφανώς....
-
Ευχαριστω Προδρομε,θα περιμενω νεα , ισως παω κι απο Κοζανη .
Νικολα με απογοητευεις. Τετοια εγκρατεια ; -
Πραγματικα πανεμορφη!
-
Οφείλω να κάνω τα αποκαλυπτήρια.....
Προσοχή στην παραδοσιακή ψάθα του παππού...
ουφφφφφφφ...... ξαλάφρωσα.
-
Ειναι πραγματικα τελεια!Τα καθισματα ηταν σε αυτη τη κατασταση οταν την πηρες ή τα εφτιαξε ταπετσερης?Σε ποια περιοχη βρισκεσαι?Θα θελα να το δω απο κοντα!Συγχαρητηρια!!!
-
Πωωωω ρε φίλε η ψάθα του παππού είναι τρομερή
Τί μου θύμησες -
Θέλουμε και φωτό με σωστό φωτισμό για να φαίνεται το χρώμα!
Να τη χαίρεσαι, κουκλα είναι. Ειδικά το σαλόνι! Αν και γω το προτιμώ χωρίς τις ψάθες. -
[quote='stubos']Οφείλω να κάνω τα αποκαλυπτήρια.....
[απλα μπραβω!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
!!!!!πολύ όμορφη !!!
-
Kαι που να τη δείτε από κοντά!!!!!!! Άλλαξα γνώμη για τις Φούλβιες μπερλίνες!
-
Απλα πανεμορφη !!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Οφείλω να κάνω τα αποκαλυπτήρια.....
...............
ουφφφφφφφ...... ξαλάφρωσα.Καλοταξιδο και απο εδω
Που την εχεις να περασω να παρω το σαλονι? -
Να είστε καλά όλοι για τα καλά σας λόγια....
Η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν όλη την αλήθεια γιατί κρύβουν κάποια προβληματάκια που υπάρχουν στο χρώμα.
Το σαλόνι είναι πράγματι σε καλή κατάσταση, εκτός από τα πλαϊνά στις πίσω κολώνες που έχουν καεί από τον ήλιο...
Οι ψάθες του παππού αποτελούν πράγματι παραφωνία, αλλά δεν μπορείς να καθίσεις πάνω από πέντε λεπτά στα καθίσματα, αυτή την εποχή τουλάχιστον, χωρίς αυτές.
Γιώργο, το αυτοκίνητο το έχω στην Ν.Σμύρνη.... Οποτε θέλεις έλα να πάρεις το σαλόνι.... Εχω ταμπουρωθεί στο πίσω κάθισμα. -
Συγχαρητήρια για την επιλογή και για την απόφαση.Από όσο βλέπω έκανες διάνα.Το χρωματολόγιο σου το έχω στείλει.
Τα καπάκια πρέπει να είναι nero opaco. -
ποια καπακια ρε παιδια??? υπαρχουν σαν ανταλλακτικα ετοιμα ντυμενα, η το πιασα λαθος?
ρε συ στουμπε δεν σε ρωτησα καθολου? τη μερα που πηγες να την παραλαβεις ειχε εκει και την κουπε του? αν την τραβηξες βαλε καμια φωτο να εχουμε μια πρωτη εκτιμηση, γιατι εχω να την κοψωλυμαρω δυο χρονια
-
Συγχαρητήρια, απίθανη φαίνεται.Την 10ετία του '70 πέρασαν και από τα δικά μου χέρια μία 2C γκρι/σιελ και
μία λευκή GT.
Πολύ ωραία αυτοκίνητα ακόμη και σήμερα αλλά από λαμαρίνα?????????
Μάριος
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?