-
Καλημέρα StrangeZero και Καλό Μήνα.
Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Φιλικά,
-
@onyx !
Πίστεψε με .... δεν πήρα χαλαρά τις ελλείψεις... Απλά προσπαθώ να το ξεχάσω και δεν θέλω να πω εδώ μέσα λεπτομέρειες διότι μπορεί και να παιχτεί μύνηση (για various λόγους και ελλείψεις που αρνήθηκαν να καλύψουν). Και δεν αναφέρομαι μόνο στην 'αστεία' έλλειψη του αναπτήρα.
Πάτνως ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Σήμερα αν είναι θα βγάλω 2 -3 φώτο να δημιοσιευτούν.
-
καλορίζικη η βαρκούλα φίλε!!! και καλώς ήρθες στο (θεωρητικό και ιδεατό δυστυχώς ) club!!!αναμένω και εγώ να δω καμιά φωτογραφία και να το συγκρίνω με τη δικιά μου που πρέπει να είναι η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ στην χώρα!!!!!
-
Ώπα, για δες που αρχίσαν να μαζεύονται διάφοροι περήφανοι barc-άρηδες!
-
-
Ελαβα μόνο 3, τις οποίες επισυνάπτω απευθείας! (Λίγη υπομονή μόνο, γιατί ο ιχνηλάτης δεν είναι για γκάζια).
strangezero, κοίτα και τα e-mail σου.
-
Kάτι παραπάνω από πανέμορφο. Να το χαίρεσαι!
-
κούκλα!!!
γουστάρω με χίλια το στρογγυλό σηματάκι της Φίατ που επανέφεραν, το χρώμα είναι σούπερ, το τελικό της εξάτμισης το ίδιο, οι ζαντούλες πολύ ωραίες (νομίζω το προηγούμενο μοντέλο είχε κάτι που έμοιαζαν με του Πούντο GT). Εύγε!!!
Σπύρος
PS: μόνο οι Ιταλοί θα μπορούσαν να βάλουν το 3 φώς των στοπ που επιβλήθηκε λόγω νομοθεσίας μετά την παρουσίαση του μοντέλου ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ!!!
-
Ειναι πανεμορφο! Συγχαρητηρια τελικα για την επιλογη σου, καλοριζικο κ καλοτα3ιδο!!!
-
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ....
Τελικά η 'στάχτη' στα μάτια για τις ελλείψεις του αυτοκινήτου (οι οποίες τελικά καλύφθηκαν... αυτό έλειπε) ήταν δώρο ένα cd/mp3 της kenwood.
Κάτι είναι και αυτό...
Νικόλα.. σου έστειλα και τις υπόλοιπες 3 φώτο.
Να'στε καλά παιδιά.
-
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
Νικόλα.. σου έστειλα και τις υπόλοιπες 3 φώτο.
Δες τα πμ σου σε λίγο.
-
Καλοτάξιδο και καλές 'ανοικτές' βόλτες.
-
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
Τελικά η 'στάχτη' στα μάτια για τις ελλείψεις του αυτοκινήτου (οι οποίες τελικά καλύφθηκαν... αυτό έλειπε) ήταν δώρο ένα cd/mp3 της kenwood.
Ωραία! Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποια ευαισθησία για τους πελάτες.
Να'στε καλά παιδιά.
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε 'καλά παιδιά', αλλά δεν υποσχόμαστε τίποτα!
Καλές βόλτες!
-
φιλε strangezero οφειλω να πω ότι μου άρεσε πολύ η βαρκούλα σε μαύρο χρώμα αλλα.....εξακολουθεί η δική μου να είναι ομορφότερη!!!!!!! θα ανεβάσω φωτό πολύ σύντομα!!!
-
θελω και γω μπαρκετα!!!
καλοταξιδη βαρκουλα! -
-
Κούκλα είναι !!!!
Και οι νέες ζάντες ταιριάζουν τέλεια πιστεύω.Και πάλι καλοτάξιδη.
-
Viva Italia!!!
Σπύρος
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σας....
Πραγματικά έχω ερωτευτεί τον..... 'κώλο' της βαρκούλας......
Στα πλάγια μου αρέσει αλλά όχι σαν το πίσω μέρος (βλέπε φώτο click me as well στο πρώτο post του n_olympios.)
Σήμερα έκλεισα την πρώτη 'χιλιάρα' χιλιόμετρα.....!!!!
Ευχαριστώ και τον φίλο για τη βοήθεια του όσον αφορά το upload των φώτο.
Α... μην ξεχάσω...το τελίκιασα στη εθνική και το αποτέλεσμα ήταν 225χλμ... Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά ή αν το κοντέρ 'κλέβει' αλλά τόσα έδειξε.
1η¨60χλμ
2α¨110 χλμ
3η¨160 χλμ
4η¨180 χλμ
5η¨225 χλμΟι ανωτέρω μετρήσεις είναι δικιές μου και εννοείται ότι ίσως να υπάρχει μεγάλη/μικρή απόκλιση.
Τέλος δύο ενδιαφέρον βιντεάκια που εντόπισα για 0-100 στο μπαρκέτα βρίσκoνται εδώ για d/l :
-
Να και η δικη μου η μπλε βαρκουλα λειπει το πισω σποιλερ της Novitec το οποιο σκεφτομαι να ξαναβαλω!
Δεν είναι κουκλα!!!???http://briefcase.pathfinder.gr/download/mickeymouse123/19474/226928/0/Image(58).jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/mickeymouse123/19474/226929/0/Image(59).jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/mickeymouse123/19474/226930/0/Image(60).jpgΥ.Γ. Οι φωτο ειναι απο καμερα τηλεφωνου και δεν ειναι και τοσο καλες!!
Fiat Barchetta