-
Ο χρήστης SARIDAKIS έγραψε:
citroen sm σε αριστη κατασταση κινητηρασ καινουργιοσ 3.0L
Youtube Videoσαν την έτσι παίρνει και αυτή μπροστά, ΣΠΙΡΤΟ.
καλώς ήρθες στην παρέα μας SARIDAKIS -
ευχαριστω ευαγγελε !!
ακου να δεισ η διαφορα μασ ειναι, εσυ παιδευεσαι ενα χρονο και κατι και παραπονιεσαι,
ενω σε εμασ παει απο γενια σε γενια!
ο πατερασ μου απο το 72 εγω απο το 96 και πιστευω τα παιδακια μου αντωνησ και ευαγγελοσ
μετεγενεστερα . υγεια και καλη χρονια και σε 2 χρονακια με τα sm και τα παιδακια μασ θα κανουμε βολτεσ
αλοστε αμα ητανε οπωσ ολα τα αμαξια τησ εποχησ που εχουν 4 ροδεσ σουστεσ και μια μηχανη
τι να το κανεισ ,
και η ταλεπωρια εχει την ομορφια τησ!!!
οτι βοηθεια θελεισ να ξερεισ την εχει. -
Η SM ηταν ηταν παντα απο τα αγαπημενα μου cult αυτοκινητα. Το εχει παρει το ματι μου στην Βουλα στην οδο Π.Π. ?
-
lancia βeta berlina 1300 - 1978
mercedes benz 190C - 1963
mercedes benz 190E -1984
citroen pony Namco ακριβη χρονολογια δε γνωριζω -
Alfa Romeo 1750 GT Veloce 1a serie 1968.
Τάκης. -
ALFETTA 2000 GTV 77
-
Fiat 124 Spider CS2 1977
Fiat 500L 1972 -
Fiat 124 Abarth corsa του 1974
-
Καλησπέρα
Αυτό είναι και το πρωτο μου post στο 4tΤα κλασσικα μου είναι
μια Mercedes Benz 280SE W116 του 1976 (απο 1ο χερι)
και μια Lancia Delta HF Integrale 16V του 1989
(τυπικά δεν είναι κλασσικο ακόμα αλλά λόγω ονόματος και ιστορίας του μοντελου θεωρώ οτι ήδη έπρεπε να ήταν κλασσικό) -
Καλημερα,τα κλασσικα μου ειναι ενα φορτηγο MERCEDES 322 γερανος ελληνικης κατασκευης του 1964 και ενα MAZDA T600 τρικυκλο του 1966 τα οποια και τα δυο ειναι σε σταδιο ανακατασκευης.
-
Ο χρήστης papanastasiou έγραψε:
Καλημερα,τα κλασσικα μου ειναι ενα φορτηγο MERCEDES 322 γερανος ελληνικης κατασκευης του 1964 και ενα MAZDA T600 τρικυκλο του 1966 τα οποια και τα δυο ειναι σε σταδιο ανακατασκευης.Καλημέρα φίλε και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Ελειπα στο εξωτερικό και μόλις πήρα είδηση την είσοδό σου σα μέλος. Με συγκινούν οι επιλογές σου και σου εύχομαι καλό κουράγιο. Για εμένα που είμαι 40+, με πατέρα αυτοκινητιστή τις δεκαετίες 50 έως και 80, και πολλές αφηγήσεις από τότε, αυτά έχουν ιδιαίτερη αξία. Μάλιστα με ενα 1824 και ένα 313 είχα κάνει πολλές φορές βόλτα, για να ξεφορτώσουμε τούβλα στις νεοανεγειρόμενες οικοδομές των αρχών του 70.
Τελικά καλό το φόρουμ για την πρώτη γνωριμία, αλλά, μήπως στη συνέχεια, ως εύκολη λύση για επικοινωνία, αποτρέπει την άμεση επαφή και συνάντηση? Πόσες φορές έχουμε πει για καφέ και δεν έχει γίνει τίποτα? -
Fiat 124 AC Sport Coupe 1967
[πολλά 124άρια μαζεύτηκαν σ' αυτή τη σελίδα - για δες!]
-
Εγω εχω ενα Toyota corolla TE37 replica ιστορικο αγωνιστικο.
-
Ο χρήστης SR77GT έγραψε:
Εγω εχω ενα Toyota corolla TE37 replica ιστορικο αγωνιστικο.Ανέβασε καμμιά φωτογραφία....
-
Χαίρομαι να την βλέπω στις φωτό που δεν φαίνονται οι ατέλειες
Είμαι ο 4ος (μάλλον) ιδιοκτήτης αυτής της Alfa GT1600 Junior λοιπόν που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον Σεπτέμβριο του '73 είναι μηχανικά πολύ καλή και ότι έχει να ασχοληθώ είναι δευτερεύοντα ζητήματα. O πωλητής με εφοδίασε με ένα παχύ φάκελο με το ιστορικό του αυτοκινήτου + διευθύνσεις-ονόματα-καταλόγους ανταλλακτικών κλπ κλπ ενώ είχε και κάποια ανταλλακτικά.
Έχει αλλάξει κινητήρα γύρω στο '98 αλλά πάλι 1.6 από τον 2o ιδιοκτήτη ο οποίος είχε κάνει και το μέτριας ποιότητας βάψιμο στο όμορφο πάντως Blu Genoa. Ο αμέσως προηγούμενος τα είχε αλλάξει.. όλα κατά καιρούς με προσθήκες αντιστρεπτικές 29mm (που είναι τώρα) από 22 και άπειρες αλλαγές αμορτισέρ/ελατηριών (τώρα έχει τα στάνταρ με μια κομμένη σπείρα) συν ηλεκτρ. ανάφλεξη. Κάποια περίοδο είχε βάλει και το μπλοκέ του... Ρόκκου (GTAm) πάνω αλλά αργότερα το επέστρεψε! Όπως καταλάβατε όσοι δεν το ξέρετε ήδη το αυτοκίνητο έχει δει πολύ πίστα.
Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει ελάχιστα πράγματα (πχ καλοριφέρ που είχε να δουλέψει τουλάχιστον 14 χρόνια ) και κάτι ψιλολόγια. Σιγά σιγά όσο προκύπτει χρόνος αλλά κυρίως χρήμα θα βελτιώνεται -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Χαίρομαι να την βλέπω στις φωτό που δεν φαίνονται οι ατέλειεςκι εμεις χαιρομαστε που χαιρεσαι!!!
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Εγω εχω ενα Toyota corolla TE37 replica ιστορικο αγωνιστικο.
Ανέβασε καμμιά φωτογραφία....
-
V
-
-
Ο χρήστης SR77GT έγραψε:
http://imageshack.us/photo/my-images/864/y1400100.jpg/Ομορφουλικο ειναι, φανταζομαι απο ΚΕ35 το εκανες ΤΕ37, με τι μηχανικα μερη το εχεις ?
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?