-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
καλημέρα!
αυτά γιατί δεν γίνονται σε μας?
http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankκορυφαίο!
Έχεις και παράπονο βρε?
Ένα καφεδάκι στην Αριστοτέλους αρκεί...εδώ έχουμε καρναβάλια όλο το χρόνο...πάει η Βραζιλία τη φάγαμεαφού αν πάω αριστοτέλους θα χρειαστεί να κάνω στατιστική μελέτη για το πόσες έχουν στένωση ή σκολίωση ρινικού διαφράγματος, από την ψηλομύτικη στάση τους
εδώ στο βίντεο μιλάμε για άτομα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις σε χρήματα και Ε9. 'Μου αρέσεις, σου αρέσω, χορεύουμε!'
Στην Αριστοτέλους ισχύει... : 'Μου αρέσεις, μου αρέσεις, μου αρέσεις, πήγαμε ο καθένας στο σπίτι του...'
Δεν τις μπορώ τις δήθεν πλέον, εφόσον γνώρισα το εξωτερικό -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δεν τις μπορώ τις δήθεν πλέον, εφόσον γνώρισα το εξωτερικό -
Kαλημέρα!
Βασικά ο καλύτερος συνδιασμος ειναι ελληνίδα με νοοτροπία εξωτερικού, ιδιαιτερα αν έχει ζήσει κάποια χρονια εκτος Ελλάδας.
Και ναι, τον πέτυχα! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαλημέρα!Βασικά ο καλύτερος συνδιασμος ειναι ελληνίδα με νοοτροπία εξωτερικού, ιδιαιτερα αν έχει ζήσει κάποια χρονια εκτος Ελλάδας.
Και ναι, τον πέτυχα!Ο Γάμος στην Τηλο?
-
Τον συνδιασμο βλακοσκυλο.
-
Άντε ένας ένας να πέρνετε σειρά βρε ! Ο σκυλάκος πήρε ήδη ποστάρει και στο γονεοτοπικό είναι κομπλέ . Και εμείς θα μείνουμε να γράφουμε εδώ με τον οσίο παρθενο-γεροντοπαλήκαρο τον πάσΚο
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ο σκυλάκος πήρε ήδη ποστάρει και στο γονεοτοπικό είναι κομπλέ .Ειναι επειδη εχει απορίες για τα επικειμενα κουταβια του.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ειναι επειδη εχει απορίες για τα επικειμενα κουταβια του.Λες να μη σηκωθούν τ' αυτιά τους;
-
ΛΕΣ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kουτσαυλα;;; Προσπαθω να θυμηθω αλλα ματαια..δε μου λεει κατι..εχουν περασει και πολλες παναθεμα,δε γινεται να τις θυμαμαι ουλες.. Eλα πιες μια γουλια και συνεχιζουμε.Εγω αραγε τι πρεπει να πω που εχω ετοιμο φραπε αλλα δεν εχω καλαμακι.. Και ξεκινησε η μερα μου με συνομιλια μαζι σου..Καλά πόσες χούφτες έχεις ρε χούφτερμαν;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Kουτσαυλα;;; Προσπαθω να θυμηθω αλλα ματαια..δε μου λεει κατι..εχουν περασει και πολλες παναθεμα,δε γινεται να τις θυμαμαι ουλες.. Eλα πιες μια γουλια και συνεχιζουμε.Εγω αραγε τι πρεπει να πω που εχω ετοιμο φραπε αλλα δεν εχω καλαμακι.. Και ξεκινησε η μερα μου με συνομιλια μαζι σου..
Καλά πόσες χούφτες έχεις ρε χούφτερμαν;
Ελεύθερη μία
-
Πρεπει να πλυνω το αμαξι και βαριεμαι.θα το πλυνω αυριο,γι αυτο εχετε το νου σας για βροχη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πρεπει να πλυνω το αμαξι και βαριεμαι.θα το πλυνω αυριο,γι αυτο εχετε το νου σας για βροχη.Μιας κ το πλυνα χθες μετα απο 4-5 εβδομαδες(πρωτη φορα ηταν τοσο βρωμικο ) δεν θα το βγαλω αυριο απο το γκαραζ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πρεπει να πλυνω το αμαξι και βαριεμαι.θα το πλυνω αυριο,γι αυτο εχετε το νου σας για βροχη.Αν δεν κυκλοφορήσεις ας βρέξει. Δε θα ξεράσει ο δρόμος λάδια
-
Παρατηρώ τρελή εγκαθετίλα κατά πάσχου από τον τασούμπα...
-
Να 'ταν μόνο ο Πάσχος καλά θα 'ταν
Τόσο που το 'χουν μελετήσει αυτό το bravo, απορώ πως τσουλάει ακόμα -
Λεμε καμμια μλκία να περνάει η ώρα, αν σταθούμε στα σοβαρά.... γκάματα με μεγκάλα γκράματα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρατηρώ τρελή εγκαθετίλα κατά πάσχου από τον τασούμπα...Ζηλευει μωρε το χαζο.. ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ!!! Ακομα και ο 'επιστημων' Bagus να το μελεταει δεν παθαινει τιποτα,ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΞΕΡ ΛΕΜΕ!!
Τασουλη,εδω μιλαμε σοβαρα αμα θες να λες καμια μαλακια να περναει η ωρα τραβα στο VW Forum.. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Λεμε καμμια μλκία να περνάει η ώρα, αν σταθούμε στα σοβαρά.... γκάματα με μεγκάλα γκράματα..Εκτός απ το ότι καίει λάδια έχει και σοβαρότερα προβλήματα ε?
-
@ pasKos
Pub - σουβλατζίδικο [#27]