-
Στα ΧΡ είναι Start>Run>msconfig [ΟΚ], Πας στο εκκίνηση/startup και ξετικάρεις αυτά που δε θες.
Στα Βιστα δε ξέρω. Για το Βέο δε ξέρει.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Στα ΧΡ είναι Start>Run>msconfig [ΟΚ], Πας στο εκκίνηση/startup και ξετικάρεις αυτά που δε θες.
Στα Βιστα δε ξέρω. Για το Βέο δε ξέρει..bravo FestoNero! Για άλλη μία φορά με σώζεις!
Θα το κοιτάξω, μήπως δουλέψει! Βαρέθηκα να ανοίγουν όλα στην εκκίνηση. Τα εικονίδια είναι καμιά 15-20 κάτω δεξιά.Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
Το msconfig δουλεύει κανονικά στα Vista και είναι ίδιο με των XP. Θέλει λίγο ψάξιμο πάντως τι θα καταργήσεις από την λίστα, αν και ζημιά δεν κάνεις, όπως και να 'χει, το πολύ πολύ θα το ξανανοιξεις και θα το τσεκάρεις εκ νέου.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αυτά στην Ελλάδα, στο εξωτερικό έχεις τη δυνατότητα να πάρεις laptop χωρίς λογισμικό, απο αρκετές εταιρίες.. Αλλά εδώ βάλε τη πειρατεία, βάλε και τη γκασμαδοσύνη του κόσμου που πάει και παίρνει λάπτοπ και δε ξέρει τι του γίνεται απο υπολογιστέςΓια δωσε κανα link.. νομιζω σ'ολες τις μεγαλες εταιρειες σημερα τα windows πανε πακετο στα laptops. Σαφως και μπορει να παιζουν laptops χωρις windows σε φαση turbox. Και προσεξε, οπως ειπα, μιλαμε για laptop, οχι netbook
-
τα 2 από τα 3 τα απενεργοποίησε.
το 3ο, ένα πρόγραμμα presto pvr monitor για ψηφιακή τελεόραση δεν το απενεργοποίησε. βέβαια δεν ανοίγει, απλά εμφανίζεται το εικονίδιο κάτω δεξιά στην εκκίνηση. αυτό τρώει μνήμη στην αναμονή ή όχι? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τα 2 από τα 3 τα απενεργοποίησε.
το 3ο, ένα πρόγραμμα presto pvr monitor δεν το απενεργοποίησε. βέβαια δεν ανοίγει, απλά εμφανίζεται το εικονίδιο κάτω δεξιά στην εκκίνηση. αυτό τρώει μνήμη στην αναμονή ή όχι?Ο,τι έχεις εκεί κάτω, μπορεί να τρώει λίγη ή πολλή μνήμη. Επειδή έχεις καμιά 20αριά, όπως καταλαβαίνεις, όλο και κάτι θα χάνεις. Πάντως, συνήθως ΔΕΝ τρώνε πολλή μνήμη, αλλά δεν έχεις και λόγο να τρέχεις τόσα στο startup.
Δες τι παίζει και στο All Programs/ Startup. Ο,τι δεν χρειάζεσαι από εκεί, το σβήνεις για να μην τρέχει αυτόματα.
Το Presto PVR είναι για TV tuner. Εχεις; Αν όχι, μπορείς να μην το τρέχεις και να το απεγκαταστήσεις. Γενικώς, δες τι προγράμματα σου χρειάζονται και τα υπόλοιπα μπορείς να τα στείλεις: θα κάνεις πολύ καλό στην συνολική λειτουργία του υπολογιστή σου.
Πάντως, ό,τι και να κάνεις κάποια εικονίδια θα υπάρχουν εκεί (πχ ήχος, msn, δίκτυο , κλπ κλπ) -
tv tuner έχω, αλλά δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. μια στις 3 μέρες βλέπω ψηφιακή. για αυτό δε θέλω να ανοίγει κάθε μέρα. Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, δεν βγαίνει ούτε με το msconfig. θα δοκιμάσω και αυ΄το που λες με το allprograms.
