-
Σαν hardware είναι σχεδόν ίδια.
-
@dev καταλαβαίνεις πιστεύω
-
Προφανώς δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα, ε;
Το iMac συγκριτικά με αυτό, και έχει λιγότερα χρήματα και καλύτερες επιδόσεις και δεν χαλάνε τόσο εύκολα όσο τα sony (και αν θες έχει και mac os x).
Edit: Επίσης να πω ότι το μακ προ (δεν ξέρω τι παίζει στον κόσμο των pc αντίστοιχα) έχει σχεδιαστεί τρελά στο εσωτερικό του. Όπως για παράδειγμα απομώνωση του τροφοδοτικού για τυχών προβλήματα στατικού ηλεκτρισμού, θέσεις στο κάθε μέρος, εύκολη τοποθέτηση και αλλαγή, τουτέστιν.
-
ddl, imo ο μόνος λόγος για να αγοράσεις mac είναι το λειτουργικό.
-
δεν νομίζω να σε εμποδίζει κάποιος να το φέρεις απο ευρωπη
αυτο με το οποίο συγκρίνεις το iMac είναι** και τηλεόραση **οπότε δικαιολογεί ίσως την υψηλότερη τιμή
για το πόσο εύκολα/δύσκολα χαλάνε τα sony δεν ξέρω γενικά
ειδικά, το πανάκριβο -τοτε- και με μέτρια κατασκευή (για τα δικά μου στάνταρ) vaio που έχω από το καλοκαίρι του 2005 δεν έχει κάνει κιχ και είναι ο μοναδικός μου υπολογιστής όλα αυτά τα χρόνια (και προβλέπεται να είναι για καιρό ακόμα )
αυτά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ddl, imo ο μόνος λόγος για να αγοράσεις mac είναι το λειτουργικό.Εγώ πιστεύω πως είναι και το design ένας ακόμα λόγος.
αυτο με το οποίο συγκρίνεις το iMac είναι και τηλεόραση οπότε δικαιολογεί ίσως την υψηλότερη τιμή
δεν το είχα δει, το σύγκρινα λόγω οθόνης. Ίσως να δικαιολογείται η διαφορά τότε.
Έχω ακούσει διάφορα πραγματάκια για τα sony κατά διαστήματα, μπορεί απλά να φταίει μία παρτίδα που ήρθε Ελλάδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω ακούσει πράγματα και για μακ που και που.
-
Το design αφενός είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά από κει και πέρα, αν ψάξεις βρίσκεις αντίστοιχα μοντέλα και σε άλλες εταιρίες.. (πχ το carbon vaio)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το design αφενός είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά από κει και πέρα, αν ψάξεις βρίσκεις αντίστοιχα μοντέλα και σε άλλες εταιρίες.. (πχ το carbon vaio)Σαφώς.
Δεν ξέρω παιδιά, αγόρασα κάτι ακριβό αλλά το έχω ευχαριστηθεί όσο κανένα άλλο στο παρελθόν και θα το κρατήσω μεχρί τελική πτώσης. Και όλη αυτή η...πόρωση, αν θέλετε, που έχω για τα μακ είναι η ίδια με τα σλόγκαν της εταιρίας: απλά λειτουργεί.
-
Έχει κάποιος να προτείνει έναν απλό, δωρεάν αν γίνεται μετατροπέα βίντεο σε gif;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχει κάποιος να προτείνει έναν απλό, δωρεάν αν γίνεται μετατροπέα βίντεο σε gif;Τρέχεις το βίντεο και το σταματάς στο αντίστιχο καρέ, πατάς print screen, ανοίγεις την ζωγραφική, επιλέγεις το εργαλείο επιλογής, δεξί κλικ στην κενή επιφάνεια, paste, save as... , το σώζεις.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και όλη αυτή η...πόρωση, αν θέλετε, που έχω για τα μακ είναι η ίδια με τα σλόγκαν της εταιρίας: απλά λειτουργεί.Same as well for Windows...
εκτος και αν πιστευεις πως μας αρεσει να πεταμε λεφτα σε πραγματα που δεν δουλευουνΠροσωπικα παντως... οσο και αν δουλεψα με το OSX δεν καταφερα να συγκινηθω... ειδικα μπροστα στα Win7... Οχι πως τα 7 με συγκινησαν δλδ... Προσωπικα το ιδανικο για μενα θα ηταν ενα OS με λιγο 7 και λιγο X
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έχει κάποιος να προτείνει έναν απλό, δωρεάν αν γίνεται μετατροπέα βίντεο σε gif;
Τρέχεις το βίντεο και το σταματάς στο αντίστιχο καρέ, πατάς print screen, ανοίγεις την ζωγραφική, επιλέγεις το εργαλείο επιλογής, δεξί κλικ στην κενή επιφάνεια, paste, save as... , το σώζεις.
Γκουχ γκουχ, δε ξέρω για σας στα μακ, αλλά σε μας στα windows, τα gif κινούνται..
(Βέβαια απο την άλλη, αν κάνει κανείς τη μέθοδο που προτείνεις σε windows, το μόνο που θα έχει είναι μια εικόνα του desktop με ένα μαύρο πλαίσιο στη θέση του βίντεο.. )
-
Μόνο αν έχουν κέφια
Τι στα κομμάτια... Όταν είχα XP υπήρχαν 2 εκδόσεις; Τα XP και τα δικά μου XP!! Όλα σε μένα λειτουργούσαν διαφορετικά;
-
Μωρε δεν ειναι (αντικειμενικα) το Μας Ος το ζητημα για μενα.. Μακ Ος (Χακ Ος) ειχα περασει και στο pc, μετα απο μια βδομαδα εκανα yawns . Fedora Core FTW. Yum FTW.
Ενταξει, δεν με χαλαει να εχω ΚΑΙ Mac OS, ισα ισα, δεν με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ. Αλλα there's no place like home, και το FC ειναι home για μενα. Χωρις υπερβολες και χωρις κλισε τυπου 'ειναι το καλυτερο' μπλα μπλα μπλα. Απλα το εχω συνηθισει τοσα χρονια, το αγαπω, το υποστηριζω και δεν με προδιδει ποτε. Οσο συνεχιζει να μην με προδιδει/απογοητευει, θα το προτιμω και με τα 2 χερια. Αυτην (τη διανομη) ξερω, αυτην εμπιστευομαι φαση.
Το mac περισσοτερο απωθημενο το'χω απ'την εφηβεια παρα το χρειαζομαι, αυτη ειναι η αληθεια. Ετσι κ αλλιως σε πολιτικη τι apple τι ms
βεβαια η ms ειναι ακομα πιο τραγικη για το γεγονος πως ο,τι laptop (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΠΤΟΠ ΔΛΔ ΟΧΙ ΝΕΤΒΟΟΚ!!) παρεις ερχεται με windows. Παλια υπηρχε και η ΙΒΜ (αααααααλλο απωθημενο ενα ΙΒΜ thinkpad ), πλεον αρκιδια.
Τεσπα θα ψηθω μαλλον για το μηλαρακι γιατι τα απωθημενα κανουν κακο στην ψυχικη μου υγεια.
Με φοβαμαι να φτιαξω pc, καμια καγκουρια που θα παραγει 150 ντεσιμπελ θα χωσω παλι ο βλακαςΟ χρήστης j.marr έγραψε:
ειδικά, το πανάκριβο -τοτε- και με μέτρια κατασκευή (για τα δικά μου στάνταρ) vaio που έχω από το καλοκαίρι του 2005 δεν έχει κάνει κιχ και είναι ο μοναδικός μου υπολογιστής όλα αυτά τα χρόνια (και προβλέπεται να είναι για καιρό ακόμα )
αυτά
ρε τι με λες, εδω σε λεω εχω πισι του 2003 και σε χαλασε του 2005; καινουργιο πραμα εχεις
-
BMW Designs Hi-End Gaming PC Tower Prototype
-
κάποιο προγραμματάκι που να μου βγάζει αναλυτικά το hardware του laptop/pc υπάρχει;;
-
http://www.sisoftware.net/index.html?di ... angx=en&a=
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μωρε δεν ειναι (αντικειμενικα) το Μας Ος το ζητημα για μενα.. Μακ Ος (Χακ Ος) ειχα περασει και στο pc, μετα απο μια βδομαδα εκανα yawns . Fedora Core FTW. Yum FTW.
Ενταξει, δεν με χαλαει να εχω ΚΑΙ Mac OS, ισα ισα, δεν με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ. Αλλα there's no place like home, και το FC ειναι home για μενα. Χωρις υπερβολες και χωρις κλισε τυπου 'ειναι το καλυτερο' μπλα μπλα μπλα. Απλα το εχω συνηθισει τοσα χρονια, το αγαπω, το υποστηριζω και δεν με προδιδει ποτε. Οσο συνεχιζει να μην με προδιδει/απογοητευει, θα το προτιμω και με τα 2 χερια. Αυτην (τη διανομη) ξερω, αυτην εμπιστευομαι φαση.
Το mac περισσοτερο απωθημενο το'χω απ'την εφηβεια παρα το χρειαζομαι, αυτη ειναι η αληθεια. Ετσι κ αλλιως σε πολιτικη τι apple τι ms
βεβαια η ms ειναι ακομα πιο τραγικη για το γεγονος πως ο,τι laptop (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΠΤΟΠ ΔΛΔ ΟΧΙ ΝΕΤΒΟΟΚ!!) παρεις ερχεται με windows. Παλια υπηρχε και η ΙΒΜ (αααααααλλο απωθημενο ενα ΙΒΜ thinkpad ), πλεον αρκιδια.
Τεσπα θα ψηθω μαλλον για το μηλαρακι γιατι τα απωθημενα κανουν κακο στην ψυχικη μου υγεια.
Με φοβαμαι να φτιαξω pc, καμια καγκουρια που θα παραγει 150 ντεσιμπελ θα χωσω παλι ο βλακαςΚαι γω όταν μιλάω για μακ μιλάω για hardware και όχι για λειτουργικό, ειδικά τωρα
με τους ιντελ. Ειδικά για desktop είναι σούπερ λύση, για λαπτοπ ίσως κοίταγα αλλού. Ειδικά το μακ μινι το πάω με 1000 σαν κατασκευή. Βίτσια είναι αυτά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτά στην Ελλάδα, στο εξωτερικό έχεις τη δυνατότητα να πάρεις laptop χωρίς λογισμικό, απο αρκετές εταιρίες.. Αλλά εδώ βάλε τη πειρατεία, βάλε και τη γκασμαδοσύνη του κόσμου που πάει και παίρνει λάπτοπ και δε ξέρει τι του γίνεται απο υπολογιστές..
Μία φίλη έχει laptop 8 μήνες τώρα και δεν έχει αλλάξει backround. Έχει ακόμη αυτό της εταιρίας. Σε μία άλλη είχα αλλάξει το 'personal message' στο msn της να λέει μια βλακεία, δεν έχει καταλάβει ακόμη πως βγαίνει. Για να μη μιλήσω για το οτι δε ξέρει οτι μπορεί να ανάψει τον υπολογιστή και να μην τη 'δίνει' το μσν οτι τον άναψε..
Για ιούς κλπ; Της πέταγε μήνυμα το antivirus οτι βρήκε κάτι, και πάταγε cancel ή τράβαγε το πλαίσιο προς τα δεξιά για να μη της κρύβει τα παράθυρα..BMW Designs Hi-End Gaming PC Tower Prototype
http://img.worldcarfans.com/2009/3/larg ... -tower.jpg
WTF???
Γιατί δε φτιάχνουν άλλα τέτοια;; -
στα sVista, υπάρχει καμιά ρύθμιση για να μην ανοίγουν όλα τα προγράμματα στην εκκίνηση του υπολογιστή, ή πρέπει να το κάνω από το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. από 2-3 προγράμματα δεν μπορώ να το βρω από το μενού τους.
επίσης, αυτό το Veoh Player δε μου παίζει τα βίντεος, ακόμα και αν έχω κατεβάσει το τελευταίο flash player. τί γίνεται με αυτό? έχω το eset και το spybot για προστασία. λέτε να φταίει το eset?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]