-
akyro
-
πάρε κ ένα live video V@s V@s o V@silis.
Έτσι ακριβώς.
-
Canon 4400F ή Epson Perfection V200;
Σε πρώτη φάση ο κύριος όγκος εργασίας θα είναι αρνητικά φιλμ... (που έχω καταχωνιασμένα σε ένα συρτάρι εδώ και χρόνια ) -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ξερετε ποιο καταστημα μπορει να μετατρεψει κασετες beta σε dvd?ευχαριστω
Eπανερχομαι
-
canon σαφώς!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι βέβαια. Οι μνήμες για φορητούς υπολογιστές είναι ακριβές. Νομίζω ότι €74 για ένα ντιμάκι των 2 Gb είναι (ή τουλάχιστον ήταν πριν 10 μήνες) λογική τιμή.
Περίπου τότε είχα πάρει 2x1GB DDR2 SODIMMs (για φορητό δηλαδή) με 24 €...
Τα ντιμάκια του ενός Gb ήταν (και είναι) κάτω από την μισή τιμή από αυτά των 2.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Canon 4400F ή Epson Perfection V200;
Σε πρώτη φάση ο κύριος όγκος εργασίας θα είναι αρνητικά φιλμ... (που έχω καταχωνιασμένα σε ένα συρτάρι εδώ και χρόνια )Έχω τον 4400F. Τον προτίμησα λόγω της ταχύτητάς του (τί να το κάνεις το ελαφρώς καλύτερο χρώμα -αν καταφέρεις να διακρίνεις διαφορά- αν κάνει 5 λεπτά για ένα σκανάρισμα σε υψηλή ανάλυση έχοντας να σκανάρεις 100 φωτογραφίες; ). Έχω δοκιμάσει με αρνητικά και τα αποτελέσματα (μετά από κάποιο ψάξιμο στις ρυθμίσεις) ήταν καλούτσικα. Με λίγο σετάρισμα στα χρώματα έχεις σχετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όχι όμως άριστο. Για την τιμή του όμως είναι ΟΚ (στις διαφάνειες). Στις λοιπές λειτουργίες είναι πολύ καλός.
ΥΓ: ΔΕΝ έχει οδηγούς για linux. -
Για φορητο desktop replacement με ταβανι τα 2000 ευρα τι προτεινετε?
εννοω να προτιμησω κατι,να αποφυγω κατι αλλο ή να παω σε οτι ειναι πιο κοντα στο budget?
για οδηγο π.χ επεσε το ματι μου(το δεξι) σ'αυτο
SONY VAIO VGN-AW11Z/B
A!Και μη μου πειτε κανενα 'παρε 2-3 netbooks'...
θενξ
-
MBP.
-
-
(σοβαρεψου ρε που θες 18' vaio)
thinkpad T -
macbook
και μενα εκει πηγε πρωτα το μυαλο μου αλλα ο ενδιαφερομενος δεν ενδιαφερεται
μια μικρη λεπτομερεια:
τo laptop δεν προοριζεται για μενα αλλα για τον αδερφο μου,καμμενο λατρη των WOW,Warhammer online,Age of Conan ή οτι αλλο παιζει online η νεολαια σημερα.Kαι μονο στο ακουσμα mac ξυνισε.Προσπαθησα να του εξηγησω οτι υπαρχουν τροποι να τρεξουν τα παραπανω κανονικα σε mac OS αλλα ματαια.Οποτε αναζητω κατι πιο συνβατικο
-
http://www.apple.com/games/articles/200 ... fwarcraft/
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Για φορητο desktop replacement με ταβανι τα 2000 ευρα τι προτεινετε?εννοω να προτιμησω κατι,να αποφυγω κατι αλλο ή να παω σε οτι ειναι πιο κοντα στο budget?
για οδηγο π.χ επεσε το ματι μου(το δεξι) σ'αυτο
SONY VAIO VGN-AW11Z/B
A!Και μη μου πειτε κανενα 'παρε 2-3 netbooks'...
θενξ
HP EliteBook 8730w (αν δε σε παίρνει κοίταξε και το 8730p).
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παιδια, καμμιά ακόμα προτασούλα για** λαπτοπ 17αρι**?
the ultimate oximoron
είπαμε προς αντικατάσταση desktop! δεν θα μετακινείται συνέχεια....
-
κοιτα πως πεταγονται τα χρηματα...
στα 2000Ε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Macbook Pro....
ειδικα το νεο που υπαρχει περιπτωση με την 10.5.6 να χρησιμοποιει και τις δυο GPU dedicated+ integrated...
αν παρει υπολογιστη Windows να ετοιμαστει σε 5 μηνες απο τωρα να μην στοιχιζει ουτε 1200Ε σε μεταπωληση....
ειμαι περιεργος να δω πως συμπεριφερεται το νεο Macbook se games και οχι μονο.. ....
οι πρωτες κριτικες λενε οτι ειναι απιστευτα κρυο και δεν ζεσταινεται με τιποτα.
επισης λενε οτι εχει φοβερη οθονη.γαμωτο 2 εβδομαδες πρεπει να περιμενω για την παραδοση γιατι απλα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ....
Ελλαδα υπαρχουν πουθενα? -
Νατ γιετ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στη σελ. 169 σου έχω προτείνει το Compaq 6820s, δεν ξέρω αν το είδες. Ποια είναι η γνώμη σου; Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από εκείνο που κοιτούσες αρχικά.
Δεν διάβασα και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο.
Αυτά σας λένε κάτι: (?)
-
xenos το βρισκεις κάπου το 6820s?
τα άλλα που δείχνεις είναι 15αρια -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κοιτα πως πεταγονται τα χρηματα...στα 2000Ε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Macbook Pro....
ειδικα το νεο που υπαρχει περιπτωση με την 10.5.6 να χρησιμοποιει και τις δυο GPU dedicated+ integrated...
αν παρει υπολογιστη Windows να ετοιμαστει σε 5 μηνες απο τωρα να μην στοιχιζει ουτε 1200Ε σε μεταπωληση....
ειμαι περιεργος να δω πως συμπεριφερεται το νεο Macbook se games και οχι μονο.. ....
οι πρωτες κριτικες λενε οτι ειναι απιστευτα κρυο και δεν ζεσταινεται με τιποτα.
επισης λενε οτι εχει φοβερη οθονη.γαμωτο 2 εβδομαδες πρεπει να περιμενω για την παραδοση γιατι απλα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ....
Ελλαδα υπαρχουν πουθενα?Απο παιχνιδια, τι υπαρχει για τα BigMac;;;
Απ οσο γνωριζω ειναι ελαχιστα και το σημαντικοτερο... Need For Speed για το ΜακΠρο δεν υπαρχει!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]