-
Σε ενα τετοιο 6βολτο έκανα τις πρωτες 2τροχες βόλτες μου!!! η 1η πίσω οι άλλες μπροστα χωρίς μύλο!!!
-
FORD CORTINA 2000 E 1973,Οικογενειακο αυτ-το απο α
χερι, mazda RX-7 1982 α
χερι,BMW 316 1979, .......YAMAHA RD 500 LC αριστο του 1986. -
-
-
-
Όμορφα όλα! όλων! αλλά με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα Κατρελάκια του 7pas100. Φυσικά το δεύτερο κυρίως του '71 αλλά και του '74.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
6βολτος ο πάπιος!!
Έχασες, 12βολτος! (απο τα πολύ πρώτα). Σε μπερδεύει το λούκ 6βολτου (αυτά βρέθηκαν αυτά μπήκαν...άσε που μου άρεσε περισσότερο η μάσκα με το φαναράκι και τα χρώμια)
O μπλε ειναι εξαβολτος παντως, εχει το διαφορετικο ντεποζιτακι απο τον πορτοκαλι.
-
Επειδή πιθανότατα κάποιοι από εσάς τα έχετε βαφτίσει κιόλας, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να τα παρουσιάζετε με το βαφτιστικό τους.
Όσοι τα έχετε παρουσιάσει ήδη, θα μπορούσατε να κάνετε επεξεργασία του μηνύματός σας προσθέτοντας και τα ονόματα.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης neptune35 έγραψε:
Ενα Mini Authi (Σπανιόλικο) 1275
το οποίο έχει ανακατασκευταστεί, το μοτέρ ειναι 1312cc με εκκεντροφόρο 300ο, πιανόλα 1,5-1, χταπόδι, καπάκι στάδιο 3, ελαφρομένο βολάν-πλατώ, ζυγισμένος στρόφαλλος, Καρμπυρατέρ είτε δύο μονά Su 38χιλιοστών είτε ένα Weber 45Dcoe me 36βεντούρι. διαφορικό 3,1-1, ζάντες 12'', φουλ ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε ύψος μπρος - πίσω, κάμπερ μπρος -πίσω, κάστορ εμπρός, σύγκλιση-απόκλιση εμπρός-πίσω. Φρένα cooper`s 7,5'' 2πίστονα (σύντομα μπαίνουν Αεριζόμενα 8,4 4πίστονα από Austin Metro).http://www.postimage.org/image.php?v=Pq3sREIr' target='_blank' target='_blank
Η άλλη... ίσως γίνει κλασσική(Alfa Romeo 75 1,8 IE Trofeo)
http://img228.imageshack.us/my.php?imag ... filmc1.jpg' target='_blank
Εγώ το Μίνι μου το έλεγα μέχρι πριν 8 χρόνια ΜΗΝΑ...αλλά μετά από ανακατασκευες και βελτιώσεις που έφαγε χιλιάδες ευρώ τον ονόμασα ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!!!
-
AUDI 100LS 1973
FORD TAUNUS 12M 1966
AUTOBIANCHI A112 ELITE 1982 (με πινελιές από abarth και Fiat 127 top!!!! - προς διόρθωση...)
κλειδιά στον APR πάντως δεν αφήνω ούτως ή άλλως......
-
Το τελευταιο ρολμπαρ το πεταξα πριν χροοοοονια για το μπλεδακι ... μην φοβασαι NIGA μου
Για τα αλλα τωραααα , αν με βρεις κουραζμενο στο δρομο .... δεν θα με παρεις ? να ριξω και τον υπνακο μου στις μαλακωσιες
-
Προειδοποίηση για όσους ...κρύβονται: το πλήρες κατασκοπευτικό αρχείο μου βρίσκεται σε επιφυλακή!!!
-
Fiat 124 sport spider AS του 1968, μετατροπή σε BS (1608, χμ, το καπώ). Αγοράστηκε σχεδόν τέλειο από καλό φίλο και προσέθεσα μερικές πινελιές.
Lancia Fulvia 3 - 11/1974 με το πουλί στην πινακίδα Alba μου. Παρατημένο για 10 χρόνια από τον πρώτο ιδιοκτήτη σε ένα υπόγειο.
Περί της ανακατασκευής αναφέρομαι και στο Lancia Forum. Σήμερα, έχει βαφτεί το πρώτο χέρι και αναμένει υπομονετικά τα μηχανικά της μέρη, μετά την ατυχία με τον προηγούμενο μηχανικό.
-
Οσοι κρύβονται να φανερωθούν...και όσοι δεν βάζουν τ αυτοκίνητα τους επειδή έχουνε πινελιές...βάλτε τα , δεν παρεξηγούμε κανέναν...αν ηταν έτσι θα βλέπατε μονο 3-4 φώτο (στο σύνολο από όλους)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχω μία Rolls Royce Silver Shadow από τις τελευταίες της σειράς Ι.Είναι του 1976 και πρωτοκυκλοφόρησε τότε στην Θεσσαλονίκη.Στα χέρια μου βρίσκεται από το Πάσχα του 2003.Με τις αρχικές πινακίδες κυκλοφορίας (έχουν και το πουλί επάνω ).
Η προηγούμενη ιδιοκτήτρια της RR ήταν η Βελλίδου; (εκδότης των εφημερίδων 'Μακεδονία' και 'Θεσσαλονίκη')
-
-
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ??????
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ??????Μεγάλη τρέλα ε;
-
Καλησπέρα σε όλους... Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:
Για να βάλει ένα αμάξι πινακίδες ιστορικού ποιες προυποθέσεις πρέπει να πληρεί ?
Χρειάζεται να είναι γνήσιο ? Τι εννοώ. Αν ένα αμάξι έχει γίνει μετατροπή (με γνήσια ανταλλακτικά) από την απλή έκδοση του αυτοκινήτου στην 'καλή' έκδοση , τότε μπορεί να θεωρηθεί ιστορικό ??
-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους... Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:Για να βάλει ένα αμάξι πινακίδες ιστορικού ποιες προυποθέσεις πρέπει να πληρεί ?
Χρειάζεται να είναι γνήσιο ? Τι εννοώ. Αν ένα αμάξι έχει γίνει μετατροπή (με γνήσια ανταλλακτικά) από την απλή έκδοση του αυτοκινήτου στην 'καλή' έκδοση , τότε μπορεί να θεωρηθεί ιστορικό ??
Θα σου πρότεινα να ανατρέξεις στο topic: από το οποίο θα πάρεις πολλές πληροφορίες!
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?