-
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους....Τελικά το αμάξι το 'έκλεισα' και πραγματικά αν δεν με βοηθάγατε με γνώμες , εμπειρίες και απόψεις μπορεί και να έκανα κάτι που θα μετάνιωνα....!!
Το έκλεισα μαύρο, με air condition.
Απλά τώρα θα πρέπει να περιμένω ΜΑΧ 60 μέρες...!!!
Κουράγιο και όνειρα για μένα έως τον απρίλιο......!!!!
Υ.Γ. Ξέρει κανείς διάφορα links με φώτο ή και βίντεο ακόμα για το μπαρκέτα?
Και πάλι σας ευχαριστώ....
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Βέβαια ένας θεός ξέρει πως θα αντέξεις τόσο καιρό.
Λίγο πολύ όλοι τα έχουμε περάσει αυτά με τις αναμονές και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να περιμένεις. -
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
Απλά τώρα θα πρέπει να περιμένω ΜΑΧ 60 μέρες...!!!Δες το θετικά το πράγμα. 60 μέρες θα ψήνεσαι (θα σχεδιάζεις βόλτες κτλ) και όταν τελικά θα περάσει αυτό το χρονικό διάστημα και τη παραλάβεις, τότε η ευχαρίστηση θα είναι μεγαλύτερη...
Ήθελα να 'ξερα τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν χρειάζονταν να περιμένω 60 μέρες... -
[quote='strangezero']
Απλά τώρα θα πρέπει να περιμένω ΜΑΧ 60 μέρες...!!!Κουράγιο και όνειρα για μένα έως τον απρίλιο......!!!!
[quote]
Καλορίζικο!
...Παντως μεχρι τον Απρίλιο θα εχει φτιάξει και ο βρωμόκαιρος, οπότε θα το χαρείς ακόμα πιο πολύ!!!
...Θα ειναι άλλη αισθηση οταν θα το εχεις ανοικτό! -
Μπράβο!Καλοτάξιδο το κουκλί και να το χαίρεσαι!
Με τη σειρά μας θα περιμένουμε και εμείς τις εντυπώσεις σου,μόλις το στρώσεις.....
Θα είναι και άνοιξη έ?Τυχερούλη..... -
ναι λογω υψους δε βολευομαι...
-
Υπάρχουν πολλά site στο διαδύκτιο ειδικά στη γερμανία. Η προσκληση για δοκιμή μεγέθους ισχύει!!!!!.
-
Κοιτούσα ένα Fiat εχθές αλλά δεν κατάλαβα πως ανοίγει η πόρτα!!!
Αυτό το χερούλι ξαφνικά εμφανίζεται!? -
Οπως ειχα πει σε προηγουμενο post,ειναι ιδανικο για να ελεγχεις την ευστροφια του συνεπιβατη...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Οπως ειχα πει σε προηγουμενο post,ειναι ιδανικο για να ελεγχεις την ευστροφια του συνεπιβατη...Να αρχίσω να αναρωτιέμαι δηλαδή?
Για πες! -
Ειλικρινα,καποιος εψαχνε 2 λεπτα τον τροπο να ανοιξει την πορτα και τελικα,εφοσον ηταν ανοιχτη,εβαλε το χερι και ανοιξε απο μεσα.Εξυπνος βλακας δηλαδη...
ΥΓ.Τωρα με την παγωνια δεν βγαινει με τιποτα η λαβη.Οποτε,δεν παιζει ρολο αν εισαι Αινστάιν...
-
Το ίδιο τρόπο για ανοιγμα πόρτας ειχαν και οι FERRARI του 50 - 60 Barchetta. Τα έχει κληρονομησει εκτο απο το ονομα!!!!
-
Επειδή δεν ξέρω πότε θα το δω από κοντά πάλι για λύστε μου την απορία λοιπόν!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω πότε θα το δω από κοντά πάλι για λύστε μου την απορία λοιπόν!patas to koubi kai apokalyptetai to xerouli
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω πότε θα το δω από κοντά πάλι για λύστε μου την απορία λοιπόν!
patas to koubi kai apokalyptetai to xerouli
Αααα! Μάλιστα..
Εγώ έλεγα μήπως πατάς το ίδιο το χερούλι και βγαίνει κάπως...
Καλώς λοιπόν!
-
Έχω κυριολεκτικά οργώσει όλο το internet ώστε να βρω πληροφορίες, εικόνες, reviews, βίντεο....
Έχω 'ψηθεί' πολύ με το μπαρκετάκι, αλλά μεγάλο πρόβλημα η αναμονή!!!
Περιμένω πως & πως να περάσει ο Φεβρουάριος και μετά έχω και ολόκληρο τον ΜΑΡΤΙΟ!!!!
Εντωμεταξύ δεν έχω δει ούτε ένα στο δρόμο, ούτε ένα παλιό....
Μόνο σήμερα έτυχε που πάρκαρα στην Εθ.Άμυνα, να βρω ένα προηγούμενο μοντέλο (προ face lift) ασημί... και καθόμουνα και το χάζευα..
Υπομονή....
-
πάρτο χαλαρά φίλε. Εσύ θα περιμένεις 2-3 μήνες για Μπαρκέτα (καταπληκτική επιλογή κατά τη γνώμη μου).
σκέψου ότι υπάρχουν κακόμοιροι που περίμεναν και 3 και 4 και 5 μήνες για....γκολφ ή ρόβερ 214
από ποια αντιπροσωπεία το παράγγειλες αλήθεια? (προσοχή στην Βέρλα στον Πειραιά, ακούγονται ασχήμιες...)
Σπύρος
-
Από το Fiat Θεοφιλάτος στην Αχαρνών (εξαίρετος κύριος)....!!!
-
ναι αλλα θα παρεις βαρκουλα μεσα στη ζεστη,οχι μεσα στα χιονια...
-
Καλημέρα,
Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα στην 'κορυφή' του φόρουμ αλλά δεν υπάρχει νόημα να ανοίξω καινούριο... (μην σας πρήζω κιόλας).
Σε συνέχεια αναμονής μου για την παραλαβή του αυτοκινήτου θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποιο site ή περιοδικό του χώρου το οποίο να περιλαμβάνει κάποιο συγκριτικό τεστ με λιπά αντίστοιχα αυτοκίνητα κατηγορίας roadster.
Συνεχώς βλέπω mx5, s2000, mr2 Κτλ κτλ συγκριτικά αλλά πουθενά τη βαρκούλα....
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μοντέλο μη ανταγωνιστικό (λόγω ίσως της μπροστά κίνησης) αλλά ξέρω ότι όλοι με καταλαβαίνετε που ψάχνω γενικά πληροφορίες (υποθέτω πως όλοι έτσι θα κάνατε όταν αγοράσατε το πρώτο 'σπορ-ακριβούτσικο' αμάξι'.
Τέλος να αναφέρω πως δεν 'ψαρεύω' για κομπλιμέντα όσον αφορά το αυτοκίνητο αλλά πληροφορίες....
Όποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση να μου πει κάποιο τεύχος ή site θα του είμαι υπόχρεος.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας και κυριολεκτικά δεν θα αγόραζα το αυτοκίνητο αν δεν είχε προηγηθεί η συζητησή μας.
Υ.Γ. Υπάρχει άραγε κάποιος σε αυτό το forum με το νέο barchetta να μου πει εντυπώσεις? Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δει ούτε 1 στο δρόμο (από τα παλιά barchetta έχω δει μόνο 2)!!!!
-
...το λοιπά το σκότωσα........ (έγραψα λιπά ...sorry)
Fiat Barchetta