-
βγαλτε χρεωστικες που και ονομα εχουν και ουτε προμηθεια σου κρατανε
δεν ξερω για ποιο λογο και πως επωφελουνται απο αυτο αλλα ενω εχω ηδη χρεωστικη στην τραπεζα θελαν να μου πασσαρουν να παρω πριπειντ καρντ. -
Για να βγάλεις αυτή ζασταβα θα πρέπει να ανοίξεις νέο λογαριασμό. Πράγμα που οι περισσότεροι δεν θέλουν.
-
δε νομιζω πλεον να φοβουνται πολλοι για τα χρηματα τους στο ιντερνετ ωστε να ανοιξουν νεο λογαριασμο αποκλειστικα για αυτο.
αλλα και παλι το να ανοιξουν νεο λογαριασμο και καρτα ειναι πολυ πιο απλο σε σχεση με παλια.μια ταυτοτητα,ενα αφμ χρειαζεται και σε 5 λεπτα εχεις νεο λογαριασμο και χρεωστικη καρτα -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
δε νομιζω πλεον να φοβουνται πολλοι για τα χρηματα τους στο ιντερνετ ωστε να ανοιξουν νεο λογαριασμο αποκλειστικα για αυτο.
αλλα και παλι το να ανοιξουν νεο λογαριασμο και καρτα ειναι πολυ πιο απλο σε σχεση με παλια.μια ταυτοτητα,ενα αφμ χρειαζεται και σε 5 λεπτα εχεις νεο λογαριασμο και χρεωστικη καρτα+300 euro
-
στην πειραιως παντως ανοιξα λογαριασμο και δεν κατεθεσα ουτε cent εκεινη τη στιγμη,παρα μονο απο το ατμ μερες αργοτερα
-
Για πιο λόγο δε βγάζετε πιστωτικές και μπλέκετε με όλη αυτη τη διαδικασία;
-
Εσύ γιατί λες;
-
Ο φόβος φυλάει τα έρημα
-
Δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να μη βγάλει κανείς πιστωτική. ΟΚ, μπορεί να ανησυχεί κανείς για την ασφάλεια, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σπάνια τα περιστατικά. ΑΝ κανείς ανησυχει, ας βάλει χαμηλό πιστωτικό όριο.
Τωρα αν κανεις φοβάται ότι θα παρασυρθεί, τι να πω...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να μη βγάλει κανείς πιστωτική. ΟΚ, μπορεί να ανησυχεί κανείς για την ασφάλεια, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σπάνια τα περιστατικά. ΑΝ κανείς ανησυχει, ας βάλει χαμηλό πιστωτικό όριο.Τωρα αν κανεις φοβάται ότι θα παρασυρθεί, τι να πω...
δεν είναι καθόλου λίγα τα περιστατικά.
-
Αν τηρείς τους απλούς κανόνες ασφαλείας στις ηλ. συναλλαγές και δεν είσαι βλάκας ώστε να δίνεις κωδικούς σε όποιον τους ζητάει με διάφορους τρόπους, δεν έχεις πολλές πιθανότητες να πάθεις ζημιά.
Αν τώρα αγοράζεις με πιστωτική από 'καταστήματα' του ebay... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα ήθελα να τονίσω ότι όταν εγώ πέρασα σε καλή σχολή με πολύ καλή σειρά πήρα ένα 10ευρο για να κουρευτώ και με τα ρέστα να πάρω και μια μπαταρία για το τηλεκοντρόλ.
Αυτο το σεναριο το ακουω (με πολλες παραλλαγες αναλογα με την περισταση) πολλες φορες και δεν καταλαβαινω...επειδη οι γονεις σου δεν ειχαν λεφτα εσυ τι ακριβως ψαχνεις; Αναγνωριση;Λυπηση;Συμπονοια;Get a life!
Βασικά, θέλω να δηλώσω ότι κουρεύτηκα τελευταία φορά πριν πολλά χρόνια (την ιστορία την γνωρίζει και ο Διοικητής μου, για αυτό δεν με ρίχνει καμπάνα). Όποιος με δει στο facebook θα καταλάβει.
Ναι, λεφτά για τον γιο δεν είχαν, για τη μπαταρία του τηλεκοντρόλ αμέσως ξηλώθηκαν...
-
Ρε Μάνο λίγα είναι τα περιστατικά που έχουν γίνει υποκλοπές αριθμών καρτών από μεγάλους σέρβερ τραπεζών και πολυκαταστημάτων κτλ κτλ...;
-
Στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει κάτι. Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Μάνο λίγα είναι τα περιστατικά που έχουν γίνει υποκλοπές αριθμών καρτών από μεγάλους σέρβερ τραπεζών και πολυκαταστημάτων κτλ κτλ...;φυσικα και ειναι λιγα.
εκτος αυτου, μπορεις να αρνηθεις τη χρεωση...
-
Όχι απλώς λίγα αλλά ΠΟΛΥ λίγα και ουσιαστικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ οι περιπτώσεις που κάποιος ιδιώτης έχει, εν τέλει, χάσει λεφτά από τέτοιες υποθέσεις...Η τράπεζα δέχεται ότι δεν έγινε η συναλλαγή, αναλαμβάνει το κόστος και ΤΕΡΜΑ...
Έχω κουρσατεί να το λέω και να το γράφω οι πιστωτικές είναι εξαιρετικά ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ο μόνος κίνδυνος είναι ότι βλέπετε πολύ Ευαγγελάτο... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
ο μόνος κίνδυνος είναι ότι βλέπετε πολύ Ευαγγελάτο...εντάξει όλα τα άλλα...αυτό πάρτο πίσω να μην χ@στούμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλα και παλι το να ανοιξουν νεο λογαριασμο και καρτα ειναι πολυ πιο απλο σε σχεση με παλια.μια ταυτοτητα,ενα αφμ χρειαζεται και σε 5 λεπτα εχεις νεο λογαριασμο και χρεωστικη καρτα+300 euro
εγώ άνοιξα νέο πριν μήνες σε μια τράπεζα με 10 ευρώ
τζαμπατζή με είδε ο τραπεζίτης και με λυπήθηκε μάλλον -
Στην Alpha Bank θες και 200 € με το καλημέρα...
-
Για τηλεμαραθώνιο τους ανοίγετε τους λογαριασμούς? Αλλιώς ποιό το νόημα να τον ανοίξεις και να μή βάλεις λεφτά μέσα?
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;