-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Όχι, το δερτμάτινο ήταν το ίδιο μοντέλο... ακριβώς, γιατί έδωσα τα στοιχεία του για να το δουν από περιέργεια.Νταξ, τα λόγια περιττεύουν
-
γιατί, το ποσοστό έκπτωσης, είναι 20 % λιγότερο... αλλά στα 1.300υρώ είναι 260 ευρώ κερατιάτικα...
-
τι ψαχνετε?
φιλος αγορασε μπλουζακια tommy hilfiger απο ebay για 40€ το ενα, τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα απο Αμερικη.
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια μπλουζακια εχουν στην Αθηνα σε οχι ακριβα μαγαζια, 120€ το ενα.
-
Το ίδιο και με τα boss Γερμανία ιδίως σε μια πόλη Μίτσιγκεν καπως έτσι νομίζω την λένε, πάει ο αδελφός και φορτώνει καρότσια
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το ίδιο και με τα boss Γερμανία ιδίως σε μια πόλη Μίτσιγκεν καπως έτσι νομίζω την λένε, πάει ο αδελφός και φορτώνει καρότσιαΝαί, είναι κοντά στη Στουτγάρδη, γνωστό στοκάδικο, (σαν το Roermont).
Υ.Γ. άμα σου πώ ότι διάβασα πάει ο αδελφός και φορτώνει κορίτσια
-
και απ'αυτά εκεί σηκώνει περισσότερα απ'ότι εδώ μου είπε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι ψαχνετε?φιλος αγορασε μπλουζακια tommy hilfiger απο ebay για 40€ το ενα, τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα απο Αμερικη.
και ένας φίλος του αδερφού μου.
από αμερική...ο αδερφός μου αγόρασε φρεντ πέρυ προχθές παπούτσια από αγγλία, γιατί δεν τα έκανε εισαγωγή κανένας στη θεσνίκη το μοντέλο αυτό... σε 2 μέρες ήρθαν με dhl, αν και ήταν 3 ζευγάρια, ανάμεσα στα οποία και το δικό μου... κόστος κοντά στα 45 ευρώ το ζεύγος. θεσνικη τα είχα αγοράσει 80 ευρώ με τις εκπτώσεις πέρυσι. οσο για τα χίλφιγκερ, από το κατάστημα της χίλφιγκερ τα μπλουζάκια κάνουν όσο είπες, ίσως και φθηνότερα γιατί φίλος του αδερφού μου παραγγέλνει συνέχεια από το αυθεντικό κατάστημα χίλφιγερ μόνο στις εκπτώσεις όμως...
http://www.shoptommy.com/tommy/browse/c ... et=9004:08
και είσαι σίγουρος ότι παίρνεις αυθεντικό χίλφιγκερ -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
και απ'αυτά εκεί σηκώνει περισσότερα απ'ότι εδώ μου είπεΤο θέμα όμως στο παρόν topic δεν είναι η ποσότητα αλλά η τιμή!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Περιοδικό+τουαλέτα=Δεν έγραψες καλή συνταγή στον εαυτό σου μου φαίνεται
-
Περιοδικό+τουαλέτα=Δεν έγραψες καλή συνταγή στον εαυτό σου μου φαίνεται
Πλάκα κάνεις; Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από περιοδικό+number 2;
-
πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ εύκολα με το ίντερνετ και δεν υπάρχει κανένας φόβος για απώλεια χρημάτων, καθυστερήσεις προϊόντων, χάσιμό τους, κτλ...
το μόνο που με παρεξένεψε είναι πως το επίσημο site της barbour δεν στέλνει εκτός αγγλίας... και δεν μπορείς να πάρεις αξεσουάρ τους, γιατί δεν τα φέρνουν στην ελλάδα... παρά μόνο τα πολύ βασικά. πχ ψάχνω κουκούλα για το μπουφάν και μόνο μέσω ίντερνετ, αλλά θέλει αγγλική διεύθυνση.
δενκαταλαβαίνω γιατί δεν στέλνουν εκτός...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περιοδικό+τουαλέτα=
Δεν έγραψες καλή συνταγή στον εαυτό σου μου φαίνεται
Μόνο ο elteo το έπιασε μου φαινεται
Οι πιθανότητες να μην έχεις γνωστό να σπουδάζει στην αγγλία πέτρο είναι μηδαμινές
-
Περιοδικό+τουαλέτα=
Οι πιθανότητες να μην έχεις γνωστό να σπουδάζει στην αγγλία πέτρο είναι μηδαμινές
πορνηρό παιδάκι...
-
Περιοδικό+τουαλέτα=
πορνηρό παιδάκι...
-
Περιοδικό+τουαλέτα=
λες?
μάλλον εκεί ποντάρουν, στον αδελφό, ξάδερφο, γείτονα, που θα γυρίσει το πάσχα στην ελλάδα για να σου το φέρεικαλή σκέψη Παναγιώτη
-
τι ψαχνετε?
φιλος αγορασε μπλουζακια tommy hilfiger απο ebay για 40€ το ενα, τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα απο Αμερικη.
και ένας φίλος του αδερφού μου.
από αμερική...ο αδερφός μου αγόρασε φρεντ πέρυ προχθές παπούτσια από αγγλία, γιατί δεν τα έκανε εισαγωγή κανένας στη θεσνίκη το μοντέλο αυτό... σε 2 μέρες ήρθαν με dhl, αν και ήταν 3 ζευγάρια, ανάμεσα στα οποία και το δικό μου... κόστος κοντά στα 45 ευρώ το ζεύγος. θεσνικη τα είχα αγοράσει 80 ευρώ με τις εκπτώσεις πέρυσι. οσο για τα χίλφιγκερ, από το κατάστημα της χίλφιγκερ τα μπλουζάκια κάνουν όσο είπες, ίσως και φθηνότερα γιατί φίλος του αδερφού μου παραγγέλνει συνέχεια από το αυθεντικό κατάστημα χίλφιγερ μόνο στις εκπτώσεις όμως...
http://www.shoptommy.com/tommy/browse/c ... et=9004:08' target='_blank
και είσαι σίγουρος ότι παίρνεις αυθεντικό χίλφιγκερΝα αναφερω τιμες απο Αγγλια?
Κοτλε σακακια hugo boss & Burburry 179 λίρες το καθενα, τοντς παπουτσια απο 170 λιρες, πραντα παπουτσια απο 180 λίρες. Τιμπερλαντ μποτακια (το κλασικο κιτρινο) 120 λίρες (πριν 20 μερες σε μαγαζι στο χαλανδρι τα βρηκα 260 €) Νικe air max 97 110 λίρες, στην Ελλαδα 179 €. Και πάάάάάρα πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
Το πιο βασικο, http://www.tkmaxx.co.uk, μαγαζια με παστ σιζον ρουχα, μαρκες σε τραγικα χαμηλες τιμες......ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΜΩΣ! Τα ειχα τιμησει δεοντως οταν σπουδαζα πανω. Χαρακτηριστικο παραδειγμα, ειχα αγορασει το 2003 Οκτοβριο απο αυτο το μαγαζι 3 πουλοβερ Τομμυ, 2 κανονικα ακαι ενα ζιβαγγο, 20 ή 25 λιρες τα απλα και 25ή 30 το αλλο. Τα βρηκα το Δεκεμβρη καια τα 3 Στη Γλυφαδα στη βιτρινα του τομμυ, 100 τα απλα και 120 το αλλο.
-
κατά τα άλλα ακριβό το Λονδίνο και οι δικοί μας παραπονιούνται ότι δεν έχουν δουλειά στα εμπορικά τους
-
δενκαταλαβαίνω γιατί δεν στέλνουν εκτός...Κυρίως λόγω συμφωνιών για τη διανομή στις διάφορες χώρες, για να μην ανταγωνιστεί τον επίσημο εισαγωγέα. Τώρα αν τα επίσημα κανάλια πρέπει να βρεις τρόπους να τα παρακάμψεις...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
[...] τοντς παπουτσια απο 170 λιρες, πραντα παπουτσια απο 180 λίρες. [...]Εντάξει, με την σημερινή ισοτιμία λίρας κάτι είναι. Με την λίγο παλαιότερη της τάξης του 1.3, καλύτερες τιμές έχει η Ελλάδα.
EDIT Ψέμματα για τα Tod's. Στα Prada όμως ισχύει.
Εκεί που είναι πραγματικά τραγικές οι τιμές ελλάδας είναι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με 'χόμπυ'. Καθένας χρεώνει ό,τι του κατέβει . Απορώ γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να αγοράζει από ελληνικά καταστήματα. Από ξένα e-shops ακόμα και με μεταφορικά βαρέων πραγμάτων είναι τεράστιες οι διαφορές.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...] τοντς παπουτσια απο 170 λιρες, πραντα παπουτσια απο 180 λίρες. [...]
Εντάξει, με την σημερινή ισοτιμία λίρας κάτι είναι. Με την λίγο παλαιότερη της τάξης του 1.3, καλύτερες τιμές έχει η Ελλάδα.
EDIT Ψέμματα για τα Tod's. Στα Prada όμως ισχύει.
Εκεί που είναι πραγματικά τραγικές οι τιμές ελλάδας είναι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με 'χόμπυ'. Καθένας χρεώνει ό,τι του κατέβει . Απορώ γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να αγοράζει από ελληνικά καταστήματα. Από ξένα e-shops ακόμα και με μεταφορικά βαρέων πραγμάτων είναι τεράστιες οι διαφορές.
δεν βάζεις την παράμετρο του ατομικού εισοδήματος....άλλο 700-1000 ευρώ και άλλο 2000+.
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;