Ο χρήστης skye έγραψε:
με 4 κατοσταρικα φτιαχνω καλουλι πισι
- από μένα ! Το θέμα της οθόνης; Δηλαδή '4 κατοσταρικα' + οθόνη;;
Ωραία ακούγετε ...
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο χρήστης iant έγραψε:
- από μένα ! Το θέμα της οθόνης; Δηλαδή '4 κατοσταρικα' + οθόνη;;
Ωραία ακούγετε ...
οχι, οθονη εχω. και πληκτρολογιο, mouse, ηχεια. δεν τα αλλαζω αυτα, ειναι σχετικα καινουργια και καλα (ειδικα το πληκτρολογιο ειναι 2-3 εβδομαδων).
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
(_/)
(='.'=)
(')(')Έχεις δει πολλά κουνέλια να κάθονται στον κ@λο όπως οι άνθρωποι και οι αρκούδες;
http://www.chicmuse.com/wp-content/uplo ... /bunny.jpg
Υπαρχει τροπος να βλεπεις μονιμα ποιοι απο τους φιλους ειναι online στο facebook
ενω εισαι offline ;
Skye ,
Αφού έχεις όλα τα περιφερίακά και σε νοιάζει και ο θόρυβος μακ μίνι χωρίς δεύτερη σκέψη
Εγώ πιστεύω ότι τα OS X δεν θα πάνε χαμένα στο βωμό των λίνουξ.
Μπορεί να είναι τσιμπιμένη η τιμή του αλλά αξίζει με το παραπάνω.
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αυτο :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553722
Η αυτο :
Ερώτηση είναι αυτή; Αν ναι το transcend, έχει νομίζω και εγγύηση εφ όρου ζωής. 2gb λίγα δεν είναι; Η το θες για αρχειάκια μόνο;
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Skye ,Αφού έχεις όλα τα περιφερίακά και σε νοιάζει και ο θόρυβος μακ μίνι χωρίς δεύτερη σκέψη
με βολευει γιατι θα το μεταφερω πολυ ευκολα. η οθονη του λαπτοπ δεν μου χρειαζεται, τσαμπα τα παραπανω λεφτα.
το εχεις; σε θεμα θορυβου ειναι κλασσικο apple ετσι;
στο μακ μινι μπαίνει λινουξ;
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το παλιό έπαιρνε σίγουρα χωρίς προβλήματα
το καινούριο μπορεί (προχτές παρουσιάστηκε) να έχει περίεργο HW το οποίο μπορει να θέλει λίγο παραπάνω προσπάθεια για να δουλέψει
Ο χρήστης elteo έγραψε:
φυσικα.
γιατι να μην μπαινει; εδω επαιρναν λινουξ τα apple πριν περασουν σε ιντελ επεξεργαστες.
πάντως το βρίσκω ακριβό για αυτά που προσφέρει...
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχω φαει μεγαλη φρικη ρε πουστη. δεν μπορω να αποφασισω αν πρεπει να παρω desktop ή laptop.
Το laptop μαλλον μου χρειαζεται, αλλα τα σιχαινομαι γιατι ειναι σαπιλες και φλωρικα. Ασε που θα πηγαινα για 17αρα μαλλον, αν ειναι να παω σε λαπτοπ.
το pc μου οσο να'ναι τα'χει τα χρονακια του (P4 3.2, το hyperthreading σωζει καπως την κατασταση βεβαια αλλα τα 6 χρονια του φαινονται. βεβαια τωρα που το σκεφτομαι αμα χωσω λιγη μνημη μπορει να την παλεψει για λιγο ακομα αλλα yawn).
Μαλιστα δεν ειναι καν 'μου' ακριβως, ειναι της αδερφης μου κατα το μεγαλυτερο ποσοστο.
Επισης δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα, οχι απο τσιγγουνια αλλα δεν μου χρειαζεται και κανα τερας, η χρηση που κανω ειναι ελαφρια.
Tι σκατα να κανω γαμω;
λαπτοπ ή μπα; να χωσω κανα μακ μινι;
Παρε μακ μινι.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μην το αγοράσεις τοτε
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μην το αγοράσεις τοτε
Με το συμπάθειο αλλά ζήτησε την άποψή μας ο skye. Την είπα και το βουλώνω. Μερσί μποκού.
Πάντος αποφασίσαμε τι δεν θα αγοράσει ο elkteo
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αυτο :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553722
Η αυτο :
Ερώτηση είναι αυτή; Αν ναι το transcend, έχει νομίζω και εγγύηση εφ όρου ζωής. 2gb λίγα δεν είναι; Η το θες για αρχειάκια μόνο;
Ναι , ερωτηση . Λιγα ειναι ολα το θελω για liveusb + μικρα αρχεια .
Ευχαριστω
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ειναι λιγακι ακριβο, οπως ολα τα προϊοντα της apple αλλωστε.
Το ειπα κι εγω οτι με 4 κατοσταρικα φτιαχνω ελαφρως καλυτερο μηχανημα στα χαρτια. Οπως και το μηχανημα που εχω ηταν πολυ καλυτερο απ'τα Apple της εποχης του. Τωρα μπορει να μας φαινεται ενεργοβορος, γερασμενος, να ζεσταινεται πολυ ο P4, ομως για την εποχη του εσπερνε. Και ειδικα με το απαιχτο HT, και αν εχωνες και κανα overclocking ησουν Θεος (να μην πω παραπανω απο Θεος αρκει να ειχες φροντισει για την ψυξη ).
Ομως δεν ξερω, αφενος ψιλοβαριεμαι αυτες τις διαδικασιες παλι (κοψε ραψε μητρικες, επεξεργαστες, ανεμιστηρια, μπλαμπλα) απ'την αλλη σιγουρα θα ξεφυγω σε μπατζετ και αν δεν ξεφυγω, οι διαφορες δεν θα ειναι και τεραστιες ενω θα εχω να κουβαλαω ενα μαλλον μεγαλυτερο κουτι.
Επισης με 4-κατι κατοσταρικα παιρνεις εναν μικρο στυλατο η/υ (μακ μινι) που μεταφερεται πολυ ευκολα και μου ειναι ο,τι πρεπει. Και το παραδεχομαι: εχω απωθημενο εδω και αιωνες να αγορασω apple.
το ξερω, ειμαι καμμενος. ευχαριστω
400 που το βρίσκεις και με ποιο επεξεργαστή;
(γιατί εγώ βλέπω 600αρες και 700αρες εδώ Ελλάδα)
ενδεικτικά το πιο φτηνό με τον 2πύρηνο (2GHz) ιντελ στο σκρουτζ -> 670