-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι και δρακουλινι η βρωμιτσα μου,το μαναρι ΣΠΕΡΝΕΙ λεμε.. Μονο κακο οτι ειναι βαζελινα αλλα αυτο με ΠΟΡΩΝΕΙ ακομα περισσοτερο στις γυναικες..
Κατι ακουω...η γυναικα σου θα σε φωναζει,ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ...Ούτε ο Καραγκούνης δεν την π..άει αυτή ρε όργιο.
Μπα μην ανησυχείς για μένα, μπορώ να μ@λακίζομαι μέχρι ότι ώρα γουστάρεις, είμαι ελεύθερο πουλί εγώ κι ας είμαι παντρεμένος. -
ΡΕ μη βριζεις και γινεσαι χυδαιος,διαβαζει κι ο κων5,ειναι χασοδικης το παιδι,μορφωμενος και ταραζεται με τις βρισιες.
Λεω να φαω ενα πορτοκαλι,αλλα φοβαμαι οτι θα βαρυνω κι εχω πατημα το βραδυ. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εμ βέβαια, γι αυτό γουστάρεις αυτό το δρακουλίνι που παίζει με το μπέζο.EE
λίγα τα λόγια σου για το πιπίνιΘέλει στρώσιμο βέβαια, για να μή σου κάψει λάδια στην πορεία
-
Ετσι... Μην τα παρεξηγεις τα παιδια ντριφτερα,εμεις ξερουμε απο γυναικες (πηλιχου) κι απο καλο κρασι (μαγικο βουνο) ,αυτοι ειναι σαβουρο@αμηδες και πινουν μπυρες...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εμ βέβαια, γι αυτό γουστάρεις αυτό το δρακουλίνι που παίζει με το μπέζο.
EE
λίγα τα λόγια σου για το πιπίνιΘέλει στρώσιμο βέβαια, για να μή σου κάψει λάδια στην πορεία
Καλά, αυτός είναι κάγκουρας -αφου αγόρασε μπράβο - εσένα τι σε σπουδάζουμε στην Ολλανδία ρε;
-
Τι σχεση εχουν οι σπουδες ρε λεμέ.Κι ο κων5 σπουδασε χασοδικης αλλα μια ζωη με πατσαβουρες ασχολειται.Θα μου πεις λογικο ειναι,πηγε κι εσκασε λ7 για να παρει μουφα αντιγραφη ιταλικου,αντι να παρει το κανονικο μοντελο. Μιας και του αρεσουν τα ψευτικα,στα γενεθλια του θα του παρω μια κουκλα να χει να τον βαζει το παιδι.
-
Μεταχειρισμένο δώρο θα κάνεις στον άνθρωπο ρε;
-
Πάντως όχι για να πίνω μπύρες πίνω μπύρεεες.
μήπως για να πίνω τπτ άλλοτώρα ρε τάσο ειλικρινά, γαριδάκι??? ούτε καν τυρογαριδάκι??
Πάσχε μην κολώνεις, θα μας κάτσει
-
Δρακουλίνι είναι ρε λέμεεε
-
Από έναν παντρεμένο θα περίμενα καλύτερο γούστο Μήπως κάθεσαι με τη γυναίκα στο πισι
-
Πως ρε μλκ θα μας κατσει;; Δεν παταω για κανενα λογο στο οακα..
Τασουλη.. Πιασε μια μπυρα γιατι μας τα κανες τσουρεκια σημερα με τις μ@λακιες σου... αργει ακομα η γυναικα να γυρισει; Ρε μπας και μας λες κι εσυ φιδια οτι ταχα μου εισαι παντρεμενος;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πως ρε μλκ θα μας κατσει;; Δεν παταω για κανενα λογο στο οακα..Η κοπέλα εχει πολλά ενδιαφέροντα. Δεν διάβασες τη συνέντευξή της στο Ε Θα πάρουμε εισητήρια για τον Καριοθραύστη στο ΜΜΑ και θα τη συνοδεύσουμε
-
Δεν τη διαβασα αλλα δεν παταω σε μεγαρα κι ιστοριες,αμα ειναι να ρθει στο Νοτη καλως..
-
Ένας λιγότερος
-
Δεν παραιτηθηκα ρε απ την κουρσα για το ποιος θα τη μαμησει,απλα αλλαζω μερος..δεν τα μπορω τα τοσο κουλτουριαρικα..σε κατι τετοια μερη παει ο τασουλης για να δει μπαλετο και ν ακουσει στριγγλιες απο τενορους και μαλακιες.. Δεν ειμαι βλεπεις τοσο ματσο οσο αυτος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν παραιτηθηκα ρε απ την κουρσα για το ποιος θα τη μαμησει,απλα αλλαζω μερος..δεν τα μπορω τα τοσο κουλτουριαρικα..σε κατι τετοια μερη παει ο τασουλης για να δει μπαλετο και ν ακουσει στριγγλιες απο τενορους και μαλακιες.. Δεν ειμαι βλεπεις τοσο ματσο οσο αυτος..Δεν θά θελες να είσαι τόσο ματσό όσο ήμουν εγώ στην ηλικία σου, πιστεψέ με
-
ΠασΚάλη.......μετά το 'θα' υπάρχουν και άλλα βήματα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΠασΚάλη.......μετά το 'θα' υπάρχουν και άλλα βήματα.το καλησπέρα
μετά ίίίίίσως έρθει και το καληνύχτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Από έναν παντρεμένο θα περίμενα καλύτερο γούστο Μήπως κάθεσαι με τη γυναίκα στο πισιΡε ιπτάμενε ολλανδέ, τι λες ;
Δλδ σταματάω την υποτροφία, και σε γυρνάω πίσω. Στην Ολλανδία σε έστειλα πανανάθεμά σε, τι διάολο ο Στιβι Γουόντερ είσαι; Και εσύ ασχολείσαι με τον κεφτέ του πάσχου; Ρε, μπας κι εχεις και μπράβο; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε ιπτάμενε ολλανδέ, τι λες ;
Δλδ σταματάω την υποτροφία, και σε γυρνάω πίσω. Στην Ολλανδία σε έστειλα πανανάθεμά σε, τι διάολο ο Στιβι Γουόντερ είσαι; Και εσύ ασχολείσαι με τον κεφτέ του πάσχου; Ρε, μπας κι εχεις και μπράβο;Δεν μου κάθονται
Και δε σε έβρισα εντάξει??? Άκου κει μπράβο
Pub - σουβλατζίδικο [#27]