Αλλιώς δεν πειράζει -
πειτε καμια εταιρεια εκτος σονυ για φωτογραφικη περιπου στα 120-130ε...υπαρχει κανα μοντελακι λιγο καλυτερα απο τα αλλα?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτά στην Ελλάδα, στο εξωτερικό έχεις τη δυνατότητα να πάρεις laptop χωρίς λογισμικό, απο αρκετές εταιρίες.. Αλλά εδώ βάλε τη πειρατεία, βάλε και τη γκασμαδοσύνη του κόσμου που πάει και παίρνει λάπτοπ και δε ξέρει τι του γίνεται απο υπολογιστές
Για δωσε κανα link.. νομιζω σ'ολες τις μεγαλες εταιρειες σημερα τα windows πανε πακετο στα laptops. Σαφως και μπορει να παιζουν laptops χωρις windows σε φαση turbox. Και προσεξε, οπως ειπα, μιλαμε για laptop, οχι netbook
Κάπου διάβασα για dell και lenovo, αλλά δεν κατάφερα να τα βρω στη σελίδα τους εκτός απο το XPS.
Στο adslgr είχε γίνει θέμα κάποια στιγμή, κάποιος είχε αγοράσει laptop και δεν ήθελε τα υπχρεωτικά εγκατεστημένα windows και τα πήγε πίσω, μετά απο τραβήγματα του δώσανε 40-50 ευρώ πίσω..
Εναλλακτικά:
http://www.novatech.co.uk
http://lxer.com/module/forums/t/23168/
Στο cnet -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πειτε καμια εταιρεια εκτος σονυ για φωτογραφικη περιπου στα 120-130ε...υπαρχει κανα μοντελακι λιγο καλυτερα απο τα αλλα?pentax
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
590 8Mpixelcannon ε? οοοκκκκκ...
-
πειτε καμια εταιρεια εκτος σονυ για φωτογραφικη περιπου στα 120-130ε...υπαρχει κανα μοντελακι λιγο καλυτερα απο τα αλλα?πέτα το χρέπι το diamond και πάρε ένα Κ800
-
πειτε καμια εταιρεια εκτος σονυ για φωτογραφικη περιπου στα 120-130ε...υπαρχει κανα μοντελακι λιγο καλυτερα απο τα αλλα?Εγώ θα πήγαινα σε Nikon. Έχει τρελές ρυθμίσεις (για ερασιτεχνική λήψη, είπαμε...). Είχα πάρει μία το 2004 και πέρσυ που είχε χιονίσει εδώ το βράδυ είχε μία κιτρινίλα ο ουρανός και έβγαλα φωτογραφίες σαν να ήταν μέρα. Μακριά από olympus.
-
πειτε καμια εταιρεια εκτος σονυ για φωτογραφικη περιπου στα 120-130ε...υπαρχει κανα μοντελακι λιγο καλυτερα απο τα αλλα?με 120-130 ευρω δεν πιστευω να θες να τραβαει και φωτογραφια... Μαλλον για dummy ψαχνεις αν καταλαβαινω καλα
-
γιατί δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση τα ΧΡ μέσω internet??
Μου βγάζει 'περιορισμένη συνδεσιμότητα' -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μου βγάζει 'περιορισμένη συνδεσιμότητα'Γιατί δεν έχεις δίκτυο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μου βγάζει 'περιορισμένη συνδεσιμότητα'Γιατί δεν έχεις δίκτυο!
και πως μπαίνω internet τότε;;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πειτε καμια εταιρεια εκτος σονυ για φωτογραφικη περιπου στα 120-130ε...υπαρχει κανα μοντελακι λιγο καλυτερα απο τα αλλα?
με 120-130 ευρω δεν πιστευω να θες να τραβαει και φωτογραφια... Μαλλον για dummy ψαχνεις αν καταλαβαινω καλα
Υπερβολές, καλύτερες φωτογραφίες βγάζει από τις παλιές compact με φλας-καρούλι-σταθερή εστίαση. Ν' ανεβάσω καμιά φωτό από μια 5 MP 4ετίας, που σήμερα δεν θα κόστιζε ούτε 100 ευρώ; Μια χαρά. Σίγουρα όχι άριστη, αλλά μια χαρά.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
και πως μπαίνω internet τότε;;
Προφανώς χρειάζεσαι τις σωστές ρυθμίσεις για να επικοινωνήσεις με τον ασύρματο router. Τώρα πώς γράφεις στο νετ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]