-
Αρχικά μπορείς να ελπίζεις!
Ψηφιακή φωτογραφική που βουτήχτηκε, έκανε μια βδομάδα να επανέλθει (δεν άναβε καν) αλλά μετα λειτούργησε 100%Βγάλε μπαταρίες κλπ, άστο σε κάποιο ξηρό μέρος (αν έχεις κι εκείνα τα σακουλάκια με τα μπιλάκια που ρουφάνε την υγρασία ακόμα καλύτερα) και... περίμενε.
-
Όπως τα λέει ο 'μηχανικός' από πάνω.
Αν δεν ήταν αναμένο την ώρα που έπεσε νερό έχεις πολλές πιθανότητες να το σώσεις.
ΜΗΝ βιαστεις να το ανάψεις. (εδιτ, βιάστηκες )
ΜΗΝ βάλεις πιστολάκι.Η παναγιά μαζί σου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αρχικά μπορείς να ελπίζεις!
Ψηφιακή φωτογραφική που βουτήχτηκε, έκανε μια βδομάδα να επανέλθει (δεν άναβε καν) αλλά μετα λειτούργησε 100%Βγάλε μπαταρίες κλπ, άστο σε κάποιο ξηρό μέρος (αν έχεις κι εκείνα τα σακουλάκια με τα μπιλάκια που ρουφάνε την υγρασία ακόμα καλύτερα) και... περίμενε.
Θα ψάξω να τα βρω τα μπιλάκια. Έχουμε πολλά μέσα στα νέα μηχανήματα που πουλάμε.
Όπως τα λέει ο 'μηχανικός' από πάνω.
Αν δεν ήταν αναμένο την ώρα που έπεσε νερό έχεις πολλές πιθανότητες να το σώσεις.
ΜΗΝ βιαστεις να το ανάψεις. (εδιτ, βιάστηκες )
ΜΗΝ βάλεις πιστολάκι.Η παναγιά μαζί σου
Δεν ήταν αναμμένο. Το έχω πάντα μαζί μου γιατί με έχει γλυτώσει πολλές ώρες αναμονής σε διάφορα μέρη.
Δεν έβαλα πιστολάκι. Θα περιμένω καμιά εβδομάδα.
Ευχαριστώ πολύ. ελπίζω στη σωτηρία του.
-
Και το ρίζι σώζει κόσμο. Απορροφά την υγρασία άμεσα (βλ. που βάζουν στις αλατιέρες). Ένα μπολάκι ρίζι και μέσα το βρεγμένο μηχάνημα.
-
Παρατήρησα ότι το laptop μου σήμερα ήταν κάπως αργό, χωρίς να τρέχω κάποιο βαρύ πρόγραμμα.
Είδα στον task manager ότι χρησιμοποιούσε μεγάλο ποσοστό cpu με μόνη εφαρμογή ανοιχτή το msn, αλλά πολλές διεργασίες να τρέχουν, γύρω στις 85...
Είναι φυσιολογικό αυτό??
Να σημειώσω ότι το Laptop είναι καινούριο, περίπου ενάμισι μήνα το έχω... -
Με restart εξακολουθεί να κάνει το ίδιο?
-
Σαφώς βελτιώθηκε αλλά και πάλι οι διεργασίες που τρέχουν είναι πολλές μόλις φορτώνει μετά το restart ...
Έχω το avg για antivirus που έχει επάνω και antispyware...
Μήπως θα έπρεπε να σκαναρω με κάποιο άλλο πρόγραμμα που να ψάξει για αρχεία που τρέχουν αυτόματα και τρώνε επιδόσεις?? -
Άνοιξε τον task manager, πάρε ένα print screen τις εφαρμογές που τρέχουν και ανέβασε το να το δούμε..
-
-
Μυρίζομαι ιό. Το rundll32 δεν τρέχει ποτέ από μόνο του. Όταν το έβλεπα χωρίς λόγο είχα τσιμπίσει κατιτίς.
Msconfig έχουν τα svista παιδιά να κλείσει τα πάντα στην αρχή;
-
Όπως προείπα είναι καινούριος ο υπολογιστής και αποφεύγω συστηματικά να μπώ σε 'περίεργα' sites...
Τρέχω το avg και δεν μου έχει βρει τίποτα εκτός από cookies...
Μπορεί να έχω ιό και να μην τον πιάνει το avg?? -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μυρίζομαι ιό. Το rundll32 δεν τρέχει ποτέ από μόνο του. Όταν το έβλεπα χωρίς λόγο είχα τσιμπίσει κατιτίς.Msconfig έχουν τα svista παιδιά να κλείσει τα πάντα στην αρχή;
Έχει msconfig.
-
Το rundll32 μπορεί να τρέχει για να σηκώσει το sidebar.
Θα πρέπει να βγει print screen όταν το pc τρελαίνεται.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Όπως προείπα είναι καινούριος ο υπολογιστής και αποφεύγω συστηματικά να μπώ σε 'περίεργα' sites...
Τρέχω το avg και δεν μου έχει βρει τίποτα εκτός από cookies...
Μπορεί να έχω ιό και να μην τον πιάνει το avg??Άνετα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόγραμμα για ιούς. Τους έβγαζα μόνος μου αφού τα antivirus το μόνο που έκαναν ήταν να τρώνε ram.
Λοιπόν. Γράψε στο run/εκτέλεση : msconfig. Πήγαινε στην τελευταία δεξιά καρτέλα και ξετσέκαρε όλα εκτός από κάποια βασικά όπως το avg.
-
εννοεις στην καρτελα υπηρεσιες??
μετά τι κάνω?? -
Όχι υπηρεσίες. Καλό είναι να μην περάζεις εκει. Την καρτέλα έναρξη λέω. Τουλάχιστον έτσι τα έχουν τα ΧΠ. Μετά απενεργοποιείς αρχικά ότι βλέπεις άχρηστο. Πχ. google, msn, κτλπ. Και κάνε ένα ρεστάρτ
-
Μάλλον εννοείς το 'εκκίνηση στοιχείων' ...
Θα απενεργοποιήσω ότι δεν χρειάζομαι και θα δω πως συμπεριφέρεται...
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... -
Tον ΙΕ8 τον κατεβασε κανενας?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μυρίζομαι ιό. Το rundll32 δεν τρέχει ποτέ από μόνο του. Όταν το έβλεπα χωρίς λόγο είχα τσιμπίσει κατιτίς.Msconfig έχουν τα svista παιδιά να κλείσει τα πάντα στην αρχή;
Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το rundll32 που είναι ξέμπαρκο.
Όπως και το csrss.exe που είναι και αυτό ξέμπαρκο.
http://www.auditmypc.com/process/csrss.aspΕπίσης, ο υπολογιστής τρέχει πολλά πράγματα στην εκκίνηση, θα έπρεπε να απενεργοποιήσεις μερικά, μόνιμα.
-
http://blogs.zdnet.com/security/?p=2941
its just safe
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